FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.831
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Reedy kaže...
TheDarkSide kaže...
Reedy kaže...

meni sve radi odlično i sve ok, imao sam problem s stutteringom ali sam ga riješio preko ATI CCC-a, sljedeće jel kome trza kod cut scena ? ulaska/izlaska igrača, kraj utakmice i to.. ? meni baš počne dost trzat, u samom gameplayu i replay-ima od golova radi odlicno

u CCC-u?? Triple Buffering si forcao zar ne? Ili? Pojasni mi...ja preko RivaTunerom sredim da mi ne radi microshuttering...

prije ulaska u igru, u CCC-u odznačiš prve dvije kvačice " USE APP SETTINGS " ( ispod anti aliasing i anisotropic filtering ) i staviš AA na 4x i anisotropic mozes bilo kak 4 ili 8... i još kad ulaziš u igru u onom izborniku deselect-aj MSAA u settingsu

Pametno, toga se nisam sjetio...jer onda CCC kontrolira isto kako ce se izvodit stvari...sjecam se da sam to slicno radio na FIFI 12 i nije pomoglo..probat cu na 13 da vidim dal ce bit pomaka...ako ne onda RivaTunner je uvijek tu:)

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Pozdrav. Meni isto kao i nekima prije izlazi iz igre. I to uvijek kad je prekršaj ili korner, samo izađe iz fife. Ako netko zna o čemu je riječ nek javi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

aj nekak sam slozio kontrole da left stick igram na numpad a ne na strelice....

al ionako baca iz igre nonstop kod svakog prekida

League of Legends EU West: Dmanz
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Za one koji neznaju, sa Select se mjenjaju pjesme u menijima...mislim nista strasno niti toliko bitno, al eto, sad mozete mjenjat pjesme dok ste po karijer modovima i tako to :))

13 godina
neaktivan
FIFA 13

da to se i meni događa, al vidim da nitko nema riješenje. Mislim da je bilo i u fifi 12 nekih problema oko demo-a. Kasnije kad je izašla igra nije bilo ništa.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Imao sam problem s tim izbacivanjem jednom mi se desilo kad je bio korner pa sam otvorio origin my games i desni klik na onu sliku fifa soccer 13 i kliknuo check for update i repair install i kasnije me nije izbacivalo više..sama igra je fenomenalna, grafika je odlična igrivost također. Jedva čekam full verziju {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Probat ću to, hvala. Samo mi reci jel igraš na tipkovnici ili s gamepadom?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Tko ima origin account preko kojeg igra FIFA 13 Demo, i misli na njega stavit full FIFU 13 nek me doda na origin

ID: ReaLazio

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Dajte napravite te linije za 10 minuta umrijet ću tu na 3 minute!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Dajte napravite te linije za 10 minuta umrijet ću tu na 3 minute!

Imas gore...

Al treba dodat linije u header za deufalt squad i default squad number...a neznam tocno na koji header iz drugog faila se spaja...uglavnom, ako uspijem sta sklepat postat cu tu, ako ne, cekat cemo nekog kome se da više zabavljat oko toga :))

16 godina

Pogledaj moj post. To ubaci i napravi kako sam ti rekao. Problem starih rostera rješiš tako da kad ti uđe u igru odeš se sign in-at i to je to. 

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Opet korner i opet desktop crash {#}..Igram na tipkovnici i brzo sam skužio to nariktavanje. Uglavnom prebaci na alternate i normalno igraš strelicama ako je to problem i dalje si nariktaš dodavanje/pucanje itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Pogledaj moj post. To ubaci i napravi kako sam ti rekao. Problem starih rostera rješiš tako da kad ti uđe u igru odeš se sign in-at i to je to. 

Znaci sing in synca opet teamove?

16 godina

Tako je. Naime sa onim fajlom je namješteno da odmah ulazi igra u arenu te tako preskače sign inanje. Nakon što se sign inaš igra ti prije ulaska u matchday kick off napravi update timova i to je to ;)

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ma shvatio sam namještavanje tipki. Jedino šta ih moram svaki put ispočetka namještavat. I meni opet izlazi čim bude korner. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Tako je. Naime sa onim fajlom je namješteno da odmah ulazi igra u arenu te tako preskače sign inanje. Nakon što se sign inaš igra ti prije ulaska u matchday kick off napravi update timova i to je to ;)

Ustedio si mi vrijeme :)) Mislio sam cackat, a nisam se sjetio gledat sing in xd

15 godina
FIFA 13

jeste primjetili kako su šutevi na manual dosta popravljeni? prije kao da si imao manje načina na koje možeš zabiti, nisi mogao baš ciljati kako hoćeš, sada se može lijepo naciljati i mislim da ovi koji nisu igrali na manual dosad, od sada bi se mogli lakše priviknuti. Isto tako finesse šutevi su dosta popravljeni, nisu više onako moćni i mislim da u online igri ih neće biti toliko, što znači i manje onih iritantnih identničnih golova.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 18:49 (antimadridista).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Reinstaliro Win7 i sve radi kak treba.

X3 prod, GT240, 4GB rama - full detalji, igra ide ko po loju. Ne kreša mi se, nisam primjetio {#}

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja bas i nisam nesto odusevljen, lopta klizi i odbija se od terena kao na ledu.

First touch je super stvar, ali treba jos da se pegla, ponekad se lopta odbija kao na fliperu, ali ajde, tek sam odigrao cetri tekme...

Nije bas sve tako sjajno kako vi pricate, ne kazem da je lose, daleko od toga, ali videcemo...

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 18:49 (Zoki Mpek).

2 3 hvala 0
15 godina
FIFA 13

dali netko ima problema s tim kad se uputi malo brza lopta da slika malo trza i postane mutna, sve ostalo radi jedino me to malo zeza, nije nista strasno ali upada u oci

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

neka netko kaze da se barem malo slaze sa mnom jer ne mogu vjerovati da je svima first touch savrsen! (?). znam da sam naporan, evo

nabrzinu izvucene iz moje tekme, pa ako je sve to tu normalno, onda ja nisam normalan! evo i
par golova manchestera gdje se lijepo vidi (ne svi golovi) iz par akcija koliko brzo lopta ide i kako igrac stopa loptu sa igracem na leđima i primanje lopte u sprintu. pa ako fifa pokusava biti simulacija, onda je malo first touch profulan. ili ima nekakva tipka koju moras stisnuti da igrac lijepo stopa loptu a da ja za nju ne znam?

Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
Zoki Mpek kaže...

Ja bas i nisam nesto odusevljen, lopta klizi i odbija se od terena kao na ledu.

First touch je super stvar, ali treba jos da se pegla, ponekad se lopta odbija kao na fliperu, ali ajde, tek sam odigrao cetri tekme...

Nije bas sve tako sjajno kako vi pricate, ne kazem da je lose, daleko od toga, ali videcemo...

evo jedan realan...

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 18:55 (Idealist).
15 godina
Idealist kaže...

neka netko kaze da se barem malo slaze sa mnom jer ne mogu vjerovati da je svima first touch savrsen! (?). znam da sam naporan, evo

nabrzinu izvucene iz moje tekme, pa ako je sve to tu normalno, onda ja nisam normalan! evo i
par golova manchestera gdje se lijepo vidi (ne svi golovi) iz par akcija koliko brzo lopta ide i kako igrac stopa loptu sa igracem na leđima i primanje lopte u sprintu. pa ako fifa pokusava biti simulacija, onda je malo first touch profulan. ili ima nekakva tipka koju moras stisnuti da igrac lijepo stopa loptu a da ja za nju ne znam?

ja neznam što da ti više kažem, problem je očito u tebi. Meni se takve stvari ne događaju (bar ne tako često), ti vjerojatno držiš brzo trčanje kad primaš loptu i još analog u stranu. Ako se nekome to ne događa, a tebi se događa tako često, znači da nije problem u igri.

Privikni se i nauči koristiti to kako spada.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Linkovi postavljeni par stranica ranije za skinuti Demo ne rade.

Ne može se raspakirati.

Ne radi ni sa stranice EA download za Demo.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Idealist kaže...

Problem kod first toucha je taj da igrac koji prima loptu nesmije bit u punom sprintu, pogotovo ako je netko tko inace losije prima lopte, pokusaj da ti igraci nisu konstantno pod sprintom. Na taj nacin sam ja poboljsao svoju igru i manje mi lopta skace okolo ko ping pong.

Al da first touch treba malo poboljsat, slicno kao i impact engine prosle godine.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
PESfan kaže...

Linkovi postavljeni par stranica ranije za skinuti Demo ne rade.

Ne može se raspakirati.

Ne radi ni sa stranice EA download za Demo.

nemožeš sa stranice skinuti, skini Origin ovdje i unutar programa skidaš igru.

http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/home/ThemeID.850300/ccRef.en_US

ako već nemaš Origin account, napravi novi i skidaj.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

A gdje odem da se signam zato što sam instaliro ovaj fast start patch?

0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

ja neznam što da ti više kažem, problem je očito u tebi. Meni se takve stvari ne događaju (bar ne tako često), ti vjerojatno držiš brzo trčanje kad primaš loptu i još analog u stranu. Ako se nekome to ne događa, a tebi se događa tako često, znači da nije problem u igri.

Privikni se i nauči koristiti to kako spada.

Upravo tako!  Gledam dolazi u ful trku i prima loptu.  Pa naravno da nakon dugog šprinta u ful trku ne možeš kontrolirati loptu kao kad stojiš ili lagano trčiš.  Inače, niti meni se ne događaju takve stvari kakve se događaju njemu u onom filmiću. Ne znam što bih rekao.  Možda, više vježbe...

To je kao kad mi frend uleti s 200 na sat u zavoj i izleti s ceste i kaže mi :  jebeš ovu vožnju!  Stalno izletavam s ceste pa to nije normalno.. jebeš igru..

To kaj on s 200 uleti to za njega nema veze, kao normalno je pa to je samo igra..

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 19:11 (movie).
13 godina
neaktivan
Idealist kaže...

neka netko kaze da se barem malo slaze sa mnom jer ne mogu vjerovati da je svima first touch savrsen! (?)

Po ovome kaj sam vidio, nije ni blizu savršenog. Vjerujem da se treba steknuti i neko umjeće štopanja. Nadam se da ne izgleda prečesto da lopta ovako odskoči ko vodeni balon. 

13 godina
neaktivan
ja lepo kazem ne treba se obazirati na idealistu i na zoki vec kako se zove,jer ocito samo njima je to problem,pa normalno ako drzis brzo trcanje je da ces sebi dati duzi for pa i tako i u realnosti.Ili su naviknuti na fifu12.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice