- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sry na OT, jeste li preorderali igru?
Gdje je najjeftinije, jel netko provjeravao indijski origin? Gledao sam na meksičkom tamo je 36 eur, dok recimo po cd key stranicama nekih 40 dolara...
Bit će za oko 200 kuna cd-keyeva malo prije release datea što je po meni jako isplativo.
predobro sve ovo izgleda. nadam se da će demo to i dokazati. jedno pitanje... da li ima fifa demo 12 za play station 3 i da li će biti fifa demo 13 za istu konzolu?
Ja sam takve golove kao Artetinih dao bas mnogo i igram fifu 12 bas dosta i to svaki dan,ne vidim ja tu puno razlike,samo novi driblinzi,taj touch i kompletan dribling a sve ostalo je isto,da ne bude slabo ja pikam fifu ili slicno,ova kompilacija golova kao i ostale sam se nagledao u fifi 12 sto sam sam ih davao i primao kao takve,i ja ne vidim razliku neku driblinga neymara iz fife 12,poptuno isto samo sto ovde ima drugaciju frizuru,i da vidim sada da su ubacili igrace da se zagrevaju mislim na rezerve.Opet vidim da su svi golovi bukvalno isti tj na isti nacin kao u fifi 12.
Ja se samo nadam da neće bit nekih problema sa ATI grafickom karticom ili namjestanjem gamepada i kontrola. Znam za nas koji smo imali ATI graficku da sam mora skidat neke programe kako nebi bilo laga i da sam se mučija sa namještanjem kontrola, naročito s desnim analogom. Na kraju se svelo da sam mora skidat FIFU 11 kako bi ubacija samo jedan file kontrola u my documents da bi radilo. Imam PS2 joystick s onim konverterom, valjda kod ove FIFE nece bit tih stvari...
Inace sve mi izgleda odlicno i jos samo 2 dana do izlaska dema.
Tako je!!! Ja i moji frendovi smo non-stop igrali PES, ali jedan od nas je kupio PS3 i FIFU 9 i on nas je uvjeravao da je FIFA bolja od PES-a a mi smo govorili ''ma da, nema šanse'', ali kad sam došao kod njega i odigrao jednu utakmicu jedva sam se snalazio jer PES je bio čista arkada a u FIFI je sve išlo sporije baš kao i u pravom nogometu. To mi se svidjelo i od sad igram samo FIFU. Ali naravno, o ukusima se ne raspravlja.
Ja sam takve golove kao Artetinih dao bas mnogo i igram fifu 12 bas dosta i to svaki dan,ne vidim ja tu puno razlike,samo novi driblinzi,taj touch i kompletan dribling a sve ostalo je isto,da ne bude slabo ja pikam fifu ili slicno,ova kompilacija golova kao i ostale sam se nagledao u fifi 12 sto sam sam ih davao i primao kao takve,i ja ne vidim razliku neku driblinga neymara iz fife 12,poptuno isto samo sto ovde ima drugaciju frizuru,i da vidim sada da su ubacili igrace da se zagrevaju mislim na rezerve.Opet vidim da su svi golovi bukvalno isti tj na isti nacin kao u fifi 12.
Srećom pa u stvarnosti nikad ne vidiš 2 gola postignuta na isti način.
FIFU 13 treba gledat kao evoluciju, a ne revoluciju. Nakon skoro savršene 12 trebalo je samo dotjerat neke sitnice i izgleda da se uspjelo. FIFA je ostala 2 koplja iznad PES-a na ovoj generaciji konzola, a za next gen ćemo vidjeti. Ovo dodatno što nekima smeta, a tiče se prezentacije, sigurno će se riješit kad konzole prestanu biti kamen oko vrata dizajnerima.
E, ljudi, jel zna neko jel bude možda kojim slučajem Dinamo ZG u FIFI?
Fakat ne znam o čemu pričaš i gdje vidiš problem? U ovom filmiću imaš dvadesetak obrana i svaka je drukčija? Nisam primjetio da uvijek isto odbija loptu a iima dvadesetak situacija u kojima brani...
Ne znam zašto naglašavaš na video na 0:30, umjesto da si rekao, pogledajte video u kojem ima dvadesetak obrana i sve su na isti način. Gle čuda? Pogledam video i ništa nije uvijek na isti način.
Valjda te zato ne mogu shvatiti...
sto se tice slicnoste fife 12 i 13..to je samo problem kod ljudi...svi govore kako su fifa 12 i 13 iste...a svi su zaboravili revoluciju sa fife 11 na fifu 12....fifa 13 ima nesto slicno! ALI SVE JE PREDOBRO!!! i treba da lici na 12-ku samo da neke stvari poprave...a cini me se da su popravili!!
Neće biti na trinajstici ali i u skoroj budućnosti budući da je PES zgrabio licencu za ligu prvaka. A ne vjerujem da će EA ubaciti HNL u igru.
Recimo ja dam skoro svaki drugi gol iz felsa sa ivice 16 metara u drugi ugao,kao to nije isto,ili sa 30 metara iskosa iz sve snage u 60 posto slucajeva golman je i ne vidi ili je lose postavljen.Ja igram fifu 12 tj obozavam je,ona ne moze da se poredi sa pesom ni u zezanju a kamoli nesta malcice ozbiljnije,samo kazem ono sto vidim kroz klipove,svakako da ce biti druga prica kada izadje demo i voleo bi da nisam upravu.
Za finesse su rekli da je dosta slabiji.
Neće biti na trinajstici ali i u skoroj budućnosti budući da je PES zgrabio licencu za ligu prvaka. A ne vjerujem da će EA ubaciti HNL u igru.
A možda ga stave u ''Rest of the world''?
Recimo ja dam skoro svaki drugi gol iz felsa sa ivice 16 metara u drugi ugao,kao to nije isto,ili sa 30 metara iskosa iz sve snage u 60 posto slucajeva golman je i ne vidi ili je lose postavljen.Ja igram fifu 12 tj obozavam je,ona ne moze da se poredi sa pesom ni u zezanju a kamoli nesta malcice ozbiljnije,samo kazem ono sto vidim kroz klipove,svakako da ce biti druga prica kada izadje demo i voleo bi da nisam upravu.
stavi šuteve na manual pa onda probaj :D
@Mattix
ne vjerujem, kad ga nisu dosad stavljali mislim da neće ni sada.. i ja bi volio ali šta ćeš..
evo i el classico
Izašla je službena lista na kojoj piše koji će timovi biti u igri, Dinamo nije na njoj.
Za finesse su rekli da je dosta slabiji.
Zato kazem dok ne odigram demo i sam ne uocim razlike a ne ovako preko klipova je samo zakljucak na gledanje i nista vise.A i vidim da su igraci po meni prosek i to je to.
Među timovima koje čemo moči dobit u karijer modu, nema hrv...bravo za njih! 9. momčad svijeta nisu stavili...ali slovence su stavili...
ono sto mi se dosad najvise svidja na fifi jesu boje...pogledajte na nekim videima kako trava dobro izgleda,dresovi...sve je prellijepo....RAJ za oči! TO CE SE RULAT all day all night
ono sto mi se dosad najvise svidja na fifi jesu boje...pogledajte na nekim videima kako trava dobro izgleda,dresovi...sve je prellijepo....RAJ za oči! TO CE SE RULAT all day all night
u nekom videu je u areni bio neki stadio imao sam osjecaj ko da igram u raju
oo da ..i ja sam to primjetio...ono kao neka velika lopta arena...na to me potsjetilo....uglavnom bice predobro!
Valdes je na 85 overall, previše.
Arena nista posebno,al zato je Messi uradjen extra.
Valdes 85? hahah...koliko ce onda Iker imat??90,91 ?
Valdes 85? hahah...koliko ce onda Iker imat??90,91 ?
Al Cech mi je na 84 i mislim da je i Buffon na 85, a po meni su oba dosta bolji.