To sam i ja primetio,kroz klipova koje sam gledao,mada i ti sto igraju vidim da su neki neznalci,msilim da sa ovim novim touch bice jos teze igrati odbranu,vidim da se opet daju golovi na istu foru putem felsa u visini sesnaest 16,ne svidja mi se i neke ocene igraca,i njihov skill za dribling.Morali su i publiku da naprave koja ce biti u duhu ige mislim koja ce ucestvovati mnogo vise nego pre,jeste sada to nije bitno u odnosu na gameplay ali ako imas i to onda ti je sam dozivljaj igre jos bolji i dinamicniji.
Odg:dobro ipak je po meni 2k12 najbolja simulacija koju sam ikada igrao.mada ja vise volim fudbal pa slabije igram 2k12,hvala i za fifu 12 ali one ne mogu ni pod razno da se poredi sa 2k12.
Gledajući ove filmiće fife13 i 2k12 dobijem želju zaigrati fifu. Odvratan krug oko nogu igrača kao i njihovo lebdenje na parketu ne odaju mi dojam savršene sportske simulacije. Meni su bolje animirani igrači u fif13, fluidniji su i prirodnije se kreću terenom nego košarkaši. Gledatelji se ponavljaju jedni te isti svakih nekoliko redova a po nekoj logici se dižu i sjedaju. Nema neke slobode i spontanosti u gledalištu. Nisam pao na guzicu. Uspoređivati nogomet i košarku isto tako nema smisla. Ljubitelju košarke nogomet će biti dosadan kao i meni ljubitelju nogometa košarka. Mogu baciti pola sata i to je to. Nemam želje, volje niti me gone ikakve emocije da bi igru igrao dok istovremeno jedva čekam da fifa starta kako bi mogao odigrati savršenu tekmu.