FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.254.548
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
Re: FIFA 13
Red_Star_Forever kaže...

To sam i ja primetio,kroz klipova koje sam gledao,mada i ti sto igraju vidim da su neki neznalci,msilim da sa ovim novim touch bice jos teze igrati odbranu,vidim da se opet daju golovi na istu foru putem felsa u visini sesnaest 16,ne svidja mi se i neke ocene igraca,i njihov skill za dribling.Morali su i publiku da naprave koja ce biti u duhu ige mislim koja ce ucestvovati mnogo vise nego pre,jeste sada to nije bitno u odnosu na gameplay ali ako imas i to onda ti je sam dozivljaj igre jos bolji i dinamicniji.

Odg:dobro ipak je po meni 2k12 najbolja simulacija koju sam ikada igrao.mada ja vise volim fudbal pa slabije igram 2k12,hvala i za fifu 12 ali one ne mogu ni pod razno da se poredi sa 2k12.

Gledajući ove filmiće fife13 i 2k12 dobijem želju zaigrati fifu.  Odvratan krug oko nogu igrača kao i njihovo lebdenje na parketu ne odaju mi dojam savršene sportske simulacije.  Meni su bolje animirani igrači u fif13, fluidniji su i prirodnije se kreću terenom nego košarkaši. Gledatelji se ponavljaju jedni te isti svakih nekoliko redova a po nekoj logici se dižu i sjedaju. Nema neke slobode i spontanosti u gledalištu.  Nisam pao na guzicu. Uspoređivati nogomet i košarku isto tako nema smisla. Ljubitelju košarke nogomet će biti dosadan kao i meni ljubitelju nogometa košarka. Mogu baciti pola sata i to je to. Nemam želje, volje niti me gone ikakve emocije da bi igru igrao dok istovremeno jedva čekam da fifa starta kako bi mogao odigrati savršenu tekmu. 

15 godina
Idealist kaže...

najvise me smea sto se nisu uopce potrudili imalo promijeniti pokrete igraca (uglancati ih malo). prakticki copy-paste iz 12-ice! to mi se ne sviđa jer pokazuje lijenost i takva politika vise pocinje liciti konami-u.

cemu toliko TD-ova!? pa jel ima (velikim dijelom) pokreti padanja igraca i lezanja igraca po terenu iz 11-ice u 12-ici?! koliko sam vidio po trailerima kretnje su IDENTICNE, a samo dodani first touch i ostale sminkarije. to sto je par novih finti dodano ne racunam jer se igraci i dalje isto ponasaju. sekvence izmjene igraca u 12-ici vec umaraju. iritira sto se ne mogu prekinuti odmah nego moras cekati koju sekundu. iritira kod nekih udaraca sto se lopta od golmana odbija identicno. 

sto se tice same prezentacije (tu mislim na komentatore, prikaz replay-eva itd.) mjesta za napredak ima i previse! nesto malo kada sam igrao fifu 2007, vise je licilo na tv prijenos nego sada. 

i gore spomenuto - u vezi stadiona, BITNO je da stadion lici kao u stvarnosti! jer duljim igranjem svi stadioni postaju isti, jedino ih mozes razlikovati po "into"-u tekme. na nekim stadionima su navijaci prakticki na terenu...

15 godina
Idealist kaže...
Idealist kaže...

najvise me smea sto se nisu uopce potrudili imalo promijeniti pokrete igraca (uglancati ih malo). prakticki copy-paste iz 12-ice! to mi se ne sviđa jer pokazuje lijenost i takva politika vise pocinje liciti konami-u.

cemu toliko TD-ova!? pa jel ima (velikim dijelom) pokreti padanja igraca i lezanja igraca po terenu iz 11-ice u 12-ici?! koliko sam vidio po trailerima kretnje su IDENTICNE, a samo dodani first touch i ostale sminkarije. to sto je par novih finti dodano ne racunam jer se igraci i dalje isto ponasaju. sekvence izmjene igraca u 12-ici vec umaraju. iritira sto se ne mogu prekinuti odmah nego moras cekati koju sekundu. iritira kod nekih udaraca sto se lopta od golmana odbija identicno. 

sto se tice same prezentacije (tu mislim na komentatore, prikaz replay-eva itd.) mjesta za napredak ima i previse! nesto malo kada sam igrao fifu 2007, vise je licilo na tv prijenos nego sada. 

i gore spomenuto - u vezi stadiona, BITNO je da stadion lici kao u stvarnosti! jer duljim igranjem svi stadioni postaju isti, jedino ih mozes razlikovati po "into"-u tekme. na nekim stadionima su navijaci prakticki na terenu...

toliko TD-ova je iz razloga što nisi u pravu, ne razumijem to što govoriš da su pokreti IDENTIČNI kad NISU, neznam kako bi ti rekao kad ja to vidim svojim očima, prati protrčavanja igrača, ulaženja u prazan prostor, pokrete prilikom driblinga, pokrete prilikom primanja lopte, dosta je drugačije nego u FIFI 12. Zašto te iritira što se lopta od golmana odbija identično kao u prošloj igri kad je to odlično napravljeno i ne treba mijenjati, zar želiš da FIFA krene stopama KONAMI-ja koji je poznat po tome da ono što odlično naprave obavezno moraju uništiti? btw. vidio sam i nove pokrete kod golmana.

Komentatore nema smisla komentirati kad su odlični, naravno da ima mjesta za napredak ali su jako dobri, a biti će još i bolji ove godine sa onom opcijom matchday, u career mode-u će govoriti live rezultate i sl.

ovo sa stadionima se slažem, neki nisu napravljeni dobro, primjerice Bernabeu, Allianz Arena ili Anfield gdje su golovi udaljeni predaleko od publike kako u stvarnosti nije na tim stadionima i to moraju promijeniti. žao mi je što nisu ove godine.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 0:52 (antimadridista).
13 godina
FIFA 13

Nadam se da se popravilo primanje lopte, kada dodam , igrac ju ceka umjesto da ide naprijed po nju. Nekad me to toliko naljuti da bi kontroler od zid razbio. {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
15 godina

nisam mislio na pokrete prilikom protrcavanja igraca itd. nego... ma nema veze, trebam pokazati na videu da skuzis. nemrem objasnit. a sto se golaman tice. prilikom udarca iz daljine kada se golman protegne da spasi gol UVIJEK se lopta odbija od ruke u pod pa u zrak i u korner. drugih solucija nema. da je barem onda odbije pa da pod dotakne 3-4 metra dalje, da se dobije nekakva"randomiziranost", nego UVIJEK od ruke pola metra-metar u pod u onda u korner. vec prilikom suta znas kamo ce lopta ici, nema slucajnosti... komentatori su ok, ali cut scene nisu. ima par i ponavljaju se cijelo vrijeme. sjecam se da je u prijasnjim fifama bilo vise replayeva. cak su se neke prilike prikazale i pola minute-minutu nakon, tj. nakon prvog prekida - realnije - kao tv prijenos.

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Impact engine se čini bolji, u FIFI 12 mi je nekad znao živce jest kako je jadan( npr. kad 2 igrača padnu jedan na drugog i onda se dižu 1 minutu ili kad se sude glupi faulovi). Iskreno par stvari ak su sredili bit će odlična igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Prva montaža golova!...predobro izgleda!!!       

5 0 hvala 0
15 godina
maidkoric kaže...

pratite kod onog gola Artete na 1:30, gledajte pokrete tijela i kako udara loptu, izgleda totalno prirodno, jako lijepo.

btw. koliko vidim bar na Barcinim igračima, radili su puno toga na izgledu igrača, primjetio sam da su Sanchez, Busquets, Mascherano i Alba dobili pravi izgled, a pretpostavljam da je onda u pitanju cijela ekipa, nadam se da su obuhvaćeni i ostali veliki klubovi, bar nešto više nego prošle godine.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 2:40 (antimadridista).
13 godina

Vi sta govorite da je fizika, pokreti igraca copy-paste iz FIFE 12 u FIFU 13 pogledajte malo bolje, odnosno odigrajte više...ja igram FIFU 12 od prvog dana kad je izašla do dan danas, i igrat cu dok 13ka izađe...Ja sam razlike uocio vec kod prvih gameplay videa...i ne to razlike koje se mogu golim okom vidijeti, vec sitnice koje ce vecina uocit nakon 10-15 utakmica...( jbag takav sam, da sve u najsitnije detalje istrazim)

Nemogu docekat utorak za demo...ovaj demo ocekujem više od proslogodišnjeg demoa :)

First touch mi se najviše sviđa...ucinit ce utakmice realnijima i neizvjesnijima...neke pute u korist vama, a neke pute u korist CPU-a ili drugog igrača...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Moja najveća zamjerka FIFI serijalu je obrana koja stoji jako visoko tako da protivnički golman kod ispucavanja lopte nemali broj puta gurne svog igrača u kontru što po meni nije realno,pokušao sam i postavkama pomaknuti ih nazad ali ni to nedaje previše uspjeha.Još jedna loša stvar je opasnost od kornera kao da su napadači superiorniji u odnosu na obranu jedina je sreća što poslije takvih situacija nepadaju često golovi.

0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

toliko TD-ova je iz razloga što nisi u pravu, ne razumijem to što govoriš da su pokreti IDENTIČNI kad NISU, neznam kako bi ti rekao kad ja to vidim svojim očima, prati protrčavanja igrača, ulaženja u prazan prostor, pokrete prilikom driblinga, pokrete prilikom primanja lopte, dosta je drugačije nego u FIFI 12. Zašto te iritira što se lopta od golmana odbija identično kao u prošloj igri kad je to odlično napravljeno i ne treba mijenjati, zar želiš da FIFA krene stopama KONAMI-ja koji je poznat po tome da ono što odlično naprave obavezno moraju uništiti? btw. vidio sam i nove pokrete kod golmana.

Komentatore nema smisla komentirati kad su odlični, naravno da ima mjesta za napredak ali su jako dobri, a biti će još i bolji ove godine sa onom opcijom matchday, u career mode-u će govoriti live rezultate i sl.

ovo sa stadionima se slažem, neki nisu napravljeni dobro, primjerice Bernabeu, Allianz Arena ili Anfield gdje su golovi udaljeni predaleko od publike kako u stvarnosti nije na tim stadionima i to moraju promijeniti. žao mi je što nisu ove godine.

Gledam na filmićima kretnje igrača i mogu reći da su poprilično različite od prošle godine. Fantastično su animirani, fluidni... pokreti su uvjerljivi. Kako se samo kreću pri izmjeni duplog pasa i ulaženja u prostor. Pri svakom pokretu vidiš da se vodilo računa o fizici i nema nemogućih kretnji ili udaraca.  Netko tko je igru igrao površno, možda neće sve to zapaziti ali meni je to veliki korak naprijed po onom što sam vidio. Golmanove kretnje su realne, prave, atraktivne i taj dio me oduševljava svake godine.  Samo zbog golmana sam i prešao na fifu 2010 god i svake nove godine podižu njegovu razinu.  Fizika lopte čini mi se jako dobra kao i mreža prilikom zabijanja gola.  Lijepo se njiše.  Baš sve je onako kako sam i očekivao. Jako sam zadovoljan viđenim i već sada mogu tvrditi da će igra biti još realnija nego prošle godine a samim time još bolja. Stadione neću komentirati jer niti u stvarnosti ne znam kako izgledaju niti me to previše ineteresira.

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Odlično izgleda Fifa 13. Baš gledam ove golove, igrači se kreću super fluidno, fizika je odlična. Lopta poštuje zakone zdravog razuma i fizike. Jedva čekam igru, demo nam uskoro stiže :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Meni se čini da su i golmani malo popravljeni. U Fifi 12 su imali nekako prespore reakcije.

Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Meni se čini da su i golmani malo popravljeni. U Fifi 12 su imali nekako prespore reakcije.

Reklo je onih par FIFA gamera sa youtubea da su popravljeni golmani, udarci iz daljine su jači, ali su zato i golmani bolji pa nije tako lagano zabit. Btw. jel demo sutra izlazi?

17 godina
Idealist kaže...

nisam mislio na pokrete prilikom protrcavanja igraca itd. nego... ma nema veze, trebam pokazati na videu da skuzis. nemrem objasnit. a sto se golaman tice. prilikom udarca iz daljine kada se golman protegne da spasi gol UVIJEK se lopta odbija od ruke u pod pa u zrak i u korner. drugih solucija nema. da je barem onda odbije pa da pod dotakne 3-4 metra dalje, da se dobije nekakva"randomiziranost", nego UVIJEK od ruke pola metra-metar u pod u onda u korner. vec prilikom suta znas kamo ce lopta ici, nema slucajnosti... komentatori su ok, ali cut scene nisu. ima par i ponavljaju se cijelo vrijeme. sjecam se da je u prijasnjim fifama bilo vise replayeva. cak su se neke prilike prikazale i pola minute-minutu nakon, tj. nakon prvog prekida - realnije - kao tv prijenos.

Branim cijeli život i kao golman loptu pokušavam prije svega uhvatiti.  Ako je visoka a ne mogu je uhvatiti onda prebaciti preko prečke a ako su udarci jaki ili idu u kut izbacujem je ovisno od strane gdje je udarac upućen lijevo ili desno prema korneru. To te uče od malena. Nema drugih poteza. U fifi se golman isto tako ponaša. Naravno da je predvidljivo jer je tako i u stvarnosti. Kaj da sad izmisle boksanje ili odbijanje u velikoj paraboli prema centru ili protivničkom igraču drito na kopačku kako bi ti lakše zabio?  Stvarno ne vidim problem kod ovog. Meni je to sve normalno i realno...  Ako bi dao kakvu zamjerku onda bi rekao da se prilikom parade u nekim situacijama prebrzo diže s poda...

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 12:21 (movie).
14 godina
neaktivan
maidkoric kaže...

Meni se ne sviđa reakcija obrambenog na 0:55 kod Neymarovog gola, pre statičan je, nadam se da je to igrano na najnižoj težini...

16 godina
neaktivan
Jabulani kaže...
Tomislav95 kaže...

Reklo je onih par FIFA gamera sa youtubea da su popravljeni golmani, udarci iz daljine su jači, ali su zato i golmani bolji pa nije tako lagano zabit. Btw. jel demo sutra izlazi?

Mislim da preksutra

Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
16 godina
FIFA 13

Golovi su extra, ali kako samo uspiju pohvatat i tako lako prolazit igrače s dribbling skillovima, igram fifu 12 od početka, i jednostavno ima tolko tih skillova da ne mogu upamtit kako se koji radi, kad pogledam u button help i prisjetim se, ok onda znam napravit nije to problem, ali ne mogu tj. vrlo su rijetke situacije kad uspijem nekim dribbling skillom proći igrača u utakmici... Ovi to rade ko dobar dan :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
KiX777 kaže...

Nadam se da se popravilo primanje lopte, kada dodam , igrac ju ceka umjesto da ide naprijed po nju. Nekad me to toliko naljuti da bi kontroler od zid razbio. {#}

Pa imaš gamepad pa pomakni igrača u smjeru dolaska lopte. Neće ti sam ići...

15 godina
neaktivan
Reedy kaže...

Golovi su extra, ali kako samo uspiju pohvatat i tako lako prolazit igrače s dribbling skillovima, igram fifu 12 od početka, i jednostavno ima tolko tih skillova da ne mogu upamtit kako se koji radi, kad pogledam u button help i prisjetim se, ok onda znam napravit nije to problem, ali ne mogu tj. vrlo su rijetke situacije kad uspijem nekim dribbling skillom proći igrača u utakmici... Ovi to rade ko dobar dan :D

Istina, pola tih finti ne mogu napravit tijekom igre, uspijem roullete i fake shot, za neke druge treba previše toga stisnut {#}

16 godina
Jabulani kaže...
Reedy kaže...

Istina, pola tih finti ne mogu napravit tijekom igre, uspijem roullete i fake shot, za neke druge treba previše toga stisnut {#}

Upravo to, ali i kad se baš trudim i napravim neku uvijek me protivnički igrač pročita, uzme loptu, u 99% slučajeva..

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Al roullete i fake shot su predobri, pogotovo ak igram protiv nekog ko je jošiji u obrani, dva put se okrenem i imam slobodan put do gola {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Kad bi se tako lako izvodili takvi driblinzi onda bi to bila arkada a ne simulacija

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

ispricavam se na blagom off topicu,

dali netko ima za prodat xbox joystick za pc ili ako se nekome da da mi nadje na ebayu neki original jer se ja ne razumijem u to

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

ispricavam se na blagom off topicu,

dali netko ima za prodat xbox joystick za pc ili ako se nekome da da mi nadje na ebayu neki original jer se ja ne razumijem u to

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=Xbox+360+Controller+for+windows

everybody lies
15 godina
neaktivan
FIFA 13

dobar gameplay:

0_o
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...
Idealist kaže...

Branim cijeli život i kao golman loptu pokušavam prije svega uhvatiti.  Ako je visoka a ne mogu je uhvatiti onda prebaciti preko prečke a ako su udarci jaki ili idu u kut izbacujem je ovisno od strane gdje je udarac upućen lijevo ili desno prema korneru. To te uče od malena. Nema drugih poteza. U fifi se golman isto tako ponaša. Naravno da je predvidljivo jer je tako i u stvarnosti. Kaj da sad izmisle boksanje ili odbijanje u velikoj paraboli prema centru ili protivničkom igraču drito na kopačku kako bi ti lakše zabio?  Stvarno ne vidim problem kod ovog. Meni je to sve normalno i realno...  Ako bi dao kakvu zamjerku onda bi rekao da se prilikom parade u nekim situacijama prebrzo diže s poda...

moram crtati izgleda... golman loptu odbije u pod pola metra-metar od ruke i zatim lopta odskace u zrak. UVIJEK na isti nacin! kad udarim loptu po golu vec znam koja ce reakcija golmana biti i kako ce se lopta odbiti. recimo, nisam dozivio da prilikom takvog udarca, golman je skrene "cisto" u korner, odnosno, da joj jos malo podigne putanju. samo da ima vise varijacija odbijanja takvih lopti, a ne uvijek na isti nacin i jos k tome uvijek ista animacija golmana...

15 godina
FIFA 13

video na 0:30. o tome pricam. kao da je zakuca u pod. uvijek isto!

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

E to sam bas ja gledo kad sam igro, malo jadno, al ne smeta toliko.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jabulani kaže...

E to sam bas ja gledo kad sam igro, malo jadno, al ne smeta toliko.

Inace fifu igram na assisted i najvise stvari koji me zivciraju su: u 50% slucajeva kad nabacujem uvjek nabaci negdje nazad nikad na igraca koji je u 100% sansi da zabije gol, isto tako zna bit i sa dodavanjima i naravno to sa golmanima kad uvjek isto odbiju loptu..

Jos nemam svoj potpis :(
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice