FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.995.580
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: FIFA 12
Praetorian1 kaže...

Da, uspjeli smo samo završit jednu tekmu. Inače moram pohvalit Antimadridistu, igra na full manual, a igra kao da igra na assisted.

Online je   u banani sad još goroj nego prije patcha.

hehehe skoro,samo me šutevi malo hebu,dosta je teže pucati nego na assisted.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
Praetorian1 kaže...

Da, uspjeli smo samo završit jednu tekmu. Inače moram pohvalit Antimadridistu, igra na full manual, a igra kao da igra na assisted.

Online je   u banani sad još goroj nego prije patcha.

Znači ono što je bilo najvažnije da isprave su još više sjebali. Ajd, bar su stavili nove boje u FUT...

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Izbacuje ono kad igraš utakmice protiv prijatelja, al to je puno izbacivalo i prije patcha. Dok ostatak online modova moram još testirat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

jos nisu rijesili izlazenje protivnika u kupu na UT-u. mogli su barem "nas" zastititi i napraviti da nam se NE utrosi utakmica iz ugovora. najgore mi je kad idiot izađe i vratim se na ekipu i vidim 5 igraca bez ugovora, a ja imam samo 2. novi kostaju min 400 coinsa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Idealist kaže...

jos nisu rijesili izlazenje protivnika u kupu na UT-u. mogli su barem "nas" zastititi i napraviti da nam se NE utrosi utakmica iz ugovora. najgore mi je kad idiot izađe i vratim se na ekipu i vidim 5 igraca bez ugovora, a ja imam samo 2. novi kostaju min 400 coinsa...

pa vodi racuna o novcu da nikad ne budes u toj situaciji, odigras koji bronze turnir prije neg istekne i zaradis 4000 u manje od sat vremena, jest da je singleplayer al boze moj...

15 godina
pa to samo i igram posto se dogadaju takva sra**. stvar je u tome da ea boli ona stvar za to. izasao je novi patch i popravio nista. ako su mogli napraviti da u prvih 5 min mozes izaci i ne pise ti se poraz, onda su mogli poduzeti nesto i u vezi toga!
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Nisam igrao Fifu, jedno mesec dana, i sinoc sam probao ADVANCED CUP i vidim da mogu samo da igraju ekipe sa zlatnim igracima, jer se to meni cini da je promenjeno ili je uvek tako bilo?

Daj Boze da je tako, jer sam odmah iz prve odigrao utakmicu, a ne kao do sada, ne mozes naci normalnog protivnika, to me je iskreno malo i odvartilo od Fife!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Zato ću ja krenut igrat Carer mod s Liverpoolom, online mi se zgadio. Izbacuje ko ludo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

da mi je znati tko moze osvojiti onaj kup gdje se dodjeljuju 2 gold packa kao nagrada (single player)!? igram i izgubim u prvom kolu. igraci lete po terenu i ne umaraju se uopce a moji bokci jedva disu. znaci, ljudi koji vec imaju sve i zlatno crne kartice ce moci osvojiti turnir gdje im ona 2 jadna packa ne predstavljaju nista jer vec sve imaju! glupo! jedino preostaje igrati online i nadati se da ne nabasas na nekog sa extra ludom ekipom...

EDIT: Kako jem oguča da izgubim u polufinalu od BRONČANE ekipe?! nabijem na neku stvar tu je**** fifu. degradira mi igrace samo zato sto protivnik ima slabe igrace. i naravno, ima brze i visoke napadace i prolazi mi obranu ko od sale. njegovi obrambeni su ko stupovi, a Higuain se odbija ko loptica od njih. pa ne mogu vjerovati!!! da se ne shvati drugacije, covjek zna igrati, ali kakve golove sam dobio, to nije normalno! i da mi jedan Martins ne moze trcati nego se vuce po terenu to nisu istine!

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 16:35 (Idealist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Koja gamad ovaj EA, odem na H2H nakon skinutog patcha i stane na Downloading and applying online squads i onda čita i čita i čita i na kraju unable to connect! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Idealist kaže...

EDIT: Kako jem oguča da izgubim u polufinalu od BRONČANE ekipe?! nabijem na neku stvar tu je**** fifu. degradira mi igrace samo zato sto protivnik ima slabe igrace. i naravno, ima brze i visoke napadace i prolazi mi obranu ko od sale. njegovi obrambeni su ko stupovi, a Higuain se odbija ko loptica od njih. pa ne mogu vjerovati!!! da se ne shvati drugacije, covjek zna igrati, ali kakve golove sam dobio, to nije normalno! i da mi jedan Martins ne moze trcati nego se vuce po terenu to nisu istine!

Pa koliki ti je kemisteri?

16 godina

Kakav je to danas bio patch?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
15 godina

mislim da 80...

EDIT: ozbiljno, igraci su mi bili duplo sporiji nego tekmu prije. a kad sam ja igrao sa losim igracima, onda me protivnik satro...

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 19:00 (Idealist).
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Moraš kupovat kartice za fitnes.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ma svima je 99

14 godina
neaktivan
FIFA 12

dali kod vas na UT sporo ubacuje treba cekati pola sata da nadjes nekoga ko ce igrati.usao sam u polufinale advanced kupa ali nekoga nema da igra samnom do cega je to.ovaj update sto je izasao kod mene je jos uvijek po starom sta se kod vas desava i boje i sve mi je po starom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

U slučaju da ti svi igrači igraju u zadanoj formaciji i da imaju maksimalnu povezanost onda nećeš vidjeti promjenu. Npr. ako igrači nisu nikako povezani, sad je crvena linija, a bila je crna. 

Promjene u web FUT su super. Napokon ne trebam klikati na svaku karticu posebno da vidim cijenu u AH. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Ne kužim, osvojio sam ONLINE turnir (Ultimate tournament), gdje je nagrada bila 2 gold packsa, al ne vidim gdje su mi sad ta dva besplatna gold packa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Mislim da ideš pod Store i onda tamo imaš free pack ili tak nešto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12
da,moraš u Store pa tamo imaš My Packs i unutra su ti svi koje si dobio.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Da li postoji kakva mogućnost da igram fifu preko dvije tipkovnicem, odnosno, jeli moguće napraviti da jedna tipkovnica bude virtualni gamepad?). nako ne, dali je nakako moguće namjestiti da jedan igrač igra na jednoj tipkovnici, sa standardnim kontrolama, a drugi igra na drugoj tipkovnici ali da kreće npr na numeričkom djelu, a "akcijske" tipku su mu npr j,k,l,o,i,u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hexfire kaže...

Ali nema u Storeu "free pack", ne kontam... Jel se radi o nekom bugu?

14 godina
Volos kaže...
Hexfire kaže...

Kaže Antimadridista da se zove My packs opcija. Uglavnom, meni je dosad uvijek neki pack koji sam osvojio došao u Store, tak da bi morao biti negdje tamo. Ak nije, moguće da je neki bug.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Nisam dugo igrao FUT, pa sad imam besplatne zlatne pakete za 1, 2, i 3 mjesec.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hexfire kaže...
Volos kaže...
Hexfire kaže...

Kaže Antimadridista da se zove My packs opcija. Uglavnom, meni je dosad uvijek neki pack koji sam osvojio došao u Store, tak da bi morao biti negdje tamo. Ak nije, moguće da je neki bug.

A jebga, namučim se, dobijem 4 utakmice zaredom, u finalu na penale dobijem, i na kraju ništa... 

15 godina
FIFA 12

alo sophemoresi sta je ovo,jel ja nisam online ili ne igrate nesto previse u zadnje vrijeme??

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Nismo već dugo igrali. Prošlo nas valjda. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

imam 200k + coinsa za potrosit pa trebam par savjeta oko silver tima , moze bit bilo koja liga ali jedini uvjeti su da formacija bude 4-3-2-1 ili 4-1-2-1-2 i da u timu budu 3 ili 4 igraca sa 4* skills ili vise ... hvala

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

Fifa Street dolazi na PC?

http://imageshack.us/f/571/23357727.png/

"Igra prvo dolazi na PS3 i Xbox 360 dok će naknadno izaći i PC inačica…"

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 19:54 (Pes2011_gamer).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

zasto me stalno sporo ubacuje na ultimate team cekam po 10 min da nadjem protivnika.u cemu je problem dali kod vas radi to kako treba 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice