FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.993.929
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: FIFA 12
Kakica kaže...

PC SIFRA FIFA 12

Kupi pa ćeš saznat.

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
neaktivan
Kako se zove stadion na kome igra Flamengo?Neznam da li je O dromo ili Latino?
15 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
Kako se zove stadion na kome igra Flamengo?Neznam da li je O dromo ili Latino?

Gavea stadion, ali sada igraju na Maracani

Dirt 3 -> Dino Bzik
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 20:21 (dmanz).
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Hoce li mi neko pomoci oko ove gluposti molim vas. Znaci insalirao sam Fifu 2012 i mogu uci u igricu fino. Ali nemogu spasiti profil. Nemogu proci Profil Setup,  Ima li neko rjesenje?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo poceo sam da igram Engelesku PL sa Chelsea-om i 3 kolko odam sa Unitedom. 

Vodim ja 1:0, izjednace oni, 2:1 za njih, 2:2, Povisujem ja na 3:2, 3:3 i na kraju u zadnjoj minuti Torres mi postize za 4:3. Najbolja utakmica koju sam odigrao do sad.

dzix
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
dmanz kaže...

AKo se ne varam maracana je zatvorena i preuređuje se za sljedeće svjetsko prvenstvo u brazilu?

16 godina
FIFA 12

Šta reći za ovo

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kakica kaže...

PC SIFRA FIFA 12

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Šta reći za ovo

ti si bio parma petpostavljam

Nego mene je tako jedan tip pobjedio, imao sam 13 udaraca po golu i 60% lopte u nogama, a on 3 udarca i pobjedio me 2-1. Ali sve samo radi toga jer je on ima asistencije ,a ja ne.

EDIT:ponkead mi skidaju ovakve udarce i to u zadnjoj minuti

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 1:16 (Jack Sparrow).
16 godina
FIFA 12

Igrali jučer malo teamplay i forumaš dreammaker je bio golman. Pa evo jedne njegove prave obrane, stvarno vrhunska...kao najbolji golman svijeta.LINK {#}{#}{#}{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 1:18 (Jack Sparrow).
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina

Hahahahhahahahha, koja laž i neistina! Kamera mi nije radila a to nebi spomenuo! Mućki provokatoru :D

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
13 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Igram godinama PES, međutim debelo sam razočaran prošlogodišnjom a pogotovo ovogodišnjom verzijom, tako da razmišljam da se prebacim na FIFU, koju nikad nisam igrao...dali se isplati tj. da li je ova nova FIFA toliko bolja od PES-a ?

Po meni je mozda cak i grafika bolja na PESU,ali je zato veci uzitak(po meni igrat fifu)fifa je puno bolja u igrivosti i gameplay-u,a to je ja mislim najbitnije.{#}

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Šta kažete na to da je ova fifa 12 malo sporija od svojih predhodnika? Meni baš odgovara!

0 0 hvala 0
15 godina
andy1 kaže...

Šta kažete na to da je ova fifa 12 malo sporija od svojih predhodnika? Meni baš odgovara!

meni isto odgovara,niti je sporo niti brzo,taman koliko je potrebno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
andy1 kaže...

meni isto odgovara,niti je sporo niti brzo,taman koliko je potrebno.

Čujen da patch ubrza igru. Neću ga ni snimat, bez obzira na to.

16 godina
Jack Sparrow kaže...

Igrali jučer malo teamplay i forumaš dreammaker je bio golman. Pa evo jedne njegove prave obrane, stvarno vrhunska...kao najbolji golman svijeta.LINK {#}{#}{#}{#}{#}

dobro da si rekao tko je zabio taj svijetski gol.

khm*ja*khm*

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan
ja nisam primetio razliku posle patcha al stvarno,po meni je fifa ove godine bolja u svim segmentima od pes-a al to je samo moje misljenje da se razumemo,bas sam uporedjivao same face na pesu i fifi i nekako su prirodnije u fifi a u pesu kao kada pustim mladjem bratu one animirane filmove znate na sta mislim.
16 godina
FIFA 12

Onaj virtual pro i teamplay gdje svaki svojeg igrača je tako dobar mod, baš mi se sviđa zamisao, ali mod je uništen glupim ljudima, a takvih ima sigurno oko 60% u tim modu.

Prvo mi je ta njihova glupost bila smiješna ali sad je postalo baš frustrirajuće.

Tip koji napravi svojeg igrača na poziciji golmana uzme moju poziciju koju ja inače trebamo igrati CM, a ST(napadač si uzme golmana){#}. Ili se desilo da nekome sa ST nije ostala više ni jedna pozicija osim LCB i RCB, naravno uzeo je jednu od tih pozicija. Samo je bio problem što je on stalno sa svojim igračem stajao napred, a u obrani nam ostavljao rupu.

A najgori su oni što uopče ne dodaju jer misle da oni mogu proći sve igrače na terenu ili ono kad mi oko 4 igrača stalno stoje napred u offsideu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 14:56 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Jeli ima tko slucajno Ligue 1 UT momcad ? Treba mi zamjena za Lovrena koji je nazalost poprilicno los CB pa ako tko ima neku preporuku po mogucnosti da je francuz (Sahko mi je vec u ekipi).

I ako nekog zanima, prodajem vise manje zlatnu BPL momcad 4-3-1-2 formacija.

Evo i francuske ekipe:

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Momci, vi vidite 3D grass, ili Vam je podloga flat?

Pod "vidite 3D grass" mislim na prikaz trave koji ne zahtjeva mikro zumiranje u replay-u da bi ju vidjeli...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kakica kaže...

PC SIFRA FIFA 12

evo šifre  p00p teh kak1ca :D

Why so serious?
15 godina
neaktivan
movie kaže...
dmanz kaže...

AKo se ne varam maracana je zatvorena i preuređuje se za sljedeće svjetsko prvenstvo u brazilu?

ne bih znao, tako pise na wikipediji

Dirt 3 -> Dino Bzik
16 godina
neaktivan
dmanz kaže...
movie kaže...
dmanz kaže...

ne bih znao, tako pise na wikipediji

Flamengo trenutno igra na Engenhao stadionu

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 17:06 (dasoo988).
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Može li mi netko objasnit kako pucat i branit penal, tj. koje tipke triba držat?

Ja pričekan da mi ona točkica koja se pomiče dođe u sredinu na zeleno i onda pucan, ponekad zabijen, a nekad

mi balun ode u 3pm. A šta se branjenja penala tiće, obranija nisan još ni jedan.

1 0 hvala 0
15 godina
andy1 kaže...

Može li mi netko objasnit kako pucat i branit penal, tj. koje tipke triba držat?

Ja pričekan da mi ona točkica koja se pomiče dođe u sredinu na zeleno i onda pucan, ponekad zabijen, a nekad

mi balun ode u 3pm. A šta se branjenja penala tiće, obranija nisan još ni jedan.

za pucanje najprije moraš pogoditi u ono zeleno i onda kda stisneš tipku za pucanje,moraš držati u stranu u koju želiš pucati,ali ako držiš previše,onda ode previše u stranu.

za branjenje se bacaš desnim analogom,drugih opcija nema i neznam kakve bi mogle biti uopće.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
andy1 kaže...

za pucanje najprije moraš pogoditi u ono zeleno i onda kda stisneš tipku za pucanje,moraš držati u stranu u koju želiš pucati,ali ako držiš previše,onda ode previše u stranu.

za branjenje se bacaš desnim analogom,drugih opcija nema i neznam kakve bi mogle biti uopće.

Hvala!

Šta se tiće branjenja onda je ne mogu branit jer igran na tastaturi!

16 godina
neaktivan
FIFA 12

imas tipke 4 i 6

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
FIFA 12

ovo je toliko glupo da to nije normalno! igraci mi se ne otkrivaju, stoje ko kreteni i dodajem se cijelo poluvrijeme i imam jedan udarac po golu, a kada protivnik ima loptu, onda moju padaju ko muhe i rupe u obrani su ogromne! je to simulaciji slicno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Idealist kaže...

ovo je toliko glupo da to nije normalno! igraci mi se ne otkrivaju, stoje ko kreteni i dodajem se cijelo poluvrijeme i imam jedan udarac po golu, a kada protivnik ima loptu, onda moju padaju ko muhe i rupe u obrani su ogromne! je to simulaciji slicno?

neznam ja koji je tebi to problem,ali meni se ne događa ništa slično,svi m ise lijepo otkrivaju i sve ostalo mi je odlično. Možda je do ekipe sa kojom igraš.

14 godina
neaktivan

Takodje tj slazem se sa tobom,pocecu da mislim posle takvih izjava da su to samo smesne price,i vise se ne nerviram...(i ovaj lik Idealist to pita ponovo posto ili nije naucio da igra ili namerno opet pita isto)

Ja sam pitao kako se u igri tacno zove stadion na kome igra Flamendo i da li ga uopste i ima u igri?To pitam jer mi treba za UT a tim mi se zove Flamengo?

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 20:32 (Nokialino).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice