PC SIFRA FIFA 12
Kupi pa ćeš saznat.
PC SIFRA FIFA 12
Kupi pa ćeš saznat.
Gavea stadion, ali sada igraju na Maracani
Hoce li mi neko pomoci oko ove gluposti molim vas. Znaci insalirao sam Fifu 2012 i mogu uci u igricu fino. Ali nemogu spasiti profil. Nemogu proci Profil Setup, Ima li neko rjesenje?
Evo poceo sam da igram Engelesku PL sa Chelsea-om i 3 kolko odam sa Unitedom.
Vodim ja 1:0, izjednace oni, 2:1 za njih, 2:2, Povisujem ja na 3:2, 3:3 i na kraju u zadnjoj minuti Torres mi postize za 4:3. Najbolja utakmica koju sam odigrao do sad.
AKo se ne varam maracana je zatvorena i preuređuje se za sljedeće svjetsko prvenstvo u brazilu?
Šta reći za ovo
ti si bio parma petpostavljam
Nego mene je tako jedan tip pobjedio, imao sam 13 udaraca po golu i 60% lopte u nogama, a on 3 udarca i pobjedio me 2-1. Ali sve samo radi toga jer je on ima asistencije ,a ja ne.
EDIT:ponkead mi skidaju ovakve udarce i to u zadnjoj minuti
Igrali jučer malo teamplay i forumaš dreammaker je bio golman. Pa evo jedne njegove prave obrane, stvarno vrhunska...kao najbolji golman svijeta.LINK
Hahahahhahahahha, koja laž i neistina! Kamera mi nije radila a to nebi spomenuo! Mućki provokatoru :D
Igram godinama PES, međutim debelo sam razočaran prošlogodišnjom a pogotovo ovogodišnjom verzijom, tako da razmišljam da se prebacim na FIFU, koju nikad nisam igrao...dali se isplati tj. da li je ova nova FIFA toliko bolja od PES-a ?
Po meni je mozda cak i grafika bolja na PESU,ali je zato veci uzitak(po meni igrat fifu)fifa je puno bolja u igrivosti i gameplay-u,a to je ja mislim najbitnije.
Šta kažete na to da je ova fifa 12 malo sporija od svojih predhodnika? Meni baš odgovara!
Šta kažete na to da je ova fifa 12 malo sporija od svojih predhodnika? Meni baš odgovara!
meni isto odgovara,niti je sporo niti brzo,taman koliko je potrebno.
meni isto odgovara,niti je sporo niti brzo,taman koliko je potrebno.
Čujen da patch ubrza igru. Neću ga ni snimat, bez obzira na to.
Igrali jučer malo teamplay i forumaš dreammaker je bio golman. Pa evo jedne njegove prave obrane, stvarno vrhunska...kao najbolji golman svijeta.LINK
dobro da si rekao tko je zabio taj svijetski gol.
khm*ja*khm*
Onaj virtual pro i teamplay gdje svaki svojeg igrača je tako dobar mod, baš mi se sviđa zamisao, ali mod je uništen glupim ljudima, a takvih ima sigurno oko 60% u tim modu.
Prvo mi je ta njihova glupost bila smiješna ali sad je postalo baš frustrirajuće.
Tip koji napravi svojeg igrača na poziciji golmana uzme moju poziciju koju ja inače trebamo igrati CM, a ST(napadač si uzme golmana). Ili se desilo da nekome sa ST nije ostala više ni jedna pozicija osim LCB i RCB, naravno uzeo je jednu od tih pozicija. Samo je bio problem što je on stalno sa svojim igračem stajao napred, a u obrani nam ostavljao rupu.
A najgori su oni što uopče ne dodaju jer misle da oni mogu proći sve igrače na terenu ili ono kad mi oko 4 igrača stalno stoje napred u offsideu.
Momci, vi vidite 3D grass, ili Vam je podloga flat?
Pod "vidite 3D grass" mislim na prikaz trave koji ne zahtjeva mikro zumiranje u replay-u da bi ju vidjeli...
PC SIFRA FIFA 12
evo šifre p00p teh kak1ca :D
AKo se ne varam maracana je zatvorena i preuređuje se za sljedeće svjetsko prvenstvo u brazilu?
ne bih znao, tako pise na wikipediji
ne bih znao, tako pise na wikipediji
Flamengo trenutno igra na Engenhao stadionu
Može li mi netko objasnit kako pucat i branit penal, tj. koje tipke triba držat?
Ja pričekan da mi ona točkica koja se pomiče dođe u sredinu na zeleno i onda pucan, ponekad zabijen, a nekad
mi balun ode u 3pm. A šta se branjenja penala tiće, obranija nisan još ni jedan.
Može li mi netko objasnit kako pucat i branit penal, tj. koje tipke triba držat?
Ja pričekan da mi ona točkica koja se pomiče dođe u sredinu na zeleno i onda pucan, ponekad zabijen, a nekad
mi balun ode u 3pm. A šta se branjenja penala tiće, obranija nisan još ni jedan.
za pucanje najprije moraš pogoditi u ono zeleno i onda kda stisneš tipku za pucanje,moraš držati u stranu u koju želiš pucati,ali ako držiš previše,onda ode previše u stranu.
za branjenje se bacaš desnim analogom,drugih opcija nema i neznam kakve bi mogle biti uopće.
za pucanje najprije moraš pogoditi u ono zeleno i onda kda stisneš tipku za pucanje,moraš držati u stranu u koju želiš pucati,ali ako držiš previše,onda ode previše u stranu.
za branjenje se bacaš desnim analogom,drugih opcija nema i neznam kakve bi mogle biti uopće.
Hvala!
Šta se tiće branjenja onda je ne mogu branit jer igran na tastaturi!
imas tipke 4 i 6
ovo je toliko glupo da to nije normalno! igraci mi se ne otkrivaju, stoje ko kreteni i dodajem se cijelo poluvrijeme i imam jedan udarac po golu, a kada protivnik ima loptu, onda moju padaju ko muhe i rupe u obrani su ogromne! je to simulaciji slicno?
ovo je toliko glupo da to nije normalno! igraci mi se ne otkrivaju, stoje ko kreteni i dodajem se cijelo poluvrijeme i imam jedan udarac po golu, a kada protivnik ima loptu, onda moju padaju ko muhe i rupe u obrani su ogromne! je to simulaciji slicno?
neznam ja koji je tebi to problem,ali meni se ne događa ništa slično,svi m ise lijepo otkrivaju i sve ostalo mi je odlično. Možda je do ekipe sa kojom igraš.
Takodje tj slazem se sa tobom,pocecu da mislim posle takvih izjava da su to samo smesne price,i vise se ne nerviram...(i ovaj lik Idealist to pita ponovo posto ili nije naucio da igra ili namerno opet pita isto)
Ja sam pitao kako se u igri tacno zove stadion na kome igra Flamendo i da li ga uopste i ima u igri?To pitam jer mi treba za UT a tim mi se zove Flamengo?