FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.994.063
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
DEEMon kaže...

Koja formacija je po vama najbolja i zašto?

Messi.

F.C LIVERPOOL
14 godina

Pitanje za oni koji igraju offline,da li nekako prelako prolazite igrače,ja na world class igram i dovoljno mi je da loptu dobije neki brži igrač sa dobrim driblingom i prođem par igrača bez ikakvih finti,samo promjenom smjera?

15 godina
Hazar kaže...

Pitanje za oni koji igraju offline,da li nekako prelako prolazite igrače,ja na world class igram i dovoljno mi je da loptu dobije neki brži igrač sa dobrim driblingom i prođem par igrača bez ikakvih finti,samo promjenom smjera?

zavisi s kojim igračem. meni npr.najviše odgovara igrati sa Youngom iz Uniteda ili Mata iz Chelseaja,s njima stvarno dobro prolazim po bokovima,dok sa npr.Villom ili Pedrom malo slabije zato što su lošiji u driblingu i sporiji su.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
stanko11 kaže...
EraserHead kaže...

Igram godinama PES, međutim debelo sam razočaran prošlogodišnjom a pogotovo ovogodišnjom verzijom, tako da razmišljam da se prebacim na FIFU, koju nikad nisam igrao...dali se isplati tj. da li je ova nova FIFA toliko bolja od PES-a ?

Mogu ti reči da je ovogodišnja FIFA namašila sva očekivanja koja su bila prema njoj, gameplay je odlčan, mala zamjerka na detalje grafike, i možda uvoda utekme, ali ostalo je odlično, vjeruj mi da se ljudi nisu razčarali koji su prešli sa PES-a na FIFU. E sada sve ovisi  tebi, a možeš to isprobati i na "drugi" način pa se odlučiti za svoju simlaciju nogometa.

nitko ne govori (barem nisam vidio) kako se stalno mijenjaju komentatori (za razliku od pesovskih koji su vec 100 godina isti - ovdje ih je cak 4!, odnosno 2 para) bas sam jucer poceo ligu i nakon 3.-4. utakmice novi komentatori. ostao sam ugodno iznenađen. mislio sam da su samo na ultimate team-u 2 para komentatora. ovo je odlicno, jos jedan plus za fifu!

15 godina
neaktivan
Idealist kaže...
stanko11 kaže...
EraserHead kaže...

Igram godinama PES, međutim debelo sam razočaran prošlogodišnjom a pogotovo ovogodišnjom verzijom, tako da razmišljam da se prebacim na FIFU, koju nikad nisam igrao...dali se isplati tj. da li je ova nova FIFA toliko bolja od PES-a ?

Mogu ti reči da je ovogodišnja FIFA namašila sva očekivanja koja su bila prema njoj, gameplay je odlčan, mala zamjerka na detalje grafike, i možda uvoda utekme, ali ostalo je odlično, vjeruj mi da se ljudi nisu razčarali koji su prešli sa PES-a na FIFU. E sada sve ovisi  tebi, a možeš to isprobati i na "drugi" način pa se odlučiti za svoju simlaciju nogometa.

nitko ne govori (barem nisam vidio) kako se stalno mijenjaju komentatori (za razliku od pesovskih koji su vec 100 godina isti - ovdje ih je cak 4!, odnosno 2 para) bas sam jucer poceo ligu i nakon 3.-4. utakmice novi komentatori. ostao sam ugodno iznenađen. mislio sam da su samo na ultimate team-u 2 para komentatora. ovo je odlicno, jos jedan plus za fifu!

mislis 2 para engleskih, ima i drugi jezici

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
Idealist kaže...

da,ne mijenjaju se u ligi,nego su jedni na utakmicama lige,a drugi na kup utakmicama.

Meni su komentatori predobri,kad počnu pričati o povijesti klubova,o igračima i još puno toga,odlično.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina

ako ste danas igrali s manchester unitedom i kojim slucajem zabili gol s rooneyem, onda ste trebali cut komentatora kako je zabio gol za svoj ročkas..a danas mu ie rođendan

po meni predobra stvarčica...stvara dodatni ugođaj stvarnosti i bas je fora imat takvo nesto u igri

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan

Meni se desilo malo pre kada sam ubacio Remija pocelis u ova dva komentatora da pricaju o tome tj postavljali pitanja da li je dobro sto je on sada usao posto je saviola odlicno igrao prvo poluvreme ali nije dao gol i meni nije bilo dobro zaista perfektno odradjeno,drugo komentarisu ako je ekipa promenila formaciju i govore gde bi mogla biti najveca opasnost i trece POGledaj te moj FRANCUSKI tim:

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 19:46 (Nokialino).
17 godina
lollik91 kaže...

ako ste danas igrali s manchester unitedom i kojim slucajem zabili gol s rooneyem, onda ste trebali cut komentatora kako je zabio gol za svoj ročkas..a danas mu ie rođendan

po meni predobra stvarčica...stvara dodatni ugođaj stvarnosti i bas je fora imat takvo nesto u igri

Samo šteta što oni koji danas nisu igrali fifu nikada više to neće čuti.

Come to the dark side, we have cookies.
13 godina
neaktivan
FIFA 12

kakav vam je omjer h2h seasons i koja ste liga trenutno. evo i ja jučer namaknuo ea cup

0 0 hvala 0
16 godina
crystal6 kaže...

Samo šteta što oni koji danas nisu igrali fifu nikada više to neće čuti.

ima jos vremena...a uostalom ako ne cuju danas,uvijek ima slijedeca godina {#}

15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

Stvarno super stvar, a u pesu komentator ni nezna ko je Rooney rofl.

EDIT: krenulo me s Milanom u H2H seasons, već tri puta pala Barca.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 21:25 (Praetorian1).
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ljudi jel moze neko da mi da pomoc!? Ne mogu preko joistika da igram fifu nikako na strelicama na joistiku cim primi loptu odbije se kao od panj :)) sve radi ostalo normalno.... Joistik nema analog ne znam kako to da podesim da radi sve onako kkako treba! Please igra mi se pomazite :D

Trky
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pedjat89 kaže...

Ljudi jel moze neko da mi da pomoc!? Ne mogu preko joistika da igram fifu nikako na strelicama na joistiku cim primi loptu odbije se kao od panj :)) sve radi ostalo normalno.... Joistik nema analog ne znam kako to da podesim da radi sve onako kkako treba! Please igra mi se pomazite :D

najbrze rijesenje = kupi analogni kontroler

14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
lollik91 kaže...

Morao sam da upalim komp da cujem kada Komentator kaze to za Runija,i ja pobedio Milan sa tri nula i runi mi dao tri gola i kada sam cuo kada kaze kometator za runija i njegov rodjus i smorio sam se jer nisam verovao e sada skidam kapu znaci zlo koliko je dobro.Znaci Great work EA.

14 godina
Nokialino kaže...
Praetorian1 kaže...
lollik91 kaže...

Morao sam da upalim komp da cujem kada Komentator kaze to za Runija,i ja pobedio Milan sa tri nula i runi mi dao tri gola i kada sam cuo kada kaze kometator za runija i njegov rodjus i smorio sam se jer nisam verovao e sada skidam kapu znaci zlo koliko je dobro.Znaci Great work EA.

I ja samo radi toga upalih. Krenem nabrzinu protiv kompa i nema komentara. Rekoh valjda samo online i odem na H2H kad ono komentar da još nije danas zabio za svoj rođendan. Pol minute nakon toga pukne liku konekcija. Reko moram čuti kad da gol, i igram novu tekmu. Uvaljam liku 5 komada sa Rooneyem i ni glasa o rođendanu, izgleda da je taman prošla ponoć :(

15 godina
FIFA 12

da,i ja sam čuo,stvarno dobro osmišljeno od EA Sportsa.

jbt,početi ću zapisivati kad se koji igrač rodio {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Pozdrav Svima!

Zanima me kako vama odgovara ovakva manja brzina igre, dodavanja, kretanja igrača.

Naime realnije mi je brzina ovakva, znači sporija. Mada čitan da se sa novim pachom

brzina u igri pojačala.

A šta se driblinga tiće, nikako mi kad iden prema igraču neće uđe u nekakav dribling, već

se samo gradi.

Igram na tastaturi.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

Meni se desilo malo pre kada sam ubacio Remija pocelis u ova dva komentatora da pricaju o tome tj postavljali pitanja da li je dobro sto je on sada usao posto je saviola odlicno igrao prvo poluvreme ali nije dao gol i meni nije bilo dobro zaista perfektno odradjeno,drugo komentarisu ako je ekipa promenila formaciju i govore gde bi mogla biti najveca opasnost i trece POGledaj te moj FRANCUSKI tim:

dobra ekipa...

Nokialino imam pitanje, pošto vidim da ti je chemistry ekipe 100... ili ako netko drugi zna.

Ja ima talijansku ekipu, ali nikako da mi chemistry prođe preko 85... u čemu je kvaka? jel jako važno osim povezanost po nacionalnosti li ligi i koju formaciju najviše voli igrati  koji igrač? kako doći do 100 chemistry?

17 godina
neaktivan
Formacije, pozicije igrača i omiljena formacija trenera su ti bitni.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
neaktivan
Dannu Hr ti je sve rekao a u samoj igri bitno ti je da znas ko se sa kim dobro uklapa u igri,tj saradjuje,dal se otvara kako treba u prostor i tako to.Na primer meni je ovo jaca odbrana od reala i barselone zajedno a zasto?
Pod jedan-svi su jaki,brzi,dobri u skoku i svi igraju u istoj ligi i iste su nacionalnosti i dobru kondiciju imaju.
Pod dva vezni red je brzi i snazniji od cavija i inieste (mislim na valbuena i micela bastosa a zadnji vezni imam ih dvojicu a to su mavuba i mvilla koju em jaci fizicki od buskeca samim tim i brzi od njega i trce ko ludaci i dobro se postavljaju.
Trece jedino napad je malo bolji od mog sto se tice mesija icr7 ostalo su nijanse,recimo meni je bolji wagner love (fernanidnjo) nego pedro,i plus ima dva sjajna plejmejkera a to su gurkuf ili dalesandro koji imaju ubitacne suteve sa distance i mekanu loptu za prostor i dobar radijus kretanja.
Ovo vazi jedino za UT.
14 godina
neaktivan

Malo mi je to glupo da su ih uskladili po nacionalnosti.

Šta kažete na to da je igra malo usporenija?

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 12:47 (andy1).
15 godina
andy1 kaže...

to vrijedi samo za Ultimate Team,u drugim modovima nije slučaj.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
andy1 kaže...

to vrijedi samo za Ultimate Team,u drugim modovima nije slučaj.

aha, jer ja igran samo carier mode, panisan primjetia.

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Moze Pomoc

Instaliram igru uredno i kada idem na fifa setup izbaci mi erorr i terminate aplication (winxp)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
Dannu Hr ti je sve rekao a u samoj igri bitno ti je da znas ko se sa kim dobro uklapa u igri,tj saradjuje,dal se otvara kako treba u prostor i tako to.Na primer meni je ovo jaca odbrana od reala i barselone zajedno a zasto?
Pod jedan-svi su jaki,brzi,dobri u skoku i svi igraju u istoj ligi i iste su nacionalnosti i dobru kondiciju imaju.
Pod dva vezni red je brzi i snazniji od cavija i inieste (mislim na valbuena i micela bastosa a zadnji vezni imam ih dvojicu a to su mavuba i mvilla koju em jaci fizicki od buskeca samim tim i brzi od njega i trce ko ludaci i dobro se postavljaju.
Trece jedino napad je malo bolji od mog sto se tice mesija icr7 ostalo su nijanse,recimo meni je bolji wagner love (fernanidnjo) nego pedro,i plus ima dva sjajna plejmejkera a to su gurkuf ili dalesandro koji imaju ubitacne suteve sa distance i mekanu loptu za prostor i dobar radijus kretanja.
Ovo vazi jedino za UT.

i ja ima dobru ekipu... bar mislim ,ali chemisty mi nije 100. 80 % ih je iz taljanske lige i svi su taljani ili igraju u italiji ( vučinić i krasić) ... očito moram svima omiljenu formaciju kupovati... to je skoro svima različito ( e to će me koštati :) )  a menađera ni nemam:)

sastav:

de santis

noncerino-mexes-barzaglia-abate

de rosi-mauri-marchisio

vučinić-balotteli-krasić

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel vama rade serveri?

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mariclius kaže...

Meni su frendovi tvrdili da je PES bolji od FIFE( mislim na 12 nastavak) i ja sam pristao igrati PES danima. Onda sam ih zamolio da odigramo samo par utakmica FIFE što smo i učinili pa sam sam namjerno opet stavio PES I tada su rekli sami da ne stavljam više PES jer da je FIFA puno puno bolja{#} To je po meni najbolje, igraj FIFU pa pređi na PES sve će ti biti jasno{#} Njihove zamjerke su samo na pucanje penala što je mnogoi jedostavnije na PES i slaba igra na bokovima na FIFI. Što se tiće grafike, izgled stadiona pa i igrača je meni osobno bolji na PES, al igrivost je daleko bolja na FIFI.

Pa jer može biti jednostavnije pucanje i branjenje penala nego što je na fifi?  Igra na bokovima je onakava kakvu si postavio. Ne vidim tu nikakav problem.  Grafika je stvar ukusa no meni je na fifi bolja a ako nije bolja nije niti gora.  Neke face na pesu kao da su zbrisale iz krapinskog muzeja..  Sve je nekako ukočeno i neprirodno..  naravno subjektivni dojam.  Jedina prednost pesa je što ga možeš ostaviti bez grižnje savjesti..

13 godina
neaktivan
FIFA 12

Ljudi moze li mi neko pomoci. Instalirao sam fifu 2012. Udjem u igricu i dodjem do djela kada treba izabrati klub i izarem i nemogu spasiti profil. pojavi mi se ovo unable to save..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

PC SIFRA FIFA 12

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice