FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.994.057
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: FIFA 12
thuglife kaže...

Sad kad si spomenuo rušenje, koliko se često događa?

pa inace mi se diskonekta bar 2 put dnevno...al danas mi je crash bio minimalno 5 puta i ko za inat nije mi dalo da zavrsim finale kupa :(

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
FIFA 12
Evo i ja osvojio kup.
F.C LIVERPOOL
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

oce ko cod 4 i cod 5 za fifa 12?

Samobor je lepa varoš :))
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 20:56 (geek_boy1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Znači igram Career mode s Evertonom (na Professional) i dobro mi ide, 6. na tabli.

I taman mi se vrati Cahill nakon 4 mjeseca bolovanja, nisam ga forsirao, po 30-40min/utakmici i opet se ozljedi na nova 3 mjeseca. {#}Nisam imao više volja, odma' sam rage quitao.

Trebao sam ga prodat kad su stizale ponude na početku sezone

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nokialino kaže...
CyberLink PowerDirector koristim taj porgram za konvektovanje video fajl zato sto sam to snimao frapsom i morao da smanjimsa 1.5 gb na 11 mb i preko tog programa stavio na youtube,ima opciju.

ja nisam snimo s frapsom, kad zabijem gol sejvam ga s trokutom ondnosno s y, kako mogu taj video convertati koji se nalazi u my documents/fifa 12, ili bas moram snimat s frapsom kad ga zabijem

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina
neaktivan
FIFA 12
Evo da se pohvalim osvojio sam prvi kup danas i to samo drugi dan kako posjedujem igru i sa odigranih cca 20 utakmica u ta dva dana. jupiiii :)

PS: Što se krašanja tiče u ovih dvadeset utakmica imao sam barem pet puta rušenje sistema i to svaki puta na season matchu, tako da me ne pitajte koji mi je tamo skor :/
SD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...
Evo i ja osvojio kup.

jel to svima do finala dropala konekcija pošto si pobjedio 3-0?{#}{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 21:31 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
Lucas Maestro ubedljiva pobeda u tom mecu a igrao sam online trunir UT. http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/99645664
14 godina
neaktivan
FIFA 12
Nije dropala konekcija igrao bunker sa Totanhamom protiv barce, pogađao stativu, prečke, da bi se Dani Alves sam zabio gol, a nakon toga je sljedila taktika bunkera i držanje lopte što više u posjedu sa srednjim redom uz pomoć zadnjeg (nije glamurozna pobjeda, ali se piše) :)
SD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
stanko11 kaže...
....

ova strana mi je ful cudna..kak mogu igrat chelsey i spanjolska i da pobijedi juventus ili chelsey i barca i pobijedi spanjolska?

cudno nesto

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Praetorian1 kaže...
Evo i ja osvojio kup.

jel to svima do finala dropala konekcija pošto si pobjedio 3-0?{#}{#}{#}

Nekima je dropala konekcija, a neke sam rasturo pa su prekinuli tekmu i automatski stavi 3:0

lollik91

Da, neznam ni ja šta je to valjda neki bug, ja sam uglavnom  u finalu igrao protiv Cheaslia.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 22:37 (Praetorian1).
14 godina
neaktivan

Mozda je bila ova reklama ali slucajno sam je vidio na youtube pa rekoh da je stavim posto mi se svidela!

15 godina
FIFA 12

kako to majstori rade {#}

igrano na Online H2H,pobijedio Barcu sa Chelseajem 4-3,sve postavke na Manual:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
win4crazzy kaže...
Nokialino kaže...
CyberLink PowerDirector koristim taj porgram za konvektovanje video fajl zato sto sam to snimao frapsom i morao da smanjimsa 1.5 gb na 11 mb i preko tog programa stavio na youtube,ima opciju.

ja nisam snimo s frapsom, kad zabijem gol sejvam ga s trokutom ondnosno s y, kako mogu taj video convertati koji se nalazi u my documents/fifa 12, ili bas moram snimat s frapsom kad ga zabijem

itko?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Moraću i ja krenut igrat Ultimate Team, sam neznam na koju naciju da se fokusiram za slaganje momčadi. Prvi izbor su mi englezi, njemci, španjolci, talijani.

Nokialino de makni štrkljavog Di Mariu, kvari ti momčad.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 12:41 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Zna mozda netko dal se moze u fifu12 stavljati svoja muzika,a ako se moze kako?{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nemam ja tu ekipi tj ja sam tu ekipi pocepao i voleo bi bar da imam onu dvojicu u napadu ali to je ipak nemoguce,.

sada sam napravio takvu ekipi gde su svi francuzi iz frrnacuske lige osim cisea koji igra za lacio.
14 godina
FIFA 12

Koja formacija je po vama najbolja i zašto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sve zavisi sta hoces u igri da stalno npadas,igras na kontre ili nesto izmedju?i sta bolje igras napad,sredinu ili odbranu?
15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
stanko11 kaže...
....

ova strana mi je ful cudna..kak mogu igrat chelsey i spanjolska i da pobijedi juventus ili chelsey i barca i pobijedi spanjolska?

cudno nesto

ma dobro je samo je zamijenjena strana u par grana, ali je dobro ko je pobjedio je isao dalje

Dirt 3 -> Dino Bzik
14 godina
neaktivan
FIFA 12
Ljudi trebam pomoć malu, ako tko igra na tastaturi da mi na PM pošalje link ako ima gdje objašnjeno trikovi u igri odnosno driblanje na tastaturi, sve kombinacije sam isprobao (bare mislim) ali nisam ništa uspio (nažalost).

PS: sve što sam pobijedio je bilo čisto dodavanje i pasevi, ali nema onih finesa koje ubiju protivnika u pojam :/
SD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

jedina stvar koja me živcira u ovoj igri je to olako dosuđivanje penala. Zna se dogoditi da bude očiti prekršaj na sredini terena koji ne bude suđen,a uvjeren sam da je isti takav bio unutar 16m da bi sudio penal bez premišljanja,to podhitno trebaju ispraviti u patchu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Igram godinama PES, međutim debelo sam razočaran prošlogodišnjom a pogotovo ovogodišnjom verzijom, tako da razmišljam da se prebacim na FIFU, koju nikad nisam igrao...dali se isplati tj. da li je ova nova FIFA toliko bolja od PES-a ?

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
EraserHead kaže...

Igram godinama PES, međutim debelo sam razočaran prošlogodišnjom a pogotovo ovogodišnjom verzijom, tako da razmišljam da se prebacim na FIFU, koju nikad nisam igrao...dali se isplati tj. da li je ova nova FIFA toliko bolja od PES-a ?

meni osobno je puno bolja,instaliraj i probaj pa vidi kako ti odgovara.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 16:13 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Mogu ti reči da je ovogodišnja FIFA namašila sva očekivanja koja su bila prema njoj, gameplay je odlčan, mala zamjerka na detalje grafike, i možda uvoda utekme, ali ostalo je odlično, vjeruj mi da se ljudi nisu razčarali koji su prešli sa PES-a na FIFU. E sada sve ovisi  tebi, a možeš to isprobati i na "drugi" način pa se odlučiti za svoju simlaciju nogometa.

SD
15 godina
stanko11 kaže...
EraserHead kaže...

Mogu ti reči da je ovogodišnja FIFA namašila sva očekivanja koja su bila prema njoj, gameplay je odlčan, mala zamjerka na detalje grafike, i možda uvoda utekme, ali ostalo je odlično, vjeruj mi da se ljudi nisu razčarali koji su prešli sa PES-a na FIFU. E sada sve ovisi  tebi, a možeš to isprobati i na "drugi" način pa se odlučiti za svoju simlaciju nogometa.

meni je grafika odlična,jedino mala zamjerka na izgled nekih igrača,ali ostalo je sve odlično i skoro kao na TV-u.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

PES sam definitivno prekrižio, KONAMI me debelo razočarao...a na FIFU sam uvijek gledao nekako sa podsmijehom, al ajde mogao bi je bar isprobati...hehe, ovo je bio nemogući scenarij prije par godina{#}

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 16:18 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
EraserHead kaže...

PES sam definitivno prekrižio, KONAMI me debelo razočarao...a na FIFU sam uvijek gledao nekako sa podsmijehom, al ajde mogao bi je bar isprobati...hehe, ovo je bio nemogući scenarij prije par godina{#}

i ja sam uvijek FIFU gledao sa podsmijehom,sve do FIFE 11,od tad je FIFA na PC-u doživila preporod. Sad nas se skupilo 40 na forumu sa original igrom.

13 godina
FIFA 12

Meni su frendovi tvrdili da je PES bolji od FIFE( mislim na 12 nastavak) i ja sam pristao igrati PES danima. Onda sam ih zamolio da odigramo samo par utakmica FIFE što smo i učinili pa sam sam namjerno opet stavio PES I tada su rekli sami da ne stavljam više PES jer da je FIFA puno puno bolja{#} To je po meni najbolje, igraj FIFU pa pređi na PES sve će ti biti jasno{#} Njihove zamjerke su samo na pucanje penala što je mnogoi jedostavnije na PES i slaba igra na bokovima na FIFI. Što se tiće grafike, izgled stadiona pa i igrača je meni osobno bolji na PES, al igrivost je daleko bolja na FIFI.

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

slazem se..ja kako sam stalno igrao fifu 12 i onda upalim PES i to je meni onda jednostavno neigrivo..ono kretanje robotsko...strasno

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice