FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.996.425
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
nixa77 kaže...

pozdrav ljudi.moze pomoc molim vas.i ispricavam se unaprijed ako je netko ovo vec napisao ali ima jako puno poruka pa da ne citam sve.

ali uglavnom nemogu pokrenuti fifu 12.instaliram sve normalno prebacim crack i kada idem uci u igru.odma na onom prvom screenu samo izbaci van.ne javi nikakav error niti nista.frendovi su instalirali isto kao i ja sve njima radi a meni ne.jedino se jos jednom frendu javio ovaj isti problem.isto ne zna sta je.

ako itko zna  rjesenje neka napise bio bih zahvalan.hvala unaprijed.

to se i meni događa, ali sam ja uspio nekako to riješiti i mogu ući i izabrati neki tim i onda kad se treba save-at piše da je neki error pa nemogu ni započeti igrati 

17 godina
Pulja kaže...
nixa77 kaže...

pozdrav ljudi.moze pomoc molim vas.i ispricavam se unaprijed ako je netko ovo vec napisao ali ima jako puno poruka pa da ne citam sve.

ali uglavnom nemogu pokrenuti fifu 12.instaliram sve normalno prebacim crack i kada idem uci u igru.odma na onom prvom screenu samo izbaci van.ne javi nikakav error niti nista.frendovi su instalirali isto kao i ja sve njima radi a meni ne.jedino se jos jednom frendu javio ovaj isti problem.isto ne zna sta je.

ako itko zna  rjesenje neka napise bio bih zahvalan.hvala unaprijed.

to se i meni događa, ali sam ja uspio nekako to riješiti i mogu ući i izabrati neki tim i onda kad se treba save-at piše da je neki error pa nemogu ni započeti igrati 

Koliko nepotrebnog maltretiranja zbog 159 kn i nesmetanog uživanja u igri...

15 godina
neaktivan
Brus Lee kaže...
amazing kaže...

Isprobao sam i PES 12 i FIFU 12, oduvijek mi je bio drazi PES al je trenutno FIFA bolja , al opet ove godine mi se nije dopao niti PES niti FIFA , na FIFI mi igraci opce ne utrcavaju u prostor kao da su mlitavi i da stoje na mjestu i tesko je oduzet balun, ja mislim da na online-u ima toliko failova da ih nemozes ni izbrojat al sve u svemu to za tackling se nauci vremenom a za igrace , e to neznam jel se moze podesit...

ma moze care se sve podesiti

samo otidzi tamo gdje stimas formaciju i ostalo

imas custom tactics u tu ti je svo rijesenje

stimaj i namjestaj po svojoj volji to jeste kakav stil igre prefiriras

isprobavaj razne taktike dok nenadjes sta tebi odgovara

sve sam nasao i podesio i sad mi je puno bolje cak se moze vratit ono kada oduzimas loptu kao na fifi 11 u postavkama :) evo sad manager mode jedna slika friska ;) igrao na semi-pro , ovo mi je prvi manager mode pa sam stavio semi pro da se malo uigram... :D

edit: neradi mi print screen

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 12:40 (amazing).
16 godina
amazing kaže...

sve sam nasao i podesio i sad mi je puno bolje cak se moze vratit ono kada oduzimas loptu kao na fifi 11 u postavkama :) evo sad manager mode jedna slika friska ;) igrao na semi-pro , ovo mi je prvi manager mode pa sam stavio semi pro da se malo uigram... :D

What's the point? Trebamo li ti se diviti što na Semi Pro tučeš slabiji tim 10 razlike?

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
FIFA 12

sad kad ste se vec izigrali onlinea moze ko realno rec kakav je,lagg i to :)

0 0 hvala 0
16 godina

Problemi sa lost connectionom nam nisu strani.

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Meni nema nikakvog lagga, ali kod 2 od 3 odigrane utakmice na UT-u mi je izbacilo protivnike.

Nego jeli jos itko igra UT, trenutno imam momcad sa 2 zvijezdice i odlucio sam napravit momcad iz Premier Lige. Kako vi zaradujete novac, nekako mi je tlaka samo igrat ove tournamente za sicu, na nemam sta prodat na aukciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dreammaker kaže...
amazing kaže...

What's the point? Trebamo li ti se diviti što na Semi Pro tučeš slabiji tim 10 razlike?

Stavi sve na auto pa da vidimo koliko buš golova dao. A da ne pričam na malo jačoj težini.

Koja je razlika između Quick taktike i custom takite? Da li je samo razlika kaj ovi Quick možeš podesiti u igri ili?

14 godina
FIFA 12

Evo prvi problem se javio! Jučer sam uzeo key i igro bez problema, danas hoću pokrenut i nakon što Origin pokreće igru ništa se ne desi i igra se ne pokrene!

Evo screenshoot: http://imageshack.us/photo/my-images/714/5102011.jpg/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Probaj desni klik na igru i check for updates. Ali prije toga restartaj origin.

13 godina
neaktivan
FIFA 12

iman problem sta se tice fife 2012,snimia san je sa cd ( nije orginal ) i kad je iden pokrenit dolazi do problema tako sta uđe u igricu pkaze se ona pocetna slika i nakon toga se zacrni ekran i izbaci me iz igre!nije do cd i same igre jer smo provali na drugom kompjuteru i radi i nije do grficke!ako zna neko nek pomogne-Hvala!

abaabb
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ima nekog za tekmu? Ja i Bole danas odigrali 3 tekme bez problema. Mogli bi napravit neku ligu za nas sa buga?

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

na custom tactits stimas stil igre i taktiku koja tebi odgovara a quick tactits ti sluzi da u toku igre mozes napr. odrediti timu hocel igrati ofanzivnije ili ces ih povuci prema svom golu i jos neke stvari koje im direktno preko strelica na gamepadu naredjujes.

Mozes recimo sam da odredis koja strelica ti za sta moze sluziti nemoras koristiti defaultne  komande a mozes i dodati jos neke komande npr

Ima tu svega samo treba malo proucavati {#}

13 godina
neaktivan
Amazon637 kaže...
dreammaker kaže...
amazing kaže...

Stavi sve na auto pa da vidimo koliko buš golova dao. A da ne pričam na malo jačoj težini.

Koja je razlika između Quick taktike i custom takite? Da li je samo razlika kaj ovi Quick možeš podesiti u igri ili?

na custom tactits stimas stil igre i taktiku koja tebi odgovara a quick tactits ti sluzi da u toku igre mozes napr. odrediti timu hocel igrati ofanzivnije ili ces ih povuci prema svom golu i jos neke stvari koje im direktno preko strelica na gamepadu naredjujes.

Mozes recimo sam da odredis koja strelica ti za sta moze sluziti nemoras koristiti defaultne  komande a mozes i dodati jos neke komande npr

Ima tu svega samo treba malo proucavati {#}

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Momci ima li netko rjesenje za moj problem sa zvukom? moze i na pm

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ni vi ocito nemate rijesenje za moj problem, kao ni teta Jane sa supporta.. evo konacnog odgovora.

Jane: I have checked this issue and Due to the nature of the issue, I’ll need to forward the matter for further review. One of our Senior Support staff members will review the matter and get back to you, via e-mail, within 24-48 hours. Meanwhile, we thank you for your continued patience.

:'(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hojs kaže...

Ima nekog za tekmu? Ja i Bole danas odigrali 3 tekme bez problema. Mogli bi napravit neku ligu za nas sa buga?

Slažem se +1

14 godina
antimadridista kaže...
DEEMon kaže...

Jel može netko lijepo objasniti što je bitno za Ultimate team po prioritetima. (preferiran formacija igrača, isto državljanstvo, isti klub).

na šta se odražava dobar chemistry?

najviše ti je bitno da su iz iste lige,po mogućnosti iz istog kluba. Ja npr.sad imam sastav u kojem su mi u prvoj ekipi 10 igrača iz Španjolske lige i chemistry mi je 82.

Vjeruj mi,ako imaš ekipu koja nije toliko jaka po imenima,npr.svi brončani igrači,ali je Chemistry vrlo visok,pobijedit ćeš bez problema nekog ko ima sve zlatne igrače,a Chemistry npr.30.

Chemistry je najbitnija stvar u Ultimate Teamu,zato se gradi momčad iz iste lige,ili da igrači imaju isto državljanstvo itd.

Najbitnije je da ne nabacaš sve samo zlatne igrače bez razloga,tako nikad nećeš postići uspjeh u UT.

Evo digo sam Chem:

15 godina
FIFA 12

Šteka li kome igra kad igra on line??

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dejan1471 kaže...

Meni samo šteka ponekad zbog veze.

Da li netko zna što predstavlja crvena a što zelena kopačka na kartici u ultimate team?

15 godina
neaktivan
DEEMon kaže...
dejan1471 kaže...

Meni samo šteka ponekad zbog veze.

Da li netko zna što predstavlja crvena a što zelena kopačka na kartici u ultimate team?

Svijetlo zelena - igračeva glavna pozicija

Tamno zelena - može igrati tu, ali nije njegova glavna pozicija na terenu

Crvena - ne odgovara im,nije njihova pozicija :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 16:02 (Blacx).
14 godina
dejan1471 kaže...
Hojs kaže...

Znali neko kako da prebacim firewall status iz moderate u open? Spajam se bežično.

Ovo i mene zanima,zan li tko kako??

I meni je na moderate. Ima li tko ideja kako postići open? Spajam se wifi.

13 godina
neaktivan
FIFA 12

daj ekipa pomagajte,vec san napisa u cemu je problem cin uđen u igru nakon prvog loga zacrni se ekran i izbaci me,nanovo san instalira i nema pomaka,neznan sta napravit aj molin vas ako ima ko kakvu ideju ili ako zna o cemu je ric pa da rijesin to!Hvala

abaabb
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Prvo da pozdravim cilu ekipu na forumu ... jer ovo je moj prvi post.

Pa da ponovim ono što je već 100 puta ponovljeno ... fan sam PES-a (koji prošle godine nisam ni igra) ... a od sad mislim da postajem fan FIFA-e.

Ove godine su nokautirali PES i totalno su me pozitivno oduševili (za razliku od FIFA 11) .... igra je skoro realna ...

Zanima me di kupit Key za Online igranje? Pokušavam napravit finte i radim sve po uputama sa youtube-a ... ali nikako mi ne ide (Logitech Rumblepad 2).

Igram na Profesional i kao FIFA početnik dobro se snalazim, ali kad dam gol onda protivnik kao da poludi ... nikako mu uzet loptu i skoro uvik primim gol.

S kojom formacijom vi igrate, kojim klubom... Jedino su mi penali katastrofa ...

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][B]CPU:[/B][/COLOR] Phenom II X4 945 (3.0 GHz) [COLOR="Red"][B]MBO:[/B][/COLOR] Gigabyte GA-MA785GT-UD3H [COLOR="Red"][B]
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 17:12 (iggy81f).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iggy81f kaže...

Prvo da pozdravim cilu ekipu na forumu ... jer ovo je moj prvi post.

Pa da ponovim ono što je već 100 puta ponovljeno ... fan sam PES-a (koji prošle godine nisam ni igra) ... a od sad mislim da postajem fan FIFA-e.

Ove godine su nokautirali PES i totalno su me pozitivno oduševili (za razliku od FIFA 11) .... igra je skoro realna ...

Zanima me di kupit Key za Online igranje? Pokušavam napravit finte i radim sve po uputama sa youtube-a ... ali nikako mi ne ide (Logitech Rumblepad 2).

Igram na Profesional i kao FIFA početnik dobro se snalazim, ali kad dam gol onda protivnik kao da poludi ... nikako mu uzet loptu i skoro uvik primim gol.

S kojom formacijom vi igrate, kojim klubom... Jedino su mi penali katastrofa ...

base host (cd key)

Klub:City

formacija:default

Penali: moraš pazit koliko dugo držiš strijelicu u stranu (na vrijeme ju pustiti) , a i ovisi od igraca ... (inace stisneš kocku (tipku za pucanje) kad ti dodje na zeleno, nastaviš ju držat za jačinu(kocku pustiš na željenoj jačini), u isto vrijeme drziš i smijer, pustiš smijer (ugl prije neg sto igrač šutira))

Finte: ovisi na kojem si položaju, tj koja kamera : ako ti ja na pro kameri recimo: desni pad desno desno lijevo (sa r2) finta, kad igras na tele i napadas na desnu stranu (i okrenut si prema protivnickom golu) ce ti bit r2+dolje dolje gore ..

i da, dobrodosao na bug forum :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 17:22 (domba_Os).
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Krenuo sam igrat menađera s Birminghamom, odustao sam od TSV Munchena jer sam slučajno prodao najboljeg igrača Bierofku. Sad pazim šta prihvaćam.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
svabo1959 kaže...

daj ekipa pomagajte,vec san napisa u cemu je problem cin uđen u igru nakon prvog loga zacrni se ekran i izbaci me,nanovo san instalira i nema pomaka,neznan sta napravit aj molin vas ako ima ko kakvu ideju ili ako zna o cemu je ric pa da rijesin to!Hvala

probaj istekat sve gamepad-e, volane pa onda probaj..meni to radi ako je volan zastekan.

15 godina
FIFA 12

jeli zna netko može li se napraviti liga za nas forumaše unutar igre? bilo bi odlično da može,jer nas se već skupilo 30-ak sa originalom i nije se teško organizirati jer smo svi međusobno dodani na Originu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

jeli zna netko može li se napraviti liga za nas forumaše unutar igre? bilo bi odlično da može,jer nas se već skupilo 30-ak sa originalom i nije se teško organizirati jer smo svi međusobno dodani na Originu.

Može se ali probao sam takvo nešto i dosta je lagovito, mislim da je jednostavnije da napravimo temu na forumu i onda napravimo raspored prijave i sl.

15 godina
FIFA 12

napravio sam ligu!

satvio sam da može igrati max 20 ekipa.

svatko tko želi igrati u ligi neka unutar igre ide pod Online,pa Custom Games,pa Online Leagues i onda Join a League.

pod Search upišite "BUG Forum League" i password je "bugforum".

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice