FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.996.486
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
FIFA 12

kako namjestit desnu gljivicu da mogu radit fore, kod mene ona nicemu ne sluzi, ni kad je analog upaljen ni kad je iskljucen,

i kako ubrzat malo igru jer kao sto je netko vec reko igra je prespora, lopta i igraci se sporo krecu, dali mozda treba nesto u game settings postavit

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

moras drzati L2 i onda desnu gljivicu :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
win4crazzy kaže...

kako namjestit desnu gljivicu da mogu radit fore, kod mene ona nicemu ne sluzi, ni kad je analog upaljen ni kad je iskljucen,

i kako ubrzat malo igru jer kao sto je netko vec reko igra je prespora, lopta i igraci se sporo krecu, dali mozda treba nesto u game settings postavit

pa stavi pod game speed - fast ako ti tako pase, meni je ovo sporo-realno

Dirt 3 -> Dino Bzik
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 9:37 (dmanz).
15 godina
Je, i meni je pod normal sporo pa sam stavio Fast i sad je taman. Dajte mi recite kak da obranim penale? Bez brige zabijem. I da, igram na tipkovnici pa ne razumijem kad mi netko veli da stisnem tu i tu tipku, a ona se odbosi na joystick. Hvala
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
16 godina
jurica_m kaže...
Je, i meni je pod normal sporo pa sam stavio Fast i sad je taman. Dajte mi recite kak da obranim penale? Bez brige zabijem. I da, igram na tipkovnici pa ne razumijem kad mi netko veli da stisnem tu i tu tipku, a ona se odbosi na joystick. Hvala

Desna gljiva

17 godina
jurica_m kaže...

Standardno stavljeno na numeričku tipkovnicu (brojevi 8,4,5,6)

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
neaktivan
FIFA 12

I dalje nema mog Cd Key, a ništa izgleda od Fife ove godine. Idem si pustit po neznam koji put od Gibonija "Ovo mi je škola"

{#}

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...

I dalje nema mog Cd Key, a ništa izgleda od Fife ove godine. Idem si pustit po neznam koji put od Gibonija "Ovo mi je škola"

{#}

pa jel mozes nazvati base-host mail poslati?

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Pa šaljem email, ali gospodin Mario K se ne odaziva.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kupujte konzole ! {#}

Jogurt na PC - u, a popodne stize boxed za PS3 ! Can't wait !

15 godina
Dali jos nekome izbacuje iz igre na desktop? Prilikom igranja karijere uredno me izbacuje kad god se ucitava za animacija za pocet utakmicu, ono start game i pljus u desktop, windowsi 7 64bitni.
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Znali neko kako da prebacim firewall status iz moderate u open? Spajam se bežično.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
neno20st kaže...
Dali jos nekome izbacuje iz igre na desktop? Prilikom igranja karijere uredno me izbacuje kad god se ucitava za animacija za pocet utakmicu, ono start game i pljus u desktop, windowsi 7 64bitni.

probaj ici u folder fifasetup i obrisi fajl fifasetup_default.ini

Dirt 3 -> Dino Bzik
14 godina
neaktivan
FIFA 12

sto kaze kolega, jogurt za PC...fala Bogeku kaj imam xbox :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Pa šaljem email, ali gospodin Mario K se ne odaziva.

i ja sam imao takav problem pa sam skužio šta treba.... VJEROJATNO NISI TRENUTNO ULOGIRAN U Base Hostu!!!  Odi na njihovu stranicu ljepo se ulogiraj ako već jesi odlogiraj se pa ponovni ulogiraj pa odi tamo ljevo na moje narudžbe i pogledaj dali ti piše dostavljeno pa klikni detalje ili poklikaj tamo nešto šta ja znam šta ne sjećam se više pa tek onda idi na svoj email i pogledaj dali ti je došao key

15 godina
FIFA 12

kako na ultimate team pronaci i iskoristiti one kartice igraca koje nisam stavio u prvu momcad, odnosno zamjene..

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo javio mi se Mario Knez, kaže da danas dobivam key, imao je juče obveza nekih. Sad mi je lakše.

Hojs pitanje za tebe, jesi probao key na Relodadovoj verziji ili si skidao s Origina?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Evo javio mi se Mario Knez, kaže da danas dobivam key, imao je juče obveza nekih. Sad mi je lakše.

Hojs pitanje za tebe, jesi probao key na Relodadovoj verziji ili si skidao s Origina?

Probao sam key na reloaded verziji i sljakalo je ali se nije moglo update radit i na originu nije pisalo da igras i tako pa sam skinio sa origina a dok mi se skidalo sam igro reloaded :D

15 godina
neaktivan
Idealist kaže...

kako na ultimate team pronaci i iskoristiti one kartice igraca koje nisam stavio u prvu momcad, odnosno zamjene..

hvala

Odeš store i my pack ako se ne varam. Ima li ko kakvih igrača za trejdanje na UT, meni treba ST.

15 godina
neaktivan
Hojs kaže...
Praetorian1 kaže...

Probao sam key na reloaded verziji i sljakalo je ali se nije moglo update radit i na originu nije pisalo da igras i tako pa sam skinio sa origina a dok mi se skidalo sam igro reloaded :D

Super, onda skidam s Origina a do tad Reloaded.

F.C LIVERPOOL
15 godina
Hojs kaže...

Znali neko kako da prebacim firewall status iz moderate u open? Spajam se bežično.

Ovo i mene zanima,zan li tko kako??

dejanceeeeeeeeee
14 godina
neaktivan
Da li neko zna sta se radi kada uradim update od 40 mb jer posle mi pise kada hocu da igram da reinstaliram origin,da li neko zna zasto i sta treba da se radi?hvala unapred!
14 godina
neaktivan
FIFA 12

pobjeda na legendary na tipkovnici? nemoguća misija :S

0 0 hvala 0
15 godina
Nokialino kaže...
Da li neko zna sta se radi kada uradim update od 40 mb jer posle mi pise kada hocu da igram da reinstaliram origin,da li neko zna zasto i sta treba da se radi?hvala unapred!

kod mene stalno stoji install. neki bug. nemoj instaliravati update. meni normalno radi i bez update-a...

17 godina
Idealist kaže...

kod mene stalno stoji install. neki bug. nemoj instaliravati update. meni normalno radi i bez update-a...

Ista stvar i kod mene... navodno su svjesni problema ... malo bezveze i potvrda da su konzole ipak zakon.  Sve radi i nitko se ne buni...

14 godina

Evo i meni proradilo,lagalo je dosta,taman onak da se ne može igrat ali sam,kako je netko već rekao,izbrisao onaj fajl,fifasetup tako nekako se zove,instalirao overrider i stavio fifu pod high, u fifa config stavio kvacicu na ono za atijeve graficke i konacno radi,krenuo sa arsenalom,prodao chamakha,doveo huntelaara i to mi dost,malo se mučim igram na world class jos nemam pobjedu sva sreća što sezona nije počela ali svejedno užitak je potpun,naklon ea sportsu sto se fife tiče...

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 15:13 (Hazar).
17 godina
FIFA 12

Za sve one s problemom laga i perfomansi općenito riješenje problema. Nije naodmet probati ako imate problema...

http://www.fifa-patch.com/2011/10/fifa-12-real-performance-optimizer-v-1-0.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hazar kaže...

Evo i meni proradilo,lagalo je dosta,taman onak da se ne može igrat ali sam,kako je netko već rekao,izbrisao onaj fajl,fifasetup tako nekako se zove,instalirao overrider i stavio fifu pod high, u fifa config stavio kvacicu na ono za atijeve graficke i konacno radi,krenuo sa arsenalom,prodao chamakha,doveo huntelaara i to mi dost,malo se mučim igram na world classjos nemam pobjedu sva sreća što sezona nije počela ali svejedno užitak je potpun,naklon ea sportsu sto se fife tiče...K

Koji si fajl obriusao???

dejanceeeeeeeeee
15 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...
Hazar kaže...

Evo i meni proradilo,lagalo je dosta,taman onak da se ne može igrat ali sam,kako je netko već rekao,izbrisao onaj fajl,fifasetup tako nekako se zove,instalirao overrider i stavio fifu pod high, u fifa config stavio kvacicu na ono za atijeve graficke i konacno radi,krenuo sa arsenalom,prodao chamakha,doveo huntelaara i to mi dost,malo se mučim igram na world classjos nemam pobjedu sva sreća što sezona nije počela ali svejedno užitak je potpun,naklon ea sportsu sto se fife tiče...K

Koji si fajl obriusao???

fifasetup_default.ini

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
dmanz kaže...
dejan1471 kaže...
Hazar kaže...

Koji si fajl obriusao???

fifasetup_default.ini

Je li to u my dokumets ili C jer imam samo fifasetup bez onoga default-ini

dejanceeeeeeeeee
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 15:55 (dejan1471).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice