FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.996.580
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ma ovo je definitivno najbolja nogometna igra koju sam igrao  u životu. Bio sam nostalgičan prema Pesu, ali za mene je Pes mrtav a Fifa je kralj.

Kako se igrači dobro kreću, recimo kak Messi lijepo ubrza. Gerrard mi se ozljedio sam od sebe to mi se jako sviđa. Detalja ima napretek. I da bi se uživalo u igri na pravi način treba original, možete skidati zadnje formacije... Sve u svemu svaka čast EA, mislim da za Fifu 13 radim preorder. Igram managera s Tsv Munchenom, predobro je. Igram na stadionu od Bayerna :) Nisam još sve opcije ni igrao poput Ultimate teama, ali ja bi Fifi dao ocjenu 9.5/10. Preporuka svim ljubiteljima nogometa.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 12

fluj kaže...

baš me zanima, dali sam jedini koji se mučim na tipkovnici -.-"

S čime igrate?

Gamepad

Joystick je nešto što se prije koristilo ili se sad koristi u avio simulacijama: http://en.wikipedia.org/wiki/Joystick

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 18:11 (Blacx).
14 godina
neaktivan

Mislim da znaš na kaj sam mislio .. GAMEPAD..

14 godina
neaktivan
FIFA 12

na tastaturi, jednostavno se ne mogu naivknuti na gamepad(kako smiješno zvući, lol), da sve znam, lakše, 1000 kontrola, potezi sve, ali nekako sam navikao na tastaturu i tako...

probao jućer, sa gamepadom ali kontrole nisam uspio uštimati, ja stavim da mi dodaje na x ono sa kockom :S 

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
stone kaže...

na tastaturi, jednostavno se ne mogu naivknuti na gamepad(kako smiješno zvući, lol), da sve znam, lakše, 1000 kontrola, potezi sve, ali nekako sam navikao na tastaturu i tako...

probao jućer, sa gamepadom ali kontrole nisam uspio uštimati, ja stavim da mi dodaje na x ono sa kockom :S

Svi spominju nekakve joysticke :D

14 godina
neaktivan
Blacx kaže...

Svi spominju nekakve joysticke :D

zabuna, heheh mislio sam na gamepad :)

14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

evo finalno pitanje :D

šta da radim? na tipkovnici je jednostavno preteško i dosadno igrat' bez finta, stoga razmišljam da kupim xBoxov gamepad, a želio bih i igrati online stoga slijedi sljedeće anketa: 

p.s izvinjavam se ako sam nekome dosadan... xD

30 Gamepad :)
3 FIFA Key :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Da li neko zna da li ce fifa 12 mozda biti na gamerangeru?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

ak mi ko može pomoći...

kaj treba stisnut da se na tipkovnici mogu branit penali, znaći s kojim tipkama?

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
fluj kaže...

evo finalno pitanje :D

šta da radim? na tipkovnici je jednostavno preteško i dosadno igrat' bez finta, stoga razmišljam da kupim xBoxov gamepad, a želio bih i igrati online stoga slijedi sljedeće anketa: 

p.s izvinjavam se ako sam nekome dosadan... xD

ako možeš,kupi xbox gamepad,preporodit ćeš se vjeruj mi.

Intelovac123 kaže...

Da li neko zna da li ce fifa 12 mozda biti na gamerangeru?

neće biti,jer u igri nema opcije za LAN igru.

gamer_101 kaže...

ak mi ko može pomoći...

kaj treba stisnut da se na tipkovnici mogu branit penali, znaći s kojim tipkama?

hvala

mislim da je bilo već u ovoj temi,probaj sa tipkama 2,4,6 i 8 onim sa strane,ne one gore.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FIFA 12
ješ uvijek ne znam kak riješit to trzanje u gameplayu... igra ne trza samo ako isključim onaj MSAA, al onda i malo lošije izgleda... a kad stavim sve na max i ne uključim onaj ATI micro stuttering, igra trokirat manje nego kad uključim micro stuttering...jako čudno. I čudno je na kojim mjestima igra trokira, kao da nema veze sa detaljima i zahtjevima same igre na moj komp...znači igra mi ne "šteka" nego trokira, pa dal mi netko može to objasnit, i jel postoji neki fix?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pojam "lost connection" cu pretvoriti u fizički oblik i prebit ga ko beštiju. Ne šalim se.

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Gol "a la Gomis":

http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/96194242

Ultimate team, druga momčad, 1 srebrni, ostali bronza

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Koja je caka s penalima?Svaki koji pucam ode preko gola i to samo po sredini,još nijedan nisam zabio?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

jeli se može napraviti liga samo za nas koji smo dodani na Originu,npr.nas 15-ak u jednoj ligi i svatko uzme svoj klub?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
big_guy kaže...

Koja je caka s penalima?Svaki koji pucam ode preko gola i to samo po sredini,još nijedan nisam zabio?

Pa vrlo je jednostavno,probas pogodit zeleni dio one trake i odaberes stranu,ne kuzim u cemu je problem,btw da se pohvalim,krenuo sam s Interom koji favoriziram i u RL i stvarno mi dobro ide,obranu sam vec isprakticirao,u superkupu sam pobijedio Milan 1-0 i Livorno u kupu 2-0...

15 godina
big_guy kaže...

dok ti igrač stoji pogodi onaj zeleni dio te napuni energiju... nakon toga drži sekundu-dvije lijevi analog u stranu koju želiš te ga onda pusti... caka je u tome da analog ne držiš cijelo vrijeme u stranu jer će lopta u tom slučaju otić pored gola...

ako hoćeš viježbat odi u arenu, stisni select i odaberi penale

0_o
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Po meni mislim da je kompjuter(mislim protivnik kada igram u ovom slučaju kompa) previše nabrijan...

Sada evo npr. igram sa Realom ligašku utakmicu protiv Bilbaa, i izgubio sam 5-0, nemoguće ih je zaustaviti u napadu :S 

Znaći ide protivnićki igrać i ja ulijećem klizeći, ništa on samo malo prošeta do gola i dade gol.

Nisam početnik u PES-u sam razvaljivao na 5 zvjezdica po 5-0 daleko jaće klubove sa slabijim, a ovdje nemoguće..

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stone kaže...

Po meni mislim da je kompjuter(mislim protivnik kada igram u ovom slučaju kompa) previše nabrijan...

Sada evo npr. igram sa Realom ligašku utakmicu protiv Bilbaa, i izgubio sam 5-0, nemoguće ih je zaustaviti u napadu :S 

Znaći ide protivnićki igrać i ja ulijećem klizeći, ništa on samo malo prošeta do gola i dade gol.

Nisam početnik u PES-u sam razvaljivao na 5 zvjezdica po 5-0 daleko jaće klubove sa slabijim, a ovdje nemoguće..

PES i Fifa nisu iste!!!

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
17 godina
stone kaže...

Igra nogometj, kombiniraj, uspostavii posjed lopte, nema žurbe, mijenjaj taktiku, brzi protok lopte, dupliraj protivnika u obrani, koriste sve ono što koriste nogometaši na travnjaku i rezultat će doći. Uči igrati nogomet, zaboravi pes jer ako igraš kako si igrao pes jasno mi je zašto te svaki put nakantaju...

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Neznam zasto al naucio sam napamet kako protivnik igra i sad mi je dosadno uvik znan sta ce napravit, svaki napad isti svaka obrana ista, nekako plasticno, a nazalost nemam origigi pa nemogu igrat online :(

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Neznam zasto al naucio sam napamet kako protivnik igra i sad mi je dosadno uvik znan sta ce napravit, svaki napad isti svaka obrana ista, nekako plasticno, a nazalost nemam origigi pa nemogu igrat online :(

nejdi dva tijedna svaki dan na cugu i eto para za key :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
17 godina
FIFA 12
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 23:51 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

najbolja FIFA u povijesti i sigurno najbolja nogometna simulacija ikad,zaslužila je ovakve pohvale,mislim da je ova promjena u načinu obrane najbolja i najsvježija promjena u nogometnim simulacijama dosad,već je svima dosadilo ono stalno držanje jedne tipke sve dok se ne oduzme lopta,ovako je to izazov i predobra stvar,meni najzaraznija igra koju sam igrao u životu dosad,nadam se će će sljedeći nastavci nastaviti u dobrom ritmu.

EDIT: evo na Metacriticu možete vidjeti,od 25 reviewa igre,prosječna ocjena je 92.

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/fifa-soccer-12

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 0:14 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
movie kaže...
stone kaže...

Igra nogometj, kombiniraj, uspostavii posjed lopte, nema žurbe, mijenjaj taktiku, brzi protok lopte, dupliraj protivnika u obrani, koriste sve ono što koriste nogometaši na travnjaku i rezultat će doći. Uči igrati nogomet, zaboravi pes jer ako igraš kako si igrao pes jasno mi je zašto te svaki put nakantaju...

Covjek ti je odlicno odgovorio

a zar ti mislis da je normalno da na svakoj utakmici pobjedis sa 5 razlike

jel to fudbal

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Pomozite mi da nadjem one osnovne postavke. Znam da me na pocetku pitalo  ono assisted-semi assisted kod dodavanja,tactical legacy defending....mene zanima promjena igraca. tu nisam stavio na automatic il kaj pa se izmuci.

Sve 5 osim par zamjerki:

-sliding tackle je uzasno napravljen. Ne mozes srusit protivnika niti namjerno jer on bozijom pomocu to izbjegne. Niti crveni nemozes dobtit namjerno da prekines kontra napad.

- trough ball ili ti ga na nasem "izbacivanje igraca" je isto po mom misljenju lose napravljeno...kako god pokusam lopta zavrsi u nogama protivnickog igraca

- sporo kretanje lopte, ako su usporili igrace na neku normalu trebali su nesto uraditi i s loptom jer se vuce ka prebijena macka

- AI previse gnjavi loptu ima dodavanja ali je vise sebicnosti i kaj je najgore svi su dribleri kod AI{#}

Inace igram protiv zivi bica al eto malo sam sam raspuco koju partiju i uvidio neke stvari.

Par pitanja: kako se pucaju slobodnjaci? kako se brane penali,jel samo desni analog ili...?

3 4 hvala 0
15 godina
ph3nom_gamer kaže...
big_guy kaže...

dok ti igrač stoji pogodi onaj zeleni dio te napuni energiju... nakon toga drži sekundu-dvije lijevi analog u stranu koju želiš te ga onda pusti... caka je u tome da analog ne držiš cijelo vrijeme u stranu jer će lopta u tom slučaju otić pored gola...

ako hoćeš viježbat odi u arenu, stisni select i odaberi penale

u areni odi pucaj penale. prije nego pucas, stisni L2, pojavit ce ti se plavi krug. onda ces vidjeti kako funkcioniraju penali...

15 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Pomozite mi da nadjem one osnovne postavke. Znam da me na pocetku pitalo  ono assisted-semi assisted kod dodavanja,tactical legacy defending....mene zanima promjena igraca. tu nisam stavio na automatic il kaj pa se izmuci.

Sve 5 osim par zamjerki:

-sliding tackle je uzasno napravljen. Ne mozes srusit protivnika niti namjerno jer on bozijom pomocu to izbjegne. Niti crveni nemozes dobtit namjerno da prekines kontra napad.

- trough ball ili ti ga na nasem "izbacivanje igraca" je isto po mom misljenju lose napravljeno...kako god pokusam lopta zavrsi u nogama protivnickog igraca

- sporo kretanje lopte, ako su usporili igrace na neku normalu trebali su nesto uraditi i s loptom jer se vuce ka prebijena macka

- AI previse gnjavi loptu ima dodavanja ali je vise sebicnosti i kaj je najgore svi su dribleri kod AI{#}

Inace igram protiv zivi bica al eto malo sam sam raspuco koju partiju i uvidio neke stvari.

Par pitanja: kako se pucaju slobodnjaci? kako se brane penali,jel samo desni analog ili...?

Slažem se da ima dosta driblera kod AI, te da su malo OP na vecim težinama, ovo ostalo baš i ne stoji. Dobio sma barem 6-7 crvenih kartona zbog uklizavanja u igraca, kome ces uputit trough ball odredujes sa L1 tipkom. Neki put zavrsit u protivnickim nogama, no ako znas onda vecinu putu ipak prode dodavanje.

Sto se tice namjestanje, igram skroz na manual. Dodavanje je malo teze, no sve ostalo je extra. Promjena igraca ti ne bi smjela biti na automatic, ako zelis dozivjet igru igraj barem sve postavke na semi-manual, ovo assisted je prelose posto kompjuter vise odmaze nego sto pomaze. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 8:59 (Leglo).
16 godina
neaktivan

Covjece cudo da ovu igricu na PC-u uopce netko kupuje. Pa igrica je puna bugova stekanja i ko zna cega sve ne. Neka se potrude i naprave kako treba pa ce i prodaja bit bolja. Onaj impact engine ima mali milijun bugova.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice