u mapi od fife...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogledaj dolje,u alatnoj traci ti je
tek sad sam skonto.. ima tam strelica dolje nisam ni obraćao pažnju.. de mi reci šta da radim... i kak da nakon toga pokrenem igru
ja jucer ujutro uplatio , poslali mi key u 15:15 danas :)
add me na origin : rtzuiop66 , da nabacimo online
pa imas onu opciju da dodas fifu na popis u tom overrideru,kad to napravis imas sastrane ono low medium high,stavi high
jel moram sejvat ili sam ostavim uključen overrider pa da upalim fifu ili
sve sam napravio i ništa ne pomaže.. sve je isto lag i sve... neznam više šta da radim :S
u mapi od fife...
U kojoj jb g u my doc ili na C
Jel ikom FIFA crasha kad proba UT online? Meni evo već drugi put.
u mapi od fife...
U kojoj jb g u my doc ili na C
pa tam di si je instalirao
jeli moguće igrat' fifu na tipkovnici (legendary). Protivnici se dodaju po 20,30 minuta a ne mogu ništa omfg, kad krenu u napad rade finte i onda mu **** *****
super igrica al su pretjerali sa fintama
ja idem u napad i nemogu napravit fintu u sprintu a njihov igrac radi elastico u ono 90% brzine -.-
okrecu me cijelo vrijeme,jako tesko na legendary
Jer izasao demo ???
Jer izasao demo ???
di ti zivis?? vec je cijela igra izasla
jel moram sejvat ili sam ostavim uključen overrider pa da upalim fifu ili
sve sam napravio i ništa ne pomaže.. sve je isto lag i sve... neznam više šta da radim :S
Ostavis ga ukljucenog i onda igras,a ne znam ako ti ni tak ne radi,mozda jednostavno nemas dovoljno dobar komp,ja sam napravio ovo sto sam ti reko i sad radi.Btw ubija me komp na world class,stvarno da igraš protiv nk požarevca dodavali bi se ko barcelona,ne mogu krivo dodat da ih ubiješ,ja sam stavio polu manual,neke stvari semi assisted neke manual i samo sam jednu utakmicu uspio imati 50% lopte.Dosta je teško
na kojo rezoluciji igraš i sve...
moja konfa je
AMD ATHLON 64 X 2 2,6 GhZ
ATI Radeon 5870 HD 512 GB
3 GB RAMA
na kojo rezoluciji igraš i sve...
moja konfa je
AMD ATHLON 64 X 2 2,6 GhZ
ATI Radeon 5870 HD 512 GB
3 GB RAMA
Igram na najvišoj rezoluciji,high detalji,imam radeon HD 6790 1GB intel core duo e7200 2x2,53ghz i 2gb rama,mislim da imam bolju grafičku i da je u tome stvar
eo dečki, nakon početnog bf3 uzbuđenja došao je red da i fifu instaliram...
i što reći - savršenstvo... ali što me je najviše iznenadilo je da su uspjeli optimizirat igru
sve sam stavio na haj, uključio vsync (u 11 i fifa 12 demu mi je uvjek igra štekala kada bi ga uključio) i onaj ati micro stuttering i igra mi ide u lockanih 60 fps-a bez ikakvog laga te izgleda prelijepo
nisam original kupio ali nakon ovakvog pozitivnog šoka ga apsolutno kupujem!
Stigao mi je CD Key i počeo sam skidat igru. Nego dobio sam 2 Keya kud s drugim?
da i meni je stigo oko 3 , drugog su rekli da upisujes unutar fife , kad pokrenes , negdje u online, store pa reedem code, tak nekaj ...
Stigao mi je CD Key i počeo sam skidat igru. Nego dobio sam 2 Keya kud s drugim?
U igru...
imam "jogurt" verziju fife 12 i ne mogu započeti igrati nego svaki put kad uđem u igricu pokaže mi se samo ono "FIFA 12" i odma izađe nakon 5 sekundi, kako to riješiti?
Jer neko za tekmu? Imam više manje sve vas na originu.
Ja ću moć sutra dok skinem
Imam Genius-ov gamepad 8 tipki... Na svakoj fifi do sad sam mogao složiti tipke, ali sad nema šanse... Jel ima netko sličan problem??
imam "jogurt" verziju fife 12 i ne mogu započeti igrati nego svaki put kad uđem u igricu pokaže mi se samo ono "FIFA 12" i odma izađe nakon 5 sekundi, kako to riješiti?
vec 10. put ponavljam u ovoj temi, ako se igra crasha ili uopce ne starta, probajte izbrisati fajl fifasetup_default.ini iz foldera fifa (gdje ste ju instalirali )/ fifasetup
Imam Genius-ov gamepad 8 tipki... Na svakoj fifi do sad sam mogao složiti tipke, ali sad nema šanse... Jel ima netko sličan problem??
ides u igru, settings, controller i onda ides RT i imas tamo promjene tipki za attack i defense, nista lakse
Meni se kreša, ali čim promijenim gamepad u logitech više ne.
Ni ja ne mogu nariktat tipke na gamepadu, ali navikao sam se kak mi igra zada i sad mi je super.
Gdje se mjenja ime gamepadu?
Negdje sam procitao da je moguce da proradi desna gljiva ako se ime promjeni, sam ne znam gdje promjenit i koje ime da stavim
I kako se na gamepadu daje lopta u for, ono na tastaturi pomocu num brojeva ?
vec 10. put ponavljam u ovoj temi, ako se igra crasha ili uopce ne starta, probajte izbrisati fajl fifasetup_default.ini iz foldera fifa (gdje ste ju instalirali )/ fifasetup
i dalje ne pomaže