FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.988.856
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
FIFA 12

u mapi od fife...

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
ja nikako nemogu pokreniti daj D3DOverrider.. neznam zašt skinem ga instaliram i ništa se ne događa...
14 godina
skala92 kaže...
ja nikako nemogu pokreniti daj D3DOverrider.. neznam zašt skinem ga instaliram i ništa se ne događa...

Pogledaj dolje,u alatnoj traci ti je

14 godina
neaktivan

tek sad sam skonto.. ima tam strelica dolje nisam ni obraćao pažnju.. de mi reci šta da radim... i kak da nakon toga pokrenem igru

15 godina
neaktivan
FIFA 12

ja jucer ujutro uplatio , poslali mi key u 15:15 danas :)
add me na origin : rtzuiop66 , da nabacimo online

0 0 hvala 0
14 godina

pa imas onu opciju da dodas fifu na popis u tom overrideru,kad to napravis imas sastrane ono low medium high,stavi high

14 godina
neaktivan

jel moram sejvat ili sam ostavim uključen overrider pa da upalim fifu ili

sve sam napravio i ništa ne pomaže..  sve je isto lag i sve... neznam više šta da radim :S

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 16:41 (skala92).
15 godina
dmanz kaže...

u mapi od fife...

U kojoj jb g u my doc ili na C

dejanceeeeeeeeee
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel ikom FIFA crasha kad proba UT online? Meni evo već drugi put.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...
dmanz kaže...

u mapi od fife...

U kojoj jb g u my doc ili na C

pa tam di si je instalirao

Dirt 3 -> Dino Bzik
13 godina
neaktivan
FIFA 12

jeli moguće igrat' fifu na tipkovnici (legendary). Protivnici se dodaju po 20,30 minuta a ne mogu ništa omfg, kad krenu u napad rade finte i onda mu **** *****

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

super igrica al su pretjerali sa fintama

ja idem u napad i nemogu napravit fintu u sprintu a njihov igrac radi elastico u ono 90% brzine -.-

okrecu me cijelo vrijeme,jako tesko na legendary

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Jer izasao demo ???

0 10 hvala 0
14 godina
neaktivan
shogazr kaže...

Jer izasao demo ???

di ti zivis?? vec je cijela igra izasla

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
14 godina
skala92 kaže...

jel moram sejvat ili sam ostavim uključen overrider pa da upalim fifu ili

sve sam napravio i ništa ne pomaže..  sve je isto lag i sve... neznam više šta da radim :S

Ostavis ga ukljucenog i onda igras,a ne znam ako ti ni tak ne radi,mozda jednostavno nemas dovoljno dobar komp,ja sam napravio ovo sto sam ti reko i sad radi.Btw ubija me komp na world class,stvarno da igraš protiv nk požarevca dodavali bi se ko barcelona,ne mogu krivo dodat da ih ubiješ,ja sam stavio polu manual,neke stvari semi assisted neke manual i samo sam jednu utakmicu uspio imati 50% lopte.Dosta je teško

14 godina
neaktivan

na kojo rezoluciji igraš i sve...

moja konfa je

AMD ATHLON 64 X 2 2,6 GhZ

ATI Radeon 5870 HD 512 GB

3 GB RAMA

14 godina
skala92 kaže...

na kojo rezoluciji igraš i sve...

moja konfa je

AMD ATHLON 64 X 2 2,6 GhZ

ATI Radeon 5870 HD 512 GB

3 GB RAMA

Igram na najvišoj rezoluciji,high detalji,imam radeon HD 6790 1GB intel core duo e7200 2x2,53ghz i 2gb rama,mislim da imam bolju grafičku i da je u tome stvar

15 godina
FIFA 12

eo dečki, nakon početnog bf3 uzbuđenja došao je red da i fifu instaliram...

i što reći - savršenstvo... ali što me je najviše iznenadilo je da su uspjeli optimizirat igru

sve sam stavio na haj, uključio vsync (u 11 i fifa 12 demu mi je uvjek igra štekala kada bi ga uključio) i onaj ati micro stuttering i igra mi ide u lockanih 60 fps-a bez ikakvog laga te izgleda prelijepo

nisam original kupio ali nakon ovakvog pozitivnog šoka ga apsolutno kupujem!

0_o
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Stigao mi je CD Key i počeo sam skidat igru. Nego dobio sam 2 Keya kud s drugim?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da i meni je stigo oko 3 , drugog su rekli da upisujes unutar fife , kad pokrenes , negdje u online, store pa reedem code,  tak nekaj ...

17 godina
Praetorian1 kaže...

Stigao mi je CD Key i počeo sam skidat igru. Nego dobio sam 2 Keya kud s drugim?

U igru...

16 godina
neaktivan
FIFA 12

imam "jogurt" verziju fife 12 i ne mogu započeti igrati nego svaki put kad uđem u igricu pokaže mi se samo ono "FIFA 12" i odma izađe nakon 5 sekundi, kako to riješiti?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Jer neko za tekmu? Imam više manje sve vas na originu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja ću moć sutra dok skinem{#}

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Imam Genius-ov gamepad 8 tipki... Na svakoj fifi do sad sam mogao složiti tipke, ali sad nema šanse... Jel ima netko sličan problem??

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pulja kaže...

imam "jogurt" verziju fife 12 i ne mogu započeti igrati nego svaki put kad uđem u igricu pokaže mi se samo ono "FIFA 12" i odma izađe nakon 5 sekundi, kako to riješiti?

vec 10. put ponavljam u ovoj temi, ako se igra crasha ili uopce ne starta, probajte izbrisati fajl fifasetup_default.ini iz foldera fifa (gdje ste ju instalirali )/ fifasetup

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
neaktivan
TOMs kaže...

Imam Genius-ov gamepad 8 tipki... Na svakoj fifi do sad sam mogao složiti tipke, ali sad nema šanse... Jel ima netko sličan problem??

ides u igru, settings, controller i onda ides RT i imas tamo promjene tipki za attack i defense, nista lakse

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Meni se kreša, ali čim promijenim gamepad u logitech više ne.

Ni ja ne mogu nariktat tipke na gamepadu, ali navikao sam se kak mi igra zada i sad mi je super.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 18:19 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Gdje se mjenja ime gamepadu?

Negdje sam procitao da je moguce da proradi desna gljiva ako se ime promjeni, sam ne znam gdje promjenit i koje ime da stavim {#}

I kako se na gamepadu daje lopta u for, ono na tastaturi pomocu num brojeva ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Pulja kaže...

vec 10. put ponavljam u ovoj temi, ako se igra crasha ili uopce ne starta, probajte izbrisati fajl fifasetup_default.ini iz foldera fifa (gdje ste ju instalirali )/ fifasetup

i dalje ne pomaže

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice