FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.994.478
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
FIFA 12

cemu tih 3.1 gb update??? jel netko zna? dal prekinem taj update ili??? nemogu prije toga igrat kako vidim... ili??? radi se o originalu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Pa šta te smeta update?

Što veći to bolje. {#} 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12

pa moram cekat jos 8 sati da bi igrao... jer mi nece ako se update-a

16 godina
FIFA 12

Pa ako ne možeš igrati bez updatea, jel imaš onda izbora?

Kako 3 gige 8 sati? To ide za 2 i pol sata najviše... 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DnL kaže...

Jel ima tko mozda Smartbox gamepad i da li mu radi desni analog u Fifi? Hvala

1. Make sure you have no folder named FIFA 11 in My Documents, if you have one, rename it to FIFA 11 OLD

2. Download this - http://www.2shared.com/file/gk8RCd12/fifasetup2.html 

3. Extract the folder named fifasetup2, in your FIFA 12 Game folder ( Ex: C:\Program Files\EA Sports\Fifa 12\Game\ )

4. Opet the folder, double click on fifasetup.exe, Game Settings, go to the Controller tab, and set up all your buttons there, all of them. If everything works fine, click on Ok and Exit. Go to My Documents, there'll be a FIFA 11 folder now. Opet it, take buttonDataSetup.ini and copy/paste it to My Documents\FIFA 12

5. Delete My Documents\FIFA11 and rename FIFA 11 Old to FIFA 11 if you had one at step 1

In the end there will be only ( c )haoss ...
14 godina
neaktivan
FIFA 12

po 100kb skida....  imas.. play now without updates ili cancel updates... e ako ja sad stisnem ovo prvo dal bude on dalje skidao ili opet ponovo??? ako netko zna ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DinoJMT kaže...

Igram ovu novu fifu 2012, sa tastaturom je sve ok, ali problem nastaje sa džojsticima jer nakon dodavanja lopta se odbija od igrace ko luda. Citao sam da je i na ranijim fifama desavao se ovaj problem pa vas molim ako neko zna kako ga rijesiti da mi pomogne :). Hvala.

I da jos da dodam zasto ima fifa ovako malo reprezentacija i klubova ?

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

I ja sam naručio. Sad me zanima ovo kad skinem igru dali je ja mogu spržit?

I dali ja mogu birat na koju particiju hoću skinut i stavit igru?

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 17:44 (Praetorian1).
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Praetorian1 kaže...

na kojoj particiji ti je Origin, na tu particiju ti skida betu.

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Uplata izvrsena, ceka se key!!!! :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
Praetorian1 kaže...
Praetorian1 kaže...

Kakva beta?

Znači ja sam stavio Origin na D particiju i znači na nju će mi skidat i stavljat igre?

F.C LIVERPOOL
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Pa nemogu vjerovat, hocu da igram, motioninjoy se srusio ili sta vec, neradi mi joystick!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rulF kaže...

Pa nemogu vjerovat, hocu da igram, motioninjoy se srusio ili sta vec, neradi mi joystick!

meni radi ali bolje da ne radi svako dodavanje lopta se odbije od igraca ko od drvo

15 godina
Praetorian1 kaže...
rebelsy kaže...
Praetorian1 kaže...
Praetorian1 kaže...

Kakva beta?

Znači ja sam stavio Origin na D particiju i znači na nju će mi skidat i stavljat igre?

prijavi se na Origin,pa idi na Settings i Downloaded games,tamo odaberi folder u kojem želiš da ti se igra instalira.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FIFA 12

Može mi neko reć kako u karijeri  kad se ozljedim da me trener izvadi van?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
vik7 kaže...

cemu tih 3.1 gb update??? jel netko zna? dal prekinem taj update ili??? nemogu prije toga igrat kako vidim... ili??? radi se o originalu

zar su vec izbacili neki update? :D

15 godina
FIFA 12

ja sam samo imao onaj update od 40 MB i prošlo je bez problema.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Kako isključiti autosave u igri ?

Ne želim da imati autosave u career modeu,jednostavno neke stvari želim ponovit a zbog toga nisam u mogućnosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
patch123 kaže...

Kako isključiti autosave u igri ?

Ne želim da imati autosave u career modeu,jednostavno neke stvari želim ponovit a zbog toga nisam u mogućnosti.

vidiš,ja baš obožavam takve stvari,zašto bi nešto ponavljao ako npr.nisi uspio pobijediti utakmicu? 

Pa igra i treba biti izazov,a ne kad kiksaš da ponavljaš,prije bi izbrisao igru nego išao ponavljati nešto što sam krivo napravio,na greškama se uči.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
vidiš,ja baš obožavam takve stvari,zašto bi nešto ponavljao ako npr.nisi uspio pobijediti utakmicu? 

Pa igra i treba biti izazov,a ne kad kiksaš da ponavljaš,prije bi izbrisao igru nego išao ponavljati nešto što sam krivo napravio,na greškama se uči.

Ne ponavljam ja svaku utakmicu koju nisam pobjedio,u tome nije gušt.

Da mi je jedini cilj pobijediti igrao bi na najlakšem levelu a ne na legendary.

Ali s vremena na vrijeme mi se dogodi neka stvar koju želim ponoviti i tad mi taj autosave smeta.

Znaš li kako ga iskjlučiti ?

14 godina

Ne može se isključiti. Možeš alt+f4 pred kraj tekme pa se ne spremi.

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Mogu li napraviti update ako nisam skinuo igru sa Origin-a nego sa torrenta. Koliko vidim ja ovdje imam na Originu za skinuti fifu, a ja je već imam instaliranu na pc od reoladeda... ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
alen177 kaže...

Mogu li napraviti update ako nisam skinuo igru sa Origin-a nego sa torrenta. Koliko vidim ja ovdje imam na Originu za skinuti fifu, a ja je već imam instaliranu na pc od reoladeda... ???

jeli ti pokrećeš igru iz Origina ili ne?

ako pokrećeš sa origina,onda prije nego uđeš u igru desni klik na igru i onda Check for Updates.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 20:11 (antimadridista).
16 godina
FIFA 12

imal taj update negdje na netu za nas koji imamo kajmak verziju? :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
alen177 kaže...

jeli ti pokrećeš igru iz Origina ili ne?

ako pokrećeš sa origina,onda prije nego uđeš u igru desni klik na igru i onda Check for Updates.

Ne ovako kada uđem u igru automatski mi se uključi origin... a kada idem na desni klik imam samo za download igru...

14 godina
neaktivan
jedno pitanje dal ima razlike u maticnim plocama recimo izmedju p31... i 945 ploce posto hoce drug da menja pa pita zbog pesa koja je bolja i zasto,i na kojoj bi mu radila kako treba a ima procesor 5700 intelov na 2,6;a ja nemam pojma sta da mu kazem,mozda neko zna?hvala unapred!
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Kako da nariktam;kocka-šut,x-dodavanje,trokut-lopta u for,krug-nabacivanje,šprint-rb,mjenjanje igrača-lb?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Vi koji ste danas naručili cd key preko base hosta, jel vam je stigao, meni nije još?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Vi koji ste danas naručili cd key preko base hosta, jel vam je stigao, meni nije još?

Ja sam naručio prije dva dana i još nije stigo.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

zavrsio prvu sezonu na professional, tek se ufuravam

zavrsio 2. s arsenalom 83 boda prvi manU sa 85

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice