FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.995.059
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: FIFA 12
Amazon637 kaže...

Da pitam koja je razlika između ova dva joysticka. Mislim ga koristiti isključivo za FIFU.

Za 80 KN
ZA 300 KN

I kojeg bi Vi uzeli?

ovaj prvi dobis na ebayu za 30kn. ja sam ih vec nekoliko narucio i sve radi ok.

17 godina
neaktivan
Amazon637 kaže...

Da pitam koja je razlika između ova dva joysticka. Mislim ga koristiti isključivo za FIFU.

I kojeg bi Vi uzeli?

Razlika ti je u kvaliteti izrade, ergonomiji, i podršci u igrama.

Znači, ne reagira svaki gamepada jednako na pritisak tipke, otklon sticka...povratna veza je kod drugog puno bolja, itd.

Tako sam i ja prije kupovao jeftine gamepada, pa su se svi do jednog pokvarili nakon nekoliko mjeseci.

I onda sam kupio Logitech Rumblepad 2, i prezadovoljan sam njime, lagan je, dobro leži u ruci, a tipke sve na mjestu.

I ne moram se yebat s namještanjem tipki, ako neka igra podržava gamepad, u 98% slučajeva već ima rpeset za moj, a za ovaj xboxov pogotovo.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
neaktivan
Amazon637 kaže...

I kojeg bi Vi uzeli?

Ja bi uzeo, odnosno uzeo sam box kontroler.

Prvo i osnovno zato što ima mmogućnost kretnji 360 stupnjeva, možeš hodati, sporo trčkatari ili trčati, kužiš?

malo je na početku čudno ali kada se privikneš shvatit ćeš da je to jedino pravo :)

Drugo, pa bolji je, nemre ovaj za 80 kuna bit ko i ovaj za 300. Ako imaš za izdvojit, izdvoji.

Krleža: ''U krdu je toplo, ali smrdi.''
13 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
Amazon637 kaže...

Za 80 KN
ZA 300 KN

I kojeg bi Vi uzeli?

Imas li koji viska za prodat?

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ovo postaje frustrirajuce, odbija me na originu.  pliz pomoc

Napravim account ukucam mail, password i kaze da je neispravan???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

xBox 360 controller je vrhunski kontroler. Nizašto ga nebi mjenjao! Podrškau ima u svim igrama, ergonomija mu je na vrhuncu, analogno trčanje ti omogućava sa RT/R2 ikom itd. položaj gljiva je puno bolji nego onaj klasični. Nema mane taj kontroler i svake se lipe isplati!

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
16 godina
kalingast kaže...

Evo dobio sam cd key, instalirao sam origin, ne mogu napravit account. Trebam li dobiti kakav mail da potvrdim..?

Nešto nije uredu s originom.Meni je chat nedostupan "disabled"

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Kupiću Fifu 12 samo CD Key preko base hosta, i kud onda moram upisat cd key kad dobijel jel tam u Origin pa pod redeem code?

F.C LIVERPOOL
16 godina
Praetorian1 kaže...
Praetorian1 kaže...

Kupiću Fifu 12 samo CD Key preko base hosta, i kud onda moram upisat cd key kad dobijel jel tam u Origin pa pod redeem code?

da.Imaš na ebay-u za 14 funti.Ja uzeo jučer

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Imam vec account s neke druge igre, zaboravih. {#}  {#}

Skida se igra! napokon....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kalingast kaže...

Imam vec account s neke druge igre, zaboravih. {#}  {#}

Skida se igra! napokon....

Jel ti radi chat?

16 godina
neaktivan
FIFA 12

NE

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Praetorian1 kaže...
Praetorian1 kaže...

da.Imaš na ebay-u za 14 funti.Ja uzeo jučer

E još nešto da te pitam ak ukucam tamo cd key u origin redeem code, on počinje sam skidat igru?

Ja imam onu verziju igre a šta da u nju upipem originalan cd key?

F.C LIVERPOOL
17 godina
DnL kaže...

Sorry ali ako je tebi ovo odlicna grafika onda ne znam koje si igre igrao dosad. Gameplay odlican ali grafika zaostaje za ostatkom igre. Dresovi su koma. Zanima me zasto mi nece raditi desni analog kad sam sebi namjestam kontrole,a dok je bilo automatski namjesteno radio mi je 

Koju grafičku imaš? Je li ti podržava sve kaj igra traži? Kaj ti ne štima? Dresovi se presavijaju kako igrač hoda, točno se vidi kako su mokri na kiši, sve je prirodno. Face, kosa, pokreti, fakat ne mogu naći grafički minus igri. Bolje izgleda nego pes koji je nekako ukočen ... ovdje je sve prirodno i fluidno....

16 godina
Praetorian1 kaže...

E još nešto da te pitam ak ukucam tamo cd key u origin redeem code, on počinje sam skidat igru?

Ja imam onu verziju igre a šta da u nju upipem originalan cd key?

Ja sam piratsku verziju obrisao jer je i reloaded napisao da se ne pali origin dok se igra igra da nebi bilo problema.Dakle obriši pirata,obriši i install folder jer on ostane i save game folder u dokuments i onda ukucaj key.Igra će ti se pojavit i onda ju skineš

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo probao sam khm verziju dok key ne stigne. Odusevljen sam, grafika mi je malo takodje mutna, trzanje je popravljeno na 2x, ali na 4xAA trza jos uvijek, ali to je vjerovatno do mene (slab pc). Sto se tice igrivosti, skoro sve zamjerke su popravljene, sve je fantasticno osim sto nekad impact engine posamara 4-5 igraca zaredom pa kaos nastane :D... Igra je predobra!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kalingast kaže...

Evo dobio sam cd key, instalirao sam origin, ne mogu napravit account. Trebam li dobiti kakav mail da potvrdim..?

Prvo se moraš regati na ea  sports stranicu a onda se s tim logaš na origin...

15 godina
neaktivan
FIFA 12

E hvala, idem sad upalit auto  i  u banku. I idem pobrisat Fifu 12 od Relodada.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Skuzio sam, da... Kasnije kad mi skine igru, instaliram ju i onda ukucam key i to je to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Logigamer kaže...
Igor666 kaže...
Amazon637 kaže...

Za 80 KN
ZA 300 KN

I kojeg bi Vi uzeli?

Imas li koji viska za prodat?

a imam dva koja mi stoje, ali nebi ih prodavao, to mi ceka u rezervi...nikad se nezna.

14 godina
neaktivan
FIFA 12

kako mrzin ove koji seru o F.Torresu...vidi se da nemate nimalo pojma o nogometu,onu prvu sezonu se nije ni snaša još,a drugu vec igra dobro,ne zabija previše ali zato assistira masovno....

1 0 hvala 0
14 godina

Ovaj izgovor da se nije snašao bi držao vodu da je on prešao iz Španjolske u Chelsea. Onda možeš pričati o navikavanju na drugo okruženje, stil nogometa, bla bla bla. Njegov posao je da zabija golove, zato su ga toliko platili. Torres je velik igrač, ali trenutno ga jednostavno ne ide. Dali je forma, nedostatak sreće ili šta već nije bitno. Činjenica je da on ne zabija ni približno koliko bi trebao po svojoj reputaciji. 

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Prodajem FIFU12+ultimate team packove.Pošto sam naručio za ps3 nema potrebe da mi stoji na pc-u bezveze.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tommy_123 kaže...

Prodajem FIFU12+ultimate team packove.Pošto sam naručio za ps3 nema potrebe da mi stoji na pc-u bezveze.

tommy ja bi kupio:) daj posalji cijenu na pp

isam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Meni još nije stigo key sa basea {#} znam da su imali nekih problema ali vidim na face-u da su rješili, nadam se da će stiči danas :D

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

ja sam danas oko pola 1 naručio.

Valjda će stići do navečer pa da mogu preko noći staviti da se skida. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

I ja sam naručio. Sad me zanima ovo kad skinem igru dali je ja mogu spržit?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

ovako dobio sam key. tj dva key-a pa me zanima kamo sa njima ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
DnL kaže...

Sorry ali ako je tebi ovo odlicna grafika onda ne znam koje si igre igrao dosad. Gameplay odlican ali grafika zaostaje za ostatkom igre. Dresovi su koma. Zanima me zasto mi nece raditi desni analog kad sam sebi namjestam kontrole,a dok je bilo automatski namjesteno radio mi je 

Koju grafičku imaš? Je li ti podržava sve kaj igra traži? Kaj ti ne štima? Dresovi se presavijaju kako igrač hoda, točno se vidi kako su mokri na kiši, sve je prirodno. Face, kosa, pokreti, fakat ne mogu naći grafički minus igri. Bolje izgleda nego pes koji je nekako ukočen ... ovdje je sve prirodno i fluidno....

nVidiu 9600 GT 512 MB...Sve je fluidno ali na Pesu ljepse izgledaju dresovi i face igraca...ali sve u svemu odlicna FIFA 

Jel ima tko mozda Smartbox gamepad i da li mu radi desni analog u Fifi? Hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 16:25 (DnL).
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Igram ovu novu fifu 2012, sa tastaturom je sve ok, ali problem nastaje sa džojsticima jer nakon dodavanja lopta se odbija od igrace ko luda. Citao sam da je i na ranijim fifama desavao se ovaj problem pa vas molim ako neko zna kako ga rijesiti da mi pomogne :). Hvala.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice