FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.996.156
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
@ za gogy to je i meni je bio to problem,moras pre dolazenja igraca sa strane da ga udvojis i sateras sto bi se reklo u cosak,sve je stvar koncetracije i svi se zale na odbranu ali je i svi gotive bas zbog toga sto te vuce da naucis da igras taj sistem odbrane,ja udvajam igrace,kada je za to prilika ili ako ne udvajam barem cuvam prostor i razmisljam gde bi mogao da odigra sledeci pas tj citam njegovu igru,dobro za pc fifa 11 je po meni jabolji fudbal koji sam imao na pc-u da se ne lazemo ali za to fifa 11 konzoli je sasvim nesto drugo nadam se da cete se sloziti,stvarno ove godineja sam ne odusevljen vec ostao nedorecen.

P.S.I ja sam nekad bio VELIKI fan pes-a sve do nove godine kada sam dobio PS3 konzolu i fifu 11 za poklon iako imam 24 godine :)
14 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
@ za gogy to je i meni je bio to problem,moras pre dolazenja igraca sa strane da ga udvojis i sateras sto bi se reklo u cosak,sve je stvar koncetracije i svi se zale na odbranu ali je i svi gotive bas zbog toga sto te vuce da naucis da igras taj sistem odbrane
Meni je taj sistem obrane predobar, i ne žalim se. Odlična inovacija, sada je sve puno zanimljivije i ne mogu usput gledat tv dok držim X da ganja igrača.
Što se tiče toga da igrača steram u kut, probao sam i to. Ali jednostavno mi proda fintu da ja ostanem {#}
S čime ga je najbolje pratit na rubu? Contain, Jockey, teammate contain, ić direktno na njega, povuć se bliže golmanu....? Stvarno ne znam kak da igram, uvijek popušim gol na isti način. Obožavam ovaj novi tactical defending, ali kad mi dođe blizu 16-erca sa jedne ili druge strane predosjećam da će bit gol...

16 godina
neaktivan
probaj promijeniti takticke postave momcadi.
u osnovi se takvi golovi primaju kad imas zonsku obranu tj predaleko stojis od igraca
14 godina
FIFA 12

Ja obicno ne dupliram nego pratim samo sa LT i stojim blizu napadaca, 50% mu samo sa LT i guranjem uzme loptu a kad si on da malo for odmah stišćem uzimanje lopte (X na alternative).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

ajme, kad će fifa :DDD

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@ za gagy ja uvek pustim njega da kombinje po strani i kada osetim momenat onda krenem u udvajanje ili jak presing na igrace i oni nemaju gde i pogrese jer oni imaju nameru uvek da traze rupu u odbrani i prave visak i tako ispadnes iz igre to se i meni desavalo pa i ako ostanem jedan na jedan cekam ili idem klizeci pravovremeno ili gledam da ne doda sto ti kazes u sredini pa gol onda zatvaram taj neki zamisljen prostor gde bi on tu loptu dao svom igracu za gol.

14 godina
neaktivan
FIFA 12

I meni se često dešava da protivnički igrač krene po boku i pređe mi sve igrače i onda samo pass u sredinu ili šut, ali tek sam počeo valjda nekako riješim te probleme u taktičkoj postavci :D

Life is Hard :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Lucky Bastard -.-" xD

0 0 hvala 0
15 godina
Ja u Quick tacticts stavim prva tri High pressure, a zadnji na Possesion i tak im najbrze oduzmem loptu i tak mi se nekako i najbrze igraci otvaraju.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
16 godina
moderator
jurica_m kaže...
  EDIT: Usput, ako netko želi link od pune verzije, nek se javi na PM

Nemoj da ti se ja javim na PM.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
12 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Da li mogu igrati fifu 12 sa : 2GB rama , NVIDIA Ge Force 8600 GT, 256 graficka , 2,41GHz i Servis pack 3 ??? Hvala unaprjed

0 0 hvala 0
15 godina
ŠODA kaže...

Da li mogu igrati fifu 12 sa : 2GB rama , NVIDIA Ge Force 8600 GT, 256 graficka , 2,41GHz i Servis pack 3 ??? Hvala unaprjed

mislim da možeš ali nisam siguran,jeli taj procesor dual core ili single core?

Instaliraj demo pa vidi kako ti radi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 13:21 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
ŠODA kaže...

http://lmgtfy.com/?q=fifa+12+system+requirements

UP THE IRONS!!! \m/
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Dosao key sa base-hosta {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Al se još nemre skinut, barem ja nemrem.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
eZo kaže...

Al se još nemre skinut, barem ja nemrem.

Ne mogu ni ja, ipak trebamo cekat jos 2-3 dana :D

15 godina
FIFA 12

evo i meni stigao key i sve je prošlo u redu,sad još samo pričekati 2-3 dana i kreće uživanje!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 12

Jel itko pokušao redeemati onaj drugi key code za Ultimate Team? Meni samo prikaže poruku "Message not found".

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kad bi se zezali.....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Hmm, dobio sam s Basehosta dva keya. Redeemam prvi i registrira mi se fifa12, hoću redeemat drugi, piše mi da potvrdim dal je to FIFA 12 Ultimate Preorder PC, kliknem next i izbaci mi crvenu Message not found. Zna li iko jel to nekakav greška ili šta već tj. jel ću imati Ultimate Team bonuse ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

pa napisao je čovjek da sutra dolaze,valjda hoće onda.

Nego,mene zanima hoćemo li moći igrati već sutra ako dobijemo key,jer sutra izlazi samo u Americi,a u Europi tek 29/30.? 

Došlo je sutra, nisam ništa dobio.... kako rekoh nada je ....

15 godina
movie kaže...
antimadridista kaže...

pa napisao je čovjek da sutra dolaze,valjda hoće onda.

Nego,mene zanima hoćemo li moći igrati već sutra ako dobijemo key,jer sutra izlazi samo u Americi,a u Europi tek 29/30.? 

Došlo je sutra, nisam ništa dobio.... kako rekoh nada je ....

ja sam dobio key,kao i većina nas ovdje.

15 godina
Anphonic kaže...

Hmm, dobio sam s Basehosta dva keya. Redeemam prvi i registrira mi se fifa12, hoću redeemat drugi, piše mi da potvrdim dal je to FIFA 12 Ultimate Preorder PC, kliknem next i izbaci mi crvenu Message not found. Zna li iko jel to nekakav greška ili šta već tj. jel ću imati Ultimate Team bonuse ili?

vjerojatno ćemo to morati reedemati kad izađe igra,jer mislim da je još prerano za reedemati dodatke za igru kad nije još ni izašla.

17 godina
antimadridista kaže...

ja sam dobio key,kao i većina nas ovdje.

Ha, ha, koja slučajnost.  Upravo došao key... ovaj tren...

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Mislim da Ultimate Code morate upisati u igri a ne preko Origina ali pricekajte 29.9. pa onda pokusajte jer nisam siguran jel ide preko Origina ili unutar igre. Inace, dobavljac kaze da ce Ultimate Team poceti od 1.10. pa imajte i to na umu :)

Ako tko nije dobio CD Key a uplatio je, neka mi se javi na mail podrska@base-host.com.hr (ne preko PM).

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 14:58 (MarioKnez).

11 0 hvala 7
14 godina
neaktivan
17 godina
FIFA 12

Može se skidat sa Origina. Ja upravo skidam. Budući da je igra izašla samo u SAD-u, samo njihovi državljani mogu skidat. Ako pod svoju državu u EA Accountu stavite United States, onda će vam se omogućiti skidanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
crystal6 kaže...

Može se skidat sa Origina. Ja upravo skidam. Budući da je igra izašla samo u SAD-u, samo njihovi državljani mogu skidat. Ako pod svoju državu u EA Accountu stavite United States, onda će vam se omogućiti skidanje.

a može li se promijeniti država sad,ili se to mora namjestiti kad radiš account?

17 godina
antimadridista kaže...
crystal6 kaže...

a može li se promijeniti država sad,ili se to mora namjestiti kad radiš account?

Možeš sad. Samo odeš na EA stranicu i pod Account settings promjeniš.

15 godina
crystal6 kaže...
antimadridista kaže...
crystal6 kaže...

Možeš sad. Samo odeš na EA stranicu i pod Account settings promjeniš.

je,sad piše "ready to download"! hvala puno!!!!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice