P.S.I ja sam nekad bio VELIKI fan pes-a sve do nove godine kada sam dobio PS3 konzolu i fifu 11 za poklon iako imam 24 godine :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
P.S.I ja sam nekad bio VELIKI fan pes-a sve do nove godine kada sam dobio PS3 konzolu i fifu 11 za poklon iako imam 24 godine :)

u osnovi se takvi golovi primaju kad imas zonsku obranu tj predaleko stojis od igraca
Ja obicno ne dupliram nego pratim samo sa LT i stojim blizu napadaca, 50% mu samo sa LT i guranjem uzme loptu a kad si on da malo for odmah stišćem uzimanje lopte (X na alternative).
ajme, kad će fifa :DDD
@ za gagy ja uvek pustim njega da kombinje po strani i kada osetim momenat onda krenem u udvajanje ili jak presing na igrace i oni nemaju gde i pogrese jer oni imaju nameru uvek da traze rupu u odbrani i prave visak i tako ispadnes iz igre to se i meni desavalo pa i ako ostanem jedan na jedan cekam ili idem klizeci pravovremeno ili gledam da ne doda sto ti kazes u sredini pa gol onda zatvaram taj neki zamisljen prostor gde bi on tu loptu dao svom igracu za gol.
I meni se često dešava da protivnički igrač krene po boku i pređe mi sve igrače i onda samo pass u sredinu ili šut, ali tek sam počeo valjda nekako riješim te probleme u taktičkoj postavci :D

Nemoj da ti se ja javim na PM.
Da li mogu igrati fifu 12 sa : 2GB rama , NVIDIA Ge Force 8600 GT, 256 graficka , 2,41GHz i Servis pack 3 ??? Hvala unaprjed
Da li mogu igrati fifu 12 sa : 2GB rama , NVIDIA Ge Force 8600 GT, 256 graficka , 2,41GHz i Servis pack 3 ??? Hvala unaprjed
mislim da možeš ali nisam siguran,jeli taj procesor dual core ili single core?
Instaliraj demo pa vidi kako ti radi.
Dosao key sa base-hosta
Al se još nemre skinut, barem ja nemrem.
Al se još nemre skinut, barem ja nemrem.
Ne mogu ni ja, ipak trebamo cekat jos 2-3 dana :D
evo i meni stigao key i sve je prošlo u redu,sad još samo pričekati 2-3 dana i kreće uživanje!
Jel itko pokušao redeemati onaj drugi key code za Ultimate Team? Meni samo prikaže poruku "Message not found".
Hmm, dobio sam s Basehosta dva keya. Redeemam prvi i registrira mi se fifa12, hoću redeemat drugi, piše mi da potvrdim dal je to FIFA 12 Ultimate Preorder PC, kliknem next i izbaci mi crvenu Message not found. Zna li iko jel to nekakav greška ili šta već tj. jel ću imati Ultimate Team bonuse ili?
pa napisao je čovjek da sutra dolaze,valjda hoće onda.
Nego,mene zanima hoćemo li moći igrati već sutra ako dobijemo key,jer sutra izlazi samo u Americi,a u Europi tek 29/30.?
Došlo je sutra, nisam ništa dobio.... kako rekoh nada je ....
pa napisao je čovjek da sutra dolaze,valjda hoće onda.
Nego,mene zanima hoćemo li moći igrati već sutra ako dobijemo key,jer sutra izlazi samo u Americi,a u Europi tek 29/30.?
Došlo je sutra, nisam ništa dobio.... kako rekoh nada je ....
ja sam dobio key,kao i većina nas ovdje.
Hmm, dobio sam s Basehosta dva keya. Redeemam prvi i registrira mi se fifa12, hoću redeemat drugi, piše mi da potvrdim dal je to FIFA 12 Ultimate Preorder PC, kliknem next i izbaci mi crvenu Message not found. Zna li iko jel to nekakav greška ili šta već tj. jel ću imati Ultimate Team bonuse ili?
vjerojatno ćemo to morati reedemati kad izađe igra,jer mislim da je još prerano za reedemati dodatke za igru kad nije još ni izašla.
ja sam dobio key,kao i većina nas ovdje.
Ha, ha, koja slučajnost. Upravo došao key... ovaj tren...
Mislim da Ultimate Code morate upisati u igri a ne preko Origina ali pricekajte 29.9. pa onda pokusajte jer nisam siguran jel ide preko Origina ili unutar igre. Inace, dobavljac kaze da ce Ultimate Team poceti od 1.10. pa imajte i to na umu :)
Ako tko nije dobio CD Key a uplatio je, neka mi se javi na mail podrska@base-host.com.hr (ne preko PM).
Base host ima skinuti logo s interneta?
http://www.designscollage.com/2010/01/80-professional-psd-logos-fully-customizable/
Može se skidat sa Origina. Ja upravo skidam. Budući da je igra izašla samo u SAD-u, samo njihovi državljani mogu skidat. Ako pod svoju državu u EA Accountu stavite United States, onda će vam se omogućiti skidanje.
Može se skidat sa Origina. Ja upravo skidam. Budući da je igra izašla samo u SAD-u, samo njihovi državljani mogu skidat. Ako pod svoju državu u EA Accountu stavite United States, onda će vam se omogućiti skidanje.
a može li se promijeniti država sad,ili se to mora namjestiti kad radiš account?
a može li se promijeniti država sad,ili se to mora namjestiti kad radiš account?
Možeš sad. Samo odeš na EA stranicu i pod Account settings promjeniš.
Možeš sad. Samo odeš na EA stranicu i pod Account settings promjeniš.
je,sad piše "ready to download"! hvala puno!!!!