FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.995.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12

alo ljudi daj kak namjestis kontrole na fifi ko u pesu da budu,u opcijama nista nemozes,pls neka neko uploda file sa fife 11

sa KONTROLAMA KO U PESU,ili sta vec,pls.

btw nova fifa je mrak samo me kontrole je+u

~^iGoR~
14 godina
FIFA 12

pa ja ću pop!zdit, otkak sam instaliral tu fifu, internet mi je užasno usporen! Jedva otvara Google, facebook, bug... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e da jos nesto,igraci mi kad mu dodas loptu nabija u out loptu stalno,ne uvjek svaki al cesto

~^iGoR~
14 godina
FIFA 12

Pozdrav,

Jel mi može netko objasnitit kako da napravim onaj fix da mogu produžiti trajanje utakmice?

Skinuo sam rna file, zalijepio tamo gdje piše da treba, znači u Game folder, ali ne radi.

Unaprijed hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
David87 kaže...

pa ja ću pop!zdit, otkak sam instaliral tu fifu, internet mi je užasno usporen! Jedva otvara Google, facebook, bug... {#}

nije do igre sigurno,meni internet normalno radi,uostalom kakve bi igra mogla imati veze sa internetom uopće?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
rtzuiop kaže...

neznam u cemu je poanta al u vecini tekmi nalupaju me ko beba zvecku , dodaju kroz moje igrace ko da ih nema , i lagano poentiraju , dok s druge strane ja nemogu dodati ni slobodnom igracu jer se uvijek neko zaleti i presijece dodavanje , moja nabacivanja obrambeni uredno sva love , dok njihovi napadaci uvijek stoje sami i bez problema zabijaju glavom :S

nemojte misliti da sam jako los , jer fkt nisam , na fifi 11 budete imali velikog problema da me dobijete , dok ovdje nemam nikakve sanse ni na legacy defending ni na tactical , jednostavno me AI ubija...

poanta je u tome da odigraš tutorial na početku dema i shvatiš da je u igri novi sustav obrane,ništa nije isto kao i prije što se tiče obrane.Dosadni ste više uvijek sa istim pitanjima.

Zadnjih 7-8 stranica sva pitanja su "kako napraviti fix za gamepad", " zašto mi igrači uvijek ostane sam"itd.a rješenja su jednostavna da jednostavnija ne mogu biti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 18:25 (antimadridista).
16 godina
eZo kaže...
Može netko uploadat ButtonDataSetup.ini iz FIFA-e 11 a da ima kontrole ko na PES-u? Zahvaljujem.

http://www.megaupload.com/?d=A52F0SL6

Evo, to inace ja koristim.... D za pucanje, S za dodavanje, A za nabacivanje, W za brzo trcanje, E za dodavanje u for, Q za mijenjanje igraca kada nemas loptu....

Znaci, promijenio sam jedino W i E jer mi je tako jednostavnije igrati

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
17 godina
igor1311 kaže...

e da jos nesto,igraci mi kad mu dodas loptu nabija u out loptu stalno,ne uvjek svaki al cesto

Izgleda da stisneš gumb više puta pa otuda nastaju problemi?  Ne znam, meni sistem dodavanja izgleda još korak gore u odnosu na prošlogodišnju verziju.

Nisam primjetio takve probleme.

Samo da dodam, golman je fenomenalan.  Svaki pokret, svaka obrana, svaka intervencija, izlazak ama baš sve me podsjeća na pravog golmana.

Kako jednom rukom čupa težak udarac, kako krasno izlazi na centaršut, jednostavno sam prezadovoljan.  Zar je konamiu problem iskopirati golaman iz fife ako nisu sposobni

sami napraviti solidnog golmana?  Gledajući ovog iz fife i onog iz pesa kao da nisu napravljeni u istom stoljeću ...

15 godina
neaktivan
FIFA 12

ako niste znali (ja bar nisam) penali se brane sa right analogom znaci meni je to sa numerickim dijelom tipkovnice

OFFT: ja postam onaj fajl za promjenit kontrole i onda spam spam spam da neko uploada pa gledajte malo

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
movie kaže...
igor1311 kaže...

Izgleda da stisneš gumb više puta pa otuda nastaju problemi?  Ne znam, meni sistem dodavanja izgleda još korak gore u odnosu na prošlogodišnju verziju.

Samo da dodam, golman je fenomenalan.  Svaki pokret, svaka obrana, svaka intervencija, izlazak ama baš sve me podsjeća na pravog golmana.

Kako jednom rukom čupa težak udarac, kako krasno izlazi na centaršut, jednostavno sam prezadovoljan.  Zar je konamiu problem iskopirati golaman iz fife ako nisu sposobni

sami napraviti solidnog golmana?  Gledajući ovog iz fife i onog iz pesa kao da nisu napravljeni u istom stoljeću ...

da,baš maloprije igrao sa Barcom.Neznam jeli netko gledao utakmicu Barce i Reala nedavno u superkupu,onaj Villin gol u rašlje kad je zabio u Madridu.Baš tako sam išao,i sa vrha 16m felšam loptu,ide lopta u sami kut i golman ju isčupa nekako sa jednom rukom.U tom šutu je sve bilo savršeno,od putanje lopte,golman fantastičan,sve ko u pravom nogometu.Poslije sam gledao usporenu snimku šuta 5 minuta :D

14 godina
neaktivan
movie kaže...
igor1311 kaže...

Zadnja rečenica legendarna. :D Mene jedino te kontrole brinu, nikako da ih naštimam, čitao sam   prijašnje postove... ;)

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Za sve koje muče kontrole.

http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=64900

To su vam kontrole iz PES-a, objašnjen je i postupak :)

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
igor1311 kaže...

alo ljudi daj kak namjestis kontrole na fifi ko u pesu da budu,u opcijama nista nemozes,pls neka neko uploda file sa fife 11

sa KONTROLAMA KO U PESU,ili sta vec,pls.

btw nova fifa je mrak samo me kontrole je+u

opcije namjestis u igri.. prije nego sto izaberes timove odnosno kad prebacujes joystick home-away i prije toga ides kocka pa lb i namjestis si controle...

14 godina
FIFA 12

uspio sam pokrenut i igrat i sviđa mi se. al nikako ne kuzim kak spremit postavke joysticka da nemoram svaki put ispocetka mijenjat... zivcira me to

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Kontrole se ne spreme, svaki put kada odem van iz igre moram ponovno stelati.... pa dobro, vec mi je puna kapa ovoga, zasto pobogu nisu implementrali key binding kao kod ostalih igara jbt

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Kontrole se ne spreme, svaki put kada odem van iz igre moram ponovno stelati.... pa dobro, vec mi je puna kapa ovoga, zasto pobogu nisu implementrali key binding kao kod ostalih igara jbt

Zato jer je ovo demo?

15 godina
movie kaže...
PlayMaker10 kaže...

Igrica je odlicna..Ali mi trza na Windows 7 x64?! kad stavim windowed sve radi normalno..Probao sam druge drivere i to je definitivno do igre

kod mene na win 7 x64 na 1920x1200  4xAA igra savršeno ide, nema nikakvog trzanja .  Igra leti!  To definitivno nije do igre već do tvojer konfiguracije..

i kod mene trza (kao da je 25 slicica po sekundi...) kako rjesiti to? iskljucivanjem vsynca se malo poboljsala situacija, ali i dalje trza....

14 godina
Diavol kaže...
lovac82 kaže...

Zato jer je ovo demo?

slazem se, trebali su stavit key binding. nije to neki feature koji je tolko velik...

16 godina
FIFA 12

Mozda je zbog toga @Diavol, ali svejedno... i kada dode cijela igra, isto ce biti, na PC-u za tatstatur je pravo sr*** stelati kontrole jer opet nema/nece biti keybindanja :S

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 19:04 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Imam problema sa fifa12 configom ne mogu da ga otvorim i da si naredim rezoluciju i detalje. Izbauje mi error "Could not load file or assembly Microsoft DirectX Direct3D. Da li je jos neko imao ovih problema? Ne mogu igrati na 800-600 izgleda odvratno.

0 0 hvala 0
15 godina
lovac82 kaže...

Mozda je zbog toga @Diavol, ali svejedno... i kada dode cijela igra, isto ce biti, na PC-u za tatstatur je pravo sr*** stelati kontrole jer opet nema/nece biti keybindanja :S

biti će u cijeloj igri keybindanja,ovako je bilo i prošle godine u demo.

i btw. sve više mi se sviđa ovaj Tactical Defending,maloprije sam skrivio dva penala zbog zakašnjele reakcije,odlično je igrati.

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Kakva igra!!

Odličan napredak, neočekivano stvarno.

Pre lagano mi je igrati al to nije najveća težina jel tak?

Uglavnom, savršena igra!

Krleža: ''U krdu je toplo, ali smrdi.''

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ovo je prva FIFA što mi se sviđa.

Jedva čekam da izađu konačne verzije PES-a i FIFA-e.

Ove godine bih mogao igrati obje igrice.

Ovo je pravi raj za ljubitelje sporta,u idućih mjesec dana dobivamo sljedeće igre:

NBA 2K12,F1 2011,PES 12,FIFA 12

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 19:26 (patch123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

biti će u cijeloj igri keybindanja,ovako je bilo i prošle godine u demo.

i btw. sve više mi se sviđa ovaj Tactical Defending,maloprije sam skrivio dva penala zbog zakašnjele reakcije,odlično je igrati.

Baš sam o tome razmišljao, danas sam napravio više penala nego cijelu prošlu godinu ukupno.  Nejerojatno kako je bitan pravi timing.  Pogriješiš ode frajer ili penal.  No oduzimanje lopte je isto gušt.

Baš pravi osjećaj.  Kompletno igra ima težinu u svim segmentima i odlično je sve posloženo.  Trebat će jedan period privikavanja... što više igram bolje se osjećam...  vidim da je u prvim testovima dobila izvrsnu ocjenu od 94 posto što je stvarno fantastično...

17 godina
DadoZG kaže...

Kakva igra!!

Odličan napredak, neočekivano stvarno.

Pre lagano mi je igrati al to nije najveća težina jel tak?

Uglavnom, savršena igra!

Ako nisi ništa mijenjao u opcijama igra ti je po difoltu  složena na najlakše ...

14 godina
protjeran

danas sam skinuo fifu 12 demo i mogu reci da mi se ne sviđa

bolji mi je pes 2012demo

17 godina
jim007 kaže...

bolji mi je pes 2012demo

Danas sam skunuo Claudiu Schiffer i mogu reći da mi se ne sviđa, bolja je moja nezaposlena susjeda u godinama...  kažu da je nekad bila najbolja pica ...

15 godina
FIFA 12

Joj ne znam gdje je bilo na prethodnim stranicama, ali svaki put kad ulazim u igru moram sebi stimati kontrole :S sve mi je izmijesano i kad napravim sebi, tamo na select sides imam Custom, ali svaki put kad udjem u igru on mi opet ponudi da stimam kontrole :S jako frustrirajuce, i da, kopirao sam cak i svoj button configuration iz fife 11, ali nista ne pomaze... a one default kontrole su uzas zivi...

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
movie kaže...
jim007 kaže...

bolji mi je pes 2012demo

Danas sam skunuo Claudiu Schiffer i mogu reći da mi se ne sviđa, bolja je moja nezaposlena susjeda u godinama...  kažu da je nekad bila najbolja pica ...

nije tebi lako

nego ot,kakva su vaša mišljenja o demu?

15 godina
neaktivan
FIFA 12

mišljenja su, bar moje, da je daleko daleeeeeko najbolja fifa ikad nisam ovakvu razliku u odnosu na 2011 ocekivao, stvarno, kupujem definitvno kad nadjem vremena, ovo ce se igrat!!

a pes mi se isto donekle svidio ali nije ni blizu

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
5 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice