Jao sto me nervira sto izbacuje iz igre?vas cesto?cak se nekad i imena igraca izmjenjaju pa se zovu ds000230010j
Meni nikad..
Jao sto me nervira sto izbacuje iz igre?vas cesto?cak se nekad i imena igraca izmjenjaju pa se zovu ds000230010j
Meni nikad..
e pa fifa se moze sa bilo kojim kontrolerom igrat ja imam neki stari analog kontroler i igra mi radi bez problema na njemu
Može ali ako nije xbox ili chillstream onda nemožeš iskoristiti mogućnost kretanja u svim smjerovima, znači 360 radijus kretanja igrača uz sporije trčanje pa i hodanje.
bećari ima možda netko od vas origigi na x360 pa da bacimo koju
ma moraš bit muž da bi mene u fifi išamaro :)
kad ćemo bacit bf1943
igras na kompu?
Da igram,moram probat reinstalirat pa vidit u cemu je problem...jer nije mi se ovo prije desavalo
i mene zna izbacit iz igre al to vrlo rijetko
ima ko za igrati online na pc moze i 1 na 1 i bap ako ima ko kakav klub
Stavi sam juče windows 7 i fifa mi stalno šteka, a na xp sve na high 4 puta AA radilo mi u 80 fps-a.
Probo sam i 260 beta drivere, ali i dalje isto.
i meni pocelo stekat.iem ja na xp i lijepo ubacim w7 temu.i gotov..:DD
ljudi, kupujte Neymara, lik igra ko zvijer (sličan tip ko robinho, ima 5 zvjezdica)
igram sa schalkeom sada drugu sezonu, u prvoj budem nekako prvi (bod više od Bayerna) a sada u drugoj prava muka
lol, sada izgubim protiv sevile i igra se crasha :D
Stvarno neznam šta bi rekao, na xp-u leti, a na sedmici trza. Možda novi Nvidijini driveri to poprave.
Stvarno neznam šta bi rekao, na xp-u leti, a na sedmici trza. Možda novi Nvidijini driveri to poprave.
nece poproaviti trebao si ostat na xp-u..ako nisu ovi nebudu ni gotovi 260..
A trebo sam, a budem sutra nešto probavo moža proradi.
Koliko prometa na ADSL diže on line igranje fife ili pesa
kakvu sam sada utakmicu odigrao :D
izborio sam 4 penala i Raul ih sve realizira!!
naravno, zabio sam i autogol :D
kak je ovaj panj od tamo uspio dat autogol??
stavio xp..fifa leti doslovno sve high 2 mma..tak nesto..glatko..uff..>DDD
Ma xp je najbolji za igre i men je na xp-u letila igra, a na sedmici trza.
kak je ovaj panj od tamo uspio dat autogol??
bolje da ti ne pričam kako je pao taj gol :D
Igra je odlićna ,100 % bolja je od prijašnjih verzija
Igra je odlićna ,100 % bolja je od prijašnjih verzija
Definitivno, a Be a Pro mod mi owna i Pesov BaL i Nba 2k11 My player, jednostavno kamera je predobra, igrivost za 10.
Da, kada odaberete timove koji će igrati odaberi tim i pritisni A (na xbox gamepadu, ne na tipkovnici).
Nemogu nikak na sedmici nariktat fifu da mi radi, stalno šteka, a neda mi se stavljat xp, jel ima kakvo rješenje da radi fifa i na sedmici?
Jel se može u FIFI 11 sudjelovati u ligi prvaka (jel to ECC??) u prvoj sezoni?
Nemogu nikak na sedmici nariktat fifu da mi radi, stalno šteka, a neda mi se stavljat xp, jel ima kakvo rješenje da radi fifa i na sedmici?
haha...meni dosl.na xp-u leti..:D
niti neces moc i ja sam se borio,ali ništa.!!
isključi vsync i ići će glađe (samo ćeš imati lagani screen tearing i replayi će štekat)
isključi vsync i ići će glađe (samo ćeš imati lagani screen tearing i replayi će štekat)
Ha??