Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 787.229
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
14 godina
neaktivan
RE: Fifa 11
rman4 kaže...
cao svima...

imam mali problem...ne kuzim nesto...u areni samo mogu s tipkovnicom igraca kontrolirat a gamepadom ne :S dok u ostalim modovima sve normalno radi...aj pomozi netko xD

pa jesi namjestio postavke kontrolera?

14 godina
neaktivan
Fifa 11
naravno...igram vec par dana...sve super radi samo mi je to problem...nemogu kontrolirat igraca u areni s gamepadom :O :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 11

OK igra je super jedino malo dave oko zaleđa. Čak i na snimci pokaže da je pogriješio. Čudnih bugova oko toga ima, ali sve 5 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rman4 kaže...
naravno...igram vec par dana...sve super radi samo mi je to problem...nemogu kontrolirat igraca u areni s gamepadom :O :(

ono kad ti je press start or space.....stisni star na gamepad.....prije nego što te baci u arenu trebaš sve spoklikati sa gampedaom....kada odabireš profil moraš sa gamepadom....i onda ti piše da ti je prvi pad gamepad a ne tikpkovnica....:)

Antonio Boltek
14 godina
neaktivan
Fifa 11

Kako da u fifaconfig promjenim kontrrole.....

Hocu da ma slobo D bude šut ,na A ubacivanje, na S dodavanje,na E brzo trcanje,A uklizivanje .....

Ako neko moze da to uradi pa da mi dadne sliku..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 11

Niko......

0 0 hvala 0
16 godina
To možeš izravno u igri mijenjati, nema potrebe da tu mijenjaš.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
14 godina
neaktivan
Fifa 11

Moze slika

EDIT:Ali kako neznam..

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 8:46 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GtA-EfLc kaže...
rman4 kaže...

ono kad ti je press start or space.....stisni star na gamepad.....prije nego što te baci u arenu trebaš sve spoklikati sa gampedaom....kada odabireš profil moraš sa gamepadom....i onda ti piše da ti je prvi pad gamepad a ne tikpkovnica....:)

hvala puno! :D

16 godina
Danny_HR kaže...
To možeš izravno u igri mijenjati, nema potrebe da tu mijenjaš.

Kako možeš kontrole na tipkovnici izravno u igri mjenjat?

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Fifa 11

mene zanima da li ima neko rješenje za problem sa trzanjem u igri? na demu mi je radila super, ali sad je praktično ne igriva. već sam je deinstalirao.

Igram sve nove igre bez problema npr. novi 2k11 mi ide na 60 do 63 fps.a, PES radi na MAX stavkama i leti a ovo sranje ne radi. ma ne vjerujem da cu i igrati puno ovu igru, jer ja sam PESovac što se nogometa tiče, ali toliko ste je nahvalili da bi i ja pokusao igrati malo. ali sa ovakvim lagom nemogu.

imam ATI 4850 i AMD 7750 Dual.

znam da je to problem i ljudima koji imaju i jače kompjutere od mog. pošto ne idem puno na FIFA forume pa ako tko zna ... tnx!

0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
gennaro_gattuso kaže...

mene zanima da li ima neko rješenje za problem sa trzanjem u igri? na demu mi je radila super, ali sad je praktično ne igriva. već sam je deinstalirao.

Igram sve nove igre bez problema npr. novi 2k11 mi ide na 60 do 63 fps.a, PES radi na MAX stavkama i leti a ovo sranje ne radi. ma ne vjerujem da cu i igrati puno ovu igru, jer ja sam PESovac što se nogometa tiče, ali toliko ste je nahvalili da bi i ja pokusao igrati malo. ali sa ovakvim lagom nemogu.

znam da je to problem i ljudima koji imaju i jače kompjutere od mog. pošto ne idem puno na FIFA forume pa ako tko zna ... tnx!

Pomogao bi ti, ali kad kažeš da je Fifa sranje onda zaboravi...Nek ti trza.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 11:59 (Praetorian1).
15 godina
neaktivan
Fifa 11

ajde ti meni reci da prošla FIFA nije sranje?!?! imao sam je instaliranu 3 milisekunde. ova ima potencijal, a igrači PES-a preziru FIFU i to je tako.

ne kužim zašto se vrijeđaš?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gennaro_gattuso kaže...

Ma daj molim te, ja imam hd4850 i E8400 i Fifa 11 mi na max postavkama radi glatko...

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
neaktivan
mtopol kaže...
gennaro_gattuso kaže...

Ma daj molim te, ja imam hd4850 i E8400 i Fifa 11 mi na max postavkama radi glatko...

tebi radi, meni ne. nisam jedini. demo mi je radio bez problema. cijela igra ne. pogledaj malo po netu pa ces vidit da ima masa ljudi sa istim problemom.

16 godina
neaktivan
gennaro_gattuso kaže...

ajde ti meni reci da prošla FIFA nije sranje?!?! imao sam je instaliranu 3 milisekunde. ova ima potencijal, a igrači PES-a preziru FIFU i to je tako.

http://www.wcg.com/6th/2010/games/officialgames.asp

Evo ti official games od wcg-a, ja tu nevidim pes, a nikad ni neće bit jer je sranje i unskill govno od igre, mrš na PES temu, pa blati fifu.

Potpis
16 godina
neaktivan
gennaro_gattuso kaže...
mtopol kaže...
gennaro_gattuso kaže...

tebi radi, meni ne. nisam jedini. demo mi je radio bez problema. cijela igra ne. pogledaj malo po netu pa ces vidit da ima masa ljudi sa istim problemom.

ne da radi, nego vrtim igru na 120-130 FPS-a

15 godina
neaktivan
Fifa 11

koji proc imaš?

koliko sam skonto to je ati / amd kombinacija problem!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gennaro_gattuso kaže...

koji proc imaš?

koliko sam skonto to je ati / amd kombinacija problem!

pise ti pod moj PC, Intel Core 2 Duo E8400@4GHz

15 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...
gennaro_gattuso kaže...

http://www.wcg.com/6th/2010/games/officialgames.asp

Evo ti official games od wcg-a, ja tu nevidim pes, a nikad ni neće bit jer je sranje i unskill govno od igre, mrš na PES temu, pa blati fifu.

pes nije na wcg-u a fifa je?

hmm interesantno

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
14 godina
neaktivan
Fifa 11

meni je fifa glatko isla i odjednom je pocela stekat sama od sbe..POMOCC:??

http://www.fifa-infinity.com/?p=938

evo fifa conf novi..

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 14:52 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 11

Kojim programom mjerite FPS u igri?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 11

fraps ili xfire

0 0 hvala 0
14 godina
gennaro_gattuso kaže...
mtopol kaže...
gennaro_gattuso kaže...

Nije sve u grafičkoj, možda vam je slabiji procesor ili pre malo memorije

Ethunder Hosting 1GB + domena = 129 KN Najjeftiniji hosting paketi u Hrvatskoj www.e-thunder.org
14 godina
PESfan kaže...

Ma ja ti FIFA-u igram najviše zbog grafike.

Istina da je u PES-u grafika oštrija, u FIFA-i su lica igrača manje finiširana i nakako su, kako da kažem, kao kad ženama na fotografijama uklanjaju bore, rekao bih "fotošopirana", ali zato su stadioni krasni, publika animirana i navijačka je atmosfera... ma ima mana, ali kad sve zbrojim ima više pluseva nego mana. Još da ljenčine iz EA izbace nekakvu zarpu za PC verziju da igra ne trokira, da ne pada broj sličica po sekundi i bilo bi ok.

O lošijim stvarima sam već pisao pa se ni bih ponavljao.

Nego, je li u FIFA-i prethodnih godina bilo moguće ubacivati igrače i praviti klubove?

Znate vi koji ste igrali?

Je li bilo kakvih alata, programa za editiranje i sl.? Na PES-u je uvijek bilo svega, a igrače se moglo napraviti unutar same igre.

Napravio bih Dinamo (možda i Hajduk) da mogu igrati Europski Ligu i popravio bih fizički izgled hrvatskih igrača. Ne može Modrić biti visine kao Kranjčar.

ne samo da je bilo moguće, nego je i bolje nego u pesu, posjeti www.crofc.net

Ethunder Hosting 1GB + domena = 129 KN Najjeftiniji hosting paketi u Hrvatskoj www.e-thunder.org
15 godina
neaktivan
Fifa 11

na koji nacin najvise postizete golove?

cross,kontra itd.

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

na koji nacin najvise postizete golove?

cross,kontra itd.

cross,kontra akcije..jedan sam dao iz mrtvog kuta prlikom ubacivanja prevarila golmana i u gol usla.:P a pienarrom iz borrdoa.;)

15 godina
neaktivan
Fifa 11

meni cross nikad ne pali

kontre su jedini nacin na koji zabijem gol

dugo gradene akcije su uvijek zaustavljene kad hocu gurnut loptu u sesnaesterac

sto je najzalosnije igram na professional ;( i jos uvijek nemogu zabiti golove a da nisu s kontre

EDIT:neka pomoc bi mi dobro dosla kako da zabijem golove htio bih uzivati u fifi koju sam cekao 5 godina

igram s barcom 99% vremena

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 17:40 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 11

Kako da zamjenim kontrole ?????

Na sta je brzo trcanje......

I meni igra steka malo (vidi moj PC) juce nije stekala danas steka

Grafika je extra i cijela fifa 11 je extra al dajte mi pomozite sa mojim problemima...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

meni cross nikad ne pali

kontre su jedini nacin na koji zabijem gol

dugo gradene akcije su uvijek zaustavljene kad hocu gurnut loptu u sesnaesterac

sto je najzalosnije igram na professional ;( i jos uvijek nemogu zabiti golove a da nisu s kontre

EDIT:neka pomoc bi mi dobro dosla kako da zabijem golove htio bih uzivati u fifi koju sam cekao 5 godina

igram s barcom 99% vremena

Pa probaj preko bokova nešto napravit pa dodati u sredinu..Ili pak sa nekim dobrim igračem krenuti u prodor kada si blizu 16 metara..Također sa dobrim šuterima probaj što više pucati...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice