Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 811.491
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
16 godina
protjeran
RE: Fifa 11

Mozes li mi objasniti kako ste igrali preko lana??

registriras se za program Tunngle,skines ga i instaliras,onda restartas racunalo i moras bit siguran da ga ne blokira firewall ili neki anitivirus 

kad si sa tim gotov upalis program ulogiras se i sa kolegom uđes u jednu od soba za igru (nije bitno koja)

nakon toga upalis igru i ides na LAN 

to bi odprilike trebalo bit to

┐(-。ー;)┌ | (  ゚,_ゝ゚)
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 13:57 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
neaktivan
Fifa 11

I moras imat portove otvorene sto meni problem pravi jer sam na optici i nemrem uc u ruter sugavi jer je BTnet promijenio username i pass.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
eZo kaže...

I moras imat portove otvorene sto meni problem pravi jer sam na optici i nemrem uc u ruter sugavi jer je BTnet promijenio username i pass.

nemoras 

ja nemam otvorene 

bitno je da se vidite u sobi,ako se vidite onda radi sigurno 

┐(-。ー;)┌ | (  ゚,_ゝ゚)
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Ne radi, ja vidim covjeka i uvijek dobijem connection timed out. Na tunngle forumu je trenutacno rasprava sta bi to moglo uzrokovat, spominju se teorije da oni s ruterom ne mogu etc etc. Uglavnom, ja znam da nemrem jbg.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
eZo kaže...

Ne radi, ja vidim covjeka i uvijek dobijem connection timed out. Na tunngle forumu je trenutacno rasprava sta bi to moglo uzrokovat, spominju se teorije da oni s ruterom ne mogu etc etc. Uglavnom, ja znam da nemrem jbg.

a sa kime igras 

neki frend lokalni il bezveze netko sa tunnglea

jer njih ima od svukuda

lako moze bit da igras sa nekim iz singapura i naravno ping ti je ogroman i nemozete se spojit

inace ping je oko 45

┐(-。ー;)┌ | (  ゚,_ゝ゚)
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 14:58 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Probao sam sa solidsnakeCro odavde al nije htjelo. Probo sam jos s jednim iz Srbije, ista stvar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
eZo kaže...

Probao sam sa solidsnakeCro odavde al nije htjelo. Probo sam jos s jednim iz Srbije, ista stvar.

hmm neznam al mislim da nije do portova 

jer da su portovi krivi nebi se mogli vidjet u sobi

┐(-。ー;)┌ | (  ゚,_ゝ゚)
17 godina
Fifa 11

jučer sam igrao PC verziju FIFE11 i mogu reći , simpatično.  Veliki napredak u odnosu na prošle godine. Danas sam igrao poslasticu , FIFU 11 na PS3 i to je to. Interesantan detalj je prilikom ubacivanja igre da se igra odmah podiže na novu verziju 1.01. patchem velikim 35MB.  Druga interesantna stvar je da ako hoćeš igrati preko neta moraš upucati u igru dobiveni cod što znači da samo jedan igrač može ići na net preko jedne igre. Ako preprodaš igru drugi igrač mora tražiti novi cod koji će dodatno platiti EA Sportu.  Sama igra je bar meni nevjerojatno dobra. Dodatno polirana u usporedbi s demo fifom od prije dva tjedna.  Jedna mala utjeha PC igračima , niti u PS3 verziji  travnjak nije vizuelno puno bolji ali je zato igra igriva do bola ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja imam isti problem kao i ezo,uvijek pise connection timed out,nisam probao sa nikim odavdje,ali nevjerujem da je to problem,firewall ne bloka,antivirus isto....

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
17 godina
Fifa 11
napokon dobra fifa,od pesa mi je muka već pa dobro dođe osviježenje,još samo da nabavim neki kvalitetan gamepad i sve 5 :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

probajte ovako onda:

http://www.gameranger.com/
Skinete taj programčić
regate se
dodate svog frenda
hostate sobu
pozovete prijatelja
i stisnete START
igra se sama pokreće i samo trebate u igri ako ste hoster napraviti sobu,a ako connectate pridružit se sobi

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

oce tko probati preko tunnglea da vidim hoce mi raditi,ako nece onda cu probati sa ovim sto je kolega iznad naveo

15 godina
neaktivan
Fifa 11

Zašto kada stisnem select i namjestim da pucam slobodne udarce nemogu pucati, stisnem space i pita me dali hoću izaći u arenu.Please help.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
XXL Gamer kaže...

Zašto kada stisnem select i namjestim da pucam slobodne udarce nemogu pucati, stisnem space i pita me dali hoću izaći u arenu.Please help.

kada stisneš select i odabereš što želiš igrat nemoj stiskat start (space) jer s njim izlaziš

samo malo sačekaj da se učita

Reporter: ''What do you feel when you shot a terrorist?'' Sniper: ''Recoil''
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
XXL Gamer kaže...

kada stisneš select i odabereš što želiš igrat nemoj stiskat start (space) jer s njim izlaziš

samo malo sačekaj da se učita

Da i sa kojom tipkom da pucam.

ma da
15 godina
XXL Gamer kaže...

Da i sa kojom tipkom da pucam.

pa neznam koja ti je tipka na tipkovnici, igram na gamepadu i pucam sa krugom (tj. B na xbox controlleru)

Reporter: ''What do you feel when you shot a terrorist?'' Sniper: ''Recoil''
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...

probajte ovako onda:

Skinete taj programčić
regate se
dodate svog frenda
hostate sobu
pozovete prijatelja
i stisnete START
igra se sama pokreće i samo trebate u igri ako ste hoster napraviti sobu,a ako connectate pridružit se sobi

To care, ovo radi, hvala puno, sad odigro malo, ni trunke laga.

15 godina
neaktivan
Fifa 11

moze mi neko reci kako napravit ono da zastane kod pucanja penala

0 0 hvala 0
16 godina
eZo kaže...
dmanz kaže...

probajte ovako onda:

Skinete taj programčić
regate se
dodate svog frenda
hostate sobu
pozovete prijatelja
i stisnete START

To care, ovo radi, hvala puno, sad odigro malo, ni trunke laga.

ja se nikome nemogu joinat,pise da se vec igra,a jedan je igrac u sobi i tako sa svakom sobom

15 godina
neaktivan
Fifa 11

Al ima par problema s Gamerangerom, uvijek moram iznova kontrole podesavat i kameru, jer mi ne loada settingse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ljudi može samo jedno pitanje da ne otvaram novu temu, ovako kad pokrenem fifu 11 za instalirati dođe mi ono install ja to kliknem i komp mi se jednostavno slika zaledi i pojavi mi se onaj plavi izbornik kao piše da nekoji antivirusni zabranjuju pokretanje malicioznog programa i da je on neželjan ( nešto tako) jel se to kome dogodilo ili samo meni  Viče

http://www.youtube.com/watch?v=p139xZEqVUQ dj darac rmx 2010
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

Mozes li mi objasniti kako ste igrali preko lana??

registriras se za program Tunngle,skines ga i instaliras,onda restartas racunalo i moras bit siguran da ga ne blokira firewall ili neki anitivirus 

kad si sa tim gotov upalis program ulogiras se i sa kolegom uđes u jednu od soba za igru (nije bitno koja)

nakon toga upalis igru i ides na LAN 

to bi odprilike trebalo bit to

EDIT 2:uspio odigrati jednu partiju protiv nekog random lika

izgubio 2-0(Barca-Real)bilo malo lagga u pocetku nakon tekme net mi se crashao

sve u svemu SUPER :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 19:22 (TopForumaš).
16 godina
neaktivan
mobitel kaže...

moze mi neko reci kako napravit ono da zastane kod pucanja penala

Mislis na konzolama? Kada odaberes jacinu  shuta, focus i kad biras mjesto pucanja par puta pritisneš tipku za pucanje. Onda ce ti igrac onak zastat, s time da ti je takav shut dosta neprecizan pa moras manju jacinu udarca odabrat

Respect my authority!
15 godina
neaktivan

sto se tice tunnglea,kad odaberem fifa 11 pise mi pokusavam promijeniti mrezu... i onda promjena mreže uspješna.molim pričekajte... i ne mrda se....btw f1 2010 i radi bez problema

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 19:27 (Hojs).
15 godina
neaktivan
Hojs kaže...

sto se tice tunnglea,kad odaberem fifa 11 pise mi pokusavam promijeniti mrezu... i onda promjena mreže uspješna.molim pričekajte... i ne mrda se....btw f1 2010 i radi bez problema

jep to se i meni isto prikaziva no jednom sam uspio uc u tunggle mrezu

@hrvatskafarkasevec cekamo tvoju pomoc ti si strucnjak u ovom polju

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 19:36 (TopForumaš).
15 godina
neaktivan

farkasevac mi te volimo....ajde pozuri ludim :D

15 godina
neaktivan
Hojs kaže...

farkasevac mi te volimo....ajde pozuri ludim :D

pa da kako je bilo zakon ta jedna partija

mislim da je u mrezi problem

mozda da kreira neko fifa 11 (2) ali mislim da ce skoro pa niko se joinat

15 godina
neaktivan

cini se da je puno posto ne prelazi 150 playera...u pravu si,trebaju kreirat fifa 2

15 godina
neaktivan

fifa 11 soba 2 je napravljena!!1

16 godina
protjeran
Fifa 11

ma pustite te sobe odite u neki drugu

ja nikad nejdem u sobu igre koju igram 

odem u neku praznu i to je to 

jer uvjek igram samo sa poznatom ekipom, nevolim da mi se tam netko iz Kazahstana spaja sa pingom od 200

┐(-。ー;)┌ | (  ゚,_ゝ゚)
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice