Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 817.531
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
15 godina
protjeran
RE: Fifa 11
WItcher kaže...

Oni koji nemogu preko konfiga neke idu ovako:

1.Otvorite ovu datoteku (na slici) 

2.Stavite odg  rezu i detalje .

3.Spremite pod nekim imenom  u ini formatu.

4.Zatim kopirate ime orginal datoteke  u onu napravljenju novu a orginal datoteci promjenite ime.

Znam za to, ali tamo samo rezu mogu stavit, ali muči me to kaj nemogu tipke namjestiti inače imam xbox360, ali želim igrat fifu na pc-u.

BAZINGA
17 godina
neaktivan
Fifa 11

Prvi utisci:

Ove godine više nego ikad potrebno je probati i detaljno proučiti FIFA-u i PES kako bi se odlučio što na kraju krajeva kupiti i igrati.

Pa sam, eto, krenuo sa FIFA-om.

Kratko sam prošvrljao kroz dostupne modove čisto da dobijem onaj početni dojam. Na kraju, dojmovi su bili podijeljeni.

U igri su meni osobno najbitnija 2 moda, a oni se u FIFA igrama zovu "Be a pro" i "Manager mode", izravni konkurenti Konamijevim "Become a legend" i "Master league", modovima koje sam u svojoj dugoj povijesti igranja nogometnih igara, ponajprije PES-a, najviše igrao.

I tu sada dolazimo do problema... Naime, "Become a pro" mod kreće kako je i primjereno ovakvom modu, kroz kreiranje vlastitog avatara, ako igrač tako želi. I odmah u startu ostao sam pomalo iznenađen/razočaran. Naime, suprotno od prakse u PES-u u kojemu nakon kreiranja vlastitog nogometaša odigrate tzv "scout utakmicu" pa vas obzirom na učinak klubovi biraju, ovdje igrač sam bira klub u kojemu će karijeru početi. Osobno sam odabrao Arsenal. Što je još gore, osigurano mi je mjesto u prvih 11. Dakle ne moram se dokazivati na treningu, ne moram se dokazati kao zamjena, već sam jednostavno od početka u prvom timu. Jako razočaravajuće.

Sam gameplay tog moda je odličan, u samoj utakmici igrač u real time može vidjeti kako napreduje, koliko pozitivnih ili negativnih bodova dobije i za koji dio svoje igre. Ovisno o sakupljenim defence/attack/shoot/pass/tackle i sl. bodovima igrač se ocijenjuje na kraju utakmice. Ovaj dio mi se jako sviđa, ali sve mi je to mlako kada se sjetim da je BAP tako plitko napravljen. :(

Drugi mod koji mi je podjednako bitan, alternativa je Master ligi, radi se naravno o Manager modu. On je savršeno duboko napravljen, savršeno razrađen i zbilja odličan. ALI!

Uvijek postoji "ali". Igrači liga koje nisu uključene u igru, odnosno koje nisu licencirane ne možete dovesti u klub, iako postoje u igri. Da pojasnim. Primjerice, želim dovesti Eduarda u klub, Eduardo postoji u igri i kada igrate sa reprezentacijama uredno možete igrati sa njime, međutim  ne možete ga dovesti u svoj klub jer u Manager modu nema Ukrajinske lige, pa tako ni klubova iz te lige.

Ovo je veliki propust i definitivno je nešto što će me odmaknuti od ovog moda do daljnjega. Jer ne želim biti ograničen samo na igrače dostupne u ligama Manager moda.

Sada da se osvrnem na igru u globalu. Unatoč ovim subjektivnim problemima koji nisu svima bitni, igra je definitivno najbolja FIFA do sada. Gameplay je fantastičan, pokreti igrača vrhunski. Atmosfera i osjećaj udubljenosti u utakmicu najbolji koji sam do sada vidio. Sve to, uz vrhunske komentatore, vrhunsku kontrolu igrača i ogromnu količinu zabave zasigurno će pridobiti mnoge fanove ovoj franšizi.

Eto, toliko. Sada mi ostaje dati još jednu šansu PES-u, iako nisam mislio da hoću, ali ova dva moda i problemi sa njima koje sam naveo promijenili su mi mišljenje.

Uživajte.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

0 0 hvala 7
15 godina
neaktivan
Fifa 11

po meni manager mod ubija pesovu master lug..predobar je man.mode..uff..:DD

Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Apsolutno, u gotovo svakom segmentu.

Al me jako smeta što ne mogu isfurati npr. Eduarda, Srnu, Henrya, Beckhama i sličnu ekipu.

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Tommy_123 kaže...

Al me jako smeta što ne mogu isfurati npr. Eduarda, Srnu, Henrya, Beckhama i sličnu ekipu.

ma..sve u svemu cista 10..a i igrao sam jednu tekmu Tottenham-Cardiffff liga kup..u jednom trenutku Modric..primi loptu i komentator kaže...this player is just amazing..when his playing all team playng,..komentatori su predobri kao i sama igra j ajoj dajem cistu 10...odlicna je.napokon prava fifa na pc-u.Smijeh

17 godina
Fifa 11

Ljudi pozdrav!

Jucer sam probao novu FIFU 11 i stvarno je odlična.

Jedino me maksimalno frustrira novi logitechov controller i uopće

igranje preko njega.

Nikako se naviknuti na Lb, Rb, Lt, Rt, kocka, križić... itd. Lete mi pristi okolo naokolo.

Je smiješno je no dugogodišnje WSAD + MIŠ napucavanje ostavilo je traga i sada

ko retardus cijeli dan pokusavam zabiti gol preko controllera..

Pozdrav!Smijeh

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 11

Od mene čista 10 igri predobra, Liverpool je predobro napravljen, nisam još puno klubova vidio. malo sam igro s našom repkom kad ono naša himna.

Imam jedn pitanje kako promijenit Kaku u areni, ja sam napravio nekog igrača i sad ka neznam maket, jel se može kak vratit Kaka ili neki drugi poznati igrač?

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 12:58 (Praetorian1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Od mene čista 10 igri predobra, Liverpool je predobro napravljen, nisam još puno klubova vidio. malo sam igro s našom repkom kad ono naša himna.

Imam jedn pitanje kako promijenit Kaku u areni, ja sam napravio nekog igrača i sad ka neznam maket, jel se može kak vratit Kaka ili neki drugi poznati igrač?

Ideš u my fifa 11 i tamo pod edit i zatim na edit arena i tamo možeš mijenjati s kojim igračem želiš a usto možeš i izabirati arene 

17 godina
Fifa 11

Jel zna tko kako da one mjerne jedinice promjenim u standarde iz SI sustava??

Dakle da ne budu stopala i inči, već centimetri, te isto tako za masu igrača.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Jel se ko uspio spojit prek lana?

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
eZo kaže...

Jel se ko uspio spojit prek lana?

jos nisam ni probao budem kasnije kad frend dođe doma 

┐(-。ー;)┌
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Tommy_123 kaže...

Pa kolko ja znam Fifa vec duze ima licencu za MLS,kak da nemres dofurat Henry-a i Beckhama,nije valjda MLS izbacen iz Fife

15 godina
neaktivan
Fifa 11

shit.....još nisam sprobo cijelu igru.....ali ču sigurno sprobat......evo za oko sat vremena bi trebao dobit ihru...:DD

Antonio Boltek
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jel zna itko kako igrat be a goalkeeper mod sta reklamiraju? Hvala
15 godina
neaktivan
Arnold Šrafncinger kaže...
Danny_HR kaže...
Tommy_123 kaže...

Pa kolko ja znam Fifa vec duze ima licencu za MLS,kak da nemres dofurat Henry-a i Beckhama,nije valjda MLS izbacen iz Fife

pa ima ali nemozes sa MLS u manager mode, zato njih u manager modu nema

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
A kako onda?
17 godina
neaktivan
neno20st kaže...
Jel zna itko kako igrat be a goalkeeper mod sta reklamiraju? Hvala

Nažalost taj mod je samo na konzolama. Ovo je unaprijeđena verzija fife 2010 na konzolama, tako da te modove možemo očekivat sljedeće godine ili eventualno nekim patchem što sumnjam.

Potpis
17 godina
Fifa 11

Dal je moguce igrati na tastaturu ko svaki normalan PC gamer i dal je moguce konfigurirati tipke??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sova kaže...

Dal je moguce igrati na tastaturu ko svaki normalan PC gamer i dal je moguce konfigurirati tipke??

Da moguće je, ali za pravi doživljaj igre definitivno treba kontoler.

Potpis
16 godina

evo ljudi zanima me dali je moguce ubaciti svoju sliku kada radim igraca (virtual pro),trazim ali nemogu naci,vjerovatno se ni nemoze....

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
16 godina
protjeran
Fifa 11

Arsenal-Tottenham igram stalno na najvecoj tezini i bas je su tvrde utakmice 

u 3 tekme nitko nije gola zabio i onda bezveze puknem sa preko 30m i gol zabijem 

┐(-。ー;)┌
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 19:21 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
rocker55555 kaže...

evo ljudi zanima me dali je moguce ubaciti svoju sliku kada radim igraca (virtual pro),trazim ali nemogu naci,vjerovatno se ni nemoze....

Može se, ali isključivo preko EA Sportsove stranice. Kad tamo napraviš onda moraš otići u igru i pod virtual pro kliknit download gameface.

Napomena: Da bi skinio gameface se moraš ulogirati, a kod ulogiranja te traži cd-key, tako da... Ak imaš pirata, neće radit.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Tommy_123 kaže...

Možeš dovest Eduarda, samo kad kupuješ ne traži ukrajinsku ligu već odaberi našu reprezentaciju.

17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

u 3 tekme nitko nije gola zabio i onda bezveze puknem sa preko 30m i gol zabijem 

LOL koja gajba. :)

15 godina
neaktivan
Fifa 11

Definitivno najbolja Fifa do sada, kad se samo sjetim one prošlogodišnje, ovo je stvarno veliki napredak....sada sa velikim nestrpljenjem čekam novi PES....

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

LOL koja gajba. :)

heh ma ni to nije pomoglo pizzdeki mi iz nekog odbijanca zabili gol i dobili me na penale,ali vratit ce im se to :)

┐(-。ー;)┌
15 godina
neaktivan
Fifa 11

joj nemrem se odvojit od arene.Pustaju taman neke lagane pjesme,nabijem si slusalice na usi joystick u ruke zamracim sobu i igram se u južnoj africi..;D

1 0 hvala 0
15 godina
Fifa 11
kako se isključi autosave? Zahvaljujem..
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Danny_HR kaže...
Tommy_123 kaže...

Možeš dovest Eduarda, samo kad kupuješ ne traži ukrajinsku ligu već odaberi našu reprezentaciju.

A ipak se nemogu dovodit igrači čijih liga nema, u prijašnjim fifama samo odabereš reprezentaciju i mogao si dovest koga hoćeš, možda izdaju patch do tad ću igrat sezonu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 19:52 (Praetorian1).
17 godina
neaktivan
Nisam nikako uspio, a fakat sam pokušavao. To je totalno gej.
Da se samo to može bio bi presretan, ovak kita.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice