ja sam isto imao bug s iniestom....ali to je zbog stadium changer-a i tweakera......reinstalirao sam fifu i imam samo ball selector i sve radi dobro osim zna katkada zamrznuti se na kraju tekme.....://.......ali svejedno obožavam fifu 11 !!!...:)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
IMAMO DOBRU FIFU ZA PC :)
nije mi baš neki dobar review
kao da ga je neki fanboy pisao (ono, sve mu se sviđa, nikakve zamjerke...)
valjda će uskoro i od PC verzije neka recenzija izać, iako već smo probali demo pa znamo što nas očekuje :)
nije mi baš neki dobar review
kao da ga je neki fanboy pisao (ono, sve mu se sviđa, nikakve zamjerke...)
valjda će uskoro i od PC verzije neka recenzija izać, iako već smo probali demo pa znamo što nas očekuje :)
Mislim da je to prvi pa sam ga zato stavio
Fifa je stoput bolja, pes kud je pokočen u gameplayu još ima i imena iznad igrača koja totalno uništavaju igru.
po meni fifa je bolja i igrat cu je..a pes cu mozda igrat samo radi lige prvaka..ali doci ce neki patch koji ce omoguciti full ligu prava u fifi 11.:D
Fifa je stoput bolja, pes kud je pokočen u gameplayu još ima i imena iznad igrača koja totalno uništavaju igru.
Imena se vrlo lako maknu...
danas izlazi igra u SAD-u :)
neshvacam zasto 8 jel igra je p'redobra a pogotovo na ps3 i pc-u i xboxu..:D
pa citaj (ak ti se da) onda ces shvatit zasto sve su objasnili
Imena se vrlo lako maknu...
Kako?
Kako?
Prije tekme kada biraš hoće li igrati protiv kompa ili frenda odeš na select sides (isto možeš napraviti tijekom utakmice pritiskom starta) te, kada vidiš prikaz joysticka, klikneš kocku i tamo imaš opcije što želiš da ti piše iznad igrača, ime, broj kontrolera ili pak ništa...
Ja sam našo gdje se može isključit power bar, ona crta iznad igrača ali nemogu imena.
Pokreneš tekmu, stisneš pauzu, klikneš select sides, stisneš kocku i pod cursor name staviš none ili 1
Da nebi bilo nisam znao, već je u nekoliko tema napomenuto da obavještavanje o dolasku piratskih verzija kao i problemi sa istima (jogurti) ne prolazi.
Pa ja mislim da je eurogamer mafiji 2 dao 3 ili tak neš..
a i full verzija će uskoro biti dostupna ;)
a i full verzija će uskoro biti dostupna ;)
sutra.;)
ako vas jos zanima za demo
izasao je weather changer
moguce igrati fine snow rain
http://www.filefactory.com/file/b3ahf65/n/21iweatherdemo.rar
ako vas jos zanima za demo
izasao je weather changer
moguce igrati fine snow rain
http://www.filefactory.com/file/b3ahf65/n/21iweatherdemo.rar
predobro..bas se vidi odzaz kišice na dresu..jedva cekam..sutraa..;))
jel dosla kome cijela igra?jel optimiziranija?
jel ima kog da igra fifu ? trebam pomoc :S
mislim na cijelu a ne na demo ...
Evo poceo sam igrati cijelu igru.Sve je super samo sto nemozes birati igraca u arena modu samo kaka je u arena modu.
Nadam se da ce izac neki mod ili nesto,jer kaka nije 5 star player.Npr da bi sa Ronaldinhom radili fore morate otic be a pro match odabrati njega i ono kao prije utakmice..
Molim vas da me ne ispitujete oko instalacije i sta ja znam
poceo si igrati cijelu igru i to dodanu na demo, i zato ti je kaka u arena modeu, cijela igra kako treba moci ces birati koga hoces
Moze se Lan, ja sam imo problema sa connection timed out, al se jedan lik uspio spojit u moju sobu dok se ja kod nikog nisam mogo spojit
Moze se Lan, ja sam imo problema sa connection timed out, al se jedan lik uspio spojit u moju sobu dok se ja kod nikog nisam mogo spojit
odlicno uskoro cu si i ja slozit pa cu vidit zasto ti dolazi do toga,ako treba i tutorial napisem,a reci koristio si tunngle il hamachi?
odlicno uskoro cu si i ja slozit pa cu vidit zasto ti dolazi do toga,ako treba i tutorial napisem,a reci koristio si tunngle il hamachi?
jep cim kod slovenca nabavim igru malo isprobam kak to izgleda i ja idem na hunt za lan