Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 818.831
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
15 godina
neaktivan
RE: Fifa 11
Praetorian1 kaže...
ph3nom_gamer kaže...

@ Praetorian1: pa de pročitaj zadnjih 10 stranica prije nego što napišeš glupost... fifa na PC će imat ng engine :D

Čitao sam ali ovaj video

izgleda grafički jadno, sam su teksture malo pojačali, nevidim nextgen grafiku.

a? pa to je verzija za xbox360/ps3 i ona je trenutno vrh nogometne simulacije... valjda ti se čini zato što kamerom snimaju

ige kaže: Nisu licence najmanji problem za prave igrače koji kupe orginal i igraju online.

šta to treba značit? pa normalno da neću kupit org od ovih prošlih NG pesova kad su bili šrot, ali ovaj kupujem...

meni je čisto svejedno hoću li igrati sa arsenalom ili north londonom...

bc2: SaPPhir3
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 21:00 (ph3nom_gamer).
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Nisu licence nikakva prevaga pogotovo u ovo doba patcheva i raznoraznih editiranja al dodaju draz igri a ne uzmem org PES, raspakiram, instaliram, krenem igrat i vidim tamo neka lijeva imena klubova pa dok ja sredim to sve. A sto se tice broja liga meni to znaci, pogotovo u pes-u jer igram svojevrsni menadzer online na na jednon sajtu pa sto vise igraca to bolje :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 21:07 (eZo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
movie kaže...

Ako netko još nije vidio ingame filmić s dašnjeg gamescoma tekmu chelsea i barcelone

Pc opet dobiva šrot, zaštoPlač

kaj si bedast??......fifa pc dobiva najbolju igru na pc-u što može bit......s godinama će se dostignut ta fifa na konzolama....:DD

Antonio Boltek
15 godina
neaktivan

Ja mislim da će fifa ng pc početi vračanje ea-ovih next gen sport igra na pc poput nba elite , nhl , mma i tako dalje

16 godina
neaktivan
Fifa 11

Vjerojatno izgleda tak loše zbog kamere, ako bude i za PC next gen neću se odvajati od fife i Liverpoola.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
eZo kaže...
Ige kaže...

Mislim si je pes uvelike uvećao izglede sa Online Master Leagueom i sa licenciranim Bayernom.

Ajde MLO al licencirani Bayern? Pa FIFA ima 30 licenciranih liga tak da joj PES ni blizu nije s time.

da,FIFA ima sve klubove licencirane,ali kad se to malo bolje pogleda,nema ni jedan klub koji je 100% licenciran jer niti jednom klubu u FIFI dres nije napravljen kako treba,dok je to u PESU slucaj...PES mozda nema sve klubove licencirane,ali oni koji su licencirani,oni izgledaju 100% kao u stvarnosti(brojevi na dresu,imena igraca,reklame na dresovima itd)

17 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
Praetorian1 kaže...
ph3nom_gamer kaže...

@ Praetorian1: pa de pročitaj zadnjih 10 stranica prije nego što napišeš glupost... fifa na PC će imat ng engine :D

Čitao sam ali ovaj video

izgleda grafički jadno, sam su teksture malo pojačali, nevidim nextgen grafiku.

a? pa to je verzija za xbox360/ps3 i ona je trenutno vrh nogometne simulacije... valjda ti se čini zato što kamerom snimaju

ige kaže: Nisu licence najmanji problem za prave igrače koji kupe orginal i igraju online.

šta to treba značit? pa normalno da neću kupit org od ovih prošlih NG pesova kad su bili šrot, ali ovaj kupujem...

meni je čisto svejedno hoću li igrati sa arsenalom ili north londonom...

Ma svejedno meni za ime tima, ali recimo prošle godine bayerna opće nije bilo, a bio je finalist lige prvaka.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
16 godina
neaktivan
Fifa 11

a kakva je tek trava bila u fifi10

to je za plakati

moraju sad to popraviti moraju odrzati obecanje za ng inace ovoj fransizi nema spasa

na pc-u ofc na konzolama pomete pod sa pesom radi licenci

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

to je za plakati

moraju sad to popraviti moraju odrzati obecanje za ng inace ovoj fransizi nema spasa

Na konzolama ga pomete zbog gameplaya, nikako zbog licenci.

16 godina
neaktivan
Ige kaže...
TopForumaš kaže...

to je za plakati

Na konzolama ga pomete zbog gameplaya, nikako zbog licenci.

ma i to

al kuzis imati licence odma a ne cekati nekakav user patch nije isto

to je isto veliki razlog

17 godina
neaktivan
Fifa 11

Kako kome, a osim toga pes se opametio i uvode licence :D

Meni je svejdno kako se klub zove, glavno da su igrači tamo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ige kaže...

Kako kome, a osim toga pes se opametio i uvode licence :D

Meni je svejdno kako se klub zove, glavno da su igrači tamo.

da kako kome

ja si hocu glavu odgristi kad vidim da se Arsenal ili Chelsea zove London FC

15 godina
neaktivan
Fifa 11

evo jedan gameplay ali isto za ps3/xbox360   :(

nemogu nigdje za PC verziju nać

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

da,FIFA ima sve klubove licencirane,ali kad se to malo bolje pogleda,nema ni jedan klub koji je 100% licenciran jer niti jednom klubu u FIFI dres nije napravljen kako treba,dok je to u PESU slucaj...PES mozda nema sve klubove licencirane,ali oni koji su licencirani,oni izgledaju 100% kao u stvarnosti(brojevi na dresu,imena igraca,reklame na dresovima itd)

E to mi je najbitnije u nogometnoj simulaciji !  Da su svi igrači lijepo podšišani , namirisani s uredno ispeglanim dresovima i ulaštenim kopačkama.

Brojevi i raspored reklama na njima da 100% odgovara u stvarnosti.  Da su face 101% slične stvarnim facama.  To što golman nema dva bubrega jer ne zna pasti niti je sposoban uhvatiti niti najjednostavniju loptu , što suci ne znaju pravila nogometne igre , što igrači trče ko muhe bez glave a lopta se odbija ko u najbržem fliperu nema nikakve veze  Koga briga što udarci po golu prkose zakonima fizike i što je nogomet izgubio dušu koju je imao godinama ...

16 godina
ph3nom_gamer kaže...

biti ce uskoro inace producent Ian Jarvis je danas na EA forumu napisao

Just wanted to say hi to you all from Gamescom on behalf of FIFA 11 PC.

I know a lot of you are hoping to see some videos of gameplay for PC and yesterday I recorded a full game in an interview with Romily which will be posted on easportsfootball soon.

We have 8 PC stations set up in the main floor and they are all being put to good use. Since there are no physical computer boxes visible at the station I'm not even sure if half the people people know they are playing on a PC to be honest as it looks truly Next Gen on those machines.

I've been doing lots of interviews for media and I'm currently in the Behind Closed Doors section showing off the game alongside Football Manager 11.

Anyway, I'm sure some gameplay videos will be coming out soon so sit tight!

Ian

PS: Demo comes out Sept 16th.

15 godina
neaktivan
milanji kaže...
ph3nom_gamer kaže...

biti ce uskoro inace producent Ian Jarvis je danas na EA forumu napisao

Just wanted to say hi to you all from Gamescom on behalf of FIFA 11 PC.

I know a lot of you are hoping to see some videos of gameplay for PC and yesterday I recorded a full game in an interview with Romily which will be posted on easportsfootball soon.

We have 8 PC stations set up in the main floor and they are all being put to good use. Since there are no physical computer boxes visible at the station I'm not even sure if half the people people know they are playing on a PC to be honest as it looks truly Next Gen on those machines.

I've been doing lots of interviews for media and I'm currently in the Behind Closed Doors section showing off the game alongside Football Manager 11.

Anyway, I'm sure some gameplay videos will be coming out soon so sit tight!

Ian

PS: Demo comes out Sept 16th.

to sam si i mislil..Xd...soon..soon soon..ne

15 godina
neaktivan
Fifa 11
CPU:Core2Duo 2.4 Ghz RAM:2GB ramVGA:8800GT or a Radeon HD3870DX:DirectX 9.0c
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
$rky kaže...
CPU:Core2Duo 2.4 Ghz RAM:2GB ramVGA:8800GT or a Radeon HD3870DX:DirectX 9.0c

da i?..pa znamo otprije zathjeve..MAx..detalje

al bit ce viši odabir grafickih...kartica.xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 15:47 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Natjerat ce me da sa 8800 gt predjem na gtx 460:)

Original stvarno treba uzet...i ispisat se s faxa

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

mislim da ce fifa 11 za ps3 i xbox bit *ranje..uopce ne slici fifi 10..potpuno nešto drugo..cudno dodavanje i pucanje..kretanje i uopce ne ma sjena..što mas primjetio..dok sam gledao..video..jako LOŠE!

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
movie kaže...
antimadridista kaže...

E to mi je najbitnije u nogometnoj simulaciji !  Da su svi igrači lijepo podšišani , namirisani s uredno ispeglanim dresovima i ulaštenim kopačkama.

Brojevi i raspored reklama na njima da 100% odgovara u stvarnosti.  Da su face 101% slične stvarnim facama.  To što golman nema dva bubrega jer ne zna pasti niti je sposoban uhvatiti niti najjednostavniju loptu , što suci ne znaju pravila nogometne igre , što igrači trče ko muhe bez glave a lopta se odbija ko u najbržem fliperu nema nikakve veze  Koga briga što udarci po golu prkose zakonima fizike i što je nogomet izgubio dušu koju je imao godinama ...

pa dobro,smiri se malo,znam ja da to nije najbitnija stvar u nogometnoj simulaciji,ali najvise me zivcira kada neki igrac FIFE kaze da su u FIFI bar svi klubovi licencirani u odnosu na PES,to ne mogu podnijeti i zivcira me,isto kao sto vi govorite da u PESU treba popraviti golmane i njegove reakcije jer to nije tako tesko napraviti,ja isto to mogu reci za dresove u FIFI jer stvarno nije problem napraviti brojeve i imena na dresovima kako treba,nekim ljudima je i to vazno za odabir igre...

16 godina
neaktivan
Fifa 11

Da to je istina, u prijašnjim fifama pola dresova nema reklama koje bi trebali imat, a ja Pes igram s pes edit patchevima tako da imam sve dresove  i transfere, i nadam se da će se Fifa moći modat, da će se praviti dresovi i transferi, ako ne ostajem na pesu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Da to je istina, u prijašnjim fifama pola dresova nema reklama koje bi trebali imat, a ja Pes igram s pes edit patchevima tako da imam sve dresove  i transfere, i nadam se da će se Fifa moći modat, da će se praviti dresovi i transferi, ako ne ostajem na pesu.

istina..imam ovaj novi pesedit patch 4.0..izvrstan je kopacke,lica,dresovi,stadioni,lopte..odlićno.!..samo pes 2010 sam po sebi je ništa..nasprem fife 10 na ps3..!!

16 godina
neaktivan
Fifa 11

Da bez tih patcheva, pes nevalja, sramota je da nema premier ship licenciran.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

istina..imaju licenciranu francusku..koju skoro nitko ne igra..a Premiership najbolja liga na svijetu..pf

15 godina
neaktivan
Fifa 11

pa nije lako licencirat lige, pogotovo najpopularnije. Licenciro bi PES sve lige samo Konami nema para ko EA da može sve licencirat

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...
Praetorian1 kaže...

istina..imaju licenciranu francusku..koju skoro nitko ne igra..a Premiership najbolja liga na svijetu..pf

Pa niti fifa ove godine nije uspjela licencirati sve kluboce premiershipa.  Trenutno su u pregovorima sa zadnja dva nelicencirana kluba !

15 godina
neaktivan
$rky kaže...

Natjerat ce me da sa 8800 gt predjem na gtx 460:)

Original stvarno treba uzet...i ispisat se s faxa

šta će ti gtx 460..is..pa sam 8800 gt možeš igrat

ja cu s svvojim 9500 gt.na MAx.a kamoli ti s 8800 gt na MAX..

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 16:38 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
Fifa 11

novi gameplay, u opisu ne piše dali je za konzole ili za PC, procijenite sami :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

novi gameplay, u opisu ne piše dali je za konzole ili za PC, procijenite sami :)

nije..zato što prikazuje u neki djelovima 360 fight skill

al ako je i za pc..nebunim se.!Cool

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 18:39 (Tommy_123).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice