Onaj klipić od jučer je stvarno iz fife11 , evo i potvrde :
http://espndeportes.espn.go.com/videohub/video/clipDeportes?id=1104030&cc=7586
Onaj klipić od jučer je stvarno iz fife11 , evo i potvrde :
http://espndeportes.espn.go.com/videohub/video/clipDeportes?id=1104030&cc=7586
ista ko 10tka samo s novim interfaceom i novim transferima. Kao i svake godine minimala
ista ko 10tka samo s novim interfaceom i novim transferima. Kao i svake godine minimala
Odmah su rekli kako ne treba očekivati ikakve vizualne zaokrete. grafika će biti indentična world cupu a promjene će biti u igraćem dijelu. Najveća će biti u upravljačkom gdje će 360 stupnja kontrola biti u punom smislu. Sada će biti duplo manji put potreban igraču da pretrči zamišljeni krug a potezi mogučnosti i animaciej se najavljuju kao i svake godine te ćemo tek vidjeti što će donjeti. promjena ima i u različitim natjecanjima. Sve u svemu ne treba nagađaati već pričekati prvu javnu prezentaciju. No kako sam već rekao WC je toliko tobar da prevelike nadogrdnje nisu niti potrebne već dodatno poliranje po meni uspješne igre !
a kaj ćeš , jedino možeš tužit konami zbog priglupog a.i-a ali oni bi to popravili da imaju upola veliki buđet od fifi-nog
To nije stvar budžeta. Stvar budžeta su razno razne licence koje ea sport drži godinama a da konami nema problema s budžetom vidimo po tome što su kupili ekskluzivu za ligu prvaka i uefa ligu te južnoameričku ligu prvaka. Kako svake godine mogu dodati nove animacije za igrače pa se tako hvale da ove godine imaju 1000 novih animacija. Tim je čudnije da među tih 1000 nema niti jedne nove po golmanskom pitanju. To je čisto zanemarivanje. Moramo imati lijepe frizure i face , uredne i čiste kopačke te ispeglane dresove a golmana tko ebe !
kako znaš da nema ni jedne nove golmanske animacije??
pa de ljudi sačekajte demo-e pa ocjenjujte igre...
a kaj ćeš , jedino možeš tužit konami zbog priglupog a.i-a ali oni bi to popravili da imaju upola veliki buđet od fifi-nog
To nije stvar budžeta. Stvar budžeta su razno razne licence koje ea sport drži godinama a da konami nema problema s budžetom vidimo po tome što su kupili ekskluzivu za ligu prvaka i uefa ligu te južnoameričku ligu prvaka. Kako svake godine mogu dodati nove animacije za igrače pa se tako hvale da ove godine imaju 1000 novih animacija. Tim je čudnije da među tih 1000 nema niti jedne nove po golmanskom pitanju. To je čisto zanemarivanje. Moramo imati lijepe frizure i face , uredne i čiste kopačke te ispeglane dresove a golmana tko ebe !
kako znaš da nema ni jedne nove golmanske animacije??
pa de ljudi sačekajte demo-e pa ocjenjujte igre...
Pa kaj si ti grbav ? Imam ingame pesa11 u trajanju 7 minuta te gledam tekmu između njemačke i nizozemske. Gplman je potpuno isto đubre kao i onaj u pes10. Izgleda smiješno , svi smo riknuli od smijeha ako se oni ovako animiranim golmanom namjeravaju vratiti na vrh. Skini si filmić težak je oko 600mb pogledaj ga pa reci što si vidio !
joj čim demo izađe idem po novi kontroler da mogu igrat sa 360 stupnjeva igru
Prvi detalj koji sam primjetio kod nove fife 11 u kratkom videu je da trava izgleda bolje to nije ništa posebno no nije i zanemarivo.
Pa kaj si ti grbav ? Imam ingame pesa11 u trajanju 7 minuta te gledam tekmu između njemačke i nizozemske. Gplman je potpuno isto đubre kao i onaj u pes10. Izgleda smiješno , svi smo riknuli od smijeha ako se oni ovako animiranim golmanom namjeravaju vratiti na vrh. Skini si filmić težak je oko 600mb pogledaj ga pa reci što si vidio !
pa nema potrebe za vrijeđanjem (: , možda su tu igrali na easy, možda je to beta pa nisu stigli ubaciti... OK , svi znamo da su golmani uz suce najveći problem u 10-tki bili, pa valjde je KONAMI nešto poduzeo u vezi toga...
btw. može link od tog videa
edit: sry na oftopicu
pa nema potrebe za vrijeđanjem (: , možda su tu igrali na easy, možda je to beta pa nisu stigli ubaciti... OK , svi znamo da su golmani uz suce najveći problem u 10-tki bili, pa valjde je KONAMI nešto poduzeo u vezi toga...
Gle kada si u borbi za tržište sa gigantom kao što je EA ne izdaješ polu gotov video nego pokušavaš prikazati igru u najboljem svijetlu tak da ne očekujem ništa previše novog od KONAMI-ja osim nekih novih animacija i novog imenika sve ostalo će ostati isto previše nas godina zavlače sa svojim najavama nove igre itd.
A ebiga nisam doma da potražim, inače imam ga skinutog na comp pa ako postoji način da ti ga pošaljem predloži. Odmah sam u prvoj sekundi riknuo kada je opet lego na trbuh u nazovi paradi a kasnije svaka intervencija izaziva čuđenje. Mislim da to nema veze s težinom igranja. Na lakšem pada na trbuh a na težem na bok ? To bi ipak bilo previše , prije loše animiran ! Sama igra mi nije fluidna.
Postoji onaj robot efekt i sve mi je nekako sterilno. Izgubili su dušu ....
Evo , uspio sam ga naći pa možeš pogledati. Nije u HD kao onaj moj ali možeš vidjeti kamo ide igra ! Uživaj !
Na dnu ti je stranice. Obrati pozornost na mesijev slalom i brzinu !
http://uk.videogames.games.yahoo.com/blog/article/14463/
evo još jedan link, krenulo me ...
http://www.pesfan.com/news/9136297/PES-2011-Preview-Video/
Evo , uspio sam ga naći pa možeš pogledati. Nije u HD kao onaj moj ali možeš vidjeti kamo ide igra ! Uživaj !
pa da, znam taj filmić, to je gameplay trailer od pesa... njega smo već svi vidjeli...
ajmo u onu pes vs fifa temu da nespamamo više
jaa imam kontroler od ps2 i prikljucak..jel cu moc na njemu igrat..?
valjda , ja imam nekakvi volan/kontroler pa mi treba novi
evo ti prijatelju padove koji će ti sigurno radit...:DD
ja razmišljam za speedlink 360 style gamepad i bežični Logitech® Cordless Rumblepad™
Logitech®
# Logitech® ChillStream™
# Logitech® Cordless Rumblepad™ 2
# Logitech® Rumblepad™
# Logitech® Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad
# Logitech® Dual Action™ Gamepad
# Logitech® Cordless RumblePad™
Saitek
# P880 Dual Analog Pad
# P990 Dual Analog Pad
# P2500 Rumble Pad
# P2600 Rumble Pad
# P2900 Wireless Pad
# P3000 Wireless Pad and Docking Station
# P3200 Rumble Pad
# Cyborg Rumble Pad
Thrustmaster
# Dual Trigger 2-in-1 Gamepad
# Dual Trigger 2-in-1 Rumble Force
# Dual Trigger 3-in-1 Rumble Force
# Wireless Dual Trigger Gamepad
# FireStorm Dual Power 3
# FireStorm Dual Analog 3
# Run'n'Drive 3-in-1 Rumble Force
# Run'n'Drive 3-in-1 Wireless Rumble Force
# T-Wireless 3-in-1 Rumble Force
# Rechargeable Wireless 2-in-1 Dual Trigger
hama®
# hama® Black Force
# hama® BlackSteel
# hama® Flashlight Blue
# hama® Whitestorm
SpeedLink
# Thunderstike
# Strike2 Gamepad
# 360 Style Gamepad
# Devotion Pad Wireless
Microsoft
# Xbox 360™ Controller for Windows (with the most recent driver)
# Xbox 360™ Wireless Controller for Windows (with the most recent driver
e ljudi molim vas za pomoć svi ste vjerojatno čuli za red dead redemption , igra je odlična ali nema za pc zato vas molim da potpišete ovu peticiju http://www.petitionspot.com/petitions/releaserddpc/ trebate to učiniti sa facebook accountom , twitter myspace etc... sve drugo nacicete na linku
e ljudi zapravo nemojte stiskati link mislim da je neki scam skoro mi ošo facebook account pa se ispričavam zbog ovoga
e hvala na listi kontrolera sad samo da nađem najjeftiniji
evo ti prijatelju padove koji će ti sigurno radit...:DD
ja razmišljam za speedlink 360 style gamepad i bežični Logitech® Cordless Rumblepad™
Logitech®
# Logitech® ChillStream™
# Logitech® Cordless Rumblepad™ 2
# Logitech® Rumblepad™
# Logitech® Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad
# Logitech® Dual Action™ Gamepad
# Logitech® Cordless RumblePad™
Saitek
# P880 Dual Analog Pad
# P990 Dual Analog Pad
# P2500 Rumble Pad
# P2600 Rumble Pad
# P2900 Wireless Pad
# P3000 Wireless Pad and Docking Station
# P3200 Rumble Pad
# Cyborg Rumble Pad
Thrustmaster
# Dual Trigger 2-in-1 Gamepad
# Dual Trigger 2-in-1 Rumble Force
# Dual Trigger 3-in-1 Rumble Force
# Wireless Dual Trigger Gamepad
# FireStorm Dual Power 3
# FireStorm Dual Analog 3
# Run'n'Drive 3-in-1 Rumble Force
# Run'n'Drive 3-in-1 Wireless Rumble Force
# T-Wireless 3-in-1 Rumble Force
# Rechargeable Wireless 2-in-1 Dual Trigger
hama®
# hama® Black Force
# hama® BlackSteel
# hama® Flashlight Blue
# hama® Whitestorm
SpeedLink
# Thunderstike
# Strike2 Gamepad
# 360 Style Gamepad
# Devotion Pad Wireless
Microsoft
# Xbox 360™ Controller for Windows (with the most recent driver)
# Xbox 360™ Wireless Controller for Windows (with the most recent driver
ma bude i rado od ps2..al kupit cu si jedan logitehov..paa
He , he u utorak ćemo dobiti točan datum izlaska demoa fife11.
Druga rečenica je vrlo zanimljiva , nitko se ne bi bunio da tako stvarno bude ...
He , he u utorak ćemo dobiti točan datum izlaska demoa fife11.
Druga rečenica je vrlo zanimljiva , nitko se ne bi bunio da tako stvarno bude ...
pa daj tu recenicu..EA je rekao 3.9 demo
FIFA 11 main man David Rutter tweeted that the FIFA 11 demo will be announced this Tuesday, a day before Gamescom starts..dadadda..ja sam SUPERMAN..ako ovov bude stvarno tako...jbnnn..toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
http://www.facebook.com/pages/FIFA-11/111123995607523
evo moje str za FIFU..tko ima ejsbuk nek se uclani..
a da si ti malo obratio pozornost vidio bi da su netom prije toga slaloma ovi koji su igrali povećali game speed za čak 2 što je dodatno ubrzalo gameplay na kojem 99 % igrača neće igrati jer je prebrzo
a da si ti malo obratio pozornost vidio bi da su netom prije toga slaloma ovi koji su igrali povećali game speed za čak 2 što je dodatno ubrzalo gameplay na kojem 99 % igrača neće igrati jer je prebrzo
Krivo si me shvatio , govorim o lakoći kojom mesi prolazi sve oko sebe što znači da ću opet igrati protiv nekog debila koji će ćopiti mesija i do besvjesti trčati terenom što me posebno iritira jer to nije nogomet ...
po ovom traileru PES 2011 je odličan!!!!!!!!
po ovom traileru PES 2011 je odličan!!!!!!!!
Po ovome traileru to je govno ko i prošle godine. Pogledaj golmana kako se ponaša ! To su tebi normalne reakcije i animacije za golmana u 2010 godini ? Roboti i dalje trče terenom ! Poprilično jadno ... ovo izgleda dva puta lošije od world cupa koji je izašao prije nekoliko mjeseci ...
Ma PES je u banani...
movie neki fanovi pes-a očito nevole promjene i poboljšanja
movie neki fanovi pes-a očito nevole promjene i poboljšanja
ti na ovome golmanu vidiš neke promjene i poboljšanja ?
ti na ovome golmanu vidiš neke promjene i poboljšanja ?
movie, rečeno je da je to early beta i da će još raditi na golmanima...
i ajde prestanite spamat, ovo je fifa 11 tema a ne PES 2011