hvala dečki.....jer se baš ne snalazim s tim procesorima.....
nema veze......promjenimo temu.....FIFA 11 PC NOVOSTI???
hvala dečki.....jer se baš ne snalazim s tim procesorima.....
nema veze......promjenimo temu.....FIFA 11 PC NOVOSTI???
no to sam mislil
ne bi ti čito ovo ni da me zanima
ne razumijem sta ti toliko dizes svoj pes i imas protiv fife jel te tko dira ?mozda si ljubomoran na ovu novu ng fifu, lijepo sam naveo da je fifamania intervju i nije vrijedno citanja clanak gdje se navodi minimalna konfiguracija,pojavljivanje producenta fife na forumu gdje ce odgovarati na pitanja igraca,i pitanje modova 10vs10 online, virtual pro, penalty sistem,komentatori,cinematics ? nije vrijedno tebi pes fanu ili ti engleski ide kao nasoj premijerki... ne znam uopce koji klinac trazis na ovoj temi gdje ti nije stalo do novosti i raspravljanju o igri nego guranja svog pesa u prvi plan... to uopce ne razumijem dokle ce ta prepucavanja vise... bas ce me zanimati tvoj dojam na demo kad izade.. e onda kolega navedi sta ti ne odgovara i to argumentiraj i onda tu stavi tocku i ne moras vise odigrati ni jednu tekmu fife, uzivaj u pro robotic socceru a neki ce u fifi i niko nikog ne dira igrati ce svatko sto on hoce... pozdrav
wow koliko ti je trebalo da ovo napises
ne, tri procesora na jednom čipu = 3 jezgre
isuse kolko puta moram reć da sam to i mislil
ne razumijem sta ti toliko dizes svoj pes i imas protiv fife jel te tko dira ?mozda si ljubomoran na ovu novu ng fifu, lijepo sam naveo da je fifamania intervju i nije vrijedno citanja clanak gdje se navodi minimalna konfiguracija,pojavljivanje producenta fife na forumu gdje ce odgovarati na pitanja igraca,i pitanje modova 10vs10 online, virtual pro, penalty sistem,komentatori,cinematics ? nije vrijedno tebi pes fanu ili ti engleski ide kao nasoj premijerki... ne znam uopce koji klinac trazis na ovoj temi gdje ti nije stalo do novosti i raspravljanju o igri nego guranja svog pesa u prvi plan... to uopce ne razumijem dokle ce ta prepucavanja vise... bas ce me zanimati tvoj dojam na demo kad izade.. e onda kolega navedi sta ti ne odgovara i to argumentiraj i onda tu stavi tocku i ne moras vise odigrati ni jednu tekmu fife, uzivaj u pro robotic socceru a neki ce u fifi i niko nikog ne dira igrati ce svatko sto on hoce... pozdrav
wow koliko ti je trebalo da ovo napises
o jebo je ti!...šta si ti čovjek dosadan!....
evo jedna novost u ovoj suši do gamescom-a menager mod postaje career mode http://fifa.easports.com/enGB/news.action?id=fifa-11-ng-career-mode
ljudi.....pitanje?-......da li će imati žongliranje s loptom?
Sigurno hoće pa ako si igro zadnje dvije fife vidio si da su driblinzi bili sa srednjom tipkom miša ( neznam kako se zove )
to se zove dribling sa srednjom tipkom miša
pa normalno da da..
a rekli su da je bilo 360 driblinga u fifi 10 pc ( moji snovi o tome da je fifa 10 pc bila barem prosječna igra su propali )
skrečem off topic ste vidli na gamereportu onog tipa koji je ubil nekog drugog tipa samo zato što mu je diro xbox http://gamereport.tportal.hr/78568/Dozivotni-zatvor-za-ubojstvo-zbog-Xboxa.html?keywords=zanimljivost
a fifa 10 je propast Ea-ove igre za pc...shhit...
a rekli su da je bilo 360 driblinga u fifi 10 pc ( moji snovi o tome da je fifa 10 pc bila barem prosječna igra su propali )
to je bio dribling u 8 smjerova (za razliku od prijašnjih 4) samo su ga nazvali 360 jer bolje zvuči
to je bio dribling u 8 smjerova (za razliku od prijašnjih 4) samo su ga nazvali 360 jer bolje zvuči
pa mogli su samo to nazvati shit 8% dribling..:PP
"and while it should be stressed that it’s still not reached a parity with the series console iterations, it easily betters last year’s well-received console version of Fifa 10,
incorporating the best bits from the stopgap World Cup South Africa 2010 release to keep the game relevant"
Bilo kako bilo nadam se da će ili nova Fifa ili novi Pes biti dostojna zamjena za Pes 6 koji je za mene još najbolji nogomet na pc-u.
Uglavnom ,radujem se isprobavanju nove Fife.
CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better). Intel Core2Duo @ 2.4Ghz on Windows XP / Windows Vista / Windows 7. 1 Gigabyte of RAM (2 GB required for Windows Vista / Windows 7). DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above). ATI RADEON HD 3870. NVIDIA GEFORCE 8800 GT
Rating: E for Everyone, PEGI 3+
ovo su reconmended za FIFU 11??
ako ce takvi bit na high bez problema..1!!!
pes10 jedino sta ima bolje od fife10 je grafiku ali to je malo bolja u svemu ostalom fifa je bolja ja svake god. kupim fifu oe je najbolja igra
pes ima i become a legend i uefa champions league a to fifa nema
pes10 jedino sta ima bolje od fife10 je grafiku ali to je malo bolja u svemu ostalom fifa je bolja ja svake god. kupim fifu oe je najbolja igra
ali fifa ima be a pro, isto kao i become a legend ;)
i euro league ( koja je jadna )
fifa ima virual pro i arena mode i fifa ima skoro sve licencirane lige
Ja sam bio pes fan, ali protiv fife nemam apsolutno nista jer je to ujedno 1. nogomet koji sam igrao.
Jes da je pesu mozda malo bolja grafika, ali fifa po meni ima malo bolji gameplay, tricks i tako te stvari.
Evo sad sam za xbox uzeo fifu, jer mislim da je za konzole fifa bolja i to puno ... tako da iscekujem fifu 11 :D
ali fifa ima be a pro, isto kao i become a legend ;)
ali je gluplje od become a legend