Farming Simulator 2015

poruka: 1.357
|
čitano: 337.549
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

hvala kolega krokodil na trudu nekuzim zasto ali mi neradi

maknio stari mod stavi taj tvoj sto sam skinio i neradi ? 

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2015
balvanar kaže...

hvala kolega krokodil na trudu nekuzim zasto ali mi neradi

maknio stari mod stavi taj tvoj sto sam skinio i neradi ? 

Nema na cemu,zaboravia sam napisati,moras makniti "[Megafileupload]" iz naziva zip datoteke i ostaviti samo "AR_MAN_Fliegl.zip"

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

:) ode odma probati  hvala ;)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

radi ;)

nabavio sam novu mapu malo je manja i sve uski prolazi vozikanja po sumi neravni putevi odlicna mapa

pa me zanima dali ko zna di mogu nabaviti preklopni heder za zito??

neda mi se vuci prikolicu stalno i otkacivati i zezati se :)

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2015

Ne postoji preklopni heder za žito. Možda je netko napravio takav mod, ali u stvarnom životu nemaš. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

vjeruj mi kolega da ima

firma u kojoj radim je zastupnik za case strojeve

8 kombajna ako se nevaram smo prodali od toga 4 sa preklopnim hederima   

evo i snimka sa sajma 

4 0 hvala 3
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2015

Neznam, osobno ga nikad nisam vidio. Bio sam na Agri Technici, EIMI... I nisam ga nigdje vidio. Ali zato postoji forum da se nešto i nauči :P

Iako je ovo informatički forum... 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

:) nisam ni ja vjerovo dok ga nisam vidio u zivo 

ima 2 kod nasih kooperanata

kazu samo da im je mana kad ga preklope i kad su u transportu nevide nista cestu sto sam se i sam uvjerio u to :)

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2015

Možda zato i nisu tako razvikani kao ne preklopivi. Baš sam gledao onaj ogromni heder koji je Case IH kombajn imao zakačen, 15 ili koliko već metri. Bilo bi smiješno da je taj heder preklopivi. 

Nego, kažeš da se cesta be vidi, nije moguće da je heder na V? Tj. da ova dva dijela stoje u zraku kad je kombajn u transportu? 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

ne jer je siri od trake na cesti kad ga totalno preklopi taman ide po traci i mora gaziti bamkinu za mimoilazenje :)

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

"Dali netko zna kako riješit ovaj problem, dva od četri silosa za silažu sam ispraznio međutim i dalje mi stoji "fill level" u jednom 50000L a u drugom 63000L? Silaža se ne vidi i nemrem ih nikako ispraznit."

I ja imam isti problem. Meni su jednom nestale sve životinje. Jel to zato što nemamo original? Ili treba pričekati update??

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Case power...

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Šta sve trebam skinut da bih prebacio na engleski jezik.......Igrica je pravo zanimljiva al ruski me ubi :)

Skinuo sam maloprije FS 15 1.2 INT ako je to za jezik uopšte.

Pomagajte :/

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dali na brzinu "nabijanja" silaže ima utjecaj ako bi recimo na traktor zakačio 2x3t ovakva utega? Koji je traktor ili vozilo najbolje za obavljanje ovog posla?

Bolje loš dan na pecanju nego dobar na poslu.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 11:11 (kovaos).

0 0 hvala 0
11 godina
Farming Simulator 2015

Nisam siguran, ali mislim da nema utjecaja nikakvog od utega, da sve radi isto. Isto tako je i sa vozilima. Par puta se provozaš naprijed natrag i silaža je zbijena. No, za svaki slučaj treba pričekati nekoga tko je isprobao, pa da kaže točno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Za sabijanje silaže ti najbolje da se nakon svake prikolice provozaš po njoj da compacting bude 100% jer ak čekaš dok silos bude pun onda poslje ide teže.

Steam- CRO_KiX1 || Origin - CRO_KiX1
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

jel se moze prebacivat iz traktora u traktor da nemoram hodat do njega?

0 0 hvala 0
11 godina
Farming Simulator 2015

Naravno, sa TAB tipkom se seliš u drugi traktor. A pogledaj i u opcijama, nisam točno siguran koja kombinacija tipaka je da se vratiš u prethodni stroj, da ne moraš sve prolaziti kako bi došao do prethodnog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
stipee98 kaže...

jel se moze prebacivat iz traktora u traktor da nemoram hodat do njega?

Može, stisni Tab

14 godina
KiXiE kaže...

Za sabijanje silaže ti najbolje da se nakon svake prikolice provozaš po njoj da compacting bude 100% jer ak čekaš dok silos bude pun onda poslje ide teže.

Ili još brže:

- istreseš prikolicu

- uđeš u utovarivač (koji ti je pretpostavimo blizu silosa)

- izgaziš

- uđeš u tratkor i voziš dalje

Nigdje nisam vidio da se vozaju traktorom i prikolicom po silaži 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

vidio sam video na youtube gdje neko pere traktor.kako se zove taj mod?

0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
KiXiE kaže...

Ili još brže:

- istreseš prikolicu

- izgaziš

Pa u RL se i "voza" s prikolicom i traktorom po silaži, ali ne zbog toga da se zagazi silaža, za to je samo traktor odnosno traktor s ralicom.

@Stipe98- to nije mod, to je već ugrađeno u Farming Simulator 2015.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 17:38 (Deawood).
13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
KiXiE kaže...

Ili još brže:

- istreseš prikolicu

- izgaziš

Pa nisam rekao da se provoza tim traktorom za koji je zakačena prikolica, može s bilo kojim  
Možda nema utovarivač ako radi silos na farmi pa mora traktorom.

14 godina
Farming Simulator 2015

Mislili smo isto, nismo se najbolje sporazumjeli 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Dali se moze promijeniti kapacitet "bunkera" gdje se silaza prodaje? Nekako mi je malo ovih 20.000l

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Može se sigurno u GE, ali onda imaš problem ako hoćeš igrati MP jer nemaš istu mapu s drugima..

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2015

Netrebaš u GE mjenjati, promijeni se to u fajlovima (preko Notepada), ali glupo je kad se mijenja. Kad stavljaš cheatove i mjenjaš stvari igra postane dosadna, tako je sa svim igrama, baš sad igram PayDay 2 i dođem do razine di mi je malo preteško, rekoh ja, ajde da skinem neki trainer (jer preko Cheat enginea nemogu ništa) i naravno, odmah mi je igra postala dosadna, kao i sa FS15...

3 0 hvala 0
14 godina
Xperiax1 kaže...

Dali se moze promijeniti kapacitet "bunkera" gdje se silaza prodaje? Nekako mi je malo ovih 20.000l

Samo ubrzaj vrijeme da brže "obrađuje", a ako imaš nešto posijano stavi Plant growth - Off.
Legalno i pošteno isprazni silose 

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

i jel neko zna fix za ispraznit bunkere silaže jer u dva imam po 70k silaže i nemogu je pokupit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZooZ kaže...

i jel neko zna fix za ispraznit bunkere silaže jer u dva imam po 70k silaže i nemogu je pokupit

http://forum.giants-software.com/viewtopic.php?f=831&t=76499

Bolje loš dan na pecanju nego dobar na poslu.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice