jeste vi napravili update?? ja nisam :)
skinio ga tamo di si stavio link i nece a budem pokusao ponovo :)
jeste vi napravili update?? ja nisam :)
skinio ga tamo di si stavio link i nece a budem pokusao ponovo :)
Zna li netko u čemu je problem uđem u igru i samo mi crn ekran stoji i cuje se zvuk !!
Vranja, koristiš original ili piratsku verziju?
Primjetio sam na dosta foruma da su se ljudi sa slični problemima žalili na piratske verzije, tako da je moguće da je file oštećen ili nešto slično.
Jel se vama trosi gorivo u traktorima,i sjeme u sijacicama,evo ja posijo vec 3 polja i sjeme u sijacici je idalje 99 posto,isto tako i sa gorivom uopce se netrosi
I imam problema s modovima,ubacim mod u documents tamo ti je farming simulator mods i kad udem u igru,odem na pocetku pod mods i ima ga tamo ali kad odem u shop moda uopce nema
Jel ti radiš na polju ili imaš zaposlene radnike?
Zna li netko u čemu je problem uđem u igru i samo mi crn ekran stoji i cuje se zvuk !!
Update drivera grafičke rješava problem.
Jel ti radiš na polju ili imaš zaposlene radnike?
Pa zaposlenike vecinom zaposljavam da mi rade sav posao
Primjetio sam na dosta foruma da su se ljudi sa slični problemima žalili na piratske verzije, tako da je moguće da je file oštećen ili nešto slično.
Koristim piratsku i rođak je ima i radi mu odlično !!
Update drivera grafičke rješava problem.
Ok probat cu !!
Skoro si i u pravu samo što se sve to može srediti.
Skoro si i u pravu samo što se sve to može srediti.
Naprsvio sam radi odlično hvala vam !!
Pozdrav. Koje mape preporučujete za igru, dosadile su mi orginalne
Pozdrav. Koje mape preporučujete za igru, dosadile su mi orginalne
Holzhausen mi je nekak najbolja
radi sijacica :)
ajmo jos jednu pomoc :) ako nije problem
nigdje nisam nasao ovaj cutter sa 2013 da mi se prebaci na 2015 ako nije problem :)
kako se otvaraju vrata na mapi "holzhausen"
ja igram i uredjujem mapu silent valley
kako se otvaraju vrata na mapi "holzhausen"
ja igram i uredjujem mapu silent valley
Izadjes iz vozila, dojdes do vrata i stisnes "O"...ako ne radi fali ti mod za otvaranje vrata...
ovo je mod.. http://www.farming2015mods.com/farming-simulator-2015/other/animation-map-trigger-fs-15/
probao sam par mapa ali nikako da naletim na veliku mapu sa neravnim poljima,ali da nebudu ona velika po 10 i vise ha,dali ima netko kakav savjet :)
dal ima kakav mod kao za vincat drva? vidio sam to u 2013 e sad ako je tko vidio puno bi mi pomogao.
dal ima kakav mod kao za vincat drva? vidio sam to u 2013 e sad ako je tko vidio puno bi mi pomogao.
Mozda nest poput ovoga? http://mods2015.com/log-skidder-forestry-v-1-0/
Mozda nest poput ovoga? http://mods2015.com/log-skidder-forestry-v-1-0/
E,ovo je koristan mod...a ne kako sam ja vukao.Sa onom Patrunom,prikolicom za drva.
hvala, evo vec vuce ahhaha
Pitanje za svakog tko uređuje modove u Giants Editoru.Skinuo sam verziju 6.0.3. i kad uredim mod neće ga spremiti.Šta da radim?????????????????
Malo je loša slika...
Kad otvaraš GE obavezno Run as Administrator.
Pitanje za svakog tko uređuje modove u Giants Editoru.Skinuo sam verziju 6.0.3. i kad uredim mod neće ga spremiti.Šta da radim?????????????????
Malo je loša slika...
Kad otvaraš GE obavezno Run as Administrator.
Riješeno,a ovo uopće nema veze.Stvar je bila u modu.
dali je tko skinuo i igrao mapu two rivers za 2015?? skinio i akad hocu uci u igru nikako da ju ocita dali ima kaka caka?
hej, dal je netko od vas skinuo mod za radio...neznam kako se radi play lista?
dali je tko skinuo i igrao mapu two rivers za 2015?? skinio i akad hocu uci u igru nikako da ju ocita dali ima kaka caka?
Ja sam ju skinuo al mi radi bez problema
Jel netko ima problema sa Follow me modom, kad ga uključim da mi traktor prati kombajn za silažu počne ići cik cak i zabija se u rezač? To mi se događa i na v2.0.5. i na v2.0.6., igra je updejtana.