Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.004.183
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
headshot kaže...

Imam problem. Skinio sam placeable heaps mod i sa ničime nisam mogao utovariti npr. slamu sa te hrpe u kamion za miksanje hrane, pa sam skinio pokretne trake ali ni to neće da utovari slamu i sad nemam pojma šta da radim. 

Htjeo bih da imam travu, sijeno i slamu na hrpama tako da ne moram svaki puta tovariti bale, i idealno bi bilo kada bi sve to mogao "usisasti" sa onim nastavkom na kamionu za miksanje hrane. Skinio sam i nekoliko objekata upravo za to ali se mora ubaciti preko editora ali iz nekog razloga nemogu otvoriti mapu u njemu.

Što ne koristiš frezu,link ćeš naći na prethodnim stranicama

12 godina
neaktivan
headshot kaže...

Imam problem. Skinio sam placeable heaps mod i sa ničime nisam mogao utovariti npr. slamu sa te hrpe u kamion za miksanje hrane, pa sam skinio pokretne trake ali ni to neće da utovari slamu i sad nemam pojma šta da radim. 

Htjeo bih da imam travu, sijeno i slamu na hrpama tako da ne moram svaki puta tovariti bale, i idealno bi bilo kada bi sve to mogao "usisasti" sa onim nastavkom na kamionu za miksanje hrane. Skinio sam i nekoliko objekata upravo za to ali se mora ubaciti preko editora ali iz nekog razloga nemogu otvoriti mapu u njemu.

Baci Placeable Heaps verziju 3.1 i instaliraj si verziju 2.0(MP)

Za verziju 3.1 trebas jos mod UniversalProcessKit. Cak i s njim je tesko vaditi iz hrpe. Radi s pokretnim trakama ali ima gresaka. Ja se vratio na verziju 2.0 i sve je OK.Dok ne popeglaju 3.1.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 15:04 (BULIGO).
16 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

kuki123 misliš na ovaj mod?

http://ls-mod.org/silage-cutter-chaff-v-1-0/

BULIGO čitao sam da su prijašnje cerzije tog moda znale pokvariti cjelu igru. I dali postoji neki drugi način utovara osim trake?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
Mac1981 kaže...

10€...a sta ces...

Mozda je lik na odmoru pa se ipak javi kad se vrati.

A mozda su u sumi.....ili bunaru :-)

http://howtonetworknow.com/wp-content/uploads/2011/11/bart1.jpg
11 godina
neaktivan
headshot kaže...

BULIGO čitao sam da su prijašnje cerzije tog moda znale pokvariti cjelu igru. I dali postoji neki drugi način utovara osim trake?

Da na taj mod je mislio...poslao sam ti PM imas ga u mom dropboxu

edit: nisam isao za tim sta moze vadit/tovarit.... reci za sta ti tocno treba pa cemo dodati ako ti neznas/neda ti se :-)

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 17:31 (Mac1981).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ja sam prestao koristiti tu frezu jer mi pravi probleme kod vadjenja iz 'hrpa': nekad nece nekad oce, nekad ucini da hrpa nestane, ili vadi iz hrpe i istovremeno opet kipa u hrpu umjesto u prikolicu itd. Ja radim s onom trakom koja se nakelji na tele-leder, kao sto se vidi na slici. To radi 100%.

I onaj 'moj' preradjeni lizzard bager isto vadi iz hrpe bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 18:06 (BULIGO).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Mac1981 kaže...
headshot kaže...

Da na taj mod je mislio...poslao sam ti PM imas ga u mom dropboxu

edit: nisam isao za tim sta moze vadit/tovarit.... reci za sta ti tocno treba pa cemo dodati ako ti neznas/neda ti se :-)

Planirao sam napraviti 3 hrpe (straw, grass i hay) blizu farme krava tako da mogu odmah raditi mix za krave jer mi se neda svaki puta zezat sa balama. Mislio sam da će se sa tih hrpa moći "usisavati" sa strojem za mix ali nema veze, bitno da nekako ubacim u njega to sa hrpa, može i freza. Traka mi se ne sviđa jer je glomazna i nemam baš puno mjesta tamo gdje sam planirao staviti hrpe. 

BULIGO kaže...

Ja sam prestao koristiti tu frezu jer mi pravi probleme kod vadjenja iz 'hrpa': nekad nece nekad oce, nekad ucini da hrpa nestane, ili vadi iz hrpe i istovremeno opet kipa u hrpu umjesto u prikolicu itd. Ja radim s onom trakom koja se nakelji na tele-leder, kao sto se vidi na slici. To radi 100%.

I onaj 'moj' preradjeni lizzard bager isto vadi iz hrpe bez problema.

Lizzard mi je super, jel bi mogo poslati nekako taj tvoj modani?

12 godina
neaktivan
Mac1981 kaže...

A mozda su u sumi.....ili bunaru :-)

{#} care!

16 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
headshot kaže...

Baci Placeable Heaps verziju 3.1 i instaliraj si verziju 2.0(MP)

Za verziju 3.1 trebas jos mod UniversalProcessKit. Cak i s njim je tesko vaditi iz hrpe. Radi s pokretnim trakama ali ima gresaka. Ja se vratio na verziju 2.0 i sve je OK.Dok ne popeglaju 3.1.

Skinio sam 2.0 i radi super, mogu usisavati sve sa hrpe u stroj za miksanje. Savršeno :D

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

eto malo i moj pocetak,  igra se Kansas,  cilj imat sto vise krava,  danas ujutro imao to na slikama a sad vec pomalo priprema za sadnju kukuruze i kupovina kombajna za silazu

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Z0TAC kaže...

eto malo i moj pocetak,  igra se Kansas,  cilj imat sto vise krava,  danas ujutro imao to na slikama a sad vec pomalo priprema za sadnju kukuruze i kupovina kombajna za silazu

Slikas mobitelom? :D

11 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
Z0TAC kaže...

Slikas mobitelom? :D

da, neda mi se ovak zafrkavati :)

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

zanima me ova situacija,  pripremam kravama slamu na pod i dobijem ovu stvar,  zasto?  , kako  to rijesiti,  hvala! 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Vrlo vjerojatno bug na mapi....onaj koji je radio mapu nije pomaknuo cijelu transform grupu...vjerojat kazem...

12 godina
neaktivan
Z0TAC kaže...

zanima me ova situacija,  pripremam kravama slamu na pod i dobijem ovu stvar,  zasto?  , kako  to rijesiti,  hvala! 

Cijela kravlja slama je postala placeable? :D

10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

da li znate kako se uteruju krave u onu plavu mlekaru.Ja sam video na youtube  da ima neke veze sa zvizdanjem.molim vas hitno mi je potrebna ta informacija.{#}

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

moze prijedlog za mapu?

-10 polja max

-Manja mapa

-Ai promet i ljude

-Što detaljnija

{#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
sesto culo kaže...

da li znate kako se uteruju krave u onu plavu mlekaru.Ja sam video na youtube  da ima neke veze sa zvizdanjem.molim vas hitno mi je potrebna ta informacija.{#}

Zaj***s, jeli? Zvizdanje!{#}

Kako se uteruju? jednostavno: isto onako kako se sisaju ovce za vunu!{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2014 19:03 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
krokodil kaže...

moze prijedlog za mapu?

-10 polja max

-Manja mapa

-Ai promet i ljude

-Što detaljnija

{#}

Mozes probati ovu:

http://www.modhoster.com/mods/smart-farming-2013

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

dali zna tko kad izlazi FS 2015???   :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Pozz da li neko zna da li se moze igrati u lanu multiplayer ako nemamo original acounte? 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
balvanar kaže...

uskoro..:-)

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Pocea sam doradjivat mapu "AnDerBurgmauer",znaci puno detaljnije sve,samo nemam pojma kako se stavljaju Ai ljudi,moze netko pojasnit?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Jel zna neko da li postoji mod da se ubaci kojim se dobija put do zeleznicke ? ili mora cela mapa da se ubaci sa tim putem i da se krene igrati ispocetka ? O.o Slika nije moja mislim da je Buligo napravio :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
balvanar kaže...

kupio sam FS2015 i dobio poruku da će biti dostupan 30. X 2014

15 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...
balvanar kaže...

kupio sam FS2015 i dobio poruku da će biti dostupan 30. X 2014

Može link za store?

666+999=zlo i naopako
11 godina
neaktivan
krokodil kaže...

Pocea sam doradjivat mapu "AnDerBurgmauer",znaci puno detaljnije sve,samo nemam pojma kako se stavljaju Ai ljudi,moze netko pojasnit?

igrao malo tu malu, svakako mi posalj ako je moguce dok ju preradis, hehehehe mapa je dobra ali ne za velike strojeve :)

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

ja cekam da izadje pa da i ja kupim :)

zanima me dali ima kaka normalna najava da pise sto ce sve biti 

ok kultura za sijati (zanima me soja i suncokret) u orginalu da bude :)

korov dali ce biti i take stvari 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
johi bro kaže...

Može link za store?

http://www.farming-simulator.com/buy-now.php?lang=en

ako sam dobro razumio..

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

da li neko zna gde moze da se skine ovaj mod za balirku i za prikolicu ?  

https://www.youtube.com/watch?v=PcPKdS9I2H0 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice