Djecju pelenu u skoljku....koja to kratka pamet mora biti...svasta...no, Buligo os probat podici server ili i i ti imas steam verziju na kompu?....za pokretanje servera nam treba neko sa DVD verzijom ili Giants verzijom
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Djecju pelenu u skoljku....koja to kratka pamet mora biti...svasta...no, Buligo os probat podici server ili i i ti imas steam verziju na kompu?....za pokretanje servera nam treba neko sa DVD verzijom ili Giants verzijom
Za sada necu, otkrio sam da imam vise od pola strojeva/alata/textura modificirano
Buligo jel znas mozda zasto mi produktivnost krava sa 100% odjednom padne na 0%? Znaci sipam im mix bude 100% par min i padne na 0%..
Buligo jel znas mozda zasto mi produktivnost krava sa 100% odjednom padne na 0%? Znaci sipam im mix bude 100% par min i padne na 0%..
Bude ti 0% bez da izadjes/udjes u igru??
P.S. Danas mi se dogodilo nesto sto m se jos NIKAD nije dogodilo u godinu i pol igranja: kombajn mi ostao potpuno bez goriva! To zato jer do sada nisam imao vozila sa manual ignitionom. nesto sam prckao po kombajnu, i valjda zaboravio ugasiti motor. Ode ja cijepati drva nakon nekog vremena trebalo kombajnirati psenicu, ali jok, moj novi-stari International harvester suv k'o barut! Prvi puta da sam kupio onu malu cisternu s gorivom. A kad je vec tu, odvukao sam je na sumariju, pa vise ne moram u BGA na tankanje :)
Da u igri.Vidio sam da varira produktivnost,malo prije je bila 44%.Kad je mljekar odvezao mlijeko skoro 600 tisuca sam dobio od 600 krava..Mogu rec da sam se ugodno iznenadio.
Da u igri.Vidio sam da varira produktivnost,malo prije je bila 44%.Kad je mljekar odvezao mlijeko skoro 600 tisuca sam dobio od 600 krava..Mogu rec da sam se ugodno iznenadio.
A tek da vidis od 6000!!
Sada ih imam 201, planiram 301 i gotovo. Ovce uopce nemam. Ovce sam uglavnom drzao zbog muvanja paleta s vunom, da imam zanimaciju dok cekam da urod dozori. Sad je Sumarenje tu, i to otpada.
Kud bas meni se moraju dogadjati svakakva cudesa! Na cemu lezi ovo stablo?? na onom malom stabalcetu? Jako stabalce! Sigurno je jedno od Djeda Mraza!!
Dali netko zna dali postoji veca prikolica za ove bale? Imam jednu prikolicu ali je mala,mislim da 10 bala stane a imam velika polja pa moram 100 puta tamo-vamo.
Kakve bale praviš okrugle ili kockaste(ako praviš kockaste bale koristi arcusin autostack u koji staje 18 bala i sve bale utovara sam i slaže bale)
Kako se pali rotaciono svetlo i kako se slika screenshot?
Dali netko zna dali postoji veca prikolica za ove bale? Imam jednu prikolicu ali je mala,mislim da 10 bala stane a imam velika polja pa moram 100 puta tamo-vamo.
Evo ova prikolica za bale http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/schmitz-bale-neutral-automatic.html
Da li je ova prikolica dosta velika
Znam ali imam mod za bale tako da bi mi trebala prikolica za ove malo vece bale..Rotacija se pali sa HOME a slikas sa PRINT SCREEN..
Sad cu tu prikolicu probat,mislim da bi odgovarala..
Xperiax1 eo ti ove prikolica,ja sam ih koristio isto:eo prva- http://ls2013.info/category/trailers/bale-trailers/page/4/ , eo druga- http://fs-uk.com/mods/view/30563, a ovaj utovarivac najbolje koristi za te velike kvadratne bale,meni je extra za slaganje,eo link http://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&mod_id=265,pa probaj
-
Xperiax1 eo ti ove prikolica,ja sam ih koristio isto:eo prva- http://ls2013.info/category/trailers/bale-trailers/page/4/ , eo druga- http://fs-uk.com/mods/view/30563, a ovaj utovarivac najbolje koristi za te velike kvadratne bale,meni je extra za slaganje,eo link http://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&mod_id=265,pa probaj
-
Hvala! De mi reci dali prikolica ima onaj "lock" da nemoram ganjat bale po cjeloj mapi
Kakve bale praviš okrugle ili kockaste(ako praviš kockaste bale koristi arcusin autostack u koji staje 18 bala i sve bale utovara sam i slaže bale)
Arcusin Autostack ne vidi takve 'Hesston' bale, samo obicne.
Probao sam ja sa njim ali nemoze,a ova koju imam je mala a imam velika polja pa dok pokupim prodje vremena...
-
Hvala! De mi reci dali prikolica ima onaj "lock" da nemoram ganjat bale po cjeloj mapi
ova druga crvena ima zakljucavanje,a za crnu nisam siguran imo sam je davno al nisam j puno koristio,vise sam radio sa crvenom
Crvena prikolica je odlicna,zakacio dvije i mislim da ce bit dosta.
Imam 2 kompa i imam orginal igricu ,... moze li se igrat zajedno :)
Pozdrav ljudi! Kada želim kupiti neki mod koji sam ubacio u igru, piše: "No more space! Remove the purchased items first." Postoji li kakvo rješenje?
19hunter95 Mislim da kod mozes iskoristit samo na jednom racunalu..
Ttkk Isprazni parking ispred trgovine,nemoze ti stat vise vozila i zato ti to pise
Haha, ali je fora u tome da ničeg nema na parkingu. :D
Haha, ali je fora u tome da ničeg nema na parkingu. :D
Izbaci mod/modove koje si zadnje ubacio. Jdan/neki od njih imaju konflikt s igrom. Mozda su lose prevedeni s FS2011.
Imam 2 kompa i imam orginal igricu ,... moze li se igrat zajedno :)
Možeš u lan-u...samo neznam dal možeš upotrebiti key na oba kompa.... eventualno da disconectas kompove (ili samo jedan) sa interneta pa spojis u lan trebalo bi raditi....
treba mi elevator koji je prerađen za utovar piljevine,aj ak neko ima link nek stavi,nemogu ga preradit s giantom nest me zeza
treba mi elevator koji je prerađen za utovar piljevine,aj ak neko ima link nek stavi,nemogu ga preradit s giantom nest me zeza
Koji? Onaj nepokretan kao za krumpir i repu? Ili pokretan? onaj koji je jucer kolega postavio link (onaj za kravlji drek) on to moze, ja isprobao. Samo sto fali onaj 'dim' kad istovaruje, nema texture, samo vidis kako raste kolicina u kamionu, smanjuje se hrpa na lageru piljevine, cak na traci ide nesto zelenkasto kao trava, ali fali onaj unload particle diffuse.
Nesto sam isprobavao neke preradjene mape od Hagenstedta, i vidio zgodnu preinaku na jednoj, pa sam tako preinacio i 'svoj' hagenstedt: u gradu, preko puta trgovine traktorima postoje 3 barake, jedna manja i 2 velike. te 2 velike sam maknuo, i dobio veliki plato. Tu sam postavio pilanu, skladiste piljevine i termocentralu
Koji? Onaj nepokretan kao za krumpir i repu? Ili pokretan? onaj koji je jucer kolega postavio link (onaj za kravlji drek) on to moze, ja isprobao. Samo sto fali onaj 'dim' kad istovaruje, nema texture, samo vidis kako raste kolicina u kamionu, smanjuje se hrpa na lageru piljevine, cak na traci ide nesto zelenkasto kao trava, ali fali onaj unload particle diffuse.
Nesto sam isprobavao neke preradjene mape od Hagenstedta, i vidio zgodnu preinaku na jednoj, pa sam tako preinacio i 'svoj' hagenstedt: u gradu, preko puta trgovine traktorima postoje 3 barake, jedna manja i 2 velike. te 2 velike sam maknuo, i dobio veliki plato. Tu sam postavio pilanu, skladiste piljevine i termocentralu
ok,uzecu onda i ja tog,nemam para za veliku prikolicu,a neda mi se stalno vozit sa malom,pa ocu to stavit sve na jednu vrpu,pa kad uzmem veliku prikolicu to odvest na brzinu prodat,a sad mi problem veliki sto nemogu stavit courseplay mod,naviko sam na njega,a treba mi desni klik na misu za hvataljke na bageru i sad me to zeza jer se cp stalno pali i gasi kad radim sa bagerom , a ovo je dobro pilana i to u centar mogo bi i ja sebi tako napravit
Danas sam napravio glupost koja me mogla skupo kostati ali nije, srecom. Naime, jos prije sam odlucio da necu sjeckati vrhove stabala jer se vole zaglaviti u sjeckalici, pa rekoh, kad ih se skupi, utovarit cu na prikolicu i prodat u pilanu. Tako sam stabla obarao, cistio od grana i odmah odrezao vrh i ostavio ga u sumi. Ostalo sam razrezao u trupce i sjeckao. Danas odlucio iskopati panjeve jer su poceli smetati, puno ih je a i tih vrhova posvuda po sumi. I lijepo skupim sve vrhove, utovarim na prikolicu i vec krenem prema pilani a slijedi me na followMe mercedes. okrenem se da vidim prati li me i sto vidim? u daljini u visokoj travi vidim jos jedan vrh stabla! Kako je pao u travu, nisam ga vidio kad sam ih skupljao. Da sam iskopao panjeve, igra bi se zablokirala. Sad vise ne radim tako, sad sve vozim van iz sume, a vrhove odmah slazem u parkiranu prikolicu u blizini :)
P.S. sto tocno znaci kad se pojavi mala crvena tockica na trupcu koji izgleda da se zaglavio u sjeckalici?
ok,uzecu onda i ja tog,nemam para za veliku prikolicu,a neda mi se stalno vozit sa malom,pa ocu to stavit sve na jednu vrpu,pa kad uzmem veliku prikolicu to odvest na brzinu prodat,a sad mi problem veliki sto nemogu stavit courseplay mod,naviko sam na njega,a treba mi desni klik na misu za hvataljke na bageru i sad me to zeza jer se cp stalno pali i gasi kad radim sa bagerom , a ovo je dobro pilana i to u centar mogo bi i ja sebi tako napravit
Nemoras micat CP. samo na tom vozilu di ne zelis CP (tj jos uvjek ce ga biti) otvoris CP desnim mislom, odes u postavke i kliknes tamo di ti je zaokruzeno na slici...nakon toga CP na tom vozilu otvaras sa LEFT CTRL+DELETE...problem rjesen...
A sto se tice pokretnih traka ja nasao ovu (slike) ima i mali silos (1000 tona) i može se kopčat na traktore, samo treba malo teži uteg napred
ok,onda cu stavit cp,puno hvala