Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.004.696
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

{#}.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ima neko da preporuči neku novu dobru mapu,ova orginal mi malo dosadila,a da je preradim sa giant editor bas i neznam {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

pozz narode viidm igra se na veliko ;)

ja igram vec duze vrijeme org malu sa malim preinakama (kolega BULIGO ju je pravo dobro sastavio :)  )

e sad mi je malo dopiz.... ovaj dosadila

pa mi recite koju mapu preporucate ali da se moze saditi i da ima otkup za soju i suncokret

to zelim saditi od kad je igra izasla

moze i org mapa a da ima te 2 kulture

nemogu ja prckati po editoru nisam ja za to zato vas znalce trazim pomoc :)

e da i buligo moze link od te tvoje preinacene clasove balirke sto si piso par postova prije ;)

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

zanima me dali je neko imao problem sa time da mu se key nece da aktivira znaci srusio sam sutav i da ponovno instaliram igru i pise mi da kljuc nije u funkciji. Kao da je puno puta koristen 

MZ

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
Maki96 kaže...

zanima me dali je neko imao problem sa time da mu se key nece da aktivira znaci srusio sam sutav i da ponovno instaliram igru i pise mi da kljuc nije u funkciji. Kao da je puno puta koristen 

meni se to desavalo,al stavim neki drugi i radi,ja imam 3 verzije,pa ak ti neradi poslacu ti u pm sva tri pa probaj 

13 godina
neaktivan
DM-969 kaže...
Maki96 kaže...

meni se to desavalo,al stavim neki drugi i radi,ja imam 3 verzije,pa ak ti neradi poslacu ti u pm sva tri pa probaj 

De ako ti nije tesko posalji al meni je ovo bio original key ja igro mp sa njime kupio ga. Nije samo ovako bezveze kljuc 

MZ
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

e sad sam malo radio u giants editor i sve napravim i kad stavim mapu u modove ona se nepojavi u igri,jel zna neko zasto?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Eto mene na mom JOS starijem kompu, pentium 4 i kartica neka stara Ti-4400 hehe. 1GB rama!! Prosireno!!! Eeeej!! :)

PC na popravku, izgleda da se nesto odlemilo na maticnoj, problem je u jednoj od 4 uticnice za RAM-kekse :)

Pokusat ce mi to srediti, a ako ne, nabavit ce mi 2 veca RAm modula jer ne mogu imati vise od 2. 2(komada) je Ok, vise od toga ne radi kako treba. Tvrde da su svi graficki problemi posljedica krivih podataka koji stizu iz RAM-a. Majstor stavio svoje module i PC radio 4+ sati (u FS13) bez ijedne greske.

Za par dana idem po svoj pc pa cemo OPET nanovo startati na preradjenom Hagenu. Koja drama. Opet tlaka sa oranjem . Skoro bi vise volio da je crkla graficka, bar bi stavili neku malo mocniju od GTX275.

Sad na ovom krsu mogu normalno igrati vecinu igara sa Good Old Gamesa :)

Pozz svima, uzivajte u farmanju, pridruzujem vam se pocetkom slijedeceg tjedna a do tada cu pametovati po forumu ;)

Privateer2: the Darkening (platio 3 dolara lol) stiiizem. Nikad nisam zavrsio tu igru, a ok je...

P.S.

@ Xperiax: stari, puno ti hvala na extra PM podrsci u nevolji. Care.{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 2:38 (BULIGO).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Maki96 kaže...

Mozes pisati GIANTS-u i objasniti problem. Obicno ti onda skinu limit. To rade zbog pirata.

support@giants-software.com

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

class jaguar 980 mi treba narode 

ali da radi sam na slovo H ja samo da priterujem prikolice

dali neko ima link da mi da 

skidam vec 4ti mod i nijedan neradi sam :(  moram ja sve terati a to mi se bas i neda :)

POMAGAJTE  ;)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Pozz.Imam jedno pitanje i zamolbu {#} . Znam da je netko davno u temi pricao kako ima mod za direktnu prodaju silaze,znaci da ne prodaje bio gasu nego normalno kao canolu,barley itd..Sad mene zanima dali netko ima taj mod/link pa da mi da,kad prodajem silazu u bio gasu jako sporo to ide pa bih ja to htio malo ubrzati {#}.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 16:24 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
balvanar kaže...

skidam vec 4ti mod i nijedan neradi sam :(  moram ja sve terati a to mi se bas i neda :)

POMAGAJTE  ;)

ja sam isto prije trazio jaguara al ga nisam naso pa sam to radio na obicnom kojeg sam programiro sa courseplay-om,probaj i ti sa tim modom {#}

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

budem vidio mozda ima neki krone da radi sam ako neko napeti neka odma zaljepi link ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

e da li ima neko link od nekog većeg hedera za suncokret?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Pozz.Imam jedno pitanje i zamolbu {#} . Znam da je netko davno u temi pricao kako ima mod za direktnu prodaju silaze,znaci da ne prodaje bio gasu nego normalno kao canolu,barley itd..Sad mene zanima dali netko ima taj mod/link pa da mi da,kad prodajem silazu u bio gasu jako sporo to ide pa bih ja to htio malo ubrzati {#}.

Kvotanje mi bas ne radi najbolje na prastarom kompu.

Nedavno sam vidio neki mod da mozes prodavati beskonacne kolicine silaze u BGA. Mozda na ModHosteru.

Pripazi malo, jer je to  nekakav polu-globalni mod, ne utjece na jamu  u BGA nego na sve kamione/prikolice koje mogu sipati silazu unutra (???).

Nisam probao. A najlakse je (s Editorom) dodati silazu i pripadajucu cijenu kao 'fruit' u neki trigger za prodaju, npr. na onaj u Vrtnom centru ili negdje drugdje, ovisno o mapi..Ja sam si na Hagenu slozio malu stanicu za otkup gnojiva krutog i tekuceg. Zanimljivo da je neki dan moja stanica placala extra cijenu za kravlji drek. {#}

12 godina
neaktivan
balvanar kaže...

POMAGAJTE  ;)

Objasni mi malo: dakle Jaguar ne radi chaffanje sam, tj, da ga vozi autopilot (helper) nego moras ti upravljati? Ja sam samo jednom probao Jaguara i bilo mi bzvz, pa sam odustao i ostao na BigX-u. Znam da nece raditi sam ako ima prikacenu prikolicu za chaff ali da sasvim sam nece chaffati nisam znao.

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Kako da preko editora dodam silazu? Ne kontam se ja bas u editor..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ovo je odlična mapa

Link za sve koji žele skinut:

http://www.modhub.us/farming-simulator-2013-mods/haie-des-nutons-v1-0/

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 17:39 (Marioss).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Imaš ovaj Krone može sam raditi i ima prikolicu

http://www.fsmods.com/krone-bigx-1100-beast-pack-2/

A priključke možeš koristiti od Krone-a koje već imaš u igri

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 17:48 (Marioss).
11 godina
neaktivan

Možeš koristiti ovaj krone,radi sam,ima prikolicu,koristiš priključke koje imaš u igri od KRONE-a

11 godina
neaktivan

Pošalješ link ove kosilice sa druge slike

12 godina
neaktivan
Marioss kaže...

Možeš koristiti ovaj krone,radi sam,ima prikolicu,koristiš priključke koje imaš u igri od KRONE-a

Sudeci po slikama, taj Krone 1100 je za FS11 a ne za FS13??{#}

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ovaj sam imao i ja ali sam ga zamijenio za Fendt Katanu ali koristim Krone priključke i ovu prikolicu.Super je.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
balvanar kaže...

POMAGAJTE  ;)

Nije mi vrag dao mira pa sam morao isprobavati par tih forage harvestera i svi rade na "H" pa mi sad malo čudni kako tebi neće.Tri verzije Big X-a,JD,Claas i nekakav,valjda,ruski.

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Zašto FS 2013 ne radi na x64 sistemima?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Radi :)
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Jel netko isprobao BETA mod sa fs stranice za sumu? Forst ili tak nekak se zove.

Kakva su iskustva?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
kompmaher kaže...

Zašto FS 2013 ne radi na x64 sistemima?

kod mene najnormalnije

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Pozdrav! Može li mi tko preporučiti neku dobru mapu, ali po mogućnosti da je realnija od ostalih? Hvala!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

http://farming-simulator.com/mod.php?lang=en&mod_id=382

kako postaviti ovaj mod u igru, rijec je o novom forest modu.

ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice