Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.010.023
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Evo odmah mala isprika: STARA verzija Perarda nije prihvacala chaff, ona sa kotacima. Odmah sam na Karlovom linku vidio da ova verzija ima gusjenice, reko mora da je nova verzija. U komentarma je pisalo da moze tovariti i chaff, pa sam skinuo mod, raspakirao i vidim u .xml stvarno, dodali i chaff!!{#}

Odmah sam povecao kapacitet na 30.000 jer mi kombajni imaju 'samo' po 15.000, pa eto dvaput pretovarim i perard je pun, a 'velika' SRB prikolica drzi 150.000 pa je to super, sve faktori od broja 15, isto tako i bunkeri kod krava i u BGA (300k i 600k). Eto mrzim kad mi prikolica putuje polu-prazna ili skoro-pa-puna.

Jos sam povecao  'malo' brzinu iskipavanja 1800L/sekunda, pa se sad prazni malo brze i to mi je ok.

Ako se nekom neda slijedit link ili instaliravat, to je to:

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 17:08 (BULIGO).

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Dali je problem ubaciti texture? Htio bi si malo uljepsat igru pa ubacit koji mod za texturu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
Xperiax1 kaže...

Dali je problem ubaciti texture? Htio bi si malo uljepsat igru pa ubacit koji mod za texturu..

Problem je samo ako zelis mijenjati texture na original mapi, jer onda multiplejer ne radi. No, uvijek mozes prije bilo kakve izmjene kopirati originalni fajl texture negdje na sigurno, pa tek onda ubaciti novu teksturu za objekt. Ja to obavezno radim za teksture trave i kukuruza, jer mi originalna textura kukuruza zbilja ide na dzigericu {#}

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Dali texture samo copy/paste u mod folder ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Dali texture samo copy/paste u mod folder ili ?

Ne, nego negdje raspakiras mod za novu mapu. pa trazis folder MAP,pa otvoris TEXTURES pa recimo FOLIAGE i tamo imas te .png i .dds za zamijeniti, ako zelis mijenjati trave, zito, kuruzu itd. Za vozila ne znam, ona imaju svoje teksture kojemijenjas, ali ima ogranicenja koliko mogu texture biti duge/siroke, moraju tocno odgovarati modelu inace greska.

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Vidit cu to sutra mrsko mi je sad mjenjat to...Za vozila mi nije toliko potrebno koliko za usjev..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Vidit cu to sutra mrsko mi je sad mjenjat to...Za vozila mi nije toliko potrebno koliko za usjev..

Isto valja spomenuti da zamjenske teksture, iako su uglavnom mnogo bolje od originalnih, najcesce su mnogo bolje definirane i stoga trose vise video resursa. Neke na mom starom mlinu izgledaju odlicno, ali su mi beskorisne jer mi jako uspore sliku. Sve osim kukuruza mogu pogutati, ali ta texture zrelog kukuruza je prestrasna.Vidio sam puno puta kukuruz u prirodi na polju u raznim stupnjevima zrelosti, ali mi se ne cini da kad je potpuno zreo, izgleda kao da su ga pravila djeca u vrticu od komadica kartona i slame.

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Nisam stavio grafiku na max...Probat cu pa kako bude...Inace mi ne steka ni FS ni ETS 2 tako da mislim da necu imat problema sa modom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Farming Simulator 2013

Daj nabaci par HD/HQ tekstura da si ubacim.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Instalirao sam agricultural '13, kad dođem doma javim rezultate.
15 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Instalirao sam agricultural '13, kad dođem doma javim rezultate.

ja instaliro i ne mogu ga vuc ni na medium :( mozda je to samo zbog loseg cra... ali odustao sam odma od bilo kakvih fixeva i gluposti i samo lezerno kliknuo uninstall :) definitivno ostajem na FS-u :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
14 godina
odjavljen
Farming Simulator 2013

Jao bože dragi, neka nitko ne skida.
Bugove nisam našao, ali grafika OMFG :O

Ako tko igra Minecraft i kad se stavi 3D pa bude onako poduplano i vide se čudne boje ili jednostavno ako ste gledali 3D film u kinu pa kad skinete naočale e tako vam to izgleda u Agrocultural.
A igra je katastrofalno optimizirana, Battlefield 3 na ultra (sa AA na max i sve ostalo, znaći full ultra) mi ne šteka, a ovo isuse, kao da je cijelo vrijeme uključen V-Sync na 30FPSa -..-
Ako gledamo gameplay, on je odličan, teksture su odlične, kad orate pa idete po istom tragu onda traktor "osjeti" svaku grabu...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Jao bože dragi, neka nitko ne skida.
Bugove nisam našao, ali grafika OMFG :O

Ako tko igra Minecraft i kad se stavi 3D pa bude onako poduplano i vide se čudne boje ili jednostavno ako ste gledali 3D film u kinu pa kad skinete naočale e tako vam to izgleda u Agrocultural.
A igra je katastrofalno optimizirana, Battlefield 3 na ultra (sa AA na max i sve ostalo, znaći full ultra) mi ne šteka, a ovo isuse, kao da je cijelo vrijeme uključen V-Sync na 30FPSa -..-
Ako gledamo gameplay, on je odličan, teksture su odlične, kad orate pa idete po istom tragu onda traktor "osjeti" svaku grabu...

pa to ja i govorim cijelo vrijeme... a tek tako da znas ima i bugova pun ku_ samo sto u tako kratkom vremenu nisi naisao na njih... ista je stvar bila i sa 2012 i odma sam reko da to ne skidate, da nevalja nist... međutim, bio sam i ja znatizeljan pa sam iso skinut 2013 i vidim da sam opet uzalud potrosio 2 dana svog zivota :) FS majka :D

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
14 godina
odjavljen
Farming Simulator 2013

Ma meni se skinulo za 1h, ali bože sačuvaj od te igre

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Ma meni se skinulo za 1h, ali bože sačuvaj od te igre

ma i meni se skinulo brzo, nego sam 2 dana igrao... ili bolje receno pokusavao igrat :/

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Karlo hvala za mod super je ! Olaksao sam si puno sa modom :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Farming Simulator 2013

http://www.bug.hr/_cache/390d425634149474dc0b2d197c538bb5.jpg

xD evo nešto sličnoga što je kolega slikao prije par tjedana (ili dana) xD

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Deawood kaže...

http://www.bug.hr/_cache/390d425634149474dc0b2d197c538bb5.jpg

xD evo nešto sličnoga što je kolega slikao prije par tjedana (ili dana) xD

to ako je slikano prije par tjedana ubi me... gdje ima da se pšenica,ječam,zob vrše u proljeće???

to je slikano prošlo ljeto možda...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 23:50 (ToMisLaW).
14 godina
odjavljen
To je negdje je prije mjesec-dva, vrati se par stranica unazad (oko 2).
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

evo da se se ne prepirete prosle godine slikano u zetvi a nisam stavljo slike dok nisma vidio da drugi stavljaju  ,inace s tom anaburger prikolicom sam podmirivo 4 clasova kombajna pa u kamione ,prikolica je zapremine 33,79t i vuce je bez problema fendt 930

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 10:14 (Majestic Ik).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Karlo hvala za mod super je ! Olaksao sam si puno sa modom :D

drago mi je da sam pomogo :)  to mi je djelovalo kao najbolje rijesenje da bude realisticno i stalno tako radim... samo sto ja imam jednu koja ima malo veci kapacitet pa je jos bolje al ok je i ova... puno je lakse baratat kad sam na poljima udaljenim od farme :)

blago vama koji radite u RL sa takvim strojevima... ljubomoran sam malo :D jel ima posla i za mene? :D

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Krenio igrati na Two Rivers,mapa je odlicna...Malo brdovita ali mi se svidjela i vise nego sto sam mislio..

EDIT: Jel samo meni ne pise kad otvorim PDA cjene Canole i jos par njih ili?

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 14:59 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Samo  tebi hehe.

Ozbiljno, meni pokazuje ok..za sada.

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ne smeta mi za sada posto su skupit sve prvo pa onda prodat...Vidjet cu kad ponovo uđem u igru kako ce biti...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 15:17 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Da li mi tko moze rec zasto mi u mapi Long Castle krave, ovce i kokoši nemogu proizvoditi. Nahranim krave ali nema proizvodnje

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nikola92 kaže...

Da li mi tko moze rec zasto mi u mapi Long Castle krave, ovce i kokoši nemogu proizvoditi. Nahranim krave ali nema proizvodnje

Sto ti pise? Proizvodnja mlijeka 0%? Pokusaj pricekati da u  igri prodje 20-21 mimuta, pa ,mozda se pojavi. Igra prikazuje rezultate internih obracunavanja u intervalima od 21 minute.

12 godina
neaktivan

ne piše ništa. pričekam ja i više ali ništa i dok prebacim da vidim statistiku od krava nestane mi vrijeme i stalno je 0% proizvodnja

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Jel zna tko koju dobru mapu sa novim kulturama

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Buduci da sam vec odavno odustao od misija kosenja trave, jer mi je mala amazone kosilica bila premala i spora, a veliki kombajni za travu prelagani, a ove izmedju mi se nije dalo, nasao sam ovaj mali mod, ProfiHopper XXL. Brzi je od originala, ali kosim u 1. brzini, ima siri noz za sjecenje trave i prima 10.000L trave. Kao prodaja trave je ocaj, jer daju 1000$ za 10.000L trave, dzaba zamalo. Jedino je fora sjediti u njemu i kositi u kampu i na golf trerenu. Eto, reko ako jos netko zeli raditi misije kosenja trave a ne da mu se sa jakim masinama ili malecnim amazonom, moze probati ovog. Cheat je, pa sto? Vise je fun mod koji radi nego 'ozbiljan' stroj. Moze se cak voziti travu u BGA, bar onaj koji radi u kampu jer je blizu :) deset po deset... ;)

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Fora izgleda..Tuning kosilica hahah..

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice