Farming Simulator 2011

poruka: 138
|
čitano: 72.896
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2011

Daj ljudi sta pircate i gledajte kakav su pitanja prije nego sto postate druga pitanja covjek nestpo pita a ti sasvim drugo opletes.

Kada pise stop working zaribo je ili ispocetka ili uninstall game.

Dali itko zna gdje mogu skinuti mapu gdje mozes zapasti u baltu?? (link) da jedni druge izvlacimo...

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2011
Truck kaže...

Probao sam vise modova. Jeli moguće da nijedan nije ispravan?

Moraju biti za Farm Sim 2011. Jesi li ih stavio na pravo mjesto? {#}

Modhoster.de i ls.uk imaju dobre modove. Rijetko kad sam imao problema, al bude...

blackchoco kaže...

Kada uđem u farming simulator 2011 platinum edition tj kada loudam svoj save piše mi ono........has stopped working...:S šta da radim?

Jesi radio neke promjene u fajlovima, stavljao nove modove u međuvremenu? (Kak da kažem između dva igranja).

Možda ti koji mod pravi grešku. Bilo je takvih problema sa lošim konverzijom modova od FS 2009 u FS 2011.

Probaj obrisat sve modove osim mape pa vidi šta se događa. {#}

Sve je moguće...
14 godina
neaktivan
johi bro kaže...
Truck kaže...

Probao sam vise modova. Jeli moguće da nijedan nije ispravan?

Moraju biti za Farm Sim 2011. Jesi li ih stavio na pravo mjesto? {#}

Modhoster.de i ls.uk imaju dobre modove. Rijetko kad sam imao problema, al bude...

blackchoco kaže...

Kada uđem u farming simulator 2011 platinum edition tj kada loudam svoj save piše mi ono........has stopped working...:S šta da radim?

Jesi radio neke promjene u fajlovima, stavljao nove modove u međuvremenu? (Kak da kažem između dva igranja).

Možda ti koji mod pravi grešku. Bilo je takvih problema sa lošim konverzijom modova od FS 2009 u FS 2011.

Probaj obrisat sve modove osim mape pa vidi šta se događa. {#}

Prvo sam spremio svoj save i ponovno instalirao igru i vratim taj save i opet neće uć u igru..:/..nisam koristio niti jedan mod...

blacky
13 godina
neaktivan

Izgleda da je ipak neki od modova u pitanju. Obriso sam sve modove osim mape i sada radi. Sad ću probat ubacivat jedan po jedan da vidim koji šteka. Velika ti hvala.

13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2011

pozdrav svima,ja sam jučer kupio orginal farming simulator platin edition..kako igrati multyplayer?hvala unaprijed.skype mi je:mihael749

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

17euro

14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2011

Meni i dalje neradi...:/..instalirao sam ponovo ali neće...

blacky

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2011

Mihael skini patch 2.1 mislim ali za vewriju koju si kupio znaci englesku njemacku itd. kad instaliras to trazit ce te org cd key

unesi cd key i kad udjhes u igru imas multiplayer pise stisni na to i mos sio napravit server a mos se odma i priodruzit...PS....nikom nedaj cd key!!!!! on je jedinstven!!! i add me na skajp      stjepan0905

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dodao sam te na skype,pa imam taj patch na igri več,kad sam kupio u njemačkoj...
13 godina
neaktivan

imam patch 2.3..ostalo sve znam..al kako mora onaj port biti?prihvati me na skype

14 godina
neaktivan

Aha ond instaliraj i igraj samo nikom cd key nedaj!!!

13 godina
neaktivan

sve ok,al kako mora onaj port biti,oni brojevi?

16 godina

pozdrav svima,

moj buraz je krenuo igrati F S 2011 i skinuo sma mu onu mapu za izvalčenje iz blata

aliiii nezz kako je učitati u igricu, mapu sam skinuo odavdje i normalno je skine, kad

je pokušam otvoriti s winrar 3,9 izbaci mi grašku bla bla bla kao neki neočekivani kraj datoteke

i mogu samo zatvoriti neda mi je otpakirati da je stavim tamo u folder maps u igrici e da i ta nova skinuta mapa se zove isto map01 kao ona original u folderu maps dali sad tu novu mapu treba preimenovati u ma02???

plizz help

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2011 19:01 (McNEKONTROLIK).
13 godina
neaktivan

tu bager mapu ni ja nisam mogao igrati,skinulo mi je i ubacio sam nutra u modove i nije je bilo u igri.dodaj me na skype:mihael749

15 godina
neaktivan
McNEKONTROLIK kaže...
je pokušam otvoriti s winrar 3,9 izbaci mi grašku bla bla bla kao neki neočekivani kraj datoteke

i mogu samo zatvoriti neda mi je otpakirati da je stavim tamo u folder maps u igrici e da i ta nova skinuta mapa se zove isto map01 kao ona original u folderu maps dali sad tu novu mapu treba preimenovati u ma02???

plizz help

U program files gdje je igra instalirana nediraj ništa.

Ako je mod u RARu, neće radit.  Mod mora biti u ZIPu da bi radio, tj. da bi ga igra učitala.

A modove stavljaš u; - "Local Disc C > Users > ime usera  >  My Documents > My Games > Farm Sim 2011 > mods <"

Znači ništa se ne raspakirava i ne zamjenjuje, nego se stavljau posebni folder za modove

Sve je moguće...
16 godina

evo kako ja sad vidim u naslovu piše da je ".zip" i skinem ju i ubacim u "Local Disc C > Users > McNekontrolik >  My Documents > My Games > Farm Sim 2011 > mods <" znači bez otpakiravanja samo je paste tamo, i pokrenem igru i gdje bi onda trebao naći tu mapu da je igram u kampanji ili onim misijama???

iako mi baš nije jasno ako je to mapa zasto ona treba ići u modove a ne u mape??

16 godina
mihael1983 kaže...

tu bager mapu ni ja nisam mogao igrati,skinulo mi je i ubacio sam nutra u modove i nije je bilo u igri.dodaj me na skype:mihael749

e to neigram ja, nego moj buraz, a on nema skype i nema baš jelte kako bi se ono reklo najorginalniji ključ pa ništa od multiplayera :P

ako nađem negdje šemu da mapa proradi, javim ti!

15 godina
neaktivan
McNEKONTROLIK kaže...

evo kako ja sad vidim u naslovu piše da je ".zip" i skinem ju i ubacim u "Local Disc C > Users > McNekontrolik >  My Documents > My Games > Farm Sim 2011 > mods <" znači bez otpakiravanja samo je paste tamo, i pokrenem igru i gdje bi onda trebao naći tu mapu da je igram u kampanji ili onim misijama???

iako mi baš nije jasno ako je to mapa zasto ona treba ići u modove a ne u mape??

Zato što je takav sistem ubacivanja modova u igru. Svi modovi se stavljaju u taj mod folder. Pokreneš igru, odeš na new save game kampanja i tamo ti ponudi sve mape koje imaš u mod folderu.

Ako nema mape znaci da "nešto" nevalja i igra ju nemože učitat {#} (možda je loše zapakirana i nije kompatibilna) . E onda možeš  ili probat (repack) raspakirati i ponovo zapakirati u .zip. Najbolje sa WinZip arhiverom. ili skinut sa drugog linka.

Tu Bager mapu sam skinuo sa ls-uk   i radi normalno samo što mi se nesviđa jer mi izgleda kao neki fuš napravljeno. samo neki kanali izrovani

Sve je moguće...
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 14:59 (johi bro).
13 godina
neaktivan

jel ide neko multiplayer?imam platin edition..i puno modova...javite mi na skype:mihael749

igrao bi,al nemam skime,samo englezi:_)

15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2011

Dodao sam tebe i ferca na skajp, pa se čujemo...

Sve je moguće...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
johi bro kaže...
McNEKONTROLIK kaže...

Zato što je takav sistem ubacivanja modova u igru. Svi modovi se stavljaju u taj mod folder. Pokreneš igru, odeš na new save game kampanja i tamo ti ponudi sve mape koje imaš u mod folderu.

nekužim možeš li još jednom objasniti/napisati gdje treba otići da bi pokrenio tu mapu, ja pokrenem igricu, odem u opcije/modovi i tamo mi fino stoji ta mapa bager ali tamo nemogu ništa s njom samo je obrisati... odem na misije tamo mi nema te bager mape, u kampanji imam samo one igre koje sam spremio do sada... nekužim :{#}

15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2011

Tamo di biraš kampanju (karijeru) i load-aš igru moraš imat prazan slot, kao kad krečeš novu igru (ustvari i krećeš novu igru).  A ako nemaš koje mjesto prazno, obriši jedan  sejv-slot i kreni novu igru sa tog obrisanog sejva, odaberi težinu i onda ide izbor mape i učitavanje

Kolko sam skužio možeš imati samo 6 sejvova u igri i uvijek se snima na isto mjesto koje izabereš na početku igre. {#}

Sve je moguće...
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 15:32 (johi bro).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

ahaaa skužio sam i evo ga radi, hvala na pomoći {#}

jest da je mapa u biti neka glupava i kad odeš u onu trgovinu da kupiš stroj neki ili nešta izađeš van i kao da upadneš u texturu ispod mape i onda moraš izaći iz mape i ponovo ući- glupavo! pa eto da znate!

13 godina
neaktivan

jel se može igrati multiplayer sa modovima koji su sa neta?ja imam plati edition,dlc1,2 i 3

15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2011

Može samo modovi moraji biti multiplayer kompatibilni, jer neki nerade u multi-ju jer nemaju podršku, prave greške itd.

Naprimjer : Ja krenem multi new game, odaberem modove koje želim da budu u igri i kad se netko želi pridružiti mora imati te iste odabrane  modove bez ikakvih promjena.

Znači moraju bit 100% iste datoteke i najbolje skinute sa istog mjesta/stranice.

Ja sam se probo priključiti nekom u igru pa mi je pokazalo koji mi mod fali/treba i odakle ga skinuti.

Čim uhvatim vremena javim se na skajp pa da probamo multi

Sve je moguće...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

a tako znači..moraju biti isti modovi odabrani i od drugog igrača...hvala ti..a onaj moneychet?

14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2011

Ljudi ko igra multiplayer nek me doda na skajp stjepan0905 da igramo zajedno :DD

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2011

e,skinuo sam LS 2011,instalirao ,ukucao product key,i kada ocu da pokrenem igru izbaci mi da moram da ubacim cd,al nemam cd,sta da uradim???:)

0 0 hvala 0
13 godina
boris9999 kaže...

e,skinuo sam LS 2011,instalirao ,ukucao product key,i kada ocu da pokrenem igru izbaci mi da moram da ubacim cd,al nemam cd,sta da uradim???:)

moraš nabaviti cr**k

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice