Far Cry

poruka: 59
|
čitano: 7.570
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Far Cry

Evo da čujem vaše mišljenje o ovoj (staroj) igri.Ja mislim da je jedan od najboljih FPS ikad!Što vam se sviđalo u igri, a što ne?

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry

Nesvida mi se to sto moram puno vozit auto i to sto me na svakih 200-tinjak metara napadaju druga vozila i to sto puska zaglavljiva ako nekupis novu. Ostalo je sve dobro.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Far Cry
vedrann kaže...

Nesvida mi se to sto moram puno vozit auto i to sto me na svakih 200-tinjak metara napadaju druga vozila i to sto puska zaglavljiva ako nekupis novu. Ostalo je sve dobro.

Koliko sam ja shvatio autor teme zeli o starom Far Cryu komentar.

Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina
Far Cry

Meni svakako jedna od najboljih fps-a dosad.nisu mi bas bila sjela ona cudovista al prica je izvrsna.

Only God will judge me

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry

Igra je dobra. Ako je netko nije igrao, trebao bi. Grafika je prilično dobra i za današnje standarde.

Priča nije loša. Mnogi se žale na ona čudovišta, a ja nemam ništa protiv njih jer su unijela još više uzbuđenja.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
vedrann kaže...

Ma ne 2, već Far Cry 1.
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran
Far Cry

Meni je FarCry uz COD4 najbolji FPS.Smeta mi jedino što je igra pri kraju sve teža, tj.pojave se nevidljivi mutanti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2008 16:38 (UPDaTEa ŽeljaN).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry

Sve u svemu puno bolja od nastavka za mene...

Freddie Mercury: „Smislio sam ime Queen. To je samo ime, ali je veoma upečatljivo, očigledno i zvuči odlično. Snažno je, univerzalno i izravno. Ima mnogo vizualnog potencijala i otvoreno je za sve vrste interpretacija.“ Too late,my time has come, Goodbye everybody-I've got to go...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vedrann kaže...

Sorry nisam pazljivo cito
16 godina
neaktivan
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

Meni je FarCry uz COD4 najbolji FPS.Smeta mi jedino što je igra pri kraju sve teža, tj.pojave se nevidljivi mutanti.

meni je FarCry isto najbolji poslije COD-a 4. ali još bolji od FarCry-a mi je Crysis koji je rađen na istom engine-u koji je samo dorađen i optimiziran. tako da mi je ipak na prvom mjestu cod4, na drugom crysis i na trećem farcry
Hello World!
16 godina
neaktivan
Far Cry

Mda, naslov je super čega se sjeća dosta ljudi koji su ga očekivali. Grafika je također bila očaravajuća, no valjda je jednostavno u Crytekovom stilu na pola igre staviti leteće majmune koji iz stražnjice pucaju granate i mijenjaju boju...

Nemam ništa protiv toga, ali ako tako nastave (ne uključujući Crysis 2 i 3, jer je tamo to gotovo nemoguće, već je najavljen kao trilogija) sve njihove igre će biti relativno monotone, uz varijacije imena likova i eventualno geografskog položaja (koliko sam vidio na crymodu, moguće je CryEngine 2 prilagoditi na tajge, kao i na savane i  tundre), nego je jednostavno smiješno koliko sve igrača razočaraju takvim postupkom. Nisam jedan od njih, ali iz iskustva znam da se mnogo ljudi žalilo na taj razvoj teme u Far Cryu, kao i u Crysisu.

Nothing else matters.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry

To je bio odličan FPS i zaista je zaslužio nazivati se FPS-om...jer ipak...za ono vrijeme...takva grafika,priča i način igranja...zbilja morate reći da vas je igra tada očarala!No i sada igra očarava...po meni puno bolja od far cry 2...ima nekako više akcije i zanimljivija je (moje mišljenje).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to je far cry 2..... ne citas ...

16 godina
neaktivan
Far Cry

Odlicna igrica s odlicnom grafikom(za to vrijeme)........vrlo dobro izradena radnja......moguce igranje u mp........jedan od najboljih FPS-a .....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry

Nemogu reći da je Far Cry 1 imao neku dobru priču al imao je "ono nešto" što te vuče da igraš do kraja. U svakom slučaju jedan od najboljih FPS-ova ikad napravljenim. I nezneam zašto su mnogima smetali mutanti. Meni je to najbolji dio igre. Čak štoviše najčešće izbjegavam igre (kao npr. COD) gdje se puca samo na ljude.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry

super igra grafika je dosta dobra jedino mislim da su igru malo pokvarili s onim glupim mutantaj koji te 2 puta udari i mrtav si to me razje**lo

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Far Cry

preprepredobra igra koju upravo sad idem ponovo instalirat

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Hahaha aj samo daj......sretno u prelazenju......
17 godina
protjeran
Hrvojestr kaže...
doxy kaže...

Hahaha aj samo daj......sretno u prelazenju......

flamer
QQ more
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Zasto si je ikad i deinstalirao? Meni stoji na kompu od 2004., jedino sam je morao reinstalirat na novi komp, ali to sam napravio cim sam ga kupio, tako da ga u biti imam cijelo vrijeme

Uz Deus Ex, najbolja igra uopce. Ni meni se nisu svidjeli mutanti ni oni horror nivoi i tvornici, da toga nema, bila bi prva na top listi igara, ali ovako djeli to mjesto s DX...

U biti, ti horror nivoi su mi najvise smetali... Nivoi na otoku su mi predobri, pogotovo Boat i Rebellion, presao sam igru 5 puta i njih sam svaki put presao drukcije.

Grafika je odlicna, mislim da je i danas jedna od najboljih

Strasna je steta sta je Crytek prodao FC franzisu Ubisoftu, koji su je upropastili onim izrodom od nastavka, a Crytek je napravio Crysis, koji nije los, ali nije ni blizu Far Cryu...
16 godina
Far Cry

to je bila najjača igra kad sam kupia komp, grafika boli glava, priča ok, ali uvjek ima ali, j... mutirana čudovišta to nikako ne volim, a bilo bi se dobro vratit u stare dane

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry

Far Cry je igra zbog koje sam kupil novi procesor,matičnu i grafičku(potaknut recenzijama).Sječam se naslova "64 bitni plač-plačite vi koji namate 64 bitni procesor". Odlična igra,u svom žanru nenadmašena.

0 0 hvala 0
16 godina
Far Cry

Igra je super i prešo sam ju barem 5 puta,a sjećam se tog vremena ljeto 35 stupnjeva nosim ja ventilator u sobu,palim pc,instaliram far cry i udriiiiiiiiii !!!!!

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry

Došao sam do pola igre i onda sam prestao igrati.. ali igrica je super..

Intel Core 2 Duo 2.40GHz, ATI Radeon 3870, Gigabyte GA-954GCMX-S2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry

Igra mi je bila zakon sve do djela kad počnu napadati mutanti koji su btw prežilavi i prebrzi da bi bili zabavni za prelaženje. Ja volim mrvicu realnije pucaljke sa ljudskim protivnicima.

Grafika je bila savršena za svoje vrijeme, a igrivost sasvim solidna (sve do navedenih mutanata..).

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
start kaže...

Došao sam do pola igre i onda sam prestao igrati.. ali igrica je super..

šteta. trebao si ići do kraja, ali još uvijek nije kasno
Hello World!
16 godina
neaktivan
Far Cry

Legendarna igra za to vrijeme puna inovacija.

Sviđa mi se sloboda kretanja, oružja.

Naj puška P90

Trebalo je ubaciti neš taktike , a za multy ne znam nisam igro.Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vidio sam da se moze skinit besplatno s neta preko gamershella ali meni to nikako ne uspleva pa me sad zanima da li je netko uspio?

17 godina
neaktivan
Far Cry

Ja je još nisam igrao jer tada sam imao kramp od kučišta

Niti GTA 3 mi nije htio pokrenutOsmijeh

Da li mi preporučujute prelaženje ovakve starije igre?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
SPLICO212 kaže...

Vidio sam da se moze skinit besplatno s neta preko gamershella ali meni to nikako ne uspleva pa me sad zanima da li je netko uspio?

US only
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice