Evo da čujem vaše mišljenje o ovoj (staroj) igri.Ja mislim da je jedan od najboljih FPS ikad!Što vam se sviđalo u igri, a što ne?
Nesvida mi se to sto moram puno vozit auto i to sto me na svakih 200-tinjak metara napadaju druga vozila i to sto puska zaglavljiva ako nekupis novu. Ostalo je sve dobro.
Nesvida mi se to sto moram puno vozit auto i to sto me na svakih 200-tinjak metara napadaju druga vozila i to sto puska zaglavljiva ako nekupis novu. Ostalo je sve dobro.
Meni svakako jedna od najboljih fps-a dosad.nisu mi bas bila sjela ona cudovista al prica je izvrsna.
Igra je dobra. Ako je netko nije igrao, trebao bi. Grafika je prilično dobra i za današnje standarde.
Priča nije loša. Mnogi se žale na ona čudovišta, a ja nemam ništa protiv njih jer su unijela još više uzbuđenja.
Meni je FarCry uz COD4 najbolji FPS.Smeta mi jedino što je igra pri kraju sve teža, tj.pojave se nevidljivi mutanti.
Sve u svemu puno bolja od nastavka za mene...
Meni je FarCry uz COD4 najbolji FPS.Smeta mi jedino što je igra pri kraju sve teža, tj.pojave se nevidljivi mutanti.
Mda, naslov je super čega se sjeća dosta ljudi koji su ga očekivali. Grafika je također bila očaravajuća, no valjda je jednostavno u Crytekovom stilu na pola igre staviti leteće majmune koji iz stražnjice pucaju granate i mijenjaju boju...
Nemam ništa protiv toga, ali ako tako nastave (ne uključujući Crysis 2 i 3, jer je tamo to gotovo nemoguće, već je najavljen kao trilogija) sve njihove igre će biti relativno monotone, uz varijacije imena likova i eventualno geografskog položaja (koliko sam vidio na crymodu, moguće je CryEngine 2 prilagoditi na tajge, kao i na savane i tundre), nego je jednostavno smiješno koliko sve igrača razočaraju takvim postupkom. Nisam jedan od njih, ali iz iskustva znam da se mnogo ljudi žalilo na taj razvoj teme u Far Cryu, kao i u Crysisu.
To je bio odličan FPS i zaista je zaslužio nazivati se FPS-om...jer ipak...za ono vrijeme...takva grafika,priča i način igranja...zbilja morate reći da vas je igra tada očarala!No i sada igra očarava...po meni puno bolja od far cry 2...ima nekako više akcije i zanimljivija je (moje mišljenje).
to je far cry 2..... ne citas ...
Odlicna igrica s odlicnom grafikom(za to vrijeme)........vrlo dobro izradena radnja......moguce igranje u mp........jedan od najboljih FPS-a .....
Nemogu reći da je Far Cry 1 imao neku dobru priču al imao je "ono nešto" što te vuče da igraš do kraja. U svakom slučaju jedan od najboljih FPS-ova ikad napravljenim. I nezneam zašto su mnogima smetali mutanti. Meni je to najbolji dio igre. Čak štoviše najčešće izbjegavam igre (kao npr. COD) gdje se puca samo na ljude.
super igra grafika je dosta dobra jedino mislim da su igru malo pokvarili s onim glupim mutantaj koji te 2 puta udari i mrtav si to me razje**lo
preprepredobra igra koju upravo sad idem ponovo instalirat
to je bila najjača igra kad sam kupia komp, grafika boli glava, priča ok, ali uvjek ima ali, j... mutirana čudovišta to nikako ne volim, a bilo bi se dobro vratit u stare dane
Far Cry je igra zbog koje sam kupil novi procesor,matičnu i grafičku(potaknut recenzijama).Sječam se naslova "64 bitni plač-plačite vi koji namate 64 bitni procesor". Odlična igra,u svom žanru nenadmašena.
Igra je super i prešo sam ju barem 5 puta,a sjećam se tog vremena ljeto 35 stupnjeva nosim ja ventilator u sobu,palim pc,instaliram far cry i udriiiiiiiiii !!!!!
Došao sam do pola igre i onda sam prestao igrati.. ali igrica je super..
Igra mi je bila zakon sve do djela kad počnu napadati mutanti koji su btw prežilavi i prebrzi da bi bili zabavni za prelaženje. Ja volim mrvicu realnije pucaljke sa ljudskim protivnicima.
Grafika je bila savršena za svoje vrijeme, a igrivost sasvim solidna (sve do navedenih mutanata..).
Došao sam do pola igre i onda sam prestao igrati.. ali igrica je super..
Legendarna igra za to vrijeme puna inovacija.
Sviđa mi se sloboda kretanja, oružja.
Naj puška P90
Trebalo je ubaciti neš taktike , a za multy ne znam nisam igro.
Vidio sam da se moze skinit besplatno s neta preko gamershella ali meni to nikako ne uspleva pa me sad zanima da li je netko uspio?
Ja je još nisam igrao jer tada sam imao kramp od kučišta
Niti GTA 3 mi nije htio pokrenut
Da li mi preporučujute prelaženje ovakve starije igre?
Vidio sam da se moze skinit besplatno s neta preko gamershella ali meni to nikako ne uspleva pa me sad zanima da li je netko uspio?