Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 915.065
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
13 godina
neaktivan
Re: Far Cry 3
I meni je na xbox save se sjebo, od tada sve idem na rucni save ne na autosave. Jer me dosta opeklo
14 godina
neaktivan
Harek kaže...

snimi se igra i tad prestanem igrati. Maloprije upalio, odem na load kad me igra vrati tamo negdje blizu onog broda medusa...mdf...{#}

Ne znam jel se ovo samo meni desilo ili i ostalima...ako jeste ima li kakav patch da ovo popravi po mogucnosti da se nemora od pocetka igrati? Stvarno sam posizio kad sam vidio gdje me vrati igra..{#}

Pozdrav,najbolje da ti seva je da odeš u neko osvojeno područje (outpust) i odeš u ormar sa oružjem i tamo prodaš nešto npr, neki list odeš van ormara i seva  tako će te i vratit..inače osobno nisam imao problema sa sevovima jer te ubisoft u cloud sve savne..ak igrate "piratsku" verziju e tu nemogu pomoć...inače igra je po 12 € ako vam je stvarno dobra onda je kupite i nećete imat problema!

evo par slika,danas sam završio na master levelu 100% 

13 godina
neaktivan
BugUser kaže...
inače igra je po 12 €

Gdje to? {#}

14 godina
GeraltTheWhite kaže...
BugUser kaže...
inače igra je po 12 €

Gdje to? {#}

Ja sam je kupio za 7.5 dolara i to Lost Expeditions verziju

robimarko@gmail.com
13 godina
BugUser kaže...
Harek kaže...

snimi se igra i tad prestanem igrati. Maloprije upalio, odem na load kad me igra vrati tamo negdje blizu onog broda medusa...mdf...{#}

Ne znam jel se ovo samo meni desilo ili i ostalima...ako jeste ima li kakav patch da ovo popravi po mogucnosti da se nemora od pocetka igrati? Stvarno sam posizio kad sam vidio gdje me vrati igra..{#}

Pozdrav,najbolje da ti seva je da odeš u neko osvojeno područje (outpust) i odeš u ormar sa oružjem i tamo prodaš nešto npr, neki list odeš van ormara i seva  tako će te i vratit..inače osobno nisam imao problema sa sevovima jer te ubisoft u cloud sve savne..ak igrate "piratsku" verziju e tu nemogu pomoć...inače igra je po 12 € ako vam je stvarno dobra onda je kupite i nećete imat problema!

evo par slika,danas sam završio na master levelu 100% 

e svaka čast. mada nisam zadovoljan jer mi se čini kako nisi pješice dovoljno kilometara napravio al' dobro....{#}

14 godina
neaktivan
dar01 kaže...
BugUser kaže...
Harek kaže...

e svaka čast. mada nisam zadovoljan jer mi se čini kako nisi pješice dovoljno kilometara napravio al' dobro....{#}

ovo mi je 3 puta da igru prelazim mislim da mi je već  {#} pješke

čak sam i na youtube stavio kad sam 2 puta prešao (sad sam znao sve cake )

16 godina
Far Cry 3

Pozdrav, gdje mogu najjeftinije kupiti preko neta FC3 ali da se aktivira na Steamu? Gledao sam na G2 Play- tamo je cijena super ali se aktivira na onom glupom U playu ili kako se vec zove a to mi se nimalo ne svida.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Point-X kaže...

Pozdrav, gdje mogu najjeftinije kupiti preko neta FC3 ali da se aktivira na Steamu? Gledao sam na G2 Play- tamo je cijena super ali se aktivira na onom glupom U playu ili kako se vec zove a to mi se nimalo ne svida.

preko stema kupiš i svejedno kad pokreneš igru prebaci te na uplay tako da nećeš ništa pridobit

kupovao sam nfs,tdu2 za 2h sam dobivao key i steam gift tako da po meni je ovo što se tiče steam dosta jeftina stranica 

Far cry 3 steam gift 

22,77€ -5% ako lajkaš na facebooku dobivaš cod coupon 

http://mo-keys.com/steam-gifts/far-cry-3-steam-gift.html

Far cry 3 deluxe edition steam gift 

26,07€ -5% ako lajkaš na facebooku dobivaš kod coupon

http://mo-keys.com/steam-gifts/far-cry-3-deluxe-edition-steam-gift.html

predlažem ti deluxe osobno imam dobivaš u sp neke misije i super oružja poput ace pozdrav

13 godina
neaktivan
Jel zna netko jel se moze nakraju kad se prede igra doc do onog pocetnog kampa. Gdje pocinje radnja , gdje vaas ubija jasonovog brata ?
15 godina
Far Cry 3

Jedno pitanje. Naime odigrao sam far cry3 SP i jako mi se svidio. Sad mi je jos dosla gtx660ti pa leti. Zanima me sta je od DLC-ova izaslo i koji su virjedni igranja? Dakle sta ima od konkretno dodanih misija itd??

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

na high mi je fps posto preko xfirea igram i kad pritisnem chat znaci prikaze i fps al ga smanji dosta bar po meni jer u cod2 imam lock 250 i onda kad chatam 230 varira ugl a na far cry 3 mi je 50 na high 47-45  da li je to ok ili :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Far Cry 3

Ekipa dali tko igra online? Ja imam preko uplaya,tko igra neka me ingame doda djscrool

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 3
http://vgm.tv/
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 15:39 (dex3108).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

Pošto sam dobio key od jednog kolege,a druge koleke prigovaraju što ja ne igram, jer nemogu pokrenuti.

Pa sam mislo da ga dam nekome,da napravim nagradnu igru..

Kako da to izvedem mislo sam da mi se prijavite tko hoce sudjelovati i da onda izaberem nekoga.

Stavim Vas na listu i onda izvlacim brojeve...

Što mislite?

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
IMVK kaže...

Pošto sam dobio key od jednog kolege,a druge koleke prigovaraju što ja ne igram, jer nemogu pokrenuti.

Pa sam mislo da ga dam nekome,da napravim nagradnu igru..

Kako da to izvedem mislo sam da mi se prijavite tko hoce sudjelovati i da onda izaberem nekoga.

Stavim Vas na listu i onda izvlacim brojeve...

Što mislite?

Vrati key čovjeku i ispao budeš veća faca nego što si sad.

Da se trebalo javiti na pomoć oko betonaže deke javio bi se   {#}  prvi.

15 godina
Far Cry 3
Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Presao sam oko 50% igre i imam 10 000 $ i to je maksimum. Je li ovo maksimalan iznos koji mogu imati do kraja igre ili mogu prosiriti vallet ???? Pokupovao sam svo oruzje koje je bilo ponudjeno, sve dodatke na oruzje, vece okvire, nisane, cak sam i sve ofarbao, skrsio grdne pare i opet imam 10 000$ i nemam gdje trositi, a dolara na sve strane.

U ruksaku sada imam 96 mjesta, da li je ovo maksimum?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

ja imam je*enih problema instaliravajuci igru(original)
svaki put CRC error, sve napravim, ugasim sve (FW, avast) i nista, isti k, skidao sam vec 4 puta igru..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

Navodni Soundtrack za Blood Dragon

https://soundcloud.com/powerglove

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Sheeva kaže...

ja imam je*enih problema instaliravajuci igru(original)
svaki put CRC error, sve napravim, ugasim sve (FW, avast) i nista, isti k, skidao sam vec 4 puta igru..

rikava ti hardwer, najvjerojatnije hard disk. Testiraj komp s nekim programima ima ih na netu dosta. Provjeri ram ako su 2 pločice sistemom eliminacije. Cpu ako si ga klokao stavi na difolt postavke, hard testiraj s hard disk sentinel pro

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 7:46 (dar01).
12 godina
neaktivan

Nemam zvuka kad krene igra,ima u izborniku,dal je neko ima isti problem i kako to rjesit?

13 godina
neaktivan
Upali zvucnik ili pojacaj tv ukoliko ti je on izlazna jedinica :)
12 godina
neaktivan
mile1989 kaže...
Upali zvucnik ili pojacaj tv ukoliko ti je on izlazna jedinica :)

Sve je upaljeno,a zvuka nema...

13 godina
Far Cry 3

davno mi je neka igra automatski uključila MUTE pa bih ctrl+alt+del i ručnu otpustio i sve 5

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

FC3 Blood Dragon zaista stize :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Igra i dalje nema zvuka,neki user je ima isti problem u ovoj temi,ali mu nije niko odgovoria?!?

13 godina
neaktivan
Far Cry 3

U kojem si djelu igre točno? Jer ni meni nije bilo zvuka, odnosno jako tih kod razgovora je bio.

I vjerojatno se radi o {#} verziji pa je s tim neki problem, uglavnom neće ti to biti do kraja nego kroz 2, 3 misiji i dalje je dobro, prođi to čim prije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
GeraltTheWhite kaže...

U kojem si djelu igre točno? Jer ni meni nije bilo zvuka, odnosno jako tih kod razgovora je bio.

I vjerojatno se radi o {#} verziji pa je s tim neki problem, uglavnom neće ti to biti do kraja nego kroz 2, 3 misiji i dalje je dobro, prođi to čim prije.

Tek sam pocea igrat,u izborniku ima normalno,a cim je igra krenila nema ga uopce,mozda triba neki update instalirat?

14 godina
Far Cry 3

Znaci sad instaliravam FC3 koji sam dobio uz grafu i uvijek mi dode do jedne tocke i dalje nista. Jel zna netko sto je problem?

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 12:17 (gamer34).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Očito traži drugi disk.

Ili ti je ovaj možda izgreban pa ne može očitati taj data12.cab fajl.

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice