Far Cry 2

poruka: 650
|
čitano: 107.488
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far cry 2
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

"Bolje" je stvar ukusa, ali realnije sigurno nije. IMHO.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Patch za Far cry 2 1.01 dostupan na stranici:

http://www.fileshack.com/file.x/13229/Far+Cry+2+Retail+1.01+Patch

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Far Cry 2
Berko kaže...
naxeem kaže...
U ovoj igri sve ubijaš :)
...
Obično kad kupuješ takve stvari, ideš na skladište po njih, ne daju ti sve na šalteru.
...
To je Afrika Berko... Afrika je uglavnom žuta u tom dijelu iz igre:

:)
  Ma sve to štima, samo se eto meni ne sviđa takav princip....Često mi se dogodi da radi posla nemam previše vremena za igranje, pa onda ne volim kad polovicu tog vremena moram potrošiti na neke dosadne i nepotrebne radnje. To je moje mišljenje i neće se svi složiti samnom, jer ne vole svi iste stvari.
A kaj se boja tiće, znam da je afrika smeđa, crvena i žuta... ali jednostavno su boje krivo pogođene. I sam se bavim 3D grafikom pa znam kak te stvari funkcioniraju, a u ovom slućaju je trebalo samo malo bolje poštelati boje.
Evo za usporedbu ona slika koju si ti postao i jedna otprilike slićna iz far cry-a:

U Far cry-u su sjene pretamne i fali plavog svjetla od sky-a.
  Nije da se i meni svida ona boja njegovih tenisica ipak si je mogo pumu crvenu al eto.Ko se slaze s menom mogli bi ih stisnut malo da minjaju marke patika u igri jer su nerealne. :X
MISLIM zasto se nakon 300 postova ljudi pocnu buniti na falitu nijansu boje oklisa.Jel se iko bunio u crysisu da je prezeleno a otok je kraj koreje??? Ke tamo nema kamenitih otoka.Bas sam gledo slike i ne bih se reklo da nema.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2008 22:20 (CCCP).
16 godina
Far Cry 2

Evo jedna tema na službenom FC2 forumu:

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/1521068375/m/1051034307

Mislim da je tip naveo sve kaj valja i kaj ne valja u igri.

http://3dhr.net/berko/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Ima li netko da posta save game od Far Cry 2

imao sam havariju Mršti se na PC isto sam formatirao i zaboravio sam da kopiram save game,

presao sam 50% i sad mi se ne da poceti ispocetka, ako ima netko ili ima negdje skinuti

puno hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Ma meni je Far Cry 2 dosadan, jednostavno mi se ne da igrati.

Grafika je ok ali, sve mi se čini nekako mrtvim. Osobno Far Cry 1 mi je bio puno zanimljiviji.

Sometime the best defense is to attack!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Također moram priznati da sam od igre očekivao puno više. Igra je dosadna sa silnim vozikanjem. Puno puta se vraća na isto mjesto. Far Cry 1 je bio puno puta bolji. Igru sam uninstallirao nakon 2 dana.

16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Decki ja neznam sto se vi toliko zalite na ovaj novi far cry 2,meni igra predobraBelji seZnam da nisu svi ukusi isti.Ja otkako sam istaliro far cry2 nisam imao neki veci propusta u igri,igram evo vec sam presao 54%.Meni je igra ok pogotovo ono sa oruzjem kad se zaglavi ismijem se do suza.

Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

aj molim te ako ti nije neki problem da na "hr.comp.igre.binaries" stavis save games jer ako si procita tri posta vise od tvoga onda znas moj problem.

TNX

16 godina
neaktivan
ROADRUNNER kaže...

Također moram priznati da sam od igre očekivao puno više. Igra je dosadna sa silnim vozikanjem. Puno puta se vraća na isto mjesto. Far Cry 1 je bio puno puta bolji. Igru sam uninstallirao nakon 2 dana.

Jos jedan inteligentni gamer.
16 godina
moderator
drago7 kaže...
 Jos jedan inteligentni gamer.
 Tebi stvarno treba karton dati jer osim sto si dosadan u temi o necemu sto ti se ne svidja, jos i toliko nekulturan da ostale ljude koji vole FC2 nazivas neinteligentnima.

Jesi li ti stvarno toliko nepametan i bez kulture ili namjerno ne biras rijeci?
Sve je dobro KAD se dobro svrši!
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Iskreno, bolje sam se zabavio s ovom verzijom Far Cry 2! http://www.pocketgamer.co.uk/r/Mobile/Far+Cry+2/review.asp?c=9780

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Nakon što sam prvi put prošao više od pola igre i dogodili se neki problemi sa računalom te sam poludio i izbrisao igru jer nisam više imao save filove nekako me opet vuklo da je počnem igrat. I tako danas sam poludio više stalno pržit po Falloutu 3, pa sam je instalirao ponovno i počeo sam sa drugim likom, pričica je malko drugačija čak i više uživam nego prvi put i više exploram nego što rješavam glavne misije. Igrica je PREDOBRA

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Far Cry 2

z.ja sam fry cry 2 uzeo neki dan i igra je strava što se tiče mogućnosti i grafe...ali leveli su low....i možel on na ultra high na gf 9800 gt 1 gb

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma igra je zakon... odlicna je i u grafici, nema pretjerano bugova...

EMatošević
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Jel netko zainteresiran za multi preko hamachija?      predobar je multiplayer

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni je FC2 blago razočaranje, grafika nije nešto posebno.

Neznam dali se vama dešava ali kad pucaju po meni, zna se vidjet neka "vatra", budem ozljeđen kada pucaju preko zida, i to onak iza ugla.

O i inteligencijia.... ...pogodim nekog a on zuji, stvarno su....

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
16 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Uf.... što se više "družim" s ovom igrom sve više vidim njene neke nepodnošljive mane. Prvo mi smeta što se nemožeš voziti ne 500 metara a da ne naiđeš na nekavu patrolu ili na nekoga s autom. Pa se cijela igra svodi na sljedeće - vozim - nalete banditi s autom - moram izać da ih ubijem - vozim  - nalete banditi s autom - moram izać da ih ubijem - onda guard post pa sve pobijam jer ako probam samo proletit s autom onda će netko od njih ući u auto i ići zamnom pa opet MORAM izaći da ih ubijem (nemože im se pobjeći jer stalno pucaju i brzi su) - vozim - nalete banditi s autom - vozim - vozim -  nalete banditi s autom - moram izać da ih ubijem - vozim - dođem do tog pajde što mi   nudi zadatke ja ih prihvatim pa onda ide sljedeće -- vozim - nalete banditi s autom - moram izać da ih ubijem - vozim - nalete banditi s autom - moram izać da ih ubijem - naletim na 2 - 3 guard post-a i poubijam - popijem tabletu protiv malarije - vozim - nalete banditi s autom - opet izlazim da ih ubijem - eventualno na još auta naletim - dođem do mjesta gdje trebam izvršit zadatak i sve poubijam - i onda sve ovo što sam rekao ukrug.

Eto tako bi se mogao opisati cijeli ovaj far cry (iako me malo sram igru uopce tako zvati). Čekajte........zaboravio sam RESPAWN-anje. Ajde da se barem respawnaju nakon što se odmaknem 3 km, al čim se odmaknem više od 700 - 1000 metara oni se respawnaju. Arghhhh.Viče

A onda oružje majko moja....kupim novu pušku i nakon 2 - 3 misije se raspane. Mislim wtf??? I zašto nemogu proći i kroz najobičnije naselje a da se ne puca po meni??? Odakle me znaju?? šta sam im uradio? Ljudima koji te unjamljuju ne smeta da ubijaš njihove ljude(vojnike)! Svašta. A tek stealth - to slobodno možete zaboraviti. Pokušajte samo bilo kojeg od stražara koji je sam ubiti mačetom   u nekom mračnom kutku (znači tiho) po noći. odjednom se svi ostali stražari dignu kao da su zombiji koji su nanjušili svježe meso. Sjećam se da je netko govorio da je AI bolji od crysisovog. Tko god da je to izjavio mora da je pojeo poveću porciju ludih gljiva i pomiješao sa 2 grama kokaina. Crysis-ov AI je programersko čudo u usporedbi s ovim. Na najvećem nivou težine vjerovatno malo poraste njihova tolerancija na metke a vaša se smanji. Mislim...pazite ovo. Izlazim ja iz auta....neprijatelj 20 metara od mene, a njegovo vozilo nekih 30-ak metara. i mjesto da budala puca po meni on trči do auta, upali ga , parkira kraj mog auta, pa izađe i tek onda počne po meni pucati. To mi se dogodilo već 15-ak puta.

Nemojte misliti da pretjerujem jer je sve doista ovako. Točno ovako - bez mrvice pretjerivanja! Posebno onaj dio vozim - stanem-ubijem-vozim.................

Što je dobro u igri pitate se? Prije svega na igranje će vas privlačiti odlična grafika i odličan zvuk koji ovoj igru daju neki lijep ugođaj (čitaj - dobru atmosferu). Napucavanje isto zna biti zabavno kada se koristi rocket launcher i naravno paljenje vatrom sve što se da zapaliti. Da ova igra ne nosi Far Cry ime sumjnjam da bi pokupila tako dobre ocjene u recenzijama. Priča je uber-dosadna i nema ništa da te tjera da je pratiš. Ubij šakala i gotovo. Otprilike sam na 50% igre i neznam oću li je do kraja završiti. Lijep mi je ugođaj u igri al ono gore navedeno me jednostavno sve više i više nervira. Eto valjda je ovaj "kratki" opis nekome pomogao.

EDIT : Još da dodam jednu činjenicu. Uživat ćete u ovoj igri samo ako ste ljubitelj dobre grafike i radi nje ste spremni progledati kroz prste svim igrinim manama, a tih mana, nažalost, ima na bacanje.

Ahaha! Svaka čast! Slažem se, pogotovo onaj dio sa stealthom i zombijimaOsmijeh.
E8400 3gHz // Gigabyte 9800 gtx // Corsair 1066 mHz 4 GB // WD 640GB // CORSAIR HX520W // Gigabyte EP35-DS3R // CM Cosmos // Genius Ergo 525 Laser Gaming Mouse Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
calypso kaže...
scorpion667 kaže...

Uf.... što se više "družim" s ovom igrom sve više vidim njene neke nepodnošljive mane. Prvo mi smeta što se nemožeš voziti ne 500 metara a da ne naiđeš na nekavu patrolu ili na nekoga s autom. Pa se cijela igra svodi na sljedeće - vozim - nalete banditi s autom - moram izać da ih ubijem - vozim  - nalete banditi s autom - moram izać da ih ubijem - onda guard post pa sve pobijam jer ako probam samo proletit s autom onda će netko od njih ući u auto i ići zamnom pa opet MORAM izaći da ih ubijem (nemože im se pobjeći jer stalno pucaju i brzi su) - vozim - nalete banditi s autom - vozim - vozim -  nalete banditi s autom - moram izać da ih ubijem - vozim - dođem do tog pajde što mi   nudi zadatke ja ih prihvatim pa onda ide sljedeće -- vozim - nalete banditi s autom - moram izać da ih ubijem - vozim - nalete banditi s autom - moram izać da ih ubijem - naletim na 2 - 3 guard post-a i poubijam - popijem tabletu protiv malarije - vozim - nalete banditi s autom - opet izlazim da ih ubijem - eventualno na još auta naletim - dođem do mjesta gdje trebam izvršit zadatak i sve poubijam - i onda sve ovo što sam rekao ukrug.

Eto tako bi se mogao opisati cijeli ovaj far cry (iako me malo sram igru uopce tako zvati). Čekajte........zaboravio sam RESPAWN-anje. Ajde da se barem respawnaju nakon što se odmaknem 3 km, al čim se odmaknem više od 700 - 1000 metara oni se respawnaju. Arghhhh.Viče

A onda oružje majko moja....kupim novu pušku i nakon 2 - 3 misije se raspane. Mislim wtf??? I zašto nemogu proći i kroz najobičnije naselje a da se ne puca po meni??? Odakle me znaju?? šta sam im uradio? Ljudima koji te unjamljuju ne smeta da ubijaš njihove ljude(vojnike)! Svašta. A tek stealth - to slobodno možete zaboraviti. Pokušajte samo bilo kojeg od stražara koji je sam ubiti mačetom   u nekom mračnom kutku (znači tiho) po noći. odjednom se svi ostali stražari dignu kao da su zombiji koji su nanjušili svježe meso. Sjećam se da je netko govorio da je AI bolji od crysisovog. Tko god da je to izjavio mora da je pojeo poveću porciju ludih gljiva i pomiješao sa 2 grama kokaina. Crysis-ov AI je programersko čudo u usporedbi s ovim. Na najvećem nivou težine vjerovatno malo poraste njihova tolerancija na metke a vaša se smanji. Mislim...pazite ovo. Izlazim ja iz auta....neprijatelj 20 metara od mene, a njegovo vozilo nekih 30-ak metara. i mjesto da budala puca po meni on trči do auta, upali ga , parkira kraj mog auta, pa izađe i tek onda počne po meni pucati. To mi se dogodilo već 15-ak puta.

Nemojte misliti da pretjerujem jer je sve doista ovako. Točno ovako - bez mrvice pretjerivanja! Posebno onaj dio vozim - stanem-ubijem-vozim.................

Što je dobro u igri pitate se? Prije svega na igranje će vas privlačiti odlična grafika i odličan zvuk koji ovoj igru daju neki lijep ugođaj (čitaj - dobru atmosferu). Napucavanje isto zna biti zabavno kada se koristi rocket launcher i naravno paljenje vatrom sve što se da zapaliti. Da ova igra ne nosi Far Cry ime sumjnjam da bi pokupila tako dobre ocjene u recenzijama. Priča je uber-dosadna i nema ništa da te tjera da je pratiš. Ubij šakala i gotovo. Otprilike sam na 50% igre i neznam oću li je do kraja završiti. Lijep mi je ugođaj u igri al ono gore navedeno me jednostavno sve više i više nervira. Eto valjda je ovaj "kratki" opis nekome pomogao.

EDIT : Još da dodam jednu činjenicu. Uživat ćete u ovoj igri samo ako ste ljubitelj dobre grafike i radi nje ste spremni progledati kroz prste svim igrinim manama, a tih mana, nažalost, ima na bacanje.

Bravo , bravo .
Mogoa bi ići za recenzera .

Ja inaće volim grafiku lijepu tj,. nemogu igrati igru s lošom grafikom ali ovoj igri ni grafika nije mogla pomoći od odsade .

Samo se voziš-izađeš-pobiješ-uđeš u auto-tu i tamo naletiš na neki dobor rekereiran krajolik ,npr. onaj veliki slap u planinama.Oružja su dobra , dobro mi je kaj se oružja kvare ali mi nijedobro kaj puknu .Obavljam sada neku misiju  , odem na stjenu , pusam, pucam,pucam snajperom i odjednom se razleti .Ma poslao bi ih sve u p..m...

Došao sam jedva do 20%.

Većina FC 2 uspoređuje s Crysisom .

U mom slućaju Crysis je daleko bolji od FC 2 .

16 godina
neaktivan

Evo upravo sam igru priveo kraju i ono - jedna od rijetkih koje sam priveo kraju. Dobra igriva - ima mana ali vise dobrih strana. Dobra fizika malo premalo interakcije sa okolinom no tu se mislilo na igrace koji nemaju bijesne pile - tako da se i oni mogu zabaviti. 8 od 10  

MBO Gigabyte EP35DS3R Q6600 2,4 @ 3,45 Ghz 4GB DDR2 PC 8500 OCZ REAPER BFG 850 WATTA Sapphire HD4870X2 2 x320 GB RAID 0
16 godina
Far Cry 2

Evo nabavio sam igru i odlična je (barem zasada), jedino mi malo smeta to što moraš dosta metaka nakrcati u protivnika dok padne.
Igru vrtim na konfiguraciji iz potpisa, sve su postavke na very high i antialising je na 2x, igra ne trza farps mi spustio na 27 i to samo jednom, a stalno se drži na 35-40.
Evo par slika:

AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock. http://www.youtube.com/user/FunkyPleasShow 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2008 17:39 (Dodinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Jos dvije stvari koje su mi uzasno glupe... zasto svi pucaju po tebi? I to od pocetka igre? Mislim, 5 minuta si u Africi, niko te ne zna, al svejedno svi pucaju po tebi... I u onom filmicu na kraju, prije credita, ti napise da si spasio 2 miljuna civila ili tako nesto... pa di su bili ti civili? Svi koje sam vidio su bili vojnici i pucali su po meni

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Imam igricu, nabavio sam ju jucer, iskreno jako sam se razočarao bar ovih privh par sati sto sam igrao, nadao sam se necemu boljemu.

Mozda se i poboljša nešto nakon par sati igranja (tako bar pise u Bugovoum članku), ali zaista sam ocekivao vise.

Mislim, grafika je super, sve je to super, ali nesto mi fali..

Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Evo nakon kojih "par" sati provedenim za Far Cryom 2, uz nadu da ce mi se nakon nekog vremena igra svidjeti, na moje cude to se i zaista dogodlio.

Pocelo je biti nekako zanimljivo, shvatio sam način igranja, sve nekako ide po "planu". Odlučio sam podijeliti s vama par screenshotova, pa uživajte :D

izlazak sunca izlazak sunca
izlazak sunca 2 izlazak sunca 2
izlazak sunca 3 izlazak sunca 3
izlazak sunca 4 izlazak sunca 4
Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Far Cry 2

Evo prešao je cijelu prije mjesec dana.Igra je po meni osrednja.Grafika je fenomenalna, a sve ostalo je prosječno.Solidna i prosječna igra.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

Evo prešao je cijelu prije mjesec dana.Igra je po meni osrednja.Grafika je fenomenalna, a sve ostalo je prosječno.Solidna i prosječna igra.

Meni se za sada sviđa, i ne mogu reći da je prosječna, to je sigurno jedna od prvih igara prema kojima ce ovaj žanr krenuti, potpuna sloboda odlučivanja, prelaska misija..
Ima revolucionarnih stvari, a ima i onih dosadnih, tako da, je igra s jedne strane jako loša, a s druge fenomenalna.
Jos se dvoumim na kojoj sam strani :D
16 godina
protjeran
Far Cry 2

jeli igra jaca neg crysis po grafici i ostalim sranjima

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dinjo kaže...

Nije ni blizu Crysisu.
16 godina
neaktivan
drago7 kaže...
Dinjo kaže...

Nije ni blizu Crysisu.
 Nije, ali je puno optimiziranija za normalne kompove, tako da i dalje izgleda fenomenalno..
Prvih sat vremena igra je nekako dosadna, nakon toga se shvati princip igranja, i postaje veoma zanimljiva.
16 godina
neaktivan

Ja sam očekivao malo više od igre jer je to ipak dvojka.

Valjda zbog toga što me jedinica oduševila, pa sam mislio da će me i dvojka oduševit, no ostadoh hladan.

Puno mi više leži CoD 5.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far cry 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice