jedan mi kolega veli da je grafika bolja na crysisu nego na far cry2. Jel to istina?
jedan mi kolega veli da je grafika bolja na crysisu nego na far cry2. Jel to istina?
igra mi je bolja od crysis 100 puta zakon mi je gameplay iako sam tek pola prošo
najbolje mi je paliti šume
frend bi želio igrati a nije siguran a nisam ni ja dali bi mu radila.
grafička: integrirana radeon X1200
ram: 2 gb
procesor: athlon 64 X2 dual core 4800
windows xp service pack 2
ja mislim da ne bi. ali nisam siguran a ne bi mu želio pružiti zadovoljstvo da se igra ne želi upaliti. što vi mislite?
ma ne vjerujem x1200 je jako slaba grafička. mooožda na najloww.
E imam problema sa mjenjanjem gumbi za kretanje.ja ne igram nikad sa defaultnim postavkama,niti imam za kretanje wasd,nego edsf,ali mi igra neće te gumbe primiti.Dal neko zna kak promjeniti to.Da do kraja razjasnimo,mogu promjeniti te gumbe,ali ne rade,a ako stavim neke druge gumbe za kretanje oni rade,isto tako i defaultni.
upravo sam ga danas instalirao, pokrenuo...., igram na 1024x768 bez AA, te mi je na default postavkama sve stavilo pretežno na medium, ali to jednostavno neigrivo, stavim baš sve na low detalje i opet šteka kao na very high/ultra high, konfiguracija mi je ispod navedena, a još k tome sam i instalirao hotfix za radeonke.....ali ne razumijem odkuda toliko štekanje, pa čak i na low detaljima.....znali možda itko u čemu je otprilike problem???
Svaki put kad pokrenem igru mi kaze da su drajveri za graficku prestari i da ih updejtam, ali onda se pokrene i sve je normalno dok mi igra nebi trebala poceti i onda se sve jednostavno srusi. Sad sam stavio da se skidaju novi driveri, ali ako ni onda ne bude radilo, jel zna netko sta bi to moglo biti?
Imam CloneDVD verziju sa Razorovim crackom
I jel ima svaki od onih likova neku svoju sposebnost il je svejedno kojeg izaberemo?
Apdejtao sam drivere, ali i dalje isto, kad izaberem lika i pokrenem igru, srusi mi se dok se loada. Imam nVidiju 7900GS... jel zna netko u cemu bi mogao biti problem?
Koliko vidim, u igri nema slobode kretanja, čim odeš sa onog puta koji je zacrtan na mapi, padaš u nesvijest od malaksalosti. I kaj uopće treba napraviti? Na početku,digneš haubu od auta ,popraviš, odeš do onih par mjesta koja ti igra dozvoljava,kokneš par tipova, prilegneš i odmoriš...
Apdejtao sam drivere, ali i dalje isto, kad izaberem lika i pokrenem igru, srusi mi se dok se loada. Imam nVidiju 7900GS... jel zna netko u cemu bi mogao biti problem?
Koliko vidim, u igri nema slobode kretanja, čim odeš sa onog puta koji je zacrtan na mapi, padaš u nesvijest od malaksalosti. I kaj uopće treba napraviti? Na početku,digneš haubu od auta ,popraviš, odeš do onih par mjesta koja ti igra dozvoljava,kokneš par tipova, prilegneš i odmoriš...
Napravio sam onaj benchmark na FC 2 pa me zanima da li je ovo ok(nekako mi se cini da je mali Framerate):
Average Framerate: 32,17
Max. Framerate: 43,63
Min. Framerate: 26,03
Sve je na ultra high,1280x1024(75HZ),DX 9,bez Vsync i bez AA na vista X64.
Konfa je dolje navedena.
Pozdrav!
Napravio sam onaj benchmark na FC 2 pa me zanima da li je ovo ok(nekako mi se cini da je mali Framerate):
Konfa je dolje navedena.
Pozdrav!
Jel se vama crasha igra...jednostavno u recimo 1 h igranja mi 2-3 puta izađe u desktop i moram ponovno prelazit..bas iritira...jel ima kakvo rijesenje?imam najnovije drivere
Jel se vama crasha igra...jednostavno u recimo 1 h igranja mi 2-3 puta izađe u desktop i moram ponovno prelazit..bas iritira...jel ima kakvo rijesenje?imam najnovije drivere
Konfa je dolje navedena.
Pozdrav!
Konfa je dolje navedena.
Pozdrav!
imas hd4870 i igras na dx9 hahahaha....
Dokazano je da farcry 2 radi duplo brze na visti nego na xp-u!
Stavi na DX10.1 i instaliraj hotfix i imat ces avg 40+ fps-a sa 4xaa
Ljudi bi li ovo moglo na 2,8, sta bi se desilo ako bi pokusao igrati sa 2,8 ghz p4 obicni procesor.
...poznato je da FC2 voli neVdiju... ...moja 8800 ga tjera na dx10 very high 1280x1024 i to jako lijepo (nisam mjerio FPS-e)
...poznato je da FC2 voli neVdiju... ...moja 8800 ga tjera na dx10 very high 1280x1024 i to jako lijepo (nisam mjerio FPS-e)
“Since we first began working on Far Cry 2 in early 2005,
we have used GeForce GPU’s to develop the game and worked closely with NVIDIA’s excellent engineers.
While Far Cry 2 represents an outstanding PC gaming experience for a wide range of systems,
GeForce users can expect to enjoy the game quite literally ‘The Way It Was Meant To Be Played’.”
- Louis-Pierre Pharand, Ubisoft, Far Cry 2 Producer
to baš ne ide u prilog ati-ju
Ali svejedno su tu negdje u performansama! Ipak hd4870x2 najbolje vrti farcry2 i to dosta brze od gtx280 ,a hd4870 i gtx260 su jednake u ovoj igri.