Far Cry 2

poruka: 650
|
čitano: 107.442
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far cry 2
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

jedan mi kolega veli da je grafika bolja na crysisu nego na far cry2. Jel to istina?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Far Cry 2

igra mi je bolja od crysis 100 puta zakon mi je gameplay iako sam tek pola prošo

najbolje mi je paliti šume Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Far Cry 2
drago7 kaže...

jedan mi kolega veli da je grafika bolja na crysisu nego na far cry2. Jel to istina?

nikako istina, grafika je dobra, jedno 80% krajsisove, iako imaj na umu da finije radi i nekako mi se cini manj zahtijevna za racunalo

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2008 17:24 (mislav_01).
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

frend bi želio igrati a nije siguran a nisam ni ja dali bi mu radila.

grafička: integrirana radeon X1200

ram: 2 gb

procesor: athlon 64 X2 dual core 4800

windows xp service pack 2

ja mislim da ne bi. ali nisam siguran a ne bi mu želio pružiti zadovoljstvo da se igra ne želi upaliti. što vi mislite?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

ma ne vjerujem x1200 je jako slaba grafička. mooožda na najloww.

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

E imam problema sa mjenjanjem gumbi za kretanje.ja ne igram nikad sa defaultnim postavkama,niti imam za kretanje wasd,nego edsf,ali mi igra neće te gumbe primiti.Dal neko zna kak promjeniti to.Da do kraja razjasnimo,mogu promjeniti te gumbe,ali ne rade,a ako stavim neke druge gumbe za kretanje oni rade,isto tako i defaultni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
drago7 kaže...

Evo bas sam u fraps folderu nasao screenshotove od crysisa, 3 slike. Uploadam ih pa uporedi sa ovih 6 od FC2, obe igre su na max.
Crysis - 1 Crysis - 1
Crysis - 2 Crysis - 2
Crysis - 3 Crysis - 3
FC2 - 1 FC2 - 1
FC2 - 2 FC2 - 2
FC2 - 3 FC2 - 3
FC2 - 4 FC2 - 4
FC2 - 5 FC2 - 5
FC2 - 6 FC2 - 6
Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2008 18:08 (DrNasty).
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
drago7 kaže...

Evo bas sam u fraps folderu nasao screenshotove od crysisa, 3 slike. Uploadam ih pa uporedi sa ovih 7 od FC2, obe igre su na max.
 meni su dosta slične
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan

upravo sam ga danas instalirao, pokrenuo...., igram na 1024x768 bez AA, te mi je na default postavkama sve stavilo pretežno na medium, ali to jednostavno neigrivo, stavim baš sve na low detalje i opet šteka kao na very high/ultra high, konfiguracija mi je ispod navedena, a još k tome sam i instalirao hotfix za radeonke.....ali ne razumijem odkuda toliko štekanje, pa čak i na low detaljima.....znali možda itko u čemu je otprilike problem???

AMD Athlon x2 4000+ (@2.5GHZ) / Glacial Tech Igloo 5750 / 4x1GB Kingston HyperX 800Mhz / Powercolor X1950Pro
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2008 18:46 (ibari91).
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Svaki put kad pokrenem igru mi kaze da su drajveri za graficku prestari i da ih updejtam, ali onda se pokrene i sve je normalno dok mi igra nebi trebala poceti i onda se sve jednostavno srusi. Sad sam stavio da se skidaju novi driveri, ali ako ni onda ne bude radilo, jel zna netko sta bi to moglo biti?

Imam CloneDVD verziju sa Razorovim crackom

I jel ima svaki od onih likova neku svoju sposebnost il je svejedno kojeg izaberemo?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Apdejtao sam drivere, ali i dalje isto, kad izaberem lika i pokrenem igru, srusi mi se dok se loada. Imam nVidiju 7900GS... jel zna netko u cemu bi mogao biti problem?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Koliko vidim, u igri nema slobode kretanja, čim odeš sa onog puta koji je zacrtan na mapi, padaš u nesvijest od malaksalosti. I kaj uopće treba napraviti? Na početku,digneš haubu od auta ,popraviš, odeš do onih par mjesta koja ti igra dozvoljava,kokneš par tipova, prilegneš i odmoriš...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Apdejtao sam drivere, ali i dalje isto, kad izaberem lika i pokrenem igru, srusi mi se dok se loada. Imam nVidiju 7900GS... jel zna netko u cemu bi mogao biti problem?

Da nisi možda u opcijama stavio da ti radi u DirectX 10 modu?Pošto ti grafička nema tu mogućnost... I dali si skinuo drivere za seriju 7xx...
16 godina
neaktivan
Bugy kaže...

Koliko vidim, u igri nema slobode kretanja, čim odeš sa onog puta koji je zacrtan na mapi, padaš u nesvijest od malaksalosti. I kaj uopće treba napraviti? Na početku,digneš haubu od auta ,popraviš, odeš do onih par mjesta koja ti igra dozvoljava,kokneš par tipova, prilegneš i odmoriš...

Boluješ od malarije. Nabavi lijekove.
Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
16 godina
neaktivan
Bugy kaže...
macgyver kaže...

Da nisi možda u opcijama stavio da ti radi u DirectX 10 modu?Pošto ti grafička nema tu mogućnost... I dali si skinuo drivere za seriju 7xx...
 Moguce... malo sam smanjio opcije i sad radi...

Al nikakve koristi od toga jer igra ne valja...
16 godina
neaktivan

Napravio sam onaj benchmark na FC 2 pa me zanima da li je ovo ok(nekako mi se cini da je mali Framerate):

Average Framerate: 32,17
Max. Framerate: 43,63
Min. Framerate: 26,03

Sve je na ultra high,1280x1024(75HZ),DX 9,bez Vsync i bez AA na vista X64.

Konfa je dolje navedena.

Pozdrav!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. AMD Athlon64 X2 5200,Ati radeon HD 4870 512ram,2xWD 160GB,Gigabyte GA-M57SLI,4 gb ram,OCZ 600w powerXstream,Zvučnici-Sony MHC-EC77,Kučište-Gigabyte Chasis Poseydon,Acer 19"
16 godina
neaktivan
RE: Far Cry 2 :)
kikolo rikolo kaže...

Napravio sam onaj benchmark na FC 2 pa me zanima da li je ovo ok(nekako mi se cini da je mali Framerate):

Konfa je dolje navedena.

Pozdrav!

ako ne šteka onda je sve u redu:)
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Jel se vama crasha igra...jednostavno u recimo 1 h igranja mi 2-3 puta izađe u desktop i moram ponovno prelazit..bas iritira...jel ima kakvo rijesenje?imam najnovije drivere

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Jel se vama crasha igra...jednostavno u recimo 1 h igranja mi 2-3 puta izađe u desktop i moram ponovno prelazit..bas iritira...jel ima kakvo rijesenje?imam najnovije drivere

Da,imam i ja taj problem crasha samo sam zaključio da je to kad stavim ANTI-aliasing na 8x,a na manje me ne ruši.Da li itko ima rješenje za to??
ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
kikolo rikolo kaže...

Konfa je dolje navedena.

Pozdrav!

a uff...tebi bi ovdje po meni bez aa trebalo bit izmedu 50 i 65 FPS...
-.-
16 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Crack ne valja. Original radi OK.
Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
16 godina
kikolo rikolo kaže...

Konfa je dolje navedena.

Pozdrav!

Igraj se s detaljima, umjesto ultra stavi na very high, meni je framerate drastično skočio
...something diabolic
16 godina
Far Cry 2

imas hd4870 i igras na dx9 hahahaha....

Dokazano je da farcry 2 radi duplo brze na visti nego na xp-u!

Stavi na DX10.1 i instaliraj hotfix i imat ces avg 40+ fps-a sa 4xaa

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2008 22:13 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Far Cry 2

Ljudi bi li ovo moglo na 2,8, sta bi se desilo ako bi pokusao igrati sa 2,8 ghz p4 obicni procesor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

...poznato je da FC2 voli neVdiju...                         ...moja 8800 ga tjera na dx10 very high 1280x1024 i to jako lijepo (nisam mjerio FPS-e)

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

0 0 hvala 0
16 godina
Mislim da igrica zahtjeva minimalno dual core kao assassins creed ali nisam siguran, a ako nezahtjeva onda bi mogao zato sto je u farcry 2 fizika jako losa pa ti nece to previse opteretit proc ko u krizi!
16 godina
Core2Duo2 kaže...

...poznato je da FC2 voli neVdiju...                         ...moja 8800 ga tjera na dx10 very high 1280x1024 i to jako lijepo (nisam mjerio FPS-e)

Farcry 2 je dx10.1 igrica pa ide u prilog ati-ju!
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
chingy-os kaže...

Crack ne valja. Original radi OK.
 To nije istina,ja imam crack,onaj prvi i nVidiu te bez problema igram na ultra high bez ikakvog štekanja i rušenja.Sad sam baš igral u komadu 5 sati i sve je bilo super
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Core2Duo2 kaže...

Farcry 2 je dx10.1 igrica pa ide u prilog ati-ju!
 oni i nVidia surađuju...  (kao i s crytekom)

“Since we first began working on Far Cry 2 in early 2005,
we have used GeForce GPU’s to develop the game and worked closely with NVIDIA’s excellent engineers.
While Far Cry 2 represents an outstanding PC gaming experience for a wide range of systems,
GeForce users can expect to enjoy the game quite literally ‘The Way It Was Meant To Be Played’.”
- Louis-Pierre Pharand, Ubisoft, Far Cry 2 Producer

to baš ne ide u prilog ati-ju Osmijeh

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2008 22:27 (Core2Duo2).
16 godina
Far Cry 2

Ali svejedno su tu negdje u performansama! Ipak hd4870x2 najbolje vrti farcry2 i to dosta brze od gtx280 ,a hd4870 i gtx260 su jednake u ovoj igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far cry 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice