Far cry 2 problem

poruka: 29
|
čitano: 7.753
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Far Cry 2 PROBLEM

Naime instalirao sam igru far cry 2 i mogu je super igrati na low postavkama ali problem je u tome što igram nekakvih sat vremena i onda jednostavno mi se prekine igra i onda opet udem u igru i igram neko vrijeme pa mi ponovno izade..

Dali je problem u zagrijavanju,cracku ili slaboj konfiguraciji (laptop-amd turion 1,6 GHz,1 GB RAM,ATI X1600 512 HyperMemory)?Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Far Cry 2 PROBLEM

Nie do slabe konfiguracije ni do zagrijavanja. Eto, eliminirali smo 2 od 3 Namigiva

Samo sejvaj redovno i ok.

Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!
17 godina
neaktivan
Far cry 2 PROBLEM

Nije problem ni u cracku. Eto eliminirali smo 3Smijeh. Probaj malo povrćat virtual memory i instaliraj najnovije drivere za grafičku ako već nisi.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Far cry 2 PROBLEM

Ne znam, ja imam 4 GB rama i opet se to desava.

Mozda neki memory leak (naxeem je to nesto spominjao), pa se srusi igra nakon nekog vremena.

Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far cry 2 PROBLEM

Moj problem je sto instaliram igricu ali mi se kod startanja samo pojavi onaj pocetni ekrancic Far Cry 2 i nakon toga se ne dogadja nista.

Ne znam vise koliko sam puta instalirao igricu i sa koliko razlicitih image-a i cr...ova, ali se stalno dogadja isto - igra nece da se pokrene.

Moja konfiguracija je u potpisu.

Sustav je XP Home edition - licenzirani.

Igricu pokrecem pomocu shortcut-a sa desktopa (postavljenog tijekom instalacije).

Pomoc?

Ideja?

Bilo sto?

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 2 GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Far cry 2 PROBLEM
Scuderia kaže...

Moj problem je sto instaliram igricu ali mi se kod startanja samo pojavi onaj pocetni ekrancic Far Cry 2 i nakon toga se ne dogadja nista.

Ne znam vise koliko sam puta instalirao igricu i sa koliko razlicitih image-a i cr...ova, ali se stalno dogadja isto - igra nece da se pokrene.

Moja konfiguracija je u potpisu.

Sustav je XP Home edition - licenzirani.

Igricu pokrecem pomocu shortcut-a sa desktopa (postavljenog tijekom instalacije).

Pomoc?

Ideja?

Bilo sto?

Evo ja sam ti naso gdje je problem! ;)
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
16 godina
neaktivan

Navodno kod svih časopisa koji su pisali o far cry-u 2 minus im je Mnogo bugova zato čekaj dok ne izađe patch.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
 Evo ja sam ti naso gdje je problem! ;)
 Nije bas da sam te skuzio, ali...
E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 2 GB
16 godina
neaktivan
Far cry 2 PROBLEM

Ja takodjer imam isti problem..Kada se igra srusi nakon nekog vremena :D

i jako nervira, pogotovo kad predjete par kilometara :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Drivere za graficku imam samo verziju 8.251 jer Acer vec nije duze vrijeme izdavao nove drivere za moj laptop,a na Ati-jevim stranicama isto nema drivera za moj model laptopa..

jel postoje neki treci driveri?

16 godina
neaktivan
Far cry 2 PROBLEM

bok!!evo ovako.nasminim igru i onda kad je pokrenem mi dođe da napišem nekakav serial da aktiviram igru!!!molim pomoć

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
poki10 kaže...

bok!!evo ovako.nasminim igru i onda kad je pokrenem mi dođe da napišem nekakav serial da aktiviram igru!!!molim pomoć

Šta bi sad dao za onog smileya što se klanja.
Okreni kutiju, prepiši, igraj. Ako nemaš kutiju, otiđi u najbližu policijsku postaju i reci da te zatvore, i onako im fali materijala u očima javnosti.
Why so serious???
17 godina
protjeran
Far cry 2 PROBLEM

imam isti problem kao scuderia

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far cry 2 PROBLEM

Isti problem imam i ja.

pokusao sam sa raznim crac-ovima ali nist

Neznam da li je moguce  problem sa driverima Nvidia Physx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Far cry 2 PROBLEM

Eeh, Acer, driveri i Far Cry 2. Pogledaj ovu temu. Nemam trenutno vremena, ali poslušat ću čim prije ovaj savjet sa toolom koji preporučuje Prince-Artas. Probaj i ti, možda pomogne. Mir

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Far cry 2 problem

@ JERY, scuderia:

nakon traženja po drugim forumima našao sam rješenje:

sigurno koristiš i negdje si skinuo directx10 koji je još u probnoj verziji te ti je pokvario postojeći directx.

ova igrica NE PODRŽAVA directx10 a i mnoge druge nove igrice, rješenje je jednostavno uđi u sljedeći folder:

Cool nadam se da vam je pomoglo

Osim što pišeš idiotarije, još jednom pokušaj nešto ovako pametno, bit će crveni karton...

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2008 20:03 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Far cry 2 problem
Mayales kaže...

@ JERY, scuderia:

nakon traženja po drugim forumima našao sam rješenje:

sigurno koristiš i negdje si skinuo directx10 koji je još u probnoj verziji te ti je pokvario postojeći directx.

ova igrica NE PODRŽAVA directx10 a i mnoge druge nove igrice, rješenje je jednostavno uđi u sljedeći folder:

Cool nadam se da vam je pomoglo

Osim što pišeš idiotarije, još jednom pokušaj nešto ovako pametno, bit će crveni karton...

Igre ne igrice
Sve u gore napisanom tekstu je zaštićeno autorskim pravima.
16 godina
neaktivan
Far cry 2 problem

Mene muci jedna stvar nemam serijski kod dali mi iko moze pomoci .hvala!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Netreba ti serijski  kod samo skini crack i kopiraj ga u folder gdje ti je igra instalirana..crack ti je velicine oko 34 KB...ja sam skinio crack razor 1911

17 godina
neaktivan
Far cry 2 problem

Dali tko da je kupio orginal igru a da više neigra ?

Pa bili mi mogao posuduti key.

Znam da je glupo pitanje ali možda ima neka dobra duša .

Ima  je dan moj fredn koji mi ej posudio key ali onda dok ja igram on nemože igrati .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Dali tko da je kupio orginal igru a da više neigra ?

Pa bili mi mogao posuduti key.

Znam da je glupo pitanje ali možda ima neka dobra duša .

Ima  je dan moj fredn koji mi ej posudio key ali onda dok ja igram on nemože igrati .

Ja sam ju skoro kupio, ali sam se na vrijeme predomislio.
17 godina
neaktivan
Far cry 2 problem

I meni se ponekad te greške dogadaju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far cry 2 problem

evo ovako skinete ''bitlord'' pa odite na ovu stranicu pogledajte malo crackove sigurno ce jedan valjat moj prijatelj je skinio neki crack sa te stranice i igra igru pa sad sami odlucite koj cete skiniti pogledajte malo sto je napisano pod komentarima ali mora bit neki koj valja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far cry 2 problem

pommooooććććććććććććććć

Ubacio sam CRACK ali kada pokrenem javi mi " the application failed to initialize properly (0xc000001d)."

Zna li netko u čemu je problem . UNAPRIJED ZAHVALJUJEM

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
najjače kaže...

pommooooććććććććććććććć

Ubacio sam CRACK ali kada pokrenem javi mi " the application failed to initialize properly (0xc000001d)."

Zna li netko u čemu je problem . UNAPRIJED ZAHVALJUJEM

Evo znam ja u čemu je problem.Koristiš piratsku igru.
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

Pa to znam.....

17 godina
protjeran
najjače kaže...

Pa to znam.....

Pa onda idi na neki warez forum i traži savjete.
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

Mozes je super igrati na LOW postavkama? ccc.... I jos na laptopu.... ccc.. Ne vrijedi ni odgovarati ... Nisi gamer.

16 godina
neaktivan

hahah

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice