Ovako danas ujutro sam sjeo za računalo.... i sve je u redu, mlo sam na fejsu malo igram burnout paradise, uglavnom sve je u redu ,......smijem se , veseo sam i tako..........................sve dok nisam otvorio ladicu ispod krevetai ugledao fallout 3................................tu igricu mi je moj prijatelj posudio(naravno piratska je), i kad je pokušam instalirati(bilo je negdje oko 9 ujutro) pojavi se poruka can not find data3.cab..........ali to nije problem ja sam od 9h do 12h tražio na internetu je***i data3.cab.....................i ja sam je uspio instalirati ali sad trebam crack..........................................ja je***i crack tražim od 12 do sad i nemogu ga naći.................samo neke je***e stranice sa nekim govnima , sing up , sing in, .............. i još najbolje što se to mora platiti i piše ovako SAMO 49,99$.............PA JEBO TE BOG NEĆU DATI 250 KN ZA JEDAN JE***I CRACK.......................,,,,,,,,, MOŽETE ME ZAMISLIT KAKO SADA PLAČEM U SOBI OD DUŠEVNOG BOLA JER SAM 7 I POL SATI PROVEO TRAŽEĆI NEKE GLUPOSTI ZA JE***I FALLOUT--- koji mi se više uopće neigra ali ga sad želim instalirat da mu pokažem tko je faca------------------------pi**a mu materina--------------------molim vas ko Boga da mi date taj crack ili barem neki link u kojeg mogu ući a da neplaćam milijune dolara bezveze, jer ja doista nenamjeravam baki krasti kreditnu zbog toga..............................aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemoj baš pirateriju spominjat previše.Provjeri PM.
EDIT : I nemoj klet.