Evo upravo sam vidio reklamu na TVu, i ne mogu vjerovat svojim očima. Koja laž i obmana. Prikazuju isječke iz Fallouta 3, dok se zapravo dobije Fallout 1,2 i Tactics. Zar to nije zakonom kažnjivo?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo upravo sam vidio reklamu na TVu, i ne mogu vjerovat svojim očima. Koja laž i obmana. Prikazuju isječke iz Fallouta 3, dok se zapravo dobije Fallout 1,2 i Tactics. Zar to nije zakonom kažnjivo?
sta to slobodna dalmacija??? koi vrh za koliko??? 39,00kn ili
Ma ne bih nazvo Fallout tactics smecem, to samo nije klasicni RPG u fallout 1 i 2 stilu vec igras slicnija Jagged alliance ili Sindycate wars ili nesto u tom stilu.
Meni osobno je bila poprilicno zabavna, dosta su radili na razradama strategije i slicno, ambushu itd... svasta se u toj igri moze, sve ovisi o tvom skillu
Iskreno, naravno da nije fora da se reklamira Fallout 3, a dobijes 1, 2 i tactics, s druge strane da ti pokaze na TV-u 12 godina staru igru nitko ne bi kupio, vako djeca kazu starcima kako je to ono sto zele, a kosta 40kn umjesto 300 u ducanu, starci dodju doma s tim i onda nastane panika...
A opet ima ljudi poput mene koji bi to kupili da vec ne posjeduju originale.
tako ti je to... F1 i 2 su jedne od najboljih igara koje sam ikad igrao, s time da je 2. puuuuuno bolja od jedinice