Fallout: New Vegas

poruka: 1.020
|
čitano: 361.328
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Fantastic mi je zakon. Ne znam kad me zadnji put neki lik iz igre tako nasmijao.
hmda
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Fallout: New Vegas
AlienWare1 kaže...

CZ57 Avenger - F*CK YEAH!! {#}

Fatman - F*CK YEAH!! {#}

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 20:39 (BannedOnThisForum).
16 godina
neaktivan

.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 20:39 (BannedOnThisForum).
15 godina
neaktivan

Riješio sam quest od Boonesa (partnera) i zamijenio ga za Cassidy. Ali sada sam ju odgovorio od ubijanja i trebao bi pronaći nekakve dokaze. Kod onih likova u Freesideu, što imaju lasere, ne mogu provaliti u sef gdje bi trebali biti dokazi. Ima li neki način da se dođe do dokaza?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
harpy21 kaže...

Riješio sam quest od Boonesa (partnera) i zamijenio ga za Cassidy. Ali sada sam ju odgovorio od ubijanja i trebao bi pronaći nekakve dokaze. Kod onih likova u Freesideu, što imaju lasere, ne mogu provaliti u sef gdje bi trebali biti dokazi. Ima li neki način da se dođe do dokaza?

Imaš 3 opcije:

1. Provaliti u sef u silver rush
  2. provaliti u sef u Crimison caravan company
  3. ubiti gloriu u silver rush i alice mc....(nešto)  u ccc

Ako nabaviš dokaze cass dobiva calm heart perk, a ako ubiješ heart of vengance perk.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan

Ne, nego ako hoćeš ići na mirniji način(dokaze protiv Grafova i McLafertice) moraš okrasti oba sefa jer kad mazneš dokaze kod McLafertice, ti kažeš Cass da ne možeš ništa bez dvojnika. Idi kod Van Grafova, onaj vratar na ulazu se zove Simon(iako piše Van Graff guard), stavi Stealth Boy i mazni mu Van Graff family key i s njim otvoriš vrata di je sef, ali je sef Hard pa moraš imati ili Science 75 da otključaš bravu sefa preko kompa ili Lockpick za sef. Tada Cass dobije perk kojim dobiva više HP-a.

Ako ideš nasilno, ono što je rekao Paulo, Cass dobije trajni perk sa kojim ima 15% više štete. Kao što piše na FO Vaultu, "Make that Van Graff bitch eat her hear" :D

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Sent from my Desire.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma sve mi se čini da ću morati ipak ići nasilnim putem, ma bitno da nije evil karma, he. Ali ću najprije dovršiti questove od obadvije strane, pa ih pobiti. Ne isplati mi se više dizati locpick ili science, jedino ako ima nekih perkova za to.

Ali moram priznati da je igra vrhunska i bolja od fallout 3. Već sam zanemario glavnu priču tako da se stalno zabavljam s tim sidequestovima koji su mi se nakupili. A sada radim za Dr. housea (odgađam taj fort nakon što sam ubio Cezara) i Kinga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
harpy21 kaže...

Ma sve mi se čini da ću morati ipak ići nasilnim putem, ma bitno da nije evil karma, he.

Meni je karma na -12479815819795718251

17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
harpy21 kaže...

Ma sve mi se čini da ću morati ipak ići nasilnim putem, ma bitno da nije evil karma, he.

Meni je karma na -12479815819795718251

Meni je Last Hope of Humanity {#}

15 godina
neaktivan

E da li znate ima li što vrijednoga u Vaultu 34? Cijeli vault je radioaktivan, tako da je već i sam zrak radioaktivan, a i puno onih dwellerova. Površno sam pretraživao, ali nisam našao ništa korisnoga, pa sam se vratio na staru poziciju jer sam bio niži level i slabo opremljen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
harpy21 kaže...

Ma sve mi se čini da ću morati ipak ići nasilnim putem, ma bitno da nije evil karma, he. Ali ću najprije dovršiti questove od obadvije strane, pa ih pobiti. Ne isplati mi se više dizati locpick ili science, jedino ako ima nekih perkova za to.

Nabavi vault 3 utility jumpsuit (lockpick +5), stavi šešir za perception +1 i još se nakljukaj kemije i droga i nakon toga časopis koji privremeno diže lockpick za +10.

Alternativno možeš tražiti po wastelandu i knjige koje dodatno dižu lockpick ili uzeti perk TAG (diže trajno jedan skill za 15 bodova)

EDIT: folowersi imaju laboratorijske kute koje dižu science za +10, tako da možeš ići i tim putem i nakljukati se kemije za inteligenciju i udri po časopisu i knjigama

harpy21 kaže...

E da li znate ima li što vrijednoga u Vaultu 34? Cijeli vault je radioaktivan, tako da je već i sam zrak radioaktivan, a i puno onih dwellerova. Površno sam pretraživao, ali nisam našao ništa korisnoga, pa sam se vratio na staru poziciju jer sam bio niži level i slabo opremljen.

desetak  10mm pištolja
All-American  (jedinstveno oružje)
knjiga koja diže guns za 3
dosta časopisa
u oružarnici masu streljiva i par dobrih oružja (više se ne sjećam kojih)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 23:00 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
harpy21 kaže...

Dobar je loot tamo, ali pazi, ima Geckoa koji su dosta hebeni ak ti se približe i puno ghoulova(Overseer je boss i zeznuto ga je ubiti)+čuvaju ga 2 turreta i ghoul vault security officer. Ne bi baš išao dok nisam 15+ level najmanje.

17 godina
neaktivan

Antimaterial rifle. Pure ownage {#} Danas je pokupio bio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 23:51 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Antimaterial rifle. Pure ownage {#} Danas je pokupio bio.

+Incendiary ammo.. Auuuuu!!

EDIT: Sad sam se sjetio nečeg. Ako netko nije dovoljno jak da pređe unmarked quest u kojem čistite kamenolom u Sloanu od Deathclawsa i/ili nema para za anti materiel/sniper rifle neka ide po YCS/186, unique gauss rifle. Nalazi se kod malog kampa sa Fiendovima, istočno, SI od Tumbleweed Rancha(u skroz gornjeg lijevom kutu mape, napuštena farma). Ja sam tako prešao quest.. Stvarno je jaka puška, ali pazite da ste većinom sneak critical, iako je puška jaka i u normalnom modu.

EDIT: Samo za Mislava :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 0:41 (AlienWare1).
17 godina
AlienWare1 kaže...

Fulao si igru {#}

Zašto?

Zato jer ne koristiš nuklearno naoružanje kad ti je dostupno :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
17 godina
neaktivan

@AlienWare1 

haha ja isto tako izgledam, identicno. Isto tu kapu furam, power armor i taj rifle. Samo što sam ja crnjo {#}

17 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
AlienWare1 kaže...

Fulao si igru {#}

Zašto?

Zato jer ne koristiš nuklearno naoružanje kad ti je dostupno :)

Fali mi MIRV {#}

15 godina
neaktivan

Imam sexy holopad, ali gdje mogu naći sexy bot za atomic wrangler? Da li bi trebao popraviti onog bota u Primmu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
harpy21 kaže...

Imam sexy holopad, ali gdje mogu naći sexy bot za atomic wrangler? Da li bi trebao popraviti onog bota u Primmu?

Nene, moraš reprogramirati bota u Cerulean Robotics(odmah blizu Ruined storea kod Freesidea) i moraš imati ili Sexbot Holotape(nabaviš kod Mick&Ralpha ili Science 60 skill. Najjače kad ga programiraš i daš mu naredbu "I suppose I should test you out first.." :D

15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
harpy21 kaže...

Nene, moraš reprogramirati bota u Cerulean Robotics(odmah blizu Ruined storea kod Freesidea) i moraš imati ili Sexbot Holotape(nabaviš kod Mick&Ralpha ili Science 60 skill. Najjače kad ga programiraš i daš mu naredbu "I suppose I should test you out first.." :D

Thanks. A najjače mi je bilo vidjeti jednog kultnog lika iz fallouta 2 u Jacobtownu.

17 godina
neaktivan

Imam guns na 100 a htio bi probati malo energy weapons. Jel postoji neka console komanda da maknem sa guns i stavim u energy weapons. tj. jel postoji naredba za manipuliranje tim statsima?

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Imam guns na 100 a htio bi probati malo energy weapons. Jel postoji neka console komanda da maknem sa guns i stavim u energy weapons. tj. jel postoji naredba za manipuliranje tim statsima?

Evo ti tu.

17 godina
neaktivan

U jednom trenutku se je čak i zadihao.  {#}

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

"I'm gonna read this later when i'm pooping" {#}

17 godina
neaktivan
najbolji komentar na koji sam naisao...

Well, we already have ironsights, glitches, performance issues, DLC galore and a PC version that's ported from consoles. Let's see what more the Fallout series needs to really become a next-gen franchise!

* Regenerating health
* Cover-based combat
* Checkpoint system
* More corridor-based, linear maps
* New franchise title added every year
* 5 hours of single-player content, of which 3.5 hours are cutscenes
* $69.99 pricetag
* Made by Activision Blizzard
* Russians as bad guys
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
MegaMass 2000 kaže...

U jednom trenutku se je čak i zadihao.  {#}

Ne znam za vas dečki, ali meni je ovaj filmić istinski tužan...

Meni se ipak čini da je to samo gluma. Na kraju klipa se čak i smiju.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li je netko igrao ili probao igrati New Vegas na PC-u sa Xbox 360 gamepadom? Ja sam probao igrati sa Logitech F310 i sve radi u igri ok ali ciljanje i neke fine akcije su gotovo nemoguće. Ok, znam da se gamepad   ne može mjeriti sa mišem ali čitam da Fallout 3 i New Vegas najbolje rade sa Xbox 360 gamepadom.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Da li je netko igrao ili probao igrati New Vegas na PC-u sa Xbox 360 gamepadom? Ja sam probao igrati sa Logitech F310 i sve radi u igri ok ali ciljanje i neke fine akcije su gotovo nemoguće. Ok, znam da se gamepad   ne može mjeriti sa mišem ali čitam da Fallout 3 i New Vegas najbolje rade sa Xbox 360 gamepadom.

Ako misliš hardverski, da. Većina, ako ne isve GFWL igre (Games for Windows Live) savršeno rade sa 360 gamepadom.

Ali ako misliš za igranje sa njim, to je glupost. Jedino kako možeš kompenzirati nedostatak miša jest smanjenje sensitivityja gljive za nišanjenje.

17 godina
neaktivan

Da li se ispalti tj. da li se n isplati uzimati swift learner perk ako netko želi sporije napredovati po levelima? Zapravo, ja nisam na čisto kako radi taj perk. Da li on daje dodatne xp-ove svaki put kad se dođe na određeni level (npr. level 4), pa onda treba manje vremena da se dođe sa recimo levela 4 na level 5?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Da li se ispalti tj. da li se n isplati uzimati swift learner perk ako netko želi sporije napredovati po levelima? Zapravo, ja nisam na čisto kako radi taj perk. Da li on daje dodatne xp-ove svaki put kad se dođe na određeni level (npr. level 4), pa onda treba manje vremena da se dođe sa recimo levela 4 na level 5?

Swift learner ti je za one koji žele napredovati brže nego inače pošto Swift learner daje 10% bonus XPa svaki put kad ga dobiješ. Primjer, ubiješ jednog Cazadora(50XP-ova), a sa Swift Learnerom dobiješ 10% više, tj. 5 XP-a, u totalu 55 XP-a za jednog Cazadora.

Po meni se ne isplati jer ćeš ionako kad-tad doći do 30 lvl cap, ali mi se isplati onaj perk u kojem dobivaš +1 skill bod kad pročitaš Big Book of Science, Nikola Tesla&You itd. trajne skill knjige.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice