- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
.
Riješio sam quest od Boonesa (partnera) i zamijenio ga za Cassidy. Ali sada sam ju odgovorio od ubijanja i trebao bi pronaći nekakve dokaze. Kod onih likova u Freesideu, što imaju lasere, ne mogu provaliti u sef gdje bi trebali biti dokazi. Ima li neki način da se dođe do dokaza?
Riješio sam quest od Boonesa (partnera) i zamijenio ga za Cassidy. Ali sada sam ju odgovorio od ubijanja i trebao bi pronaći nekakve dokaze. Kod onih likova u Freesideu, što imaju lasere, ne mogu provaliti u sef gdje bi trebali biti dokazi. Ima li neki način da se dođe do dokaza?
Imaš 3 opcije:
- Provaliti u sef u silver rush
- provaliti u sef u Crimison caravan company
- ubiti gloriu u silver rush i alice mc....(nešto) u ccc
Ako nabaviš dokaze cass dobiva calm heart perk, a ako ubiješ heart of vengance perk.
Ne, nego ako hoćeš ići na mirniji način(dokaze protiv Grafova i McLafertice) moraš okrasti oba sefa jer kad mazneš dokaze kod McLafertice, ti kažeš Cass da ne možeš ništa bez dvojnika. Idi kod Van Grafova, onaj vratar na ulazu se zove Simon(iako piše Van Graff guard), stavi Stealth Boy i mazni mu Van Graff family key i s njim otvoriš vrata di je sef, ali je sef Hard pa moraš imati ili Science 75 da otključaš bravu sefa preko kompa ili Lockpick za sef. Tada Cass dobije perk kojim dobiva više HP-a.
Ako ideš nasilno, ono što je rekao Paulo, Cass dobije trajni perk sa kojim ima 15% više štete. Kao što piše na FO Vaultu, "Make that Van Graff bitch eat her hear" :D
Ma sve mi se čini da ću morati ipak ići nasilnim putem, ma bitno da nije evil karma, he. Ali ću najprije dovršiti questove od obadvije strane, pa ih pobiti. Ne isplati mi se više dizati locpick ili science, jedino ako ima nekih perkova za to.
Ali moram priznati da je igra vrhunska i bolja od fallout 3. Već sam zanemario glavnu priču tako da se stalno zabavljam s tim sidequestovima koji su mi se nakupili. A sada radim za Dr. housea (odgađam taj fort nakon što sam ubio Cezara) i Kinga.
Ma sve mi se čini da ću morati ipak ići nasilnim putem, ma bitno da nije evil karma, he.
Meni je karma na -12479815819795718251
Ma sve mi se čini da ću morati ipak ići nasilnim putem, ma bitno da nije evil karma, he.
Meni je karma na -12479815819795718251
Meni je Last Hope of Humanity
E da li znate ima li što vrijednoga u Vaultu 34? Cijeli vault je radioaktivan, tako da je već i sam zrak radioaktivan, a i puno onih dwellerova. Površno sam pretraživao, ali nisam našao ništa korisnoga, pa sam se vratio na staru poziciju jer sam bio niži level i slabo opremljen.
Ma sve mi se čini da ću morati ipak ići nasilnim putem, ma bitno da nije evil karma, he. Ali ću najprije dovršiti questove od obadvije strane, pa ih pobiti. Ne isplati mi se više dizati locpick ili science, jedino ako ima nekih perkova za to.
Nabavi vault 3 utility jumpsuit (lockpick +5), stavi šešir za perception +1 i još se nakljukaj kemije i droga i nakon toga časopis koji privremeno diže lockpick za +10.
Alternativno možeš tražiti po wastelandu i knjige koje dodatno dižu lockpick ili uzeti perk TAG (diže trajno jedan skill za 15 bodova)
EDIT: folowersi imaju laboratorijske kute koje dižu science za +10, tako da možeš ići i tim putem i nakljukati se kemije za inteligenciju i udri po časopisu i knjigama
E da li znate ima li što vrijednoga u Vaultu 34? Cijeli vault je radioaktivan, tako da je već i sam zrak radioaktivan, a i puno onih dwellerova. Površno sam pretraživao, ali nisam našao ništa korisnoga, pa sam se vratio na staru poziciju jer sam bio niži level i slabo opremljen.
desetak 10mm pištolja
All-American (jedinstveno oružje)
knjiga koja diže guns za 3
dosta časopisa
u oružarnici masu streljiva i par dobrih oružja (više se ne sjećam kojih)
Dobar je loot tamo, ali pazi, ima Geckoa koji su dosta hebeni ak ti se približe i puno ghoulova(Overseer je boss i zeznuto ga je ubiti)+čuvaju ga 2 turreta i ghoul vault security officer. Ne bi baš išao dok nisam 15+ level najmanje.
Antimaterial rifle. Pure ownage Danas je pokupio bio.
Antimaterial rifle. Pure ownage Danas je pokupio bio.
+Incendiary ammo.. Auuuuu!!
EDIT: Sad sam se sjetio nečeg. Ako netko nije dovoljno jak da pređe unmarked quest u kojem čistite kamenolom u Sloanu od Deathclawsa i/ili nema para za anti materiel/sniper rifle neka ide po YCS/186, unique gauss rifle. Nalazi se kod malog kampa sa Fiendovima, istočno, SI od Tumbleweed Rancha(u skroz gornjeg lijevom kutu mape, napuštena farma). Ja sam tako prešao quest.. Stvarno je jaka puška, ali pazite da ste većinom sneak critical, iako je puška jaka i u normalnom modu.
EDIT: Samo za Mislava :D
Fulao si igru
Zašto?
Zato jer ne koristiš nuklearno naoružanje kad ti je dostupno :)
@AlienWare1
haha ja isto tako izgledam, identicno. Isto tu kapu furam, power armor i taj rifle. Samo što sam ja crnjo
Fulao si igru
Zašto?
Zato jer ne koristiš nuklearno naoružanje kad ti je dostupno :)
Fali mi MIRV
Imam sexy holopad, ali gdje mogu naći sexy bot za atomic wrangler? Da li bi trebao popraviti onog bota u Primmu?
Imam sexy holopad, ali gdje mogu naći sexy bot za atomic wrangler? Da li bi trebao popraviti onog bota u Primmu?
Nene, moraš reprogramirati bota u Cerulean Robotics(odmah blizu Ruined storea kod Freesidea) i moraš imati ili Sexbot Holotape(nabaviš kod Mick&Ralpha ili Science 60 skill. Najjače kad ga programiraš i daš mu naredbu "I suppose I should test you out first.." :D
Nene, moraš reprogramirati bota u Cerulean Robotics(odmah blizu Ruined storea kod Freesidea) i moraš imati ili Sexbot Holotape(nabaviš kod Mick&Ralpha ili Science 60 skill. Najjače kad ga programiraš i daš mu naredbu "I suppose I should test you out first.." :D
Thanks. A najjače mi je bilo vidjeti jednog kultnog lika iz fallouta 2 u Jacobtownu.
Imam guns na 100 a htio bi probati malo energy weapons. Jel postoji neka console komanda da maknem sa guns i stavim u energy weapons. tj. jel postoji naredba za manipuliranje tim statsima?
Imam guns na 100 a htio bi probati malo energy weapons. Jel postoji neka console komanda da maknem sa guns i stavim u energy weapons. tj. jel postoji naredba za manipuliranje tim statsima?
"I'm gonna read this later when i'm pooping"
Well, we already have ironsights, glitches, performance issues, DLC galore and a PC version that's ported from consoles. Let's see what more the Fallout series needs to really become a next-gen franchise!
* Regenerating health
* Cover-based combat
* Checkpoint system
* More corridor-based, linear maps
* New franchise title added every year
* 5 hours of single-player content, of which 3.5 hours are cutscenes
* $69.99 pricetag
* Made by Activision Blizzard
* Russians as bad guys
Da li je netko igrao ili probao igrati New Vegas na PC-u sa Xbox 360 gamepadom? Ja sam probao igrati sa Logitech F310 i sve radi u igri ok ali ciljanje i neke fine akcije su gotovo nemoguće. Ok, znam da se gamepad ne može mjeriti sa mišem ali čitam da Fallout 3 i New Vegas najbolje rade sa Xbox 360 gamepadom.
Da li je netko igrao ili probao igrati New Vegas na PC-u sa Xbox 360 gamepadom? Ja sam probao igrati sa Logitech F310 i sve radi u igri ok ali ciljanje i neke fine akcije su gotovo nemoguće. Ok, znam da se gamepad ne može mjeriti sa mišem ali čitam da Fallout 3 i New Vegas najbolje rade sa Xbox 360 gamepadom.
Ako misliš hardverski, da. Većina, ako ne isve GFWL igre (Games for Windows Live) savršeno rade sa 360 gamepadom.
Ali ako misliš za igranje sa njim, to je glupost. Jedino kako možeš kompenzirati nedostatak miša jest smanjenje sensitivityja gljive za nišanjenje.
Da li se ispalti tj. da li se n isplati uzimati swift learner perk ako netko želi sporije napredovati po levelima? Zapravo, ja nisam na čisto kako radi taj perk. Da li on daje dodatne xp-ove svaki put kad se dođe na određeni level (npr. level 4), pa onda treba manje vremena da se dođe sa recimo levela 4 na level 5?
Da li se ispalti tj. da li se n isplati uzimati swift learner perk ako netko želi sporije napredovati po levelima? Zapravo, ja nisam na čisto kako radi taj perk. Da li on daje dodatne xp-ove svaki put kad se dođe na određeni level (npr. level 4), pa onda treba manje vremena da se dođe sa recimo levela 4 na level 5?
Swift learner ti je za one koji žele napredovati brže nego inače pošto Swift learner daje 10% bonus XPa svaki put kad ga dobiješ. Primjer, ubiješ jednog Cazadora(50XP-ova), a sa Swift Learnerom dobiješ 10% više, tj. 5 XP-a, u totalu 55 XP-a za jednog Cazadora.
Po meni se ne isplati jer ćeš ionako kad-tad doći do 30 lvl cap, ali mi se isplati onaj perk u kojem dobivaš +1 skill bod kad pročitaš Big Book of Science, Nikola Tesla&You itd. trajne skill knjige.