Fallout: New Vegas

poruka: 1.020
|
čitano: 361.378
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Fallout: New Vegas
juice21 kaže...

dal zna tko gdje se nalaze Enclave ?? o kakvim je to implantatima riječ ??

1. Nema ih u FO NV nisam znao da ih ima :D, ali imaš u Remnants Bunker jedan Vertibird i nekoliko Enclave oklopa iza zaštitnog energetskog štita(ne možeš otključati niti probiti štit). Ima i par pulsnih mina/granata u Enclave weapon lockeru.
  2. Implants ti je podizanje SPECIAL-a kod Dr. Usanagi u New Vegas Medical Clinic, kod ulaza u Freeside za 4000 capsova. Piše ti par postova iznad sve točno.
PSN: filip99 // XF: filipscekic // Sent from my Desire.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 18:27 (AlienWare1).
16 godina
protjeran

Zašto glupi Boone ne želi koristiti marksman carbine koji sam mu stavio u inventory i rekao mu Ranged Weapons lijepo, a idiot koristi mačetu...

Si vis pacem, para bellum.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AlienWare... ma ti iz remnants bunker su enclave :)

ima ih 5 - 6 komada...

I ako odradiš taj quest dobiješ i power armor njihov koji je bolji od BS...

Za post gore...

možda nema metaka ili je još jedan bug...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
neaktivan

Napravio sam glupost za vrijeme igre. Kod trgovca, uglavnom radi se o ženi trgovcu, nisam gledao koja je strana items a koja ona (tracy ja mislim), njoj sam dao SVE svoje iteme {#}. Ima li načina da se vrate? Imao sam laser pistol, nabavio ga medju 2 velike stijene gdje je Blind Deathclaw.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Napravio sam glupost za vrijeme igre. Kod trgovca, uglavnom radi se o ženi trgovcu, nisam gledao koja je strana items a koja ona (tracy ja mislim), njoj sam dao SVE svoje iteme {#}. Ima li načina da se vrate? Imao sam laser pistol, nabavio ga medju 2 velike stijene gdje je Blind Deathclaw.

Pa kupi ih nazad od nje. I neznam što si zapeo za laser pistol - uopće nije nešto posebno

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan

Jel mi može netko pomoć, neki ranger me naučio neki kao brutalan potez, samo kako da ja taj potez upotrijebim?

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Pa kupi ih nazad od nje. I neznam što si zapeo za laser pistol - uopće nije nešto posebno

Znam da nije, ali mi treba, nebitno sad zašto, a ne znam gdje da ga još nađem. Ne mogu kupiti opet od nje, kad ju otvorim kao dijalog i idem ono kao trade, ima samo neke svoje iteme, nema 200 mojih {#}

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
neaktivan
Ige kaže...

Jel mi može netko pomoć, neki ranger me naučio neki kao brutalan potez, samo kako da ja taj potez upotrijebim?

Čitava igra je brutalna {#}

17 godina
neaktivan

Znam da nije, ali mi treba, nebitno sad zašto, a ne znam gdje da ga još nađem. Ne mogu kupiti opet od nje, kad ju otvorim kao dijalog i idem ono kao trade, ima samo neke svoje iteme, nema 200 mojih {#}

U igri se mijenjaju stvari kod trgovaca - kao drugi ljudi i trgovci kupili tj. u svijetu se odvija trgovina neovisno od tebe.

Tako da teško da ćeš ih opet sve naći.

17 godina
neaktivan
Ige kaže...

Moraš biti Unarmed(bez ikakvih oružja, samo šake) i držati tipku S i dok držiš S drži i tipku miša(kao charge napad). Taj potez je NCR ranger takedown kod Rangera Andyja u Novacu.

, i brutalan je potez kad se boriš protiv Deathclawa(iako ne preporučam :D).

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

U igri se mijenjaju stvari kod trgovaca - kao drugi ljudi i trgovci kupili tj. u svijetu se odvija trgovina neovisno od tebe.

Tako da teško da ćeš ih opet sve naći.

Da, roba inače cirkulira po Mojaveu. Prodao sam 9 Cazador poison glandsova u Novacu(imam popust pa dobijem dosta bolju cijenu) i našao ih za oko 5 dana in game kod Gun Runnersa :)

Ali, ne shvaćam što će ti taj Laser pistol, kad je u full conditionu dobiješ jedva 50 capsova za njega.

Kako je brutalna Hunting shotgun sa oba dodatka :D

16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Lots of blood.

17 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Lots of blood.

Uletio sam sa Booneom u Monte Carlo Suites i poubijao sve Scorpionse tamo. Kakva brutala je bila..

Još u jednoj prostoriji ih je bilo 3-4, ja otvorim vrata, bacim frag, zatvorim, *BOOM* :D i počistim sačmaricom ostatak. :)

16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Uletio sam sa Booneom u Monte Carlo Suites i poubijao sve Scorpionse tamo. Kakva brutala je bila..

Još u jednoj prostoriji ih je bilo 3-4, ja otvorim vrata, bacim frag, zatvorim, *BOOM* :D i počistim sačmaricom ostatak. :)

Nabavi fatman {#}

17 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Nabavi fatman {#}

Meni je najveći gušt bio otići u scorpion gulch s minigunom/flamerom/gatling laserom. Samo trčiš okolo dok te ne slijedi 10 ili više giant radscorpionsa, a onda odjedanput staneš, okreneš se i rešetaš sve od reda{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 22:41 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Nabavi fatman {#}

Ne palim se ja na to :D

Više mi odgovara lovačka sačmarica, 10mm sa svim dodacima, hunting rifle sa svim dodacima, sniper rifle sa svim dodacima, LMG i tako to :)

17 godina
AlienWare1 kaže...

Nabavi fatman {#}

Fulao si igru {#}

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
17 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Fulao si igru {#}

Jep... čisto jer snajper ima užasno mal DPS...

Anabele... e to je oruzje po mjeri....

pukneš... i gotovo... :) vecina tvojih problema ako su na 10 metara od tebe je riješena...

Ili fatman... samo moraju biti na 30 - 35 metara :)

17 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
AlienWare1 kaže...

Nabavi fatman {#}

Fulao si igru {#}

Zašto?

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Meni je najveći gušt bio otići u scorpion gulch s minigunom/flamerom/gatling laserom. Samo trčiš okolo dok te ne slijedi 10 ili više giant radscorpionsa, a onda odjedanput staneš, okreneš se i rešetaš sve od reda{#}

Ma nema većeg gušta nego ući u kuću gdje su neprijatelji, sakriti se iza vrata, brzo ubaciti nuke unutra i skloniti se, neprocjenjivo.

AlienWare1 kaže...

Više mi odgovara lovačka sačmarica, 10mm sa svim dodacima, hunting rifle sa svim dodacima, sniper rifle sa svim dodacima, LMG i tako to :)

...

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Ma nema većeg gušta nego ući u kuću gdje su neprijatelji, sakriti se iza vrata, brzo ubaciti nuke unutra i skloniti se, neprocjenjivo.

Stealth boy i uletit negdje gdje svi spavaju i svakome staviti granatu u džep. Volim uzorke krvi po zidovima nakon toga{#}

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Stealth boy i uletit negdje gdje svi spavaju i svakome staviti granatu u džep. Volim uzorke krvi po zidovima nakon toga{#}

Zar se to može? Ajd odo igrat'.

17 godina
neaktivan
Normalno da se moze...

Ja sam stavljao dinamit ili C4... uzitak je ubijati s C4...
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Zar se to može? Ajd odo igrat'.

čučneš kao da ćeš nekoga opljačkat i u njegov inventory mu staviš granatu ili minu

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

čučneš kao da ćeš nekoga opljačkat i u njegov inventory mu staviš granatu ili minu

Čega se sve čovjek neće sjetit'.

Ja sam napravio timebomb, bilo mi potrebno:

5 dinamita

2 scrap electronics

1 duct tape

1 Egg timer

Epic :)

15 godina
neaktivan

Počeo igrati, baš puno bolje od fallout 3. Onaj susret s čovjekom blizu prvog mjesta koji traži da mu spasim curu ili nešto, he.

E čemu služi perk na početku Wild wasteland?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
harpy21 kaže...

Počeo igrati, baš puno bolje od fallout 3. Onaj susret s čovjekom blizu prvog mjesta koji traži da mu spasim curu ili nešto, he.

Da, puno bolje od Fallout 3. A to za perk, pa pročitaš{#}

Nego, maloprije sam se napatio, morao dogurati do level 25 da bi nabio science itd.. No uglavnom, došao sam u "strip", tamo gdje "živi" Dr. House (ne onaj iz serije {#}). Prošao 2 very hard terminala i 1 hard terminal, napatio se. Na kraju došao do Dr. House-a, pogodite di je bio, bio je u nekakvoj gasnoj komori, živio na aparatima, a glas mu je kao da ima tešku astmu, bio je užitak ubiti gada.

15 godina
neaktivan

zanima me je li moguće nekako pregovarati s onim raidersima i prvim gradom, tako da ne dođe do nikakvog sukoba? A i radscorpioni su užasno teški protivnici. Čime ih je najlakše ubiti? Pokušavao sam shotgunom, ali slabo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Jeste imali problema sa Legendary Deathclawom? Definitivno najjaca bestija u igri, moze lvl 30 lika u power armoru ubit iz prve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
harpy21 kaže...

Ubacuje neke komične situacije i easter egg-ove u igru. Isplati se za uzeti i nasmijati se (po meni)

harpy21 kaže...

zanima me je li moguće nekako pregovarati s onim raidersima i prvim gradom, tako da ne dođe do nikakvog sukoba? A i radscorpioni su užasno teški protivnici. Čime ih je najlakše ubiti? Pokušavao sam shotgunom, ali slabo...

Radscorpionsi imaju jak oklop pa ti rijetko što pali na njima (na manjim levelima kada nemaš ni oružja ni skill za oružja).

A što se tiče powder gangersa i goodspringsa - nema miroljubivog rješenja.

ansha kaže...

Jeste imali problema sa Legendary Deathclawom? Definitivno najjaca bestija u igri, moze lvl 30 lika u power armoru ubit iz prve.

Krvi mi popio. Išao sam ga ubiti nakrcan hrane i stimpakova da nisam mogao ni hodati, a izašao van bez ičega. Mislim da je to najteži protivnik u igri. Dok ne nabaviješ specijalnu pljucu a onda ide lagano (nažalost ja naravno naučio na teži način)

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.11.2010 22:14 (Paolo2612).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice