Fallout: New Vegas

poruka: 1.020
|
čitano: 361.213
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Fallout: New Vegas
dokly kaže...
The Unforgiven kaže...

Eh, konačno me neće biti strah sam scavengeati okolo, sad kad imam ovog ludog Boonea sa sobom. .

ja njega ostavio u prvom bircu.. nece on meni zemat ex.. Cool

Ti dobiješ experience za sve killove od companiona.

Ja imam Cass i Rexa i karamo sve živo Smijeh

16 godina

Meni je ME dosadan baš radi tih dialoga, emocija i malo previše spašavanja.

Dok mi je F3 bio vrhunski radi toga što možeš ići na mapi gdje god želiš i možeš napasti od kud očeš, skupljaš stvari i onda ih prodaješ.

Isto je i sa ovime.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A najbolje mi je ipak ono kad dođeš do onog legionara s đukcom, i pitaš ga "May I take Lupa's brain to repair my cyberdog?" a on mrtav ladan, nešto u stilu "Dobra ti đukela, ubi moju pa uzmi mozak xD"

Ali s drugim playthroughom dolazi i faza zgađivanja... službeno mi se gade brotherhood of steel misije i VAULT 34 (tri-četiri misije koje znam me pošalju u taj prokleti vault, a geiger counter samo krcka i izluđuje me,a kad nađem šta mi treba već imam advanced rad poisoning).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Meni je ME dosadan baš radi tih dialoga, emocija i malo previše spašavanja.

Dok mi je F3 bio vrhunski radi toga što možeš ići na mapi gdje god želiš i možeš napasti od kud očeš, skupljaš stvari i onda ih prodaješ.

Isto je i sa ovime.

Baš to, ja volim napravit lika koji je kreten u Falloutu da se malo zajebavam, a u ME uvijek nekako ispadne pametan taj Šepard.

U NW se može prekrasno biti glup.

Meni se Fallout 3 bio malo zgadio, zbog milijuna respawnajućih raidera (nisam još naišo na nijednog u NW, čak ni Viperi i Jackali mi se ne respawnaju), i sve je bilo uništeno i bezbojno, beživotno do te mjere da uopće nisam htio to istraživat (Point Lookout mi je zato bio predobar).

U New Vegasu je nekako bolji osjećaj, nije sve spržena ruševina, ima i divnih dijelova mape (meni je područje oko Jacobstowna bilo lijepo) a i main quest je mnogo nelinearniji, ima 100 puta veći replay value i dulji je od onog iz trice.

17 godina
neaktivan

A kako je s oružjima? Ima li što novo i razornije nego u trojci?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mali guide za početnike.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Dobar bug,bar mislin da je,reseteirala mi se sva reputacija na neutral a ima san liked,idolized,vilinized itd.. sa par frakcija.

Sranje.

Cak san se i poprilicno potrudija obavit masu malih side questova za pomoc ljudima i sad usrid neke pripizd*ne pogledan nesto stats-e u pip boyu i vidin ovo.

damn.

Sweettooth
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni obavezan "mod" za instalirati. Ubijaju me ona ogromna slova i skrolanje u razgovorima i slično.... Pa evo riješenja

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 4
16 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Dobar bug,bar mislin da je,reseteirala mi se sva reputacija na neutral a ima san liked,idolized,vilinized itd.. sa par frakcija.

Sranje.

Cak san se i poprilicno potrudija obavit masu malih side questova za pomoc ljudima i sad usrid neke pripizd*ne pogledan nesto stats-e u pip boyu i vidin ovo.

damn.

Ako nosiš oklop od legije ili NCR se to zna desit.

Meni se kad sam bio prerušen u NCRovca u misiji Arizona Killer svugdje resetiralo dok se nisam presvukao nazad.

15 godina
neaktivan
Riker kaže...

A kako je s oružjima? Ima li što novo i razornije nego u trojci?

Imaš mitraljez koji puca granate xD

Anti-Material Rifle je isto dobar. Meni su najdraži ipak dinamiti :D

16 godina

Imaš i onu pušku što se sama puni, znači netrebaš skupljati metke samo pucaš ona se sama puni. Neznam sad kako se ingame točno zove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

ja neznam kaj bi sa novcima 

nema nista posteno za kupit :(

Možeš otić u kliniku i kupovat implatante, koji te dodatno nabrijavaju... ja tamo ostavlavam seve novce, osnovni su 4000, a oni bolji 8000.

17 godina

Pozdrav svima....

Evo baš ovih dana igram igram new Vegas i imam znatnih problema

osim sa Deathclawsima ali bome i sa The Gloving Ones (oni zeleni ozračeni

zombiji)....

Ajde ako neko ima neki brzinski svjet za rješavanje ovim beštija glede

točno određenog oružja neka javi..

Bok...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
froggybone kaže...

Pozdrav svima....

Evo baš ovih dana igram igram new Vegas i imam znatnih problema

osim sa Deathclawsima ali bome i sa The Gloving Ones (oni zeleni ozračeni

zombiji)....

Ajde ako neko ima neki brzinski svjet za rješavanje ovim beštija glede

točno određenog oružja neka javi..

Bok...

Ja Deathclawse riješavam snajperom iz što je moguće veće udaljenosti tako da dok dotrče do mene su gotovi. I tako jednog po jednog. Samo saveaj redovito, meni se dogodilo da mi se tu i tamo neki pojavio iza leđa dok sam mu kolege skido i pretvorio me u kašu dok si reko vault. Pa sam moro 2-3 puta isti dio čistit.

potpisujem se
17 godina

Uf, Deathclaws. Mrzio sam ih u dvojci, u trojci su bili relativno benigni... ali sada... majko mila. Em su veći, em su brži, tri udarca i legnem na pod kao naljepnica.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Paolo2612 kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

ja neznam kaj bi sa novcima 

nema nista posteno za kupit :(

Ja neznam gdje bi sa stvarima :(

Da li u igri ako npr. ostavite stvari u nekom ormaru ili slično postoji mogućnos da će one nestati nakon nekog vremena?

Trebam neku sigurnu lokaciju npr. kao stan u f3, makar mi je dovoljan samo 1 ormar.

Pa u Novacu ( ili Novcu ) dobiješ stan nakon što im pomogneš i počnu te idolizirati, tj. dobiješ sobu u motelu onome.

Preskočio sam taj dio questa - nisam išao tamo nego sam hakirao terminal u kući onoga lika - pa sam odmah dobio informacije i nisam trebao ići raditi ovaj gore dio da ih dobijem.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina

Lansirao rakete. Samo sam se malo poigrao s Navigation Panelom pa su se... erm... možda sudarile pri polijetanju Nevinašce 

Muahahahaha

A šta ću, jednsotavno mrzim Ghoule, ogavni su mi. Bolje za čovječanstvo Smijeh.

If you can understand the me, than I can understand the you.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 19:57 (The Unforgiven).
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
protjeran
The Unforgiven kaže...

Lansirao rakete. Samo sam se malo poigrao s Navigation Panelom pa su se... erm... možda sudarile pri polijetanju Nevinašce 

Muahahahaha

haha pa bolje da ih nema uopce...ovak ce im tijela ostat na zemlji 

16 godina

Neznam dal ste vi sreli onog dječaka po imenu Thomas, na putu iz Mohave outpusta prema Neptunu. Neka žena ga željela ubiti radi onih čepova sa plavim zvijezdicama za nagradnu igru, onda se išao požali meni, a nakraju sam ga ja ubio i uzeo mu one čepove. Već sam mislio da ću izgubiti karmu ali ništaOsmijeh

Pitanje, dali se isplati skupljati one čepove sa plavim zvjezdama na sebi i kakva nagrada se dobije ako ih skupiš dovoljno? I kolko ih uopče treba do bio pokupio nagradu? Za sad ih imam 11, 4 sam dobio ispijanjem onih Sun...nešto.. sokova,a 7 sam ih ukrao tom dječaku.Nevinašce

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Neznam dal ste vi sreli onog dječaka po imenu Thomas, na putu iz Mohave outpusta prema Neptunu. Neka žena ga željela ubiti radi onih čepova sa plavim zvijezdicama za nagradnu igru, onda se išao požali meni, a nakraju sam ga ja ubio i uzeo mu one čepove. Već sam mislio da ću izgubiti karmu ali ništaOsmijeh

Pitanje, dali se isplati skupljati one čepove sa plavim zvjezdama na sebi i kakva nagrada se dobije ako ih skupiš dovoljno? I kolko ih uopče treba do bio pokupio nagradu? Za sad ih imam 11, 4 sam dobio ispijanjem onih Sun...nešto.. sokova,a 7 sam ih ukrao tom dječaku.Nevinašce

Eh,a ja ga pustio...Inace ti sokovi su odlicni dosta HP-a daju sam mislim da mozes postat ovisan nisam siguran

16 godina

Hah a ja ih popio negdje 20 odjednom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Muahahahaha

Ja isto... inače sam protiv diskriminacije, ali jebiga, ghoulove radijacija liječi i vole je a ljudi je mrze i ubija ih.

Ali sam malo promislio pa sam ih ipak poslao dalje od planeta zemlje, neka u svemiru crknu.

15 godina
DžavoŠepard kaže...
The Unforgiven kaže...

Muahahahaha

Ja isto... inače sam protiv diskriminacije, ali jebiga, ghoulove radijacija liječi i vole je a ljudi je mrze i ubija ih.

Ali sam malo promislio pa sam ih ipak poslao dalje od planeta zemlje, neka u svemiru crknu.

Ti ocito nisi igrao stare nastavke fallouta. Ghouli su meni bas simpaticni samo su ih ljudi odbacili zbog svih gluposti.

Po meni nisu losi,nego nisu imali srece. Ipak na kraju oni su bili najobicniji ljudi.

http://tridizajn.com/index.php
15 godina
 thechosenfreak kaže...
DžavoŠepard kaže...
The Unforgiven kaže...

Muahahahaha

Ti ocito nisi igrao stare nastavke fallouta. Ghouli su meni bas simpaticni samo su ih ljudi odbacili zbog svih gluposti.

Po meni nisu losi,nego nisu imali srece. Ipak na kraju oni su bili najobicniji ljudi.

Da, ali ja sam rasističko đubre Smijeh Uglavnom, sejvao sam taman tamo, možda se i predomislim još, samo sam htio vidjeti kako će eksplozija izgledati Nevinašce Na kraju krajeva svejedno mi je i u jednom i u drugom slučaju ih neću vidjeti više, samo se zaserem dok ih vidim. Zna možda netko šta je bilo sa onim Chrosim il'šta već? Onaj što se pravio da je Ghoul? Njega još mogu nać unutra negdje? Neću ga ubit, I promise Nevinašce

If you can understand the me, than I can understand the you.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 5:32 (The Unforgiven).
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
 thechosenfreak kaže...
DžavoŠepard kaže...
The Unforgiven kaže...

Muahahahaha

Da, ali ja sam rasističko đubre Smijeh Uglavnom, sejvao sam taman tamo, možda se i predomislim još, samo sam htio vidjeti kako će eksplozija izgledati Nevinašce Na kraju krajeva svejedno mi je i u jednom i u drugom slučaju ih neću vidjeti više, samo se zaserem dok ih vidim. Zna možda netko šta je bilo sa onim Chrosim il'šta već? Onaj što se pravio da je Ghoul? Njega još mogu nać unutra negdje? Neću ga ubit, I promise Nevinašce

Možda naiđeš na njega u Novacu (ako ga nisi natjerao da sabotira rakete)

Ali baš mi je on kao lik ironičan. Otišao je iz Vaulta 34 jer je smatrao da je postao Ghoul jer je oćelavio, a ono kad uđeš u vault 34.... ufff.

Meni je jedini ghoul (a on je poseban ghoul) koji mi je simpatičan Harold (onaj šta mu drvo raste na glavi, u FO3 u Oasisu).

Drugi mutanti su mi baš super, kao Marcus i oni Nightkini (onaj šta priča s Antlerom).

Ali ono, ghoulovi mi izgledaju kao leševi, a ljudi kažu i da smrde na pokvareno meso... uff..

Nevezano za ghoulove, ja sam kupio grenade MG i išao na "test drive" u NCR CF. Powdergangeri su letjeli na sve strane dok ih nisam istrijebio:)

Usput, zna netko gdje je vault 19?

15 godina

počeo sam igrat tek,i sve živo sam pokro iz doktorove kuće xD i sad nemogu brzo trčat jer sam prekrcan stvarima,gdje to mogu prodat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imas odmah kad izades iz dokt. kuce pored salona nekog frajera koji ima shop

15 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

počeo sam igrat tek,i sve živo sam pokro iz doktorove kuće xD i sad nemogu brzo trčat jer sam prekrcan stvarima,gdje to mogu prodat?

imas saloon blizu doktorove kuce ali jesi moro bit peder i uzet sve stvari :s

15 godina
hari85 kaže...
john_ryder kaže...

imas saloon blizu doktorove kuce ali jesi moro bit peder i uzet sve stvari :s

da,morao sam bit peder i uzet sve stvari Poljubac

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice