Fallout 4

poruka: 2.031
|
čitano: 272.160
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Fallout 4

doktor otišao do psihijatra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Fallout 4
Crank1d kaže...

doktor otišao do psihijatra.

A daj prcate ga bezveze.

Čovjek je znao prije imat ispada, al' u zadnje vrijeme se fakat trudi i konstruktivan je. 

PSN - DeniZg80
12 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Podebljanim si sve reka. Ako igra vidi da nemoze s ukljucenim vsyncom radi na 60, automatski ga loka na 30.

Ne, nije u tome problem.
Najniže što mi je palo jest 30, ali varira između 60, 50, 40, itd... a GPU/CPU daleko od 100% load-a. Mjerio sam.

Nije mi do sada nikada lockalo na 30 ako nije moglo 60 fps-a držati.

12 godina
neaktivan
Apachy kaže...

nije groblje već vas par glumite uvrijeđene princeze, samo pizdite. dajte malo drugarstva. tema je gora od fifine gdje se kolju na dnevnoj bazi.

btw, podesio sam ona 3 parametra kaj je Jesus dao - sad radi sve po špagi, posebno u diamond city-u gdje mi je fps sa 60 padao na 20-25. fala isus

Nema na čemu! Drago mi je da bar nekome radi.
Čudno, imamo istu grafičku, a meni to nije pomoglo ništa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2015 11:15 (Jesus).
13 godina
neaktivan
Fallout 4

Nekako nisam više siguran koliko armor pomaže. Po ustaljenoj praksi trpam na sebe sve i svašta ak ima bolje statse. Vidim da ekipa više voli casual outfit nego ovaj moj raiderski, koža-metal-gas maska u kojem sam sebi zgledam debilno, je postapokaliptično, ali debilno. Ionak bez par stimpackova nemrem roknut bruta, a power armor mi se neda nosit, spava već par dana u garaži. Moram probat navečer izgradit coolerski look. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Fallout 4

Pozdrav.

Mogu li se praviti nova oružje i oklopi kao u Skyrimu? Pri tome ne mislim na nadograđivanje postojećih. Imam level 1 na oklop i energetska oružja ali jedino što mogu raditi je nadograđivati.

0 0 hvala 0
17 godina
GargamelHR kaže...

Pozdrav.

Mogu li se praviti nova oružje i oklopi kao u Skyrimu? Pri tome ne mislim na nadograđivanje postojećih. Imam level 1 na oklop i energetska oružja ali jedino što mogu raditi je nadograđivati.

ne mozes pravit novi armor

sto se tice oruzja, oruzja nova mozes pravit. npr iz automatskog pistolja automatsku pusku i tako. medutim, to opet spada u neku nadogradnju tako da je za tebe odgovor ne.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
Fallout 4

Teta Ryna poštarica :) (medium-high postavke riknula mi grafa na dan izlaska f4 igram na backup 670gtx) lvl7 lutam okolo pratim Brotherhood signal. Pošto sam lov level par legendary su mi ostavili leather iteme sa dobrim atributima,sama roba daje uglavnom po 2 special tako da to mi vše vrijedi nego deafence rating. Još jedna pogodnost što je lakši armour to je sneaking uspiješniji. Teže neprijatelje sam se ionako morao okrenuo nazad dok nebudem imao jaači damage na oružju. Tu sam u armory od National guard lokacija i iza mene je power armor jel kad izađem mi dođe legendary robot(ne synth) I sad mi nemože ništa,al slabo i ja njumu skidam health jer su mi oružja slaba.Tako da po meni deafence mozda igra najviše neku srednju ulogu. Dotičnog sam ubio nekoliko puta da vidim jel mi se isplati nadrogirati prije borbe,umeđuvremenu sam skužio da treba pucat u ruke koje pucaju laser i sam eksplodira. Tako da je najbitnija taktika i dobar timing za crit potez.Ako ponavljam vec rekla kazala sorry,ali pod search teme nisam našao ništa korisno,npr nikako nigdi nisam mogao nači kako se aktivira crit shoot. 

Critical shoot se aktivira sa space tipkom koja se pojavi tek kad se počme pucat iz W.A.T.S. moda npr: "Q" "lmouse" click,click... "E" "Space" 

Modno osviješteni peso Modno osviješteni peso
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2015 12:57 (Abon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Fallout 4
Hmmm postavio u 2 naselja svagdje po jedan radio toranj i u oba naselja došlo po 2 settlera i to je to. Hoće li eventualno još doći ili treba graditi još radio tornjeva? Jer već dugo nitko ne dolazi, a ima kreveta, hrane, vode i svega.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Trebalo bi malo više diskusije i uputstava oko craftinga i settlementsa.

Po meni dosta loše objašnjen dio igre.

Inače, kažu da je oružje koje je višak, umjesto da se rastavlja ili prodaje, najbolje dati settlerima da budu naoružani. Također, njima ne treba municija, tako da nema brige oko toga.

PSN - DeniZg80
17 godina
ReverseFlash kaže...
Hmmm postavio u 2 naselja svagdje po jedan radio toranj i u oba naselja došlo po 2 settlera i to je to. Hoće li eventualno još doći ili treba graditi još radio tornjeva? Jer već dugo nitko ne dolazi, a ima kreveta, hrane, vode i svega.

doci ce jos, dovoljan je jedan toranj po naselju

takoder, mozes slat ljude iz naselja u naselje, odnosno ne moras praviti toranj u svakom naselju

17 godina
DeniZg kaže...

Trebalo bi malo više diskusije i uputstava oko craftinga i settlementsa.

Po meni dosta loše objašnjen dio igre.

Inače, kažu da je oružje koje je višak, umjesto da se rastavlja ili prodaje, najbolje dati settlerima da budu naoružani. Također, njima ne treba municija, tako da nema brige oko toga.

ne dajem im nista. sva oruzja rastavljam ili prodajem, ovisi o situaciji.

imam vise nego dovoljno turreta koji ce branit naselje.

12 godina
ReverseFlash kaže...

To ni ja ne kužim. 

Lvl 13, Charisma 8 i imam samo 8 settlera u Sanctuaryu. 

Navodno maksimalan broj settlera = 10+charisma, a neki na netu pak tvrde da ih imaju i po 30.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...
ReverseFlash kaže...

To ni ja ne kužim. 

Navodno maksimalan broj settlera = 10+charisma, a neki na netu pak tvrde da ih imaju i po 30.

ja ih imam u sancturayju negdi oko 15-ak, a charisma mi je 6 cini mi se...

17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
ReverseFlash kaže...

To ni ja ne kužim. 

Dobro kakve su to idiotarije. 10 + karizma. Em su object limiti smiješni, sad i ovo. Mislim ja imam 2 i pol kuce u svom selu i dosego sam limit koji je postavljen pitaj boga radi cega. Bolje da su mi dali onda posebnu instancu za selo. Rađe bi loadao nego imao ovako smiješan limit

9 godina
neaktivan
Fallout 4

Malo prije me je mučki ubio rider scum. Pucam ja po zombijima kad najedanput čujef FIIJJUUUUUUUUUU i onda BOOOOMMMMMMM.

10/10

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
GargamelHR kaže...

Malo prije me je mučki ubio rider scum. Pucam ja po zombijima kad najedanput čujef FIIJJUUUUUUUUUU i onda BOOOOMMMMMMM.

10/10

Netko je dosao do prvog grada :)

Meni je trebalo dobrih 10 pokusaja da skuzim gdje stati da me ne moze roknut i onda lagano sniper u ruke i ajmoooo.

LoL acc THCJoshi
11 godina
neaktivan
Fallout 4

Za sve one koji imaju problema sa settlerima(da ne dolaze u naselja) ima jednostvano rjesenje pomocu konzole. Upisite u konzolu: placeatme FF000AD5 10, gdje je 10 broj koji zelite, mozete staviti i 50. Doduse malo su zivahni ovi settleri. 

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2015 15:25 (Mquany).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Želim napraviti trgovinu u Sanctuaryu, ali traži da sam nekakav vođa (Leader) u perkovima, rank 2. Karizma mi je na 6, ali svejedno nemam nikakvu opciju za vođu? Može pomoć?

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2015 15:37 (Danyel).
12 godina
Danyel kaže...

Želim napraviti trgovinu u Sanctuaryu, ali traži da sam nekakav vođa (Leader) u perkovima, rank 2. Karizma mi je na 6, ali svejedno nemam nikakvu opciju za vođu? Može pomoć?

Local Leader ti je jedan od Perkova, koje uzimaš s leveliranjem.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2015 15:47 (DeniZg).
11 godina
neaktivan
Danyel kaže...

Perk ti je LOCAL LEADER i na lvl6 ti je u karizmi, mozda imas bonus od armora za karizmu, za pekove trebas imat karizmu 6 bez bonusa, jedino sto ti je dize perma tj. bobblehead.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
13 godina
Danyel kaže...

em su ti sve napisali ,nekuzim šta više trebas?

pravac u perk chart i uzet odgovorajuci charisma perk kad lvlas.

10 godina
mislav_01 kaže...
DeniZg kaže...
ReverseFlash kaže...

To ni ja ne kužim. 

Dobro kakve su to idiotarije. 10 + karizma. Em su object limiti smiješni, sad i ovo. Mislim ja imam 2 i pol kuce u svom selu i dosego sam limit koji je postavljen pitaj boga radi cega. Bolje da su mi dali onda posebnu instancu za selo. Rađe bi loadao nego imao ovako smiješan limit

Imaš mod koji otključava taj limit....ja ga ne koristim jer ne volim varati ali ak teb ne smeta eto ti rješenja. Mquany zar ti nisi otišao? XD

13 godina
neaktivan
Fallout 4

dali se bethesda očitovala po pitanju fps dropova ili če to zauvijek tako ostati mislim mora valjda nešto postojati što mogu učiniti oko toga jer to očito nije samo amd-ov problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
njuska11 kaže...

dali se bethesda očitovala po pitanju fps dropova ili če to zauvijek tako ostati mislim mora valjda nešto postojati što mogu učiniti oko toga jer to očito nije samo amd-ov problem

Ko sta je receno, shadow distance smanjiti i opcenito se poigrat sa settingsima i ici ce glatko. Neki djelovi su iznimno hardwareski zahtjevni na ultra settingsima i to se sigurno nece popraviti zakrpom bez da smanjuju kvalitetu.

12 godina
neaktivan
GargamelHR kaže...

10/10

Ovo se i meni upravo dogodilo!!!

A nisam sejvao pola sata! Aaaa!

9 godina
neaktivan
Fallout 4

ljudi,kako bi vrtilo na ovoj konfi?

Grafička kartica: PCI-E ASUS GeForce GTX 750 Ti,2gb

Procesor: AMD Phenom II x4 3.2Ghz

Radna memorija:6gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Leozz98 kaže...

ljudi,kako bi vrtilo na ovoj konfi?

Grafička kartica: PCI-E ASUS GeForce GTX 750 Ti,2gb

Procesor: AMD Phenom II x4 3.2Ghz

Radna memorija:6gb

Ima na youtube-u videa dosta gdje su ljudi igrali i sa 4GB.

15 godina
Fallout 4

Pillars of community,dobra referenca za Pillars of eternity.dobar easter egg

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice