Fallout 4

poruka: 2.031
|
čitano: 271.320
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Fallout 4

Poslo mi je Todd igru... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 17:56 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fallout 4

Ahh da ti je barem :P
Inace nadam se da kako budemo customizirali PA da ce tako i slika na main menu se mijenjati :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fallout 4

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Fallout 4

Ne znam je li netko već javio, ali recimo Good Man Gaming ima solidan deal, ja sam jučer tamo kupio. Uz kod za popust od 20 posto igra nije 60 eura nego 48, pa ako nekoga zanima. Također se dobije ključ za aktivaciju na Steamu, na dan izlaska igre. Popust vrijedi i za Season Pass.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Fallout 4
doktor1 kaže...

Poslo mi je Todd igru... 

prasac jedan, samo ti cimaj

16 godina
neaktivan

A jebem ti prokleti trailer namijerno sam izbijegavao bila kakve info o igri da me ne hypa. Kako sam pao na testu dicipline. Ode 65€. 

Igra i pass, g2play uvjek moj izbor,ne istrazujem nova mijesta i nove fore di kupit igru,ali izgleda da je cijena ok.

12 godina

Pretpostavljam da vama koji ste naručili, još nikom još nije stigao ključ? Ili je stigao pa ste ga već ukucali u Steam i čekate preload?

Edit: PS4 screenshots.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 14:30 (DeniZg).
17 godina
DeniZg kaže...

Pretpostavljam da vama koji ste naručili, još nikom još nije stigao ključ? Ili je stigao pa ste ga već ukucali u Steam i čekate preload?

Edit: PS4 screenshots.

Keyevi stizu na dan izlaska igre vise manje svima koji su narucili sa externih shopova(g2play, kinguin itd), tako da nista od preloada.

12 godina
Fallout 4

ajde super da i dalje preorederate igre (50+ eura davati samo da bi igru igrao čim izadje. .) -  samo se nemojte žaliti na konsolitis portove i ostale djindje mindje koje uništavaju gaming industriju

anyway

leakali screenshoti iz igre

http://m.imgur.com/a/MLVfW#

http://imgur.com/a/gz9oL

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 15:01 (Fanu).
Moj PC  
2 3 hvala 0
12 godina
Fanu kaže...

ajde super da i dalje preorederate igre (50+ eura davati samo da bi igru igrao čim izadje. .) -  samo se nemojte žaliti na konsolitis portove i ostale djindje mindje koje uništavaju gaming industriju

anyway

leakali screenshoti iz igre

http://m.imgur.com/a/MLVfW#

http://imgur.com/a/gz9oL

Nema to veze sa konzolitis portovima nego sa 10 godina starim game engine-om koji je dao svoje.

PSN - DeniZg80
13 godina

Konzole treba zapalit i problem rešen.

Koje kočenje industrije,nevjerojatno. Ko da trčiš maraton s utezima od 20kg na svakoj nozi...na levoj xbox ,desnoj ps. wii oko kite visi

17 godina
Fallout 4

Ej, vodimo se onom: "grafika nije bitna"...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ne samo grafika,A.I npr... To me iskreno najvise smeta u danasnjim igrama (koje nisu multiplayer). Igre su preglupe postale,sav processing power ide u grafiku, A.I je uzasno loš u zadnje vrijeme.

Usko povezano je sve s grafikom danas,nazalost. Opet,komp to moze isfurat,na 60 fps. Konzole...hahaha

11 godina
neaktivan
Fallout 4

Ma nek su oni napravili aplikaciju za mob i plasticni pip-boy, za sve drugo je lako...

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

4 0 hvala 0
13 godina

hmmm, slažem se s tobom... stvarno užas... ak ništa barem će modderi s vremenom riješiti teksture i izbaciti neki bolesni ENB :D

(samo pogledaj skyrim vanilla i modiran, a Todd je najavio da će i F4 biti itekako mod friendly)

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 17:51 (sylar951).
11 godina
odjavljen
Fallout 4

Ako tako bude izgledalu i na PC-u bit ce strasno.Mislim zahtjevat gtx 780 radi ovog je suludo.

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Fallout 4

Kažu da je PS4 verzija igre. Čak i da je tako izgleda jadno. Ovo je apokaliptični Skyrim ali to nije loša stvar. Witcher 3 na PS4 izgleda jako dobro i mnogo bolje od ovog.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 18:06 (Comi123).

3 0 hvala 0
17 godina
IvanDado kaže...

Ako tako bude izgledalu i na PC-u bit ce strasno.Mislim zahtjevat gtx 780 radi ovog je suludo.

Potvrđen je Gameworks ako se ne varam...

Makar će imati ambient occlusion tj HBAO+

Zbilja se nadam da su oni E3 screenshotovi iz PC verzije tj da nisu namjerno okrljaštili i PC verziju jer X1/PS4 nemogu to sve gurat!

Npr, valjda je ovo PC verzija, aovo PS4, (u plavim krugovima se vidi kompleksniji okoliš plus sjene)

14 godina
neaktivan
Fallout 4

Lol pa na konzolama je grafika kao da igras sa minimum spec za PC igru tako da vjerujem da ce to biti bolje od ovog za PC

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Fallout 4

pogledajte witcher 3 na ps4 i na pc. projekt red se potrudio oko jedne i druge verzije - svaka im čast, ako ništa, samo zbog truda oko platformi i optimizaciji zalužuju da im se igra kupi, da ne govorim o samoj igri. ista stvar sa optimizacijom gta v. znači ipak se može.

ne igram na kozolama, ali krivit te igrače je glupavo, posebno jer su developeri postali pohlepna ljena dupeta pa si ne mogu dati truda oko portanja.

osobno sumnjam da su ovo pravi ss-ovi, vjerojatno se netko zajebava i trolla, ali ako je ovo istina - krivite sami sebe i ostale koji pljuju po 50-60 eura na preorder igre koja nema ni 10 minuta prikazanog gameplaya.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

7 0 hvala 0
11 godina
protjeran
doktor1 kaže...
IvanDado kaže...

Potvrđen je Gameworks ako se ne varam...

Makar će imati ambient occlusion tj HBAO+

Zbilja se nadam da su oni E3 screenshotovi iz PC verzije tj da nisu namjerno okrljaštili i PC verziju jer X1/PS4 nemogu to sve gurat!

Npr, valjda je ovo PC verzija, aovo PS4, (u plavim krugovima se vidi kompleksniji okoliš plus sjene)

Da, vidi se da je ovo PC verzija a ono PS4.

11 godina
protjeran
Apachy kaže...

osobno sumnjam da su ovo pravi ss-ovi, vjerojatno se netko zajebava i trolla, ali ako je ovo istina - krivite sami sebe i ostale koji pljuju po 50-60 eura na preorder igre koja nema ni 10 minuta prikazanog gameplaya.

Ma joj, nitko ne zajebava jer to su ss-i sa PS4. Bit ce to drugacije na PC.

12 godina
neaktivan

U Bethesdinim igrama je do sada jedina razlika u grafici bila to što na PC-u imaš veći LOD i draw distance, rezoluciju i FPS. 

Texture, shaderi, efekti i ostalo je sve kao i kod konzola.

Govorim on vanilla verziji, naravno.

17 godina
odjavljen
Fallout 4

Prastari engine koji će sada natrpati svim i svačim. Vjerojatno koristi jednu do dvije jezgre krepavati će na AMD platformi. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
XXX kaže...

Prastari engine koji će sada natrpati svim i svačim. Vjerojatno koristi jednu do dvije jezgre krepavati će na AMD platformi. 

Lijep da umreš!
14 godina
neaktivan
Fallout 4

Zanimljivo koliko se hejta bacalo po Witcheru s onim jedva primjetnim downgradeom grafike, a istovremeno se minimalno pljuje po zaostaloj kvaliteti Fallouta.

To ti je kad stvoriš ime nakon masovne reklame pa ljudi slijepo vjeruju u tebe i ne priznaju ništa drugo.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

Kod Witchera smo znali koje su slike s konzole,koje s PC-a pa smo znali što očekivati.
Ovdje neznamo,samo nagađamo da su ove slike lošije kvalitete leak sa konzole verzija,i nemamo baš previše informacija da mozemo sigurno reć : ala gle ovo,pc verzija dozivila downgrade itd..

Barem ne još.

Iskreno se nadam da toga neće biti,mada nikad se nezna, nevjerujem više nikom u gaming industriji i kao što rekoh, PREORDER JE ZLO. Svi koji preorderaju samo fuelaju trenutni trend i nemaju pravo glasa ikakvog.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice