502 badgateway ako se klikne na Beth linkove dolje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jos uvijek mi pise Please stand by.
još da su i nove :D
Jel ovo mod za Fallout 3?
Šta je ovo?
Hm...pa trailer mi je nekako meh.
Šta je ovo?
A daj, ne izgleda toliko loše. Okoliš i teksture se čine pristojnima, ali modeli likova su nažalost i dalje onaj gamebryo užas. Još kako su proširili paletu bojas sa sive i smeđe, sada likovi počinju ličiti na one Bioshock karikature.
Meni se čini baš super, ionak mi grafika ne igra ulogu, bitno da bude dobra atmosfera i ja zadovoljan.
Da, baš nekako meh.. Kao da nije neka razlika u odnosu na F3.. Što nije baš dobro jer je ipak prošlo 7 godina!
I vidim komentare tipa da je nekako previše "colourful" i ne dovoljno mračno. Slažem se :(
Meni se čini baš super, ionak mi grafika ne igra ulogu, bitno da bude dobra atmosfera i ja zadovoljan.
Pa ok, ali grafika i stil jako utječu na atmosferu. A ona je najbitnija.
ne šminkaju trailere, ovo je nešto novo
više smeđe i sive za postapokaliptični ugođaj, nek zajebu ovaju cartoony kolorit.
Ako igra ima ovakvu grafiku, očekujem ogroman svijet, nijedan loading screen, puno npc-eva na ekranu i multiplayer.
U stvari, kad malo razmislim, igra mi izgleda kao da je na istom engineu kao i Elder Scrolls online što odgovara nekim starijim glasinama.
Edit: u stvari mi se sviđa grafika i art stil, samo su mi pas i ljudi malo osrednji.

Pa ok, ali grafika i stil jako utječu na atmosferu. A ona je najbitnija.
Hm slažem se, ali meni grafika izgleda čist oke.
Možda namjerno nisu htjeli napraviti spektakularan trailer pa da ne bi krajnji dojam spasnuo kasnije u igri...
Dizajn mi se sviđa jer nekako podsjeća na prastare filmiće iz FO1 i 2.
Nadam se da neće forsirati korištenje psa u igri.
Ma pas će 100% biti opcionalni follower. Razlog što ga uvijek uvijek trpaju u trailere je vjerojatno što je postao neka vrsta zaštitnog znaka za Fallout.
Ma pas će 100% biti opcionalni follower. Razlog što ga uvijek uvijek trpaju u trailere je vjerojatno što je postao neka vrsta zaštitnog znaka za Fallout.
Fallout je pun referenci na Mad Maxa, a pas je također jedna od njih. Sigurno će biti jedan od followera.

Novi Dogmeat vjerovatno sto ne?
Uz to koliko sam vidio na traileru, grad izgleda kolosalno...
Ma meni je bitno da igra valja i da je priča dobra.
Fallout 3 sam igrao sa guštom, Fallout New Vegas sam jedvah čekao da završi.
Volio bi da malo tu grafiku srede, ali i ovako mi je ok.
Fallout 3 sam igrao sa guštom, Fallout New Vegas sam jedvah čekao da završi.
Također.

Ma sva cetiri dijela sam sa gustom igrao, sad skidam sa GOG.a fallout 1 i 2 da krenem igrati prije ovog cuda
Hype is unreal!
Sviđa mi se što je radna u Bostonu, vrlo zanimljiv i povijesno vazan grad. Tamo je i MIT (the institute?), Harward i sl. Tona zanimljivih mogucih lokacija. Can't fucking wait!
Šta je ovo?
Ovo koliko vidim je gembryo, nazalost. Ali posto su mi F3 i NV sjajne igre oprosticu im...
Meni je samo uvijek bilo zanimljivo čitati komentare ljudi koji vide samo trailer, i na osnovu njega sude svemu onome što može, a i ne mora biti primarni, sekundarni ili već koji (bitni) dio igre. Koji ne postavljaju sebi pitanje van granice viđenog - šta ako ovo, i šta ako ono. Ha ha ha
valjda neće napravit skyrim sa puškama (ponovit fallout 3).
Sve me strah da oće..
A pošto dolazi i na stare konzole opet sljedi prastari engine..
I vjerovatno NPCovci koji niti hodaju niti trče istom brzinom kao igrač! Jer to je tako jebeno teško napravit! I da metle u guzici ne ginu...
A priča? Sve me strah Bethesde i priče...
Nisam siguran, ali nisam vidio da je potvrđeno za stare konzole, ali da, engine ostaje Gamebryo.
Šta je ovo?
Ovo koliko vidim je gembryo, nazalost. Ali posto su mi F3 i NV sjajne igre oprosticu im...
Nebih reko. Navodno ce igra bit na novom Creation engineu na kojem se vrti i Skyrim, ali za Fallout 4 ce bit upgrade enignea.
Ma kakav gamebyro ovo je Creation engine, ili Void Engine sto se jos prije nagadjalo da ce se koristiti za F4
Ako igra ima ovakvu grafiku, očekujem ogroman svijet, nijedan loading screen, puno npc-eva na ekranu i multiplayer.
U stvari, kad malo razmislim, igra mi izgleda kao da je na istom engineu kao i Elder Scrolls online što odgovara nekim starijim glasinama.
Edit: u stvari mi se sviđa grafika i art stil, samo su mi pas i ljudi malo osrednji.
multiplayer si ti zdrav?