Fallout 3 setup non stop crasha zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 1.453
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Fallout 3 setup crasha

Pocnem instalirat Fallout 3 i stinem install i onda kada treba dole pripremit za install,prode par sekundi i odmah pise da se setup ugasio..

Neznam sta je s tim pa ako netko zna mozda da se slicno i njemu dogadalo ...neznam

i ovo mi izbaci

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 17:54 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fallout 3 setup non stop crasha

jel imas original igru ili kopiju?ako imas original prijavi to ducanu u kojem si kupio igru ako pirata imas onda je vjerojatno do igre.pokusaj nabavit(drugim rjecima skinutŠutimSmijeh)

neki drugi torrent.ako ni do toga nije onda je vjerojatno vista kriva jer znas da se sa njom ima mnogo problema.tako ja npr.nisam mogao staviti visti drivere i net framework 3.5

najbolje bi ti bilo da stavis XP i sve ce ti raditi vjerojatno

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Fallout 3 setup non stop crasha
luckyluke kaže...

jel imas original igru ili kopiju?ako imas original prijavi to ducanu u kojem si kupio igru ako pirata imas onda je vjerojatno do igre.pokusaj nabavit(drugim rjecima skinutŠutimSmijeh)

neki drugi torrent.ako ni do toga nije onda je vjerojatno vista kriva jer znas da se sa njom ima mnogo problema.tako ja npr.nisam mogao staviti visti drivere i net framework 3.5

najbolje bi ti bilo da stavis XP i sve ce ti raditi vjerojatno

Joj 2 puta sam je s torrenta skinuoŠutim a ona prosla je bila ruska a ova pak ne radi! Viče A xp mi se neda vracat ni da mislim o tome...

Ima li koji drugi razlog ovome? ili kako ovo rijesiti?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 18:12 (Fake_Alert).
16 godina

jedino kaj mi pada na pamet je da stavis SP2 i Net framework 3.5 ako tada nejde nema ti druge nego da se vratis dobrom starom XP-u ako hoces igrati ovu igru.

Neces pozaliti ako se vratis na XP.Ja sam igru prosao vec tri puta i sad je idem i 4.xSmijeh

Fenomenalna je.

Odluka je samo na tebi da odlucis-Vista ili XP?

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ak ti se ne sviđa xp odi na windows 7 ja sad prolazim fallout i radi bez greske stavio si sve dlc-ove pokupio alien balster i ubijam

igru jednostavno moras igrat

da nema NIKOLE TESLE mi bi danas televizor gledali u MRAKU
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
luckyluke kaže...

jedino kaj mi pada na pamet je da stavis SP2 i Net framework 3.5 ako tada nejde nema ti druge nego da se vratis dobrom starom XP-u ako hoces igrati ovu igru.

Neces pozaliti ako se vratis na XP.Ja sam igru prosao vec tri puta i sad je idem i 4.xSmijeh

Fenomenalna je.

Odluka je samo na tebi da odlucis-Vista ili XP?

SP2  imam a sad cu probat za taj NET framework 3.5 a zasto to uopce sluzi?

16 godina

Dosao mi je setup error kod ovog frameworka  Viče

EDIT:Prijatelj mi isto ima Vista Sp2 i radi mi igra ko zalivena Plač

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 18:32 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fake_Alert kaže...

Dosao mi je setup error kod ovog frameworka  Viče

EDIT:Prijatelj mi isto ima Vista Sp2 i radi mi igra ko zalivena Plač

onda je kod tebe ta vista nesto jako zahebana kad ti nece ni netframework,a i misim da je u njemu problem zasto ti ne radi a i nemora bit jer ja na win7 nemam taj net3.5 pa radi bez problema

16 godina

A neznam vise...Njemu igra radi odlicno.Ja sam napravio sve updatove  ali.ALI mislim da je problem do moje jave(nemojte se smijat ako grijesim) jer svaki put kad mi java kaze da ima novi update ono crasha...BTW jel mozda problem do maticne jer u everestu nevidim koju maticnu imam a navodno sam instalirao drivere za nju...Neznam..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fake_Alert kaže...

A neznam vise...Njemu igra radi odlicno.Ja sam napravio sve updatove  ali.ALI mislim da je problem do moje jave(nemojte se smijat ako grijesim) jer svaki put kad mi java kaze da ima novi update ono crasha...BTW jel mozda problem do maticne jer u everestu nevidim koju maticnu imam a navodno sam instalirao drivere za nju...Neznam..

mislim da ne nevidim ni ja svoju

16 godina

To i imam ali ta neradi! :(

BTW ekipa editirajte potpis jer ce te dobit karton a ja cu onda dobit crvenog jer znam,dobio sam ga na temi "Fallout 3 na ruskom" samo zato sto mi je kolega hrvatskafarkasevec   rekao da si to skinem Re**aded

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 18:47 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice