Fallout 3 mi uzasno steka,mislim da je moja konfiguracija dovojlno dobra za ovu igru (vidite moj pc ispod avatara)
Stavim na low opet isto,na medium opet,tako isto i na high...
Ne razumijem u cemu je problem
Fallout 3 mi uzasno steka,mislim da je moja konfiguracija dovojlno dobra za ovu igru (vidite moj pc ispod avatara)
Stavim na low opet isto,na medium opet,tako isto i na high...
Ne razumijem u cemu je problem
Patchiraj na zadnju verziju pa probaj opet.
Patchiraj na zadnju verziju pa probaj opet.
I dalje mi steka
EDIT: Napravio sam...
ja sam otvarao negdje topik, pretražio mnoge kutke weba i ukratko-
2 glavna problema su Windows 7 (i osobito konflikti sa grafičkim karticama) i Quad core procesor, najčešće kombinacija.
Kod prvog problema igra se ugl. ne može pokrenuti - treba skinuti FALLOUT fix (ja sam ga našao na pirate bayu slučajno, isti fix popravlja i Fallout New Vegas ! - u fixu su posebni faljovi za ATI i NVidia grafičke)
Kod drugog problema igra je igriva ali u manjoj ili većoj mjeri povremeno zaštekava, neovisno o konfiguraciji i detaljima displaya. Rješenje -
The game engine has some issues with processors that have more than 2 cores. You can force the game to only use two of them and it will stop the freezing. I haven't had it freeze once since I did this several days ago.
Open up the fallout.ini file in: My Documents\My Games\Fallout3
Find the line:
bUseThreadedAI=0
change it to:
bUseThreadedAI=1
Add another line after it and insert:
iNumHWThreads=2
This will limit the game to 2 cores and prevent the engine bug from causing the game to freeze.
To su 2 GLAVNA problema, najteže riješiva, ali ima i drugih ispada, mene je jako razačarala bugovitost i neprilagođenost Fallouta 3 i Fallouta New Vegas za nove sustave. I totalna nezainteresiranost Bethsede da se da u koštac rješavanja problema. Npr. ovi tu savjeti nigdje se nemogu naći na njihovim support forumima, ja sam se danima
jeba** po netu tražeći rješenja.
++++ javi je li pomoglo, meni je najviše zaštekavalo kod prčkanja pip boya što je jako često tokom igre. I malo pomaže kad ugasiš radio na pipBoyu isto :)