zanima me koja je zadnja F1 igra (formula) ili nest sl. a da ima formulu....koliko ja znam zadnja je 2002 al nisam siguran dali ima gdje patch za ostale sezone...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sad igram Race Driver: Grid od Codemasters koji ima u "ponudi" i formule... Istini za volju ne razumijem se još toliko u formule, ali mislim da ima između ostalih F1. Grafika, igrivost: 9+!
zanima me koja je zadnja F1 igra (formula) ili nest sl. a da ima formulu....koliko ja znam zadnja je 2002 al nisam siguran dali ima gdje patch za ostale sezone...
haha...mah super preporuka samo.....nemam zasada tak jak komp...inace mi nebi bio problem odluciti se za koju igru....imam proc od 1,8 Ghz, 512 mb ram ddr (samo), i graf od 128 mb (ati..9550) uzas komp al moze pokrenuti carbon..haha...tak da mi za tu konfu treba igra....
Nadji F1 challenge 99-02 sa modovima za ovu sezonu. Ja imam s modom za 2007, sezonu 2008 nisam trazio.
jesaam da nasao sam to sada...samo jel se moze sucelje promijeniti bar da je slicno grand prix 4
Koliko ja znam nažalost nemože. Isto probaj i igru Racedriver: GRID. Ima podosta formula, a i ostalih jurilica.
Isto probaj i igru Racedriver: GRID.
S njegovom konfiguracijom mu GRID nebi preporučil.
Da, samo neće moći sa svojom konfiguracijom pokrenuti Grid... Sys requirements
Evo brdo MODOVA za F1 Challenge 99-02, po meni najbolje simulacije formula.
Imaš tu modova i za neke stare sezone i za aute.
OVDJE su ti pobliže objašnjeni skoro svi ti modovi.
Nisam našel i mislim da nema, već je u izradi mod za 2008. sezonu.
Kao što sam napisal i u prvom postu, zadnji ti je za 07. sezonu.
Isto probaj i igru Racedriver: GRID.
S njegovom konfiguracijom mu GRID nebi preporučil.
Grand Prix 4 i F1 od EA je u tvom slučaju najbolje. GP4 se može igrati odlično na tipkovnicu, za F1 od EA ti treba nešto analogno.
Evo sorry nisam bas u tijeku, ali me zanima koje je najbolja kombinacija (igra+pach) za f1 2008. sad igram f1 challenge 99 02(2007)
i nisam bas zadovoljean grafikom.
Evo ga sredio sam....samo nije mi bas nesto...da imam volan druga bi to prica bila....zanima me kako to izgleda na rFactor i GTR2...jel bolje...ak neko zna...
Zna li tko kad izlazi Codemastersov F1?
Moze li se F1 99-02 igrati on-line ako imamo iste modove i sto je sve potrebno za to?
Mislis multiplayer s ekipom? Moze, ja sam igrao, ona slika iz gornjeg posta je iz multiplayer utrke.
Jedan od igraca hosta igru, drugi se nakace na IP, to je to, jednostavno je.
ima li mozda koja informacija dali izlazi nova formula?
Kao što ti je Armor objasnio, najbolje je staviti na F1 99-02 (i po meni najbolja F1 ikada uz GP3) mod od 2007, a ako hoćeš najnoviji GTR 2 + 2008 mod.
Pošto si rekao da bi htio nešto sa štihom GP4, možeš naći mod i za GP4...
Jedva čekam F1 2009 od Codemastersa, a nadam se da će stići negdje u prvom kvartalu 2009., jer za komp nije bilo official F1 od 2002. godine
može li se auto (formula) oštetit kad se voze utrke na modu za gtr 2 ?
i koje je to sezone mod

i??kada ?? tko sv?? kako??? ajde da cujem..hihi
Jel izašla, jel igro iko F1 2016?
Izašla je prošli mjesec, ja je kupio. Do sad sam bio na F1 2013 i razlika je ogromna. Još se nisam navikao ni nakon jedno 7 - 8 sati igranja.