A kako naštelati setup?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jednostavno nemoguće, prejak je AI
na professional mi je prelako na legend zaostajem po 2 sekunde po sektoru za 17tim
A kako naštelati setup?
Pa čitat u opisu šta čemu služi i onda testirat na slobodnom treningu......
Ovo su moji setupovi za Australiju i Maleziju
na professional mi je prelako na legend zaostajem po 2 sekunde po sektoru za 17tim
Koje ti je vrijeme?
Igraj sa Marussiom i HRT-om dok se neuigraš. Zatim koristi momčadi koje imaju KERS. Nije prejak taman je i tak treba biti.
evo time trial mclaren
australia 1:26:9xx
prvi pokusaj valjda mogu sekundu bolje al vise ne
sektori: 28.5 23.9 34.4
u zadnjem sektoru me AI rasturi po par sekundi
Ovo ne pokazuje ništa nego tovje nepoznavanje staze, bolje rečeno nemanja osjećaja za kontorlu gasa, točke kočenja...
Mislim, na 0:11, u Kini na točki kočenja ti si još u sedmoj brzini pod punim gasom. I onda ljudi rageaju!! Strašno
alo pa pise ti u description,prvi klip nema veze sa understeerom to sam slucajno skuzio,na bilokokoj stazi izvan staze kad izletite bolid vam sam blokira kotače neznam zasto al tako je. inace znam kako se vozi f1 i neigram ovaj tim igara od jucer,ako su htjeli ucinit igru tezom mogli su to napravit na drugi nacin a ne sa ovakom gluposti.Sama igra suggesta neke zavoje u određenim brzinama koje je nemoguće izvest i AI to radi bez problema a ja se mučim da uopce prođem zavoj bez da izletim van.
Sada mi je nestao kompletni savegame folder... Ne mogu iskljuliti autosave, ne mogu manual saveati. Tri utrke u karijeri od 100% odoše u dim. A mislio sam kupiti igru.
I opet se vraćem na jebbeni Codemasters; igra je dobra, ali oni su retardirani nesposobni snobovi. Pa dali oni uopće testiraju i kako uopće mogu tako pustit u prodaju? Bezobrazno i bahato! Nula bodova!
__________-
@crack - fantaziraš, ništa oni nisu otežali. Naučiti vozit i to će biti to.
Kako je mogao nestati cijeli savegame folder?
dal vi igrate sa volaom jer i ja teško skrećem kaj treba nap
kak da ubrzam vrijeme
i dal mi ko može objasnit one mogućnosti kočnica
kak da ubrzam vrijeme
i dal mi ko može objasnit one mogućnosti kočnica
Sada mi je nestao kompletni savegame folder... Ne mogu iskljuliti autosave, ne mogu manual saveati. Tri utrke u karijeri od 100% odoše u dim. A mislio sam kupiti igru.
I opet se vraćem na jebbeni Codemasters; igra je dobra, ali oni su retardirani nesposobni snobovi. Pa dali oni uopće testiraju i kako uopće mogu tako pustit u prodaju? Bezobrazno i bahato! Nula bodova!
Nisam imao sa save-o problema u 2011 a nemam ni sad.
Ti koji voziš 100% utrke si nakon svake utrke savegame uploadaj na dropbox.Za svaki slučaj.
evo time trial mclaren
australia 1:26:9xx
Evo ga McLaren, onaj moj setup i malo sam testirao...
1:25.470
Ut još malo čačkanja po setupu idem oko 1:25...
@pirat - definitivno; čačko po službenim forumima te mnogi kažu kada se isključi autosave i sprema se manulano da nema tih problema. Dat ču još jednu priliku i to je to.
Meni onaj tvoj setup caterhama za australiju ne paše.sporiji sam sekundu
kak da ubrzam veijeme
Meni je odličan, razlika je nebo i zemlja od onog šta postavim u quick car setup.
Jeli ga koristiš baš s caterhemom ili s drugim bolidom, jer je razlika.
Koristim ga sa caterhamom po suhom. Konačna brzina mi je premala. eznam točno ali uz pomoć drs-a vrlo brzo dodjem do eksera
ah izgleda da cu morat natrag stavit volan.... jer ipak na tipkovnicu ne vjerujem da mogu biti bolji od ostalih na legend
Ponovno sam krenuo karijeru te već sat vremena tražim setup. I nešto sam našao jer sam tu.... Prvi sektor mi je fantastičan, ali gubim u zadnjem. I definitivno se to može kompenzirat u utrci.
Postavio maksimalno prijanjaanje auta u zavojima i drugačija raspodjela KERSa! Drastično. Ovo je još sa benzinom za cca 13 krugova.
Ponovno sam krenuo karijeru te već sat vremena tražim setup. I nešto sam našao jer sam tu.... Prvi sektor mi je fantastičan, ali gubim u zadnjem. I definitivno se to može kompenzirat u utrci.
Postavio maksimalno prijanjaanje auta u zavojima i drugačija raspodjela KERSa! Drastično. Ovo je još sa benzinom za cca 13 krugova.
doktore, daj ako (čujem da opet ima probleme) ćeš voziti karijeru, dali nam možeš reći s kojim autom voziš i postati set up za stazu.
Vidim da su tvoji dost dobri, u Caterhamu startam sezonu?
Znate mozda neki ducan u kojem se moze kupiti F1 2012 za PC u Zagrebu? Hvala!
s williamsom na legends i odma prvi pole positions
procitao sam da namjestate neka podesenja oko kersa jel mi mozete objasnit kako ja nisam uspio nac doduse jos nisam karijeru poceo..
Slika? Koje vrijeme? Pomoći uključene?
pics or it didn't happen
Vremena su zbilja nategnuta kao u stvarnosti; osma pozicija 1:28.261, osamnaesta 1:28.625..
No j sam prošao dalje...
aj daj setup caterhama za australiju.pogađam pogađam pa nikako